rumba
|
Čer! Siskamiska, tudi jaz imam kar PP torbo in tako kot je rekla Maja, res je zakon. Ni pa ravno poceni, vem. Drugih žal ne poznam. Kapica, uživaj jutri zadnji dan v službi in se lepo poslovi. ikonca, mi smo sporobali svašta kapljic. Anej je imel ta prave kolike, jok od točno 19.00 pa do enih ponoči. Nič ga ni potolažilo . Pač je moral prerasti. Hano je le zvijalo, koroške vetrovne kapljice so na začetku pomagale, kasneje več ne. Ji je pa pomagalo, če sem ji pred vsakim podojem, čisto preventivno, dala 3-5 kapljic Sab Simpleks. Pa smo lepo spančkali. Avstrijskih ne poznam (pri Aneju jih še ni bilo), a vem, da če se nam ponovijo kolike, bom preizkusila tudi te. Sicer pa menda ta pravih kolik nič ne ustavi. Žal. Freycha, a ti pa greš resno v Avstrijo rodit? Super, verjetno tam alternativni porodi niso več neka huda alternativa, kaj? Corfu, jaz sem bila na začetku ful zagreta za shranjevanje izvornih celic, sedaj pa me niti ne vleče kaj preveč. V sorodstvu sicer imam smrti zaradi raka, tudi sladkorna nam ni tuja, a so to bolj starostne oblike, ni šlo za levkemijo npr.. Ma, kaj pa vem, verjetno se ne bom odločila. Pa ne gre le za denar, mogoče je še vse preveč v povojih. Ali pa se le jaz s tem tolažim... Jaz imam pa eno drugo vprašanje: A vas dosti nosi leče? Jaz jih in kot ste verjetno že slišale, naj ne bi šle v P z lečami, pač pa očali. Jaz sem prvič seveda lepo pridno ubogala in šla z očali. Očala ti dajo proti koncu dol! In kaj se je zgodilo? Čeprav sva se z zmenila, da mi jih mora dati takoj po porodu, smo v tisti evforiji in navalu čustev veselo pozabili, jaz pa gledala v meglo, če bom kaj videla. Pišuka sem bila kasneje jezna, da sem ta zadnja videla mojega sončka! Vsi so vriskali kako je lep in oh in sploh, jaz pa nič! No, drugič sem se naredila francoza in šla roditi z lečami. To je bila pa čisto druga pesem. Kasneje sem govorila z G, zakaj ne smemo roditi z lečami, pa mi je rekla, da je problem le v tem, da če bi se kaj zakomplicirali in bi bila potrebna narkoza, jih ne smeš imeti, torej ne bi bilo časa za jih očistit in spravit. Bil bi pa čas jih samo odsranit in v koš . Torej imaš v očeh leče, ki jih lahko odvržeš in nov par za rezervo, pa je stvar rešena. Zakaj sem sploh to napisala? Ker sem pred dnevi govorila s sestrično, ki je ravno tako šla roditi z očali in bila isto kot jaz jezna, ker nič ni videla. No, samo toliko, mogoče pa bom kateri prihranila to jezo .
|