|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
24.5.2007 22:08:59   
siskamiska
corfu, jaz sem nekaj premišljevala o epiduralni, ampak glede na to da imam namen rositi v LJ, in da moraš imeti tukaj večjo srečo kot pamet da dobiš EA, bom verjetno brez ostala. Da bi se pa samo zaradi tega vozila v Postojno se mi pa ne zdi smiselno ker če bi bilo kar koli narobe z katerim od dvojčkov mi ga bodo itak odpeljali v LJ mene pa tam pustili.
Raje malo trpim kot da sem oddaljena od otroka.
V primeru da bi bil potreben carski rez bi pa udi prosila za spinalni blok, da imaš vsaj nekaj od rojstva otroka.  

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
24.5.2007 22:11:58   
siskamiska
Aja še izvorne celice: tudi o tem sem nekaj premišljevala, samo glede na to da je stvar še precej neraziskana se nekako ne nagibam k tem. Tudi pri nas imamo v družini raka in sladkorno ampak sem kar nekako optimist da bomo ostali zdravi. Nočem se sekirat že na zalogo.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
24.5.2007 22:23:41   
rumba
Čer!
Siskamiska, tudi jaz imam kar PP torbo in tako kot je rekla Maja, res je zakon. Ni pa ravno poceni, vem. Drugih žal ne poznam.
Kapica, uživaj jutri zadnji dan v službi in se lepo poslovi.
ikonca, mi smo sporobali svašta kapljic. Anej je imel ta prave kolike, jok od točno 19.00 pa do enih ponoči. Nič ga ni potolažilouser posted image . Pač je moral prerasti. Hano je le zvijalo, koroške vetrovne kapljice so na začetku pomagale, kasneje več ne. Ji je pa pomagalo, če sem ji pred vsakim podojem, čisto preventivno, dala 3-5 kapljic Sab Simpleks. Pa smo lepo spančkali. Avstrijskih ne poznam (pri Aneju jih še ni bilo), a vem, da če se nam ponovijo kolike, bom preizkusila tudi te. Sicer pa menda ta pravih kolik nič ne ustavi. Žal.
Freycha, a ti pa greš resno v Avstrijo rodit? Super, verjetno tam alternativni porodi niso več neka huda alternativa, kaj?
Corfu, jaz sem bila na začetku ful zagreta za shranjevanje izvornih celic, sedaj pa me niti ne vleče kaj preveč. V sorodstvu sicer imam smrti zaradi raka, tudi sladkorna nam ni tuja, a so to bolj starostne oblike, ni šlo za levkemijo npr.. Ma, kaj pa vem, verjetno se ne bom odločila. Pa ne gre le za denar, mogoče je še vse preveč v povojih. Ali pa se le jaz s tem tolažim...

Jaz imam pa eno drugo vprašanje: A vas dosti nosi leče? Jaz jih in kot ste verjetno že slišale, naj ne bi šle v P z lečami, pač pa očali. Jaz sem prvič seveda lepo pridno ubogala in šla z očali. Očala ti dajo proti koncu dol! In kaj se je zgodilo? Čeprav sva se z user posted image  zmenila, da mi jih mora dati takoj po porodu, smo v tisti evforiji in navalu čustev veselo pozabili, jaz pa gledala v meglo, če bom kaj videla. Pišuka sem bila kasneje jezna, da sem ta zadnja videla mojega sončka!user posted image  Vsi so vriskali kako je lep in oh in sploh, jaz pa nič! No, drugič sem se naredila francoza in šla roditi z lečami. To je bila pa čisto druga pesem. user posted image  Kasneje sem govorila z G, zakaj ne smemo roditi z lečami, pa mi je rekla, da je problem le v tem, da če bi se kaj zakomplicirali in bi bila potrebna narkoza, jih ne smeš imeti, torej ne bi bilo časa za jih očistit in spravit. Bil bi pa čas jih samo odsranit in v košuser posted image . Torej imaš v očeh leče, ki jih lahko odvržeš in nov par za rezervo, pa je stvar rešena.
Zakaj sem sploh to napisala? Ker sem pred dnevi govorila s sestrično, ki je ravno tako šla roditi z očali in bila isto kot jaz jezna, ker nič ni videla. No, samo toliko, mogoče pa bom kateri prihranila to jezouser posted image .

