|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
25.5.2007 17:58:41   
Anonimen
Torej, če bo Nuša dobila user posted image , predvidevam, da nisi ti noseča. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2526
25.5.2007 18:22:20   
petarda
Ada....jaz sem bila danes v treh trgovinah, pa nikjer niso imeli Mameuser posted image user posted image user posted image user posted image ....pa se mi z Lukitom pol več ni dalo v avto in iz avta skakat, ker je bilo tak svinjsko vroče.....

Čestitke Nušinemu očiju in partnerki ob lepi novički user posted image user posted image user posted image

Jaz imam tudi lepo novičko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moja prijateljjica je danes rodilaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

In to faaaaaaaaaaaantkaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mali Nejc je velik korenjak! Tehta 4050g in je velik 55 cmuser posted image ....je kar dosti namatral svojo mamico, na koncu pa je le prijokal na svet!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke pa fuuuuuuuul smajlijev za mlado družinico!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me je klicala uro po porodu...sem se glih peljala po Lukija v vrtec in so mi se kar solze ulile, ko mi je povedala, da je rodila. Sem ravno ponoči sanjala, da je rodila fantka in mu dala ime Gaberuser posted image , čeprav je skoz govorila, da bo Nejc, če bo fantek...s tem, da ni hotla povedati za spol in sem jaz skoz mislila, da bodo imeli punčko za našega Lukijauser posted image user posted image user posted image user posted image ....No zdaj bo imel pa družbo za bandatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
25.5.2007 18:32:56   
Anonimen
a boš takrat tudiu jokala, ko bom jaz rodilauser posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2528
25.5.2007 18:58:24   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

a boš takrat tudiu jokala, ko bom jaz rodilauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  al mi je bilo kar mal nerodno....pridem v vrtec vsa objokana...pa mi reče ena mamica, ki ve, da sicer hodi oči v vrtec po Lukita..."Je lepo priti po svojega otroka v vrtec, ne?".....user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa sem samo rekla, da ja...nisem hotla dalje razlagatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Saj sem se veselila, da ga bom šla kooooončnoooo še jaz iskat, da vidim, kak se zabava....pol pa še taka novička....kdo nebi jokaluser posted image

Pa ful se mi zadnje čase zdi, da je svet leeeeeeeeeeeepuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
25.5.2007 19:19:39   
*bubi*
Ojoj, petarda user posted image

Jaz pa grem danes ven. Sama. Imam dovolj vsega skupaj. No, ne sama, z MB RR-jevkami user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
25.5.2007 19:34:50   
Anonimen
M spi, sem ga hotela dati spat brez dudke, pa nisem imela živcev user posted image . Bom jutri opoldne probala ga dati spat brez, ker gre opoldne lažje spat.

Pa jutri dobim velik obisk. Uganite kdo pride? Sharpy user posted image user posted image user posted image

Z M sva že 2 dni sama. LAhko rečem samo to, da hvala bogu, da nisem mama samohranilka, ker bi se mi user posted image .

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 25.5.2007 19:36:01 >

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2531
25.5.2007 19:46:29   
ada2
Pa ful se mi zadnje čase zdi, da je svet leeeeeeeeeeeep

da ne bo Luki dobil kako sestrico user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
25.5.2007 19:48:04   
ada2
LAhko rečem samo to, da hvala bogu, da nisem mama samohranilka, ker bi se mi .

no, pote veš zakaj sem jaz tako čudnauser posted image user posted image user posted image
sem bila skoraj 3 leta samohranilka.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
25.5.2007 19:53:03   
petarda
Res je! Vsaka čast nincy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Paštetka pozdravi Sharpy!!!! Joj, jaz bi jo tudi rada že kaj videlauser posted image

Bubi...lepo se imej zunaj! user posted image user posted image user posted image ....Mariborske RR-jevke? Jih poznamo?user posted image ... A možek bo pa baby sitter?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
25.5.2007 19:57:16   
Anonimen
Sem ravnokar pojedla cel lonec zelenjavne juhe, zdaj se pa počutim, kot da bi žogo pojedla . 2 x noseča user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2535
25.5.2007 19:57:51   
petarda
Ada...daj slikaj Adama v MAMI, pa daj sliko goruser posted image

Paštetka...saj bo! Sicer pa so naši še majhni...danes je tudi ena mamica dala svoji dveletni punčki dudo...in to sredi belega dneva...tak, da naši so še dobriuser posted image user posted image user posted image user posted image ... Lukita sem dala prejle v posteljo, pa je samo rekel...Mami...pika-poko, žabico...in sem mu to dala in že spiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
25.5.2007 20:00:47   
petarda
Ti si vsaj zelenjavno juho...jaz se pa tle s poli natepavamuser posted image ....pa ta magnum reklama mi tak v oči sili user posted image user posted image user posted image ,  da nevem, če ne bo imel moj user posted image  izlet do mestauser posted image . Joj, kak bi zdaj pasal en sladoleduser posted image user posted image user posted image , tisti iz McDonaldsa...al pa Ledo Quatro...mljask

