|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  