|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
26.5.2007 16:20:47   
Anonimen
Mi pa imamo doma Rocky Balboo po fajtu v ringu user posted image user posted image .

Ada slikaj tvoje stvaritev user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2551
26.5.2007 16:27:19   
Anonimen
za lušte:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2552
26.5.2007 17:13:06   
tincci
Jaz sem si pa 10 pred poroko zamenjala obleko user posted image S preproste olivno zelene v razkošno rdečo (kot tiste žametne vrtnice). Stalo me je 4x več, ampak našla sem svojo obleko HUDA JE user posted image user posted image user posted image (zdej mora pa samo še moj mož barvo srajce si novo kupit, cvetje je pa že spremenjenouser posted image user posted image ) Nisem si mislila, da najdeš svojo obleko, ampak šla sem na probo in tam zagledala to rdečo in jo probala in skor dol padla, ker je taka, kot bi bila narejena zame.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
26.5.2007 17:57:37   
Anonimen
tincci, me veseli, da si našla svojo obleko user posted image user posted image  v kateri boš tudi cvetela kot rožica.

Daj sliki user posted image . jutri pojdi še 1x probat in slikaaaaaaaaaaaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2554
26.5.2007 19:10:14   
ada2
Paštetka saj ni kaj videtuser posted image , pač igračkanje s tremi barvami - rumeno, modro in roza. je pa na vsaki steni drug vzorec. pridi raje v živo pogledat in se ohladit. sicer se ti ne rabiš hladit, ko imaš itak hladno domauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   tincci  user posted image user posted image  me veseli, da si našla sanjsko obleko!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
26.5.2007 19:39:14   
Urša
O, lej jih, Sharpy in Paštetka! Kok sta luštne! user posted image user posted image user posted image  Ampak Union?user posted image user posted image user posted image  

Tincci, super, pomoje boš prava paša za oči!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
26.5.2007 20:53:20   
tincci
Vam bom dala gor kako poročno sliko.... kmalu torej user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
26.5.2007 20:59:28   
nincy
LAhko rečem samo to, da hvala bogu, da nisem mama samohranilka, ker bi se mi user posted image .

No za to se pa jst tko redko oglašam, ker sem ponavad zvečer tko zmatrana da tud zase ne vem. Včasih pride kr trenutek k bi vse pustila in šla, ker enostavno ne morm več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
26.5.2007 21:01:13   
nincy
Grem pa dons po doooolgem času mal ven, sicer le na pijačko ampak vseen bolj kot pa nič. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
26.5.2007 21:38:01   
Anonimen
nincy user posted image user posted image user posted image user posted image  zate.

(odgovor članu nincy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2560
26.5.2007 22:37:41   
tincci
Aja, nisem vam povedala. H je alergična tudi na koruzo in zajca. Je imela teste v pon in so ji v 3 mesecih vse alergije zrastle za 700%! V pon imam posvet s predstojnico alergološke...

Nočko.

(ni prvoaprilska šala, žal)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
26.5.2007 23:25:30   
ada2
user posted image  joj tincci pa to ni res no. upam, da v ponedeljek izveš kake vzpodbudne noviceuser posted image user posted image user posted image  za Hano.

< Sporočilo je popravil ada2 -- 26.5.2007 23:26:27 >

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
26.5.2007 23:26:37   
Urša
v 3 mesecih vse alergije zrastle za 700%!
user posted image user posted image user posted image  O, jesus! Pa kaj bodo pa zdaj? A so že kaj razmišljali, da vaju bi dali na kakšno kliniko v tujino, kjer je zadeva že bolje raziskana?

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
27.5.2007 9:44:00   
petarda
Jutrooooooooooooooouser posted image

Mi smo se imeli noroooooooooooo. Ful je bila lepa poroka, ful, ful, ful.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz ne vem...ali sem jaz tak mevžasta ratala (ne, ada...nisem noseča!user posted image ) ali pa se res dogajajo take lepe stvar skoz, da se ti trga srceuser posted image ...