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
24.5.2007 22:30:42   
siskamiska
*maja in Rumba hvala, no potem se bom pa verjetno res odločila za PP torbo, bom pa kar eno vzela in si bom še pomagala z enim ruzakom, ker 2 torbi in 2 lupinici bom pa res težko nesla iz 3. nadstropja brez dvigala na ovitih stopnicah, ki so btw smrtno nevarne.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
24.5.2007 22:45:47   
Jelenche
ehej punce

sem že pomirjena,.. pa saj bo ponedeljek hitro kle. Samo jezna sem bila ker sem čakala za brezveze.

Babe kje ste kupovale povijalne plenice?

rumba ... ravno danes je babica govorila, da imaš lahko leče pri porodu, samo če znaš pritskat. Ker ene ko potiskajo jim gre ves pristik v glavo in jim zato popokajo kapilare v očeh. Ampak ti si že profi! user posted image  Jutri je poporodna doba če te zanima. Ob 9h.

siskamiska matr ti se boš pa nabildala. Mi je prav žal te,.. to ne bo tako enostavno. Upam da ti bo kdo priskočil na pomoč.

Zvesta, jaz ne bom imela EA, če bo carski bi tudi najraje imela spinalni blok.
Glede izvornih celic, sem se tudi jaz odločila da ne bom to mela.
kapica no pa boš tudi ti končala s službo. Super! Zdaj bo pa lažje.
aja ena je spraševala o bolečini v nožnici. Men se tudi to dogaja, mogoče zadnji teden. Me tko neki špikne da je joj. S tem da me potem zaboli tudi nekje pri zadnjični odprtini. ... user posted image
Verjetno se user posted image  obrača. Oziroma pripravlja za porod. user posted image
Danes ko smo bili na materinski .. me je user posted image  brcnil direkt v kolk. hehehe sem se začudila, pa še ornk me je zabolelo,.. no potem sem se pa itak smejala.

Upam da imajo klimo v tisti slaščičarni. če ne je pa še ena ki se ji reče orehek je nasproti hale A. Jaz sem za tisto v city-ju ker imajo full dobr sladoled user posted image  Pa ne una pod vodo. Ampak spodaj. user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 3130
24.5.2007 23:11:39   
Ajvy
Lep pozdrav vsem...
Pa je šel mimo še en vroč dan, in spet ne morem spat...
Zvečer smo šli na sprehod s kužijem, sem tolk uživala, k je vetrček mau pihljal, pol pa doma spet vročina... Pa sem mislila,da se bom zmatrala, da bom kr padla v pojsteljo, pa nič...
Kapica lepo da greš na zaslužen dopust...zdej pa sama uživancija user posted image

Jutri imam pregled pri G, komaj čakam UZ, da vidim kako smo že veliki user posted image , pa kako leži....
komaj čakam...

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
24.5.2007 23:18:47   
ikonca
corfu, jaz sem tudi nekaj premišljevala o epiduralni a me ni prepričala.
Slišala sem mnenja ostalih mamic. V Kranju je še za plačat tako da ne.

Hvala za odgovore o kapljicah. res upam da jih ne bom potrebovalauser posted image user posted image user posted image ,
da jih moj dojenček ne bo potreboval! Jaz bom pomoje potrebovala očija, da ga bo še on malo nosil naokoli in tolažil.

Jelenche, jaz sem se pozanimala o pleničkah za novorojenčke in dobila odgovor da so Pamperske pri slabših in da so zelo dobre Mullerjeve (spredaj so v pasu nižje oblikovane zarad celjenja popka) ali iz DM (ne vem kako se imenuje njihova znamka). Ko bo večji vsekakor Libero. To vem že zdaj, ko sem ter tja previjem nečakinjo.

