|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
24.5.2007 11:59:57   
bačko
Rumba hvala za informacijo glede kopalk.Bom šla pogledat.
Kapica ti pa mirkaj na sebe da ne boš prezgodaj rodila.Mogoče pa naslednjič ctg ne bo pokazal popadkov.Uglavnem mirkaj nase.
Zvesta
ne ženi si besed k srcu.Res je grdo da ti je takšne govorila samo pozabi na njene besede in misli pozitivno.Kar nakupuj in uživaj!
Glede vašega ponovnega srečanja.Jaz bi se tudi javila samo me nažalost v torek ne bo v Ljubljani, ker grem za 5 dni v terme.Pa drugič!user posted image
Ravno sem prišla iz nakupov.Kupila sem si eno oblekico v H&M za vroče dni.Komaj čakam da grem v soboto v avstrijo po nakupih.Sem včeraj zlagala oblekice ki sem jih dobila in ugotovila da za novorojenčka nimam skoraj nič.Razen par majč in ene oblekice.Tako da morem še to nabaviti za najino Žano.Največ oblekic imam od 4 - 6 mesecev.
Lepo se imejte in uživajte! PA pauser posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
24.5.2007 12:49:37   
siskamiska
Zvesta ne jemlji si k srcu. Mami sigurno ni tko slabo mislila kot je bilo slišat. user posted image user posted image . Valda da bo s tvojim user posted image  vse v najlepšem redu, nič poslušat kakšnih kozlarij.

Rumba jaz sem si pa kar 5 paketov Vir 80 kupla. A misliš da bi blo bolje da si grem te vatirance kupit? Koliko paketov pa rabim npr. Vir 80 za v porodnišnico? a bosta 2 dovolj?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
24.5.2007 12:52:09   
Freycha
Ekola, ajm bek!user posted image user posted image

Situacija pa je sledeča. Še enkrat je preverila spol (ker sem G namignila, da upam, da mala v tem času ni že dobila prirastka) in bo še vedno DITA user posted image user posted image user posted image  Punca je malo večja (obsega glave ima že 31 cm - jaooouser posted image ), ampak še vedno v mejah normale (bo po mamici in atiju, k sta dva poštena kosa mesa). Če sem prav videla, je imela dve nogiciuser posted image , edino pozicijo je spremenila. Mala baraba se mi je obrnila in jo imam sedaj v medenični vstavi (torej z ritko navzdol) noge pa nekam za vrat tlači (zopet po mamiuser posted image ). Sedaj vsaj vem, kaj me kje buta in brca in poriva....... G mi je rekla, da ima še možnosti se obrniti, da "nikoli ni prepozno", če pa se ne bo, grem pa pač na carski rez. Itak sem se že odločila, da grem na carskega, če bo glava večja od 36 cm (in je na dobri poti), tako da se SPLOH ne sekiram........ Mi je pa slikala obrazek in si bom jaz to slikico kar povečala in bom z njo hodila spat user posted image   - no, malo se hecam, ampak se pa na sliki tako srčkano vidi, kako ima kar debela lička - aja, ima že 2400 g - prava baba, vam povem! Vse ostalo pa je b.p.
Sicer pa imam še en UZ 11.6.v Feldbachu (kjer mislim roditi), pa bomo videli, če se bo mala do takrat kaj obrnila.

Moram se tudi pohvaliti, da so mi KONČNO poslali iz službe izpisek zadnjih 12. plač in grem KONČNO LAHKO urejati na CSD - vsa čast user posted image user posted image user posted image

Noge sem imela dopoldne v čakalnici spet noro zatečene, ampak sedaj pa cca 15. minut ležim in imam noge v vodoravnem položaju in je zateklina že skoraj čisto splahnela tako, da očitno ne bo nič hujšega. Bom pa tole otekanje omenila G naslednji teden, ko imam pregled.

