|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
24.5.2007 21:32:22   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

petarda imam še ene 5+, ko jih je M. dobil ob rojstvu user posted image

Ti ljudje pa ziher še nimajo user posted image . So za vsak slučaj malo večje kupili? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
24.5.2007 21:32:28   
petarda
Petarda, ta 1. je bil za foro. Drugi je bil ena čudoovita roza vrtnica, 3. pa pa seksi ženska stopala.

user posted image user posted image user posted image user posted image ...

....babe jaz bi zdaj tak čvekala z vami...samo, da mi nebi bilo treba pisatuser posted image . Upam, da bom hitro noter padlauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
24.5.2007 21:32:31   
Anonimen
4+ rabite???

ok to pa ne štekam user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2478
24.5.2007 21:32:56   
amy26
verjetno Maši od deci piva tudi nič ne bo ali ?

kje pa, občasno res ni panike
jaz sem mal prej tudi pol piva spila, ful pasalo

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
24.5.2007 21:33:42   
ada2
petarda a ti ne pišeš pripravniške?user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
24.5.2007 21:33:55   
*bubi*
Malo prej je petarda prijavila najmanjšega in najlažjega novembrčka user posted image . Misliš, da res nucajo 4+?

Bubiju so še 4 čisto OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
24.5.2007 21:35:31   
Anonimen
Evo še malo pa bom lahko v miru gledala na kraju zločina user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2482
24.5.2007 21:35:54   
amy26
midva uporabljava kar 5, ker 4+ ga kar tiščijo, imamo pa še vedno Beauty Baby

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
24.5.2007 21:37:02   
amy26
celo na 100-ti strani smouser posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
24.5.2007 21:38:10   
ada2
Adamu so tudi 4 še čisto ok, pa čeprav ima že skoraj 12user posted image  kg. čeprav zdaj kupujemo 4+. ampak bi ga najrajši nazaj v racmana začela povijat. a mislite, da bi me v vrtcu čudno gledali, če bi prišla z racmanovimi plenicami?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
24.5.2007 21:39:43   
Anonimen
dobro nam gre, če ne bodfo spet kaj brisaluser posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2486
24.5.2007 21:41:56   
*bubi*
Zakaj, Ada? To je tvoja odločitev in v vrtcu jo morajo spoštovat. Samo nikoli ne veš, če mu ne bi one čez dan kar pamperske dale.

Ja, mi tudi kupujemo 4+, zdaj pa sva prvič probala Pretty baby (iz Interspara), pa so ful OK. Tisti trakci so res fajn elastični. Pa meni je reklama simpatična, ko otročki plešejo kan-kan user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
24.5.2007 21:43:02   
*bubi*

Jaz tudi odhajam. Lahko noč!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
24.5.2007 21:44:55   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Zakaj, Ada? To je tvoja odločitev in v vrtcu jo morajo spoštovat. Samo nikoli ne veš, če mu ne bi one čez dan kar pamperske dale.

Ja, mi tudi kupujemo 4+, zdaj pa sva prvič probala Pretty baby (iz Interspara), pa so ful OK. Tisti trakci so res fajn elastični. Pa meni je reklama simpatična, ko otročki plešejo kan-kan user posted image

na to, da bi mu mogoče pamperske dale gor sem že tudi pomislila, ampak kako bi mi potem razložile, da ni nobenih plenic za pranjeuser posted image

meni so pa drugače všeč pleničke iz hoferja.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
24.5.2007 21:45:48   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz tudi odhajam. Lahko noč!!!

a zdaj boste pa kar vse pobegnileuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
24.5.2007 21:47:21   
ada2
a ne biše do 101 šle?user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
24.5.2007 22:49:40   
Urša
Waw, 100-ka!user posted image user posted image user posted image
No, hvala za pestke, upam, da so kaj pomagale! Bom takoj napisala za kaj se gre.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
24.5.2007 22:54:03   
petarda
No...en del je za manouser posted image user posted image user posted image user posted image  two more to gouser posted image ...itak, pa moram vmes mal poškilit semuser posted image

No, hvala za pestke, upam, da so kaj pomagale! Bom takoj napisala za kaj se gre

zdaj me pa tooook zanima, da bom kar počakalauser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
24.5.2007 22:58:10   
Urša
Torej, moj user posted image  je dobil službo - v Mozirju. user posted image  Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! No, sem mu jaz našla eno podjetje z njegovega foha po internetu in je poslal ponudbo, pa se zmenil, da začne z julijem. Uuuuu, kolk lušten šef! Psssssst! Je bil na razgovoru že pred dvemi tedni in ga je takrat  vprašal kje pa žena dela in je rekel, da v šolstvu. Ja, pol bomo pa kej zrihtal! Namreč ima veze na šoli in danes smo bili zmenjeni pri nejmu doma z eno učiteljico in mogoče se bo kaj našlo zame! user posted image  Ni še 100%, se pa obeta ena porodniška in bo ona jutri nesla mojo prošnjo k ravnateljici, pa bomo videli. Jooooj, sploh ne morm verjet, da nam bi to ratalo! Takoj organiziram RR srečanje!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
24.5.2007 23:07:16   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To bi bilo pa res faaaaaaaaaaaaaaajnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da vam uspejo vsi načrti in da boste kmalu v svojem rajuuser posted image user posted image user posted image

Bomo še jutri stiskal pesti, ko bo prošnja pri ravnateljici, ni problema - sam da bo piknikuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
24.5.2007 23:16:59   
Urša
Bomo še jutri stiskal pesti, ko bo prošnja pri ravnateljici, ni problema - sam da bo piknik

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
25.5.2007 2:29:21   
petarda
Sem kar optimist, ker upam, da bom tukaj zdaj družbo našla, ne?user posted image user posted image user posted image ...Evo, dve nalogi narejeni...najtežja je ostala in mi zmankuje koncentracije predvsem pa živcev....user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pozabila kje user posted image  se v wordu nastavi tisto, da lahko neomejeno popravljaš tekst.....meni namreč, ko hočem kaj popravit, vstavit...vleče tekst naprej in mi ga prepiše....ah...ne znam razložituser posted image

Vem, da se to da nekje nastavit, samo ne vem kakouser posted image  Pa zdaj nimam koga vprašatuser posted image

Ah...še ene pol ure bom sprobavala, pol grem pa spatuser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
25.5.2007 6:39:36   
amy26
petarda danes si bila pa že zelo pridna, upam da si se vsaj kej še naspala

Uršauser posted image user posted image user posted image  res ti želim da ti uspe dobiti službo, držim pestiuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
25.5.2007 6:58:54   
petarda
Jutrooooooooooouser posted image  

Sem spala ene tri ure in sem se naspalauser posted image  Zdaj pa vidim kaj dela adrenalinuser posted image user posted image user posted image

Ful mam še dela danes....samo najprej peljem Lukita v vrtec. A ve kera kak bi poštimala to z wordomuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
25.5.2007 7:34:52   
ada2
dobro jutro!

šibama zdaj v mesto po Mamo, pa v vrtec odneseva zdr. potrdilo, potem pa v klet. sem dobila med spanjem eno noro idejo glede štrihanjauser posted image

petarda žal ti ne znam pomagatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.