Zdaj grem pa spat. Zmeraj ko zvečer zaspim na kavču me vse boli!

Nočko!

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
25.5.2007 7:31:47   
simi27
Pozdravljene,

za torek velja. samo kraj povejte.

Glede plenic - meni je prijateljica rekla, da so pamperske newborn boljše od mullerjevih, za kasneje pa je uporabljala mullerjeve (od 3-6kg itd.). Nam je na starševski rekla, da naj plenico prerežemo v obliki črke V, tam kjer je popek. Tako, da ne vidim problema. Pa baje se splača kupovati plenice v mullerju, ker so narejene za zahodni trg. Baje je tako bilo tudi v DM, zadnje čase pa so mamice tam nezadovoljne (baje ni več "zahodnih" plenic).

tudi jaz sem razmišljala o epiduralni, vendar sem si premislila. Odkar hodim na telovadbo za nosečnice, vsakič vizualiziramo porod, tako da vem dihati in tudi mislim, da se bom znala sprostiti, ko mi bo hudo. Pomembno je, da se poroda ne bojimo. Jaz se ga zaenkrat ne. In seveda, da med porodom mislimo na "ubogega otročka" in ne nase.
Sedaj sem pametna, upam da bom to izkazala tudi v porodni user posted image

Lep dan vse!

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
25.5.2007 7:47:26   
corfu
Dobro jutrouser posted image

Za mano je spet ena smotana noč, z zbujanjem, lulanjem...sem ravno na meji med dobro in slabo voljo, upam, samo, da me zdajle ne bo kdo razkuril, ker potem bom pa cel dan v ritiuser posted image . Zdaj ste me malo premamile s to PP torbouser posted image , sicer je pri Aljažu nisem imela, mogoče pa zdaj, kaj pravte? Najbrž je veliko bolj praktična, kot vse v ruzak tlačit, pa potem brskat v globineuser posted image user posted image user posted image

SE BEREMO...

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
25.5.2007 8:21:35   
Ronči
user posted image  ajej, kakšna nočuser posted image
Včeraj zvečer sem imela hude krče v trebuhu, ki so se na srečo po pri in pol pomirili. Sredi noči me pa zbudijo...spet...kolki user posted image
Sploh kaj pomaga proti bolečim kolkom (že na telovadnbo sem pomislila, tako da izgleda da sem že precej obupanauser posted image ). Kako ve spite?

Zvesta, moram priznat, da mene tudi včasih panika grabi kaj vse bi lahko bilo narobe. A kaj čmo, če bomo tako razmišljale, je boljše da sploh nimamo otrok. Kaj bo ko bodo v vrtcu, šoli...ajej zamisli si najstnikauser posted image . Moramo se pač prepustit in uživat (sicer enostavno za napisat, a ne?)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
25.5.2007 8:23:41   
Ronči
Me pa kar presenečajo vaše materinske šole... mi smo imeli dvakrat po eno uro, nč dihanja, sproščanja, nič nege dojenčka ipd... kar nekaj ...pogledali smo si položaje otroka v trebuhu, malo govorili o dojenju in...to je to...

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
25.5.2007 8:55:04   
Anonimen
Dobro jutro....

Jaj, sem danews v redu spala. Odprta balkonska vrata z mrežo proti komarjem, rolete nisem spuščala. Spala sem nagica, tako da mi res ni bilo vroče...

Zdaj sme pa že sobo zatemnila, da vročina ne pride do mene, pa kratke hlače nataknila in danes bo žurka. :) Najprej bom dala perilo prat, pol grem pa cotke prebirat. Nekje vmes pa malo počivat, knjigo čitata, kosilo skuhat....