Podgurka že itak kake dve leti živi pri svojem možeku....ampak včeraj me je tolk stisnilo pri srčku, ko sta se objelauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa tiste poročne zaobljubeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....ko si na tuji ohceti jih vsaj slišišuser posted image user posted image user posted image user posted image ... Se je pa poročila prav tako na gradu Otočec, kot jaz....in prav tako zunaj pod baldehinčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Ada...tvoje želje so bile uslišane....predno se je krenilo od njunega doma, je scalo, kot iz škafa, pa nehalo, pa scalo....samo potem se je k sreči končalo in je ful sonce pripekalo cel dan, tak da smo vsi iskali senco.

Podgurka je bila pa ...kaj naj rečem?user posted image  PRAVA KRASOTICA!user posted image  Pa ne mi zdaj rečt, za slikico, ker mi je fotoaparat zahinaviluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in nisem naredila niti ene fotkeeeeeeeeeee!!! Sem pa poznala njunega fotografa, pa sem ga nafehtala, da me je vsaj enkrat stisnil z nevestouser posted image .... Ej...kolk je bil pa Vid lušen!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo podgurka kako fotko nalimala, ko jih dobi. Ful lepo je bil zrihtan, pa skoz nasmejanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem so ful lepa družinica, včeraj pa so zasijali še v posebni luči!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res jima želim, da bi se imela večno rada, da bi si bila zvesta, da bi znala v vsaki nevihti poiskati njeno lepoto in da bi Vid kmalu dobil sestrico ali bratca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
27.5.2007 9:47:32   
petarda
Sharpy in Paštetka vidim, da sta se imeli dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image ....Tincci...tebi pa samo vsaka čast, trda si ko stenauser posted image ...pa upam, da se boš imeli dobro na svoji poroki!user posted image  Itak, pa da boš sijala...pa ne zarad oblekeuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
27.5.2007 12:56:38   
nincy
Tincci, zate in za Hano user posted image  user posted image  user posted image  

Res imaš jeklene živce...kapo dol!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
27.5.2007 13:05:07   
nincy
Jaz sem pa danes kot prerojena... se prav vidi, da sem bla včer vzunaj user posted image  Bom zdaj kar vsak vikend nekam šla user posted image  user posted image  user posted image . Sicer sem bila doma že ob 1, ampak je bilo tko luštn. Ob 10 sem bila pa že na Šmarni gori user posted image , pa sem še pravočasno domov prišla, ker zdaj pri nas tko lije. Grem zdaj mal k Lari ajčkat.

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
27.5.2007 21:01:34   
Urša
Mi smo pa preživeli eno luštno popoldne z RRjevkami in njihovimi user posted image . Fino je bilo vidit ''stare'' in tudi nove obraze.user posted image  Na srečo je tudi vreme zdržalo.user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
27.5.2007 21:15:45   
ada2
Mene je pa danes moj ta mali otrok tako znerviral, da sem prvič v življenju pomislila, da mogoče tretjega otroka ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne bi jedel, ne bi se umil, ne bi sedel, ne bi se v vozičku peljal, ne bi hodil, ne bi šel v avto, ne bi.....

pa samo grizel je, kjer je le imel priliko. kako naj grem s kratkimi rokavi in hlačami v mesto, ko pa sem vsa pogrižena?

pa Nušo je od navdušenja ko je prišla domov ugrizniluser posted image

ah, grem rajši spat

lahko noč!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
27.5.2007 21:32:11   
Urša
Mene sta pa oba znervirala in to navsezgodaj zjutraj! Zbudimo se kot ponavadi ob pol 6h... user posted image user posted image user posted image  mi2 z mojim nisva bila sposobna vstat. Jih dava v sobo, kopalnico in kuhinjo zapreva, mi2 pa se uleževa nazaj. In....rezultat po 10ih minutah: Po celi kuhinji raztresena kava, čokolino, kosmiči, odprt edigs, izživljanje z alkoholnim flumastrom po prtu...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! user posted image user posted image user posted image  Kava je bila btw zapakirana in mi še zdej ni jasno, kako jima je ratal nardit luknjo v embalaži!  user posted image  Nauk zgodbe: Nikoli ne zadremaj nazaj niti za 5 minut, če so otroci pokonci. Teh 10 minut spanja se nama res ni splačalo, ker sva imela potem ne samo kuhinjo za pospravljat, še otroško sobo, ker sta lepo vso svinjarijo raznašala še tam! Cela postelja je bila za preoblečt! Tako da, Ada, tudi jaz zelo, zelo dvomim v 3.!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
28.5.2007 6:58:46   
Anonimen
Urša, a digitalc ti je pa zatajil, da bi to dogodivščino ovekovečila? user posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2571
28.5.2007 7:26:35   
*bubi*
Dobro jutrooooooo!

