|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
25.5.2007 7:35:55   
ada2
joj, petek je že...................

user posted image user posted image user posted image user posted image

adijo moj dopustuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
25.5.2007 7:38:14   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo, da ne bodo samo jokavčki na začetku nove strani

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
25.5.2007 7:39:19   
ada2
Urša super!

res ti želim, da se ti ta zacdeva uresniči. kdaj se potem selite?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
25.5.2007 8:09:11   
*bubi*
na to, da bi mu mogoče pamperske dale gor sem že tudi pomislila, ampak kako bi mi potem razložile, da ni nobenih plenic za pranje

meni so pa drugače všeč pleničke iz hoferja.

Ja, kako? Adam je ful priden, me smo ga navadile hodit na kahlico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, hoferjeve so tudi OK, smo jih imeli, zdaj smo nekaj časa Pamperske kupovali zaradi nagradne igre (pa naj rečejo, da se jim ne splača user posted image ), zdaj pa sem za probo te v Sparu kupila.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
25.5.2007 8:14:58   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Urša!!!! Naj se vam vse izide po načrtih!

Sem pa se na začetku smejala, najprej si napisala, da je user posted image  dobil službo, takoj nato pa, kakega lušnega šefa ima user posted image user posted image user posted image  1+1=2 user posted image

SAmo, da bo piknik user posted image

Petarda, v Wordu pojdi na Orodja/sledi spremembam. Verjetno je to to. Samo škoda, da si imela do zdaj vklopljeno, jaz se enkrat sploh nisem znala več ven iz tega sruser posted image  rešit user posted image

Zdaj pa si grem malo relaxacije privoščit, potem pa v nove boje. Me že zdaj stiska, ko pomislim na tisto hico v razredu user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
25.5.2007 8:19:56   
*bubi*
Petarda, ravno se s tistim dokumentom ukvarjam, ki me je tako zezal glede popravljanja.

V glavnem - tisto sledi spremembam moraš imet izklopljeno, da pa ti ne kaže že narejenih sprememb, pa greš na Pogled/oznake in še to izklopiš. Pa pred tiskanjem obvezno na Predogled poglej, da ti ne bo to okoli skakalo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
25.5.2007 8:31:59   
Anonimen
Urša, držim pesti še zate user posted image user posted image

M je pa vstal že ob 6. uri user posted image . In potem sva lulala, jedla in nato sem ga 1 uro prepričevala, da bi mamica še spala user posted image . In se me je po kakšni uri usmilil. Še vedno spi.

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2507
25.5.2007 9:34:59   
petarda
AAAAAAAAAAAAAaa sem bila zdaj v mestu, pa sem pozabila MAMO kupit!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem vedla, da mi še nekja manjka pri jutranjem user posted image ....kako naj se zdaj na nalogo skoncentriram, če bom skoz mislila na Adamauser posted image ...Joj, moram se res hitro spravit pisat, potem pa za nagrado v mesto na kavo, pa po MAMO, ne?user posted image ...Se moram mal zmotiviratuser posted image user posted image user posted image

Hvala glede worda...več stvari je v paci, kaj bi lahko bilo....ampak k sreči se je zjutraj vse samo poštimalouser posted image ...

Ajdi....se tipkamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
25.5.2007 9:54:08   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

M je pa vstal že ob 6. uri user posted image . In potem sva lulala, jedla in nato sem ga 1 uro prepričevala, da bi mamica še spala user posted image . In se me je po kakšni uri usmilil. Še vedno spi.

To je pri vas kaj čudnega, če se ob šestih zbudi? Jaz sem rečna, če do šestih spi user posted image  Da bi se me kasneje še usmili, pa ni šans. Najprej prosi keka (=mleka), potem pa igace in kigico.

Tiste Duplo kocke (veliko škatlo osnovnih kock), ki jih je dobil včeraj, pa so ful zažgale. Že ko jih je v kuferamu videl, je začel govorit igat, igat.... pa iuiuiuiu, ker ima od Duplo en policijski avto z lučkami in sireno. Samo ne vem, kak je pogruntal, da gre za iste kockeuser posted image
Pa še trik, kako vzdržujem aktualnost kock: vsakič jih pospravim (ali pa kar sam, je priden glede tega) v škatlo in jih dam na visoko. Tako me pride prosit, da bi se igral z njimi in se za kar nekaj časa zamoti. Tiste igrače, ki so pred nosom in vedno dosegljive, pa niso aktualne user posted image . Razen knjigice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
25.5.2007 10:05:17   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