Ja, sem tudi sama mnenja, da je fajn imeti otroke enega za drugim. Če bi bila kakih 15. mesecev narazen, ne bi bilo nič hudega.... No, pa dajmo najprej Dito na svet spraviti, ne?user posted image

Madonca ste se razpisale!! Pa taka lepa druščina je za v torek splanirana za kofetkanje, da mi je kar hudo, da sem tako daleč stran in še pregled imam pri G in ravnokar sem ugotovila, da imam še zadnji- praktični del materinske šole - vse ob devetih... jaooo spet nisem na nič mislila!

JOJ, kaj se mi je pa ravnokar zgodilo... pa to ni res hehehe kaj se danes z mano dogajauser posted image  Nekaj me je začela leva bradavica boleti, pa sem si jo obrnila proti obrazu, da vidim, če je kaj vneta in primem za kolobar in mi je "voda" špricnila v čelouser posted image user posted image user posted image user posted image  Mislim, to je pa že hudo, da z lastno joško sam sebe zadaneš v glavo s curkomuser posted image user posted image Me spominja na čase, ko smo preživljali čase na eni kmetiji, kjer nam je "mama" vedno pustila malo mleka v vimenih krav in smo se potem špricali - smo imeli cele vojne user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvesta, ne se sekirat.... saj sva se o tem že veliko pogovarjali... pač moraš čez eno uho notri in čez drugo ven, drugače ne gre.......

Zdej pa dost, sem cel Dr. roman napisala.....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
24.5.2007 13:00:54   
siskamiska
Freycha user posted image user posted image  za tvojo Dito. Fajn baba bo ni kej.

Glede jošk pa user posted image user posted image user posted image , jaz imam bolj s tem probleme da je vsa kopalnica po tleh pokapljana user posted image user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
24.5.2007 13:33:17   
Ajvy
Revca, tudi za mano je vstajalna noč, s tem da sem se še stopila ene parkrat, da o sanjah sploh ne govorim... vedno bolj čudne so  

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
24.5.2007 13:34:00   
kapica
Freycha, sem se prav nasmejala sedajuser posted image user posted image user posted image user posted image . Res si dobra in  super za tvojo Dito user posted image user posted image user posted image .

Zvesta, saj ti ne morem nic svetovat, ce se le da, da odmislis in pozabis kaj mama govori in si mislis svoje. Po mojem je tudi tako,d a je pac prej vcasih bilo drugace in nihce ni nakupoval vsega toliko kot sedaj. Mogoce jo je pa samo strah za tebe in da bo le vse v redu pa tako in potem ne ve vec kaj govori.

Jaz sem ap danes zvedela, da sem samo se jutri v sluzbi in potem ze dopust. Jupiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sploh ne morem povedat kako sem srecna zaradi tega. Ena stavr je resenauser posted image user posted image user posted image . Zato pa morem danes popoldan, ce bom dovolj pri moceh, pecivo narediti in jutri nesti zravenuser posted image , da je moja dolznost opravljena.
Spet mi je slabo danes, ze od jutra, nic kaj mi ne pase, pa tudi ta vrocina se mi zdi je ubijalska. Tako da se danes noter drzim, okne vse zaprte, da vsaj malo omili. Trebuscek se naprej otrdeva, sedaj sploh, ko sem bolj pozorna, mali pa tako dela noter. Trebuh se na vse strani razteguje, vcasih je smesno, vcasih pa bolece.
No, pa dokler je se noter, je v reduuser posted image .
Ko se o teh vlozkih pogovarjate, zakaj so pa boljse te od Tosame kot druge? A niso to one ko smo jih ze davno nazaj imele, ko se ni bilo teh z krilcih in tako?

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 3081
24.5.2007 13:38:33   
siskamiska
Jeee Kapica no pa si dočakala dopust user posted image user posted image user posted image . Končno.