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
25.5.2007 20:02:30   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image Mal vas zapuščam zdaj....moram it eno darilce zrihtat za jutrišnjo poroko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
25.5.2007 20:07:50   
Anonimen
jaz se pa tle s poli natepavam

veš kaj pri nas pomeni natepavati? user posted image  seksatiuser posted image user posted image user posted image

V glavnem tega pa še nisem probala. A imaš mini ali ta redni falat user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2539
25.5.2007 20:47:59   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

jaz se pa tle s poli natepavam

veš kaj pri nas pomeni natepavati? user posted image  seksatiuser posted image user posted image user posted image

V glavnem tega pa še nisem probala. A imaš mini ali ta redni falat user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo mi je pa sumljiva tale petardauser posted image user posted image user posted image

kar neke dobre volje, pa želje po določeni hrani, pa sprememba nicka,.....

da ni user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
25.5.2007 20:50:59   
ada2
Ada...daj slikaj Adama v MAMI, pa daj sliko gor

a veš kaj???????

po celem dnevu garaškega štrihanja (btw jaz si ziher ne bom nikdar kot malar služila kruh in vsaka čast tistim, ki to počnejo - bi jim dala visoko plačo, če bi bilo od mene odvisno) mi ti upaš to reči??????

res se mi ne da. sploh pa ..... ma raje ti isto sliko po mailu pošljemuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
25.5.2007 22:09:39   
amy26
petarda, čestitke tvoji prijateljici za sineka še z moje straniuser posted image user posted image  je pa kar velik fantuser posted image

Paštetka lepo pozdravi Sharpy, pa fajn se imejte

Zdej grem pa spat, je Ela končno zaspala sem ji več kot pol ure dajala dudo, ji pade ven pol pa skos not jo dajatuser posted image  no na koncu je pa itak zaspala pri dojenju, le dojenje jo kokr tok uspava.

Aleks pa pridno spi, se je danes prvič tuširal, do sedaj ga je moj skos kopal v banji, ker je pa že velik fant je čas da se začne tudi on tuširati. No itak da je skos jokal, vedno se je bal tušauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
25.5.2007 22:58:40   
Urša
Čer!
Jaz sem pa čisto prerojena! Sem šla po 3h letih v savno je bilo takooooooooooo fajn! user posted image  Bo treba ponovit! Otroci so pri babici in po doooolgem času bom jutri spala dalj kot do 6h!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
26.5.2007 7:23:10   
*bubi*
Jutrooooo!

Jaz nisem več za take finte user posted image  Čisto mačkasta sem user posted image  Pa da ne boste mislile - sedeli smo ob Dravi na svežem zraku, nobenega cigaretnega dima v bližini (ena velika prednost poletja user posted image ), pa samo sok z vodo. Se je pa zavleklo user posted image  Aja, pa eno ful slano user posted image  pico. Se mi je kar zdelo, da danes ne bo šel prstan dol user posted image . Boljše, da tega ne naredim pred kako kontrolo pri G.

Petarda, kaj naj napišem? Ful lepo pozdravi današnjo nevesto, čestitaj ji še v našem imenu, pa predvsem UŽIVAJTE!!!  

Podgurka, če še kaj skočiš sem - to je zate in za (kmalu) možeka, da boste srečna družina!
user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
26.5.2007 8:23:04   
petarda
Jutroooooooooooooouser posted image

Urša me veseli, da si se spočila in upam res, da se boš danes naspala...Jaz ko damo Lukita k babici se še zmeraj fuuuul zgodaj zbudim, ker mi manjka, da bi mi en po glavi skakaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi....važno, da je bilo mal spremembe, ne?user posted image  Joj, jaz bi tudi ob Dravi sedela....meni je v Mariboru, tam k je Lent...taaaaaaaaaaaaaak lepouser posted image

Bom pozdravila podgruko in ji čestitala v vašem imenu! Ziher bo vesela, ker občasno še sem pokukauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se pa taaaaaaaaak že veselim, da bom vidla najlepšo nevestico na svetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa malega šarmerja Vidauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
26.5.2007 8:29:50   
Urša
Jooooj, kar na jok mi gre. A Podgurka se ženi danes? Kako lepo! user posted image user posted image user posted image  Res jo pozdravi in ji zaželi eno punčko na poročno noč!
Bubi, poznam tole, jst sm tudi že čisto aut, če ga kdaj ''zažuram''. Kaj čmo, bližamo se zrelim letom!user posted image user posted image user posted image
Na RR piknik verjetno ne bo nobene? mi gremo vsako leto in tudi letos. Je prov fajn, toliko otrok na kupu!
Aja, uspelo nama je potegnit do 8h, kar vredu. Zdaj pa greva na en hrib, ker imamo v torek športni dan v šoli in pojma nimam kako se pride tja, tako da bo treba malo počekirat, popoldne pa k moji babici na rojstni dan.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
26.5.2007 8:34:07   
Urša
Podgurka, tole je pa zate:

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
26.5.2007 11:25:59   
Anonimen
Podgurka uživaj danes!!! NAj bo to tvoj najsrečnejši dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2548
26.5.2007 13:35:15   
ada2
fertik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
26.5.2007 13:36:45   
ada2
Podgurka veliko sreče! pa naj se vsaj malo (za 5 minutk) dež vsipljeuser posted image

moja soseda se tudi moži danes.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.