AAAAAAAAAAAAAaa sem bila zdaj v mestu, pa sem pozabila MAMO kupit!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem vedla, da mi še nekja manjka pri jutranjem user posted image ....kako naj se zdaj na nalogo skoncentriram, če bom skoz mislila na Adamauser posted image ...Joj, moram se res hitro spravit pisat, potem pa za nagrado v mesto na kavo, pa po MAMO, ne?user posted image ...Se moram mal zmotiviratuser posted image user posted image user posted image

mi2 sva jo pa kupila in sem se tak nasmejala, k sem Adama vidla. user posted image user posted image user posted image  ma je hecen s to ruto, kot kakšna punčkauser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
25.5.2007 10:11:51   
ada2
še poročilo iz vrtca:

jokal je, ko sma odhajalauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
25.5.2007 10:19:50   
petarda
mi2 sva jo pa kupila in sem se tak nasmejala, k sem Adama vidla. ma je hecen s to ruto, kot kakšna punčka

user posted image user posted image user posted image user posted image  a doma ga pa nisi vidla na slikci z ruto?user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi...dober trik, tole glede postavljanja igrač na visoko, oz. izpred nosa...ker pri nas je isto.user posted image

Ja...tudi mi smo srečni, če do šestih spiuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
25.5.2007 10:33:11   
ada2
a doma ga pa nisi vidla na slikci z ruto?

user posted image user posted image user posted image

kupi mamo, pa bo tudi tebi hecenuser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
25.5.2007 12:06:42   
ada2
punce moje :

VSE NAJLEPŠE OB DNEVU MLADOSTI!!!!!!!!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
25.5.2007 12:27:38   
Anonimen
M spi, kaj zdaj, katera gre čvekat?

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2515
25.5.2007 12:30:47   
ada2
jaz bi mogla v kletuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
25.5.2007 12:31:51   
Anonimen
in kaj te drži? user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2517
25.5.2007 13:38:23   
ada2
evo, sem vse zakitala, zdaj hitro solato zmešam za kosilo, pa se najem, tačas se mi bo pa tudi vse posušilo in lahko začnem s štrihanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image

ampak potem se bo pa Adam zbudiluser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
25.5.2007 14:05:19   
petarda
Juuuuupiiiiiiiiiiiiiiijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Z večjega imam napisano, zdaj sem jo poslala mentorici v pregled in čakam na odgovor, potem jo pošljem v kadrovsko in to je to!user posted image user posted image user posted image user posted image  Pol pa sam še v ponedeljek izpit, pa sem kooooooooooooooooonec.user posted image user posted image user posted image user posted image

Glavno, da je večji del za mano, drugo bom pa že. Izpita me sploh ni strah.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej...........jaz bi morala it nazaj študirat...ker tudi jest nimam cajtuser posted image user posted image user posted image user posted image ...sem bila zdaj dva dni na minimalni hrani....ko bi se mi vsaj kje poznalouser posted image user posted image user posted image ...

No...grem zdaj....sem si zjutraj kupila POLI, ko mi nosečke tle take lušte delateuser posted image user posted image user posted image user posted image , potem grem pa v mesto na kafe, pa po MAMO, pa ene slikice grem iskat, pa še mal na sprehod, pa še kaj si bom kupila, pa vesela bom ker je vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 25.5.2007 14:06:52 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
25.5.2007 14:47:03   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image  petarda!!!!

jaz pa počakam zdaj, da Nuša odideuser posted image k atiju, potem pa se lotim štrihanja. Adama bo pa Špela zabavalauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
25.5.2007 15:07:24   
Anonimen
SAnja, čestitkeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2521
25.5.2007 15:37:23   
ada2
no, moji otroci so šli....

Nuša k atiju, Adam pa k teti in sestrični, tako da me zdaj pa res nič več ne ovira pri štrihanju.....

razen ena novica..........

Nuša

bo

dobila

sestrico ali bratca!user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
25.5.2007 16:28:18   
*bubi*
KAJ PA ADAM????????

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
25.5.2007 16:29:13   
*bubi*
Juuuuupiiiiiiiiiiiiiiijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Čestitam, sem vedela, da boš zmogla user posted image user posted image user posted image  če te ne bi mi motili, bi bilo še kak dan prej user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
25.5.2007 16:30:31   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

KAJ PA ADAM????????

Glede na to, da te to ovira pri štrihanju user posted image user posted image user posted image

Ampak če greš zdaj štrihat, pa sklepam, da ne user posted image . Škoda. Bi ti privoščila.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.