Vložki so to tisti ja, so pa ti fajn ker so iz same vate, pa samo v mrežico oviti, nobene plastike, čist natur. Tisti plastični vložki niso priporočljivi pomoje da zaradi čišče, da koža diha, pa česi kaj šivana da te čim manj reže. Že tko te pomoje vse boli, kaj šele da bi te kaj kje tiščalo.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
24.5.2007 13:40:34   
rumba
Siskamiska, v P nesi samo dva paketa, pol ti bo pa user posted image  prinesel še več, če boš rabila. Jaz ne nameravam prav vse spakirati, le to, kar vem, da bom rabila prvi dan, pol pa je itak dnevna dostavauser posted image . Drugače bom imela preveč s seboj, tam pa ni neki veliko placa za spravljat.

Neposredna povezava do sporočila: 3083
24.5.2007 13:41:32   
kapica
Ja Siskamiska, se mi je zdelo da je to tisto. Sicer je res da ne sme tiscati, ampak kolikor se spomnim sem tiste vlozke tako sovrazla, ko je na vse strani teklouser posted image user posted image . No pa dobro, ce so boljsi, kaj cemo drugegauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 3084
24.5.2007 13:41:41   
siskamiska
Rumba a bo navaden ruzak ( champion XL) prevelik?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
24.5.2007 13:44:08   
kapica
A to mislis ruzak za v bolnico? A je to dovolj? Jaz sem mislila kar v kovcek pakiratuser posted image . Ceprav, tisto bo mogoce res preveliko, saj obleke ne rabis nekaj veliko,  a ne?

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 3086
24.5.2007 13:47:25   
*maja
Vidim da že debatirate o pokanju stvari za v porodnišnico... jaz na to sploh še nisem pomislila...
Siskamiska ruzak je več kot dovolj, saj ne rabiš imeti sabo cele omare user posted image , samo najnujnejše stvari, če pa ti bo kaj manjkalo ti bo pa že dragi dostavil.

Kapica jaz nikoli nisem nosila s sabo v porodnišnico svojih oblačil, mi jih je potem moj prinesel samo za domov.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
24.5.2007 13:47:32   
siskamiska
Ja Kapica navaden ruzak mislim, tak za v šolo. Saj od cunj rabiš samo hlačke in nogavice, za domov za oblečt zate in za user posted image , ti pa itak user posted image  prinese zadnji dan. Vsaj taka je praksa pri nas. Ne vem kako imate pa pri vas.

Za user posted image  dobiš itak vse v porodnišnici, se pravi rabiš zase samo copate in kozmetiko.

Če se motim naj me katera popravi ali pa če še kaj dodatnega rabim za s sabo.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
24.5.2007 13:49:25   
rumba
... Sem morala iti ugasniti pečico... Madonca, sem si naredila tri skutine palačinke, pa se mi zdi, da jih sploh nisem veliko nadevala, pa so ratale tri velikankeuser posted image . Pa kam bom jaz to dala?
Freycha, user posted image  za Dito. Je pa res prava baba! In ona kar lepo na rito, al kaj? Je že glavnauser posted image user posted image .
Kapica, ja tako kot je rekla siskamiska, ti vložki lepo dihajo in se rana lepše celi. Pri navadnih vložkih ala Allways šivi svinsko bolijo, koža peče, ker te ful zaliva, da ne govorim o rani. Sicer pa si tudi te vložke menjavaš nonstop, pa pol obvezno tuš, lepo posušiti rano in nov vložek.

No, šibam pojest palačinkeuser posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
24.5.2007 13:50:27   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Za user posted image  dobiš itak vse v porodnišnici, se pravi rabiš zase samo copate in kozmetiko.

Če se motim naj me katera popravi ali pa če še kaj dodatnega rabim za s sabo.

Tako je, čeprav ko sem bilo jaz z Nežo v porodnišnici (je bil ravno vikend) so mi morali od doma prinesti nekaj majčk in hlačk za tamalo, ker jim je vsega zmanjkovalo, ker pralnica ni delala čez vikend.