Epiduralna: Mah, ne bom se šla tega. In to zato, ker sem prelena, da bi dr. Zabavnika poklicala in se šla dogovarjat za njo. Pa itaq moraš v MB met tak več sreče kot pameti, da jo dobiš. Jaz pa ponavadi take sreče nimam. user posted image Pa sicer sem se do sedaj smatrala, da imam zelo visok prag bolečine, upam, da je to res. user posted image  No, če bo potreben CR, bi pa tudi jaz rada imela Spinalno analgezijo.

Kapljice proti krčem: A katera ve, kako se imenujejo te avstrijske? Ko grem glih jutri v AUT, pa bi jih jaz tudi že v naprej kupila. Drugače sem pa tudi jaz slišala za te od koroških lekarn, da so fajn...

Shranjevanje izvornih celic: Lepo se sliši, a žal baje ni vse tako zlato, kot se zaenkrat še blešči. Zaenkrat je njihova uporabnost dokazana le pri nekaterih tipih levkemije. Za raka, sladkorno in to kar imam tudi jaz v družini še skoraj nič ni raziskano. Poleg tega je njihova doba trajanja zaenkrat dokazana le na 5-10 let, pri čem ko pri Neocelici vplačaš za 20 let. Pušenjak je mnenja, da če si katera lahko privošči, potem si naj, a v veliki meri nam ne bo koristilo. Bojda bo koristilo le enemu otroku od 500 ali 5000 vplačanih hranjenj? No, nisme si čisto zapomnila, če kera hoče, lahko poiščem njegov odgovor.
Torej, midva sva se odločila, da jih ne bova dala hranit.

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3137
25.5.2007 9:28:05   
baja*
Pozdravljene!

Te dni vas nisem mogla nič brat, tako da nič ne vem, kaj se kaj dogaja z julijkamiuser posted image . Od zdaj naprej se bom bolj poredko javljala, ker mi je G rekla, da moram počivat, položaj "sede za računalnikom" pa mi ful ne paše. Ja, v torej sem imela UZ, z malim je hvala bogu vse ok. Je že z glavico obrnjen dol in pridno čaka. Potem me je pa G ful prestrašla. Je rekla, da že odkar sem stopla v ordinacijo opazuje moj trebuh, kako je sumljivo trd in nič ne zgleda, da bi se zmehčal. Je rekla, da to ni v redu, da se lahko zgodi prezgodnji porod. Jaz imam pa skoz tak trebuhuser posted image . Dala mi je napotnico za MB, naj se jim grem pokazat. Tam so me prikopli na CTG in je bilo hvala bogu vse ok. Tista bolečina na desni strani trebuha pa se še kar tu in tam pojaviuser posted image .
Tak da drage moje julijka, jaz bom od zdaj naprej veliiiko manj za računalnikom in več na kavču. Pa pridno bom pila magnezij, ker priznam, da ga zadnje čase nisem več.

Lepo mi bodite, pazite nase in pridno cartajte svoje bušekeuser posted image .

Pa,pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
25.5.2007 9:35:45   
Freycha
Dobro jutro babike!

Jah, očitno je bila taka čudna noč, saj sem tudi sama imela malo problemov s spanjem. Spat sem šla okoli polnoči, spala 1. uro, potem sem bila pa ko sova. Sem do pol treh gledala en film na TV (sej je bil kar zanimiv), potem sem šla pa nazaj spat. Samo kaj, ko je čez dan tako vroče, da spijem cca 3-4litre vode in to ponavadi čez noč hoče venuser posted image

Sicer pa sem danes na tehtnico stopila in sem imela 0,3kg MANJ kot prejšnji teden user posted image user posted image user posted image  Edini problem je, da se mi je trebuh spremenil (očitno, ker se je mala obrnila) in nimam več čisto isth mer, kot  sem jih imela prej (namreč tudi za 1,5 cm manj).