Za kaj več pa trenutno ni časa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
28.5.2007 7:30:08   
amy26
Urša, a digitalc ti je pa zatajil, da bi to dogodivščino ovekovečila?

user posted image user posted image user posted image  upam da vam je ratalo hitro nazaj pospravit

Tudi Aleks zadnje čase ni glih priden, ga dam zvečer spat in če se zbudi vmes noče nazaj zaspati, začne se kar dreti in kričati na ves glas kot da bi ga iz kože dajali. Pa sem ga poskušala nazaj uspavati dati flašo, vse je ok dokler sem z njim, ko hočem ven iz sobe spet nenormalno dretje, ki se niti po 20 minutah ne ustavi, tako da prvo noč ga je tašča vzela k sebi dol "ne morte ga pustiti tok cajta jokat"user posted image

Danes se pa spet zbudi ob 1.00 in spet ista pesem, tako da ga je moj vzel in sta spala v dnevni sobi. Jaz upam da se bo to nehalo, ker to ne pelje nikamor, že pol leta in več spi v svoji sobi, pa če se je zbudil je vedno sam zaspal nazaj, zdej pa touser posted image

Ela je pa za razliko zadnje časa glede spanja zelo pridna, že trkam na lesuser posted image  pa tudi glede dojenja, spet je začela lepo jesti in se rediti. Pa še nisem povedala prejšnji ponedeljek sva imeli posvetovalnico in je spet ful zrastla 5 cm v enem mesecu, tako da je zdaj velika 58cm (ob porodu 47cm) torej 11cm v dveh mesecih kar je za moje pojme veliko, glede na to da je Aleks prva dva meseca zrastel samo 6cm. Pa zredila se je spet slabo kilo, seveda se samo polno dojivauser posted image , kar sem ful vesela.

naša velika punca
user posted image

pa še z mamico
user posted image

tukaj naš navihanček, ki obožuje očalauser posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
28.5.2007 7:39:14   
petarda
Jutroooooooooooooooouser posted image

Amy ful ste lušni na slikicahuser posted image user posted image user posted image user posted image ...tvoja Ela pa res zelo hitro napredujeuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa res imaš srečo, da je tako pridnauser posted image

Je kera za user posted image ? Jaz sem si jo zdaj skuhala...zdaj malo počvekam z vami, pol se moram it pa učit, ker imam danes izpit.user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
28.5.2007 7:45:18   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Urša, a digitalc ti je pa zatajil, da bi to dogodivščino ovekovečila? user posted image

Ampak resuser posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj tazga bi pa res bilo treba poslikat, kaj veš....mogoče se pa nikol več ne zgodiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Urša Luka tudi vstaja tako zgodaj...danes recimo ob 5-ih konec spanja...je pa res šel včeraj spet že ob 19.uri spat...samo ne morem pomagat, ko je takrat že koooomaaaaaauser posted image  Dobro, da je pri nas grmelo in se bliskalo, sem šla tudi jaz spat, sem vsaj naspana danes...ob petih pa pesmice, pa vrže se mi na glavo...MAMI!!! RAD TE MAMuser posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Zdaj skoz pojeva tisto...In zato nikdar...mamice ne dam....pa mu je ful všeč. Pa ko smo šli od babike včeraj, sem mu rekla, naj ji pove, da jo ima rad, pa hvala, ker ga je mirkala...in on danes sam od sebe....pa taaakoooouser posted image user posted image user posted image  me je objeluser posted image user posted image user posted image . Mi bomo definitivno imeli še enegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja...moram najti besedilo od tiste pesmi Mamica...ker mu jaz kar nekaj po svoje pojem, pa nočem, da bi ga narobe naučilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.