Neposredna povezava do sporočila: 3090
24.5.2007 13:50:56   
siskamiska
Rumba dober tek!
Jaz pa ravno jem češnje user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
24.5.2007 13:54:14   
rumba
Jaaa, dve leti nazaj je v LJ P ful primanjkovalo cunjc za user posted image . Zjutraj smo dobile sveže in nič rezerve. Seveda jih pol čmrlji pokakajo ali polulajo, pa smo težile za nove in ne boste verjele, ni bila redkost, da jih NI bilo in smo bili pač do naslednjega jutra pokakni. Tako da sem takrat razmišljala, da bi bilo dobro imeti s seboj še kako benkico in žabiceuser posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
24.5.2007 13:54:37   
*maja
Rumba si mi pa naredila lušte s temi palačinkami user posted image , bi jih jaz tudi pa se mi jih ne ljubi it delat mi je prevroče za kakšno tako početje. Ja pa dober tek!

Neposredna povezava do sporočila: 3093
24.5.2007 13:55:32   
rumba
A, maja si me prehitela. Jaz pa nisem bila za vikend, sem bila pa po polni luni.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
24.5.2007 13:55:59   
ksenjak
Freycha - ko si ravno razlagala o papirjih, mi prosim osvežo spomin. V službi je potrebno potrditi dve vlogi, če se ne motim, in sicer potrdilo o zaposlitvi in podatke o plačah?!
Namreč jaz sem že kar dolgo nazaj dala vloge potrdit pa je bila ženska, ki se pri nas s tem ukvarja na dopustu, tako, da sem tudi jaz šele danes dobila potrjeno, vendar samo tisti del, kjer so podatki o plačah. user posted image

Da pa je ne morim brez veze, mi prosim povejte, katere vloge so vam potrdili v službi?

Hvala in lp

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
24.5.2007 13:58:12   
rumba
Hvala obema. Maja pridi na Vodmat, ti eno prišparam, sicer me bo razneslo. OK, zdaj pa res grem, da ne bo vse hladno. Al pa si pred računalnik prinesemuser posted image  Madonca, sem ta pravi frik ratalauser posted image user posted image user posted image ... še jest nimam cajta.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
24.5.2007 14:04:59   
siskamiska
Rumba jaz se počasi pripravlam da bom 1000% izkoristila vsako prosto sekundo, zato zdele obenem likam, čvekam z vami, jem češnje, pa še Jag-a gledam user posted image user posted image .

Aja ker vse jamramo da slabo spimo - Dormeo memosan nam obljublja spanec na ležišču kjer se bomo zbudile naspane in spočite  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
24.5.2007 14:08:04   
kapica
Saj to je res, ne rabis drugega kot hlacke, za nogavicke bo tako prevroce. Ampak kolikor vem, hodijo tukaj porodnice v svojih oblacilih. Ali trenerki, spalni srajci, ampak v glavnem v svojih cotah so. Za user posted image pa tam dobis.

Jaz sem bila pa sedaj na balkonu, sem perilo obesla in kaksna vrocina. Se mi pa zdi v stanovanju hladno in mi pase. Tako da ni slabo iti vsake toliko pogledat na vrocino, da vidis da je noter prijetno hladnouser posted image .
Pa spodaj me nekaj spika...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
24.5.2007 14:10:15   
kapica
Siskamiska, kako ap mislis izkoristit vsako prosto minuto? A za racunalnikomuser posted image user posted image user posted image .

Na Rumba, a so bile palacinke dobre? meni nisi naredila lust, jih jem samo z nutelouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
24.5.2007 14:14:59   
siskamiska
Kapica če bom imela pa pri vsem delu še čas za računalnik in RR me pa lahko okronate za carico user posted image .

jaz sem pa zadnjič v Mercatorju kupila kao eno marmelado iz programa zdravo življenje okus marelica- breskev in je fenomenalna. Brez sladkorja pa ful koščki sadja user posted image user posted image . Zakon vam rečem.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.