Sicer pa je danes na vrsti počivanje. Čez tri ure imam uro nemščine, do takrat počivam. Po Nemščini spet počivam, naredim čisto lahko kosilo (domač svež mladi krompirček in domača sveža solatka), jagodni biskvit (jagod imam od včeraj toliko, da jih grem lahko na tržnico prodajat), potem pa po barvo za Ditino sobico in domov spet počivat.
Jutri pa v LJuser posted image user posted image user posted image user posted image  Madonca, po DOLGEM času se celo veselim it v LJ...... kdo bi si misliluser posted image

Pišuka, meni je že tako vroče, da že sedaj razmišljam, če bi klimo vklopila user posted image  A je to normalno?

Aja, jaz o izvornih celicah nisem niti razmišljala in zaenkrat me ne zanima. Se mi zdi, da smo v SLO še malo za luno kar se tega tiče.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
25.5.2007 9:41:21   
kapica
Jutro punce!
Vidim da imate zanimive teme, pa zal´nimam casa vsega v miru prebrati, ker pisem iz sluzbe.
Midva sva se tako na hitro odlocla, da se za tri dni zapeljeva v Slo, jaz bi res tako rada videla svoje starse , predvsem mamo in mislim da je ot zadnja priloznost.
Tako da se vam najverjetneje javim ko bom spet nazaj v svojem domeku.

Lepo se imejte, naj otrocki se v trebusckih ostanejo user posted image !

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
25.5.2007 9:47:54   
ksenjak
Jutro!

Saj vem, da ste najbrž o tem že govorile a kaj ko ste s pisanjem tako pridne, da potem ne morem vse za nazaj nadoknadit, zato vas sprašujem še enkrat - ali katera že pere in pripravlja oblačilca za dojenčka?

Lp

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
25.5.2007 10:04:57   
GabiW
Dobro jutro,

za mano je tudi katastrofalna noč. In to se mi zdaj pozna. Prav slabe volje sem, brez energije, kar zjokala bi se. Mah pustmo to.

Danes sem zadnji dan v službi, ravno pospravljam mizo in čakam da bo ura 12 da sibam domov.

Ob 13ih gremo v Graz. Me čisto nič ne briga kolk imam stvari, vem da si bom dala duška in nabavila vse kar mi bo všeč.  Moram, za dušo, da mi bo lažje.

Ksenjak, jaz začnem prat in likat naslednji teden, ko bom imela več časa.

Sem pa včeraj vidla v hali A v BTC-ju fuuul lepo blago za otroško posteljnino. Imamo ene 20 različnih vzorčkov. Jaz bom šla sigurno tja, potem pa mi bo mami sešila posteljnino. Moram samo še dobit posteljico, da vidim kakšne bodo dimenzije.

Kapica srečno pot v Slovenijo in nazaj.

lep dan vam želim

pa pa Gabi

p.s. ja tudi meni je že user posted image  vroče

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
25.5.2007 10:42:06   
siskamiska
KsenjaK jaz imam že vse oprano in zlikano 2 tedna, ampak se itak ne morem primerjat z vami. Verjetno me bo prehitelo.

Gabiw jaz sem pa dons za spremembo kar OK spala, tko da sem naspana in spočita.

Glede izvornih celic imaš pa baje pri dvojčkih za drugegauser posted image  50% popusta user posted image user posted image . Humoristi!!!!
Freycha v katerem koncu LJ boš jutri? Samo toliko okvirno da vem v kater konc pridet če mi bo uspelo.

Baja mirkaj se da bo vse OK! Res ga ni za srat proti koncu.

Ronči jaz pim izključno na levem boku, na hrbtu sploh ne morem ker sta user posted image user posted image  pretežka, na desnem mi pa nekaj ne odgovarja.

Jelenche včeraj v cityparku ni delala klima ker jih nekaj heca tko da bo Zvezda pomoje boljša izbira.

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
25.5.2007 10:59:33   
Afnica
Hello!

Danes se moram pohvalit 2 stvari!! Včeraj sem prvič pestovala svojga sinčka. user posted image  Kar vroče mi je postalo od presenečenja. Pa da vam povem, da je čeprav ima manj kot 2kg, roka kar boli, ko držiš en čas. Ampak je pa faaaaaaaaaaajn. user posted image

Druga novica je pa, da sem danes 12 dni po porodu na svoji začetni teži. user posted image  
Dan pred porodom sem jih pa imela +27. Torej računam, da jih je blo na dan poroda skoraj 30, ker sem zaradi vode pridobivala tudi po 2kg/dan.

Zdej pa upam, da bo šlo še toliko dol, da bom na -10kg. user posted image  Takrat se pa oženim. user posted image

Aja, govorite o obsegu glavice. Naš Lan je imel ob rojstvu 31,5cm obsega za kar sem se odprla 8cm (kar je nazadnje ocenil). Pridelala le 2 šiva.

Komaj čakam danes, da grem spet k malima. Da se spet malo cartamo (upam, da bom tudi Lano lahko kmalu). Sestra je rekla, da jo bom lahko, ko jo bodo prestavili v toplo posteljico, da je iz inkubatorja težje vzet vse tiste kable (pritisk, diodice, infuzija...) Mislim pa, da bo kmalu šla v toplo posteljico, saj ji temperaturo v inkubatorju pridno zmanjšujejo.  Naj še povem, da sta iz dneva v dan drugačna. Da se mi zdi, da se v 24ih urah spremenita tako, da ju ni za spoznat. user posted image  Slikam ju čist vsak dan. Boste videle, da je razlika res očitna, ko bom dala slikce v album.

Pridne bodite, zdžite čim dlje. Jaz pa vas že čakam pri julijkah po porodu. user posted image  Čeprav sem uradno majčevka, sta naša 2 po razvoju na stopnji julijcev.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
25.5.2007 11:03:43   
siskamiska
Afnica user posted image user posted image user posted image user posted image  za čudovite novičke. To je pa res lepo prebrat.

Lupčka še za Lana in Lano.

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
25.5.2007 11:06:27   
ksenjak
O, Afnica, to je pa tako lepo slišati.user posted image  Sem prav vesela zate in jasno, še vedno te smatramo kot julijko. Upam, da boš tudi slikice čimprej dala v album, da vidimo ti dve čudesi, ki se jima je tako mudilo na svet.

Kako pa kaj računate z odhodom domov, oz. kaj zdravniki pravijo? No, upam, da se vam še to čimprej uresniči in potem bo sreča popolna.

Za kilograme tudi čestitkeuser posted image , samo glej, da ne bo šlo preveč dol. Si moraš malo moči šparati za čas, ko prideta malčka domov.

Bi te samo še vprašala, kako je s prehranjevanjem? Predvidevam, da dojenje ni mogoče oz. prepozno.

Lp

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
25.5.2007 11:07:30   
rumba
user posted image  Dobro jutro!
Sem glih vstalauser posted image . Sem si pa res dala duška kaj?
Danes sem imela celo noč odprta balkonska vrata, spala pa samo v kratki majčki nepokrita. OK 1x sem se vseeno morala preobleči, a je bilo definitivno bolje! Kolki, jao, te pa so za znoret! Levi kar ne neha boleti. Bo izgleda kar treba počakati po porodu, saj se razgibavam in vse, pa nič ne pomaga. Na hrbtu pa tudi jaz ne morem biti niti minuto, mi zmanjka sape in rata slabo.
Kako mi je smešno brati, da smo zjutraj vse nekaj polomljene od nočiuser posted image , bi si kdo mislil, da si pišejo nosečkeuser posted image . Ja, tako je in še bo kak mesec, a? Dober da nas ne dajejo še lažni popadki, pa bi sredi noči gledale na uro in štopleuser posted image .
Zvesta je že opisla moje današnje plane: pranje cunj, pa prebiranje ta mičkenih, pa kuhanje, pa...
Ja, jaz še nimam nič oprano za user posted image , likala pa ne bom. Bo sušilec posušil, jaz bom samo zložila. Ma kako lahko v tej vročini sploh likate?user posted image  Sicer pa bi bil res že cajt zame, da malo premečem stare škatle in preberem ta mičkene cunjce. Evo, bom danes začela.user posted image
GabiW, user posted image  za zadnji dan službe!!! S kapico pa skupaj končujeta. UŽIVAJTA! Pa prijetno in predvsem "plodno" nakupovanje ti želimuser posted image
Koroške vetrovne kapljice: po pošti jih več ne pošiljajo, tako da če jih želite, boste morale narediti kak izlet v moje krajeuser posted image , sicer pa, če jih boste rabile, mi javite, pa vam jih jaz zrihtam. Jih že itak dostaljam za kolege (oz. jih moja mami).
Corfu, jaz pri Aneju nisem imela PP torbe, samo navaden nahrbtnik in je res kot si rekla, koplješ in iščeš. Ni mi žal, da sem jo pri Hani kupila.
baja*, lepo počivaj. Držim pesti, da se ti porihta. Ma gvno, da CTG ni nič pokazal, bo že! Pa vseeno se še kaj javi, da te ne bomo pošiljale v Rimuser posted image .
Freycha, menda bomo tudi mi jutri v LJ. No, ni še ziher do zadnjega trenutka. Si tipkamo zvečer, kako in kaj, pa se mogoče res kle srečamouser posted image .
Kapica, lepo se imej doma!

Rustikin sladoled v cityparku je res zakon in brez primerjave, a tam je vedno neka gužva in glasno, pa še fajn zna povleči, tako da je mogoče res boljša izbira Zvezda, bomo lažje čvekale.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3147
25.5.2007 11:12:23   
rumba
Joj, Afnica, solze mi tečejo, da glih komi pišem.... Solze sreče!
Vem približno kako je z nedonošenčki, saj sem kar nekaj časa bivala z njimi in njihovimi mamicami, pa mi tvoje pisanje obuja spomine.
user posted image user posted image user posted image  za tvoja korenjakauser posted image user posted image user posted image
Kako lep, da dobro napredujeta in tudi user posted image  zate. Pa ne preveč izgubljati teže, boš še rabila zaloge za dva razgrajačauser posted image . Komaj čakam, da vidim slikice! Pa da začnemo klepetati na julijskih dojenčkih!!!
Drži se in oglasi se še kaj!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
25.5.2007 11:29:06   
Freycha
Rumba in Siskamiska - jaz bom itak zelo mobilna po LJ. Se bom pa enkrat nahajala za bežigradom (pri Pentagonu), enkrat bom v štapancu, enkrat pa ne vem kje.... nekje pač...... tako da če boste imele čas, ve kar pokličite, jaz bom itak nekje po LJ šibala.....

Afnica - kako sem vesela zate in za Lano in Lana user posted image user posted image user posted image user posted image  Slikice pa res kar čimprej v album, da si malo očke napasemo na malih korenjakih!! Aja, pa seveda, da si naša julijka. Sploh ne razmišljaj kaj drugega, ker te ne damouser posted image user posted image

Joj, jaz pa sedim pod klimo, pa kar švicam... pa to ni  več normalno..... Si sebe sploh ne predstavljam, da bi mogla sedaj sedeti v stanovanju, kjer bi bilo 26 ali več stopinj. Se mi zmešauser posted image

Jaz cotk še ene 2. tedna ne bom prala, ker mi je še malo prezogdaj vse skupaj..... če bom pa šla prej rodit, jih bo pa dragi opral. Saj je pravi gospodinjec!!user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
25.5.2007 11:36:36   
siskamiska
No takole, zajtrk sem pojedla ( še zadnjo rundo češenj, zdaj jih je pa res konec). Zdaj grem pa pod tuška pa laske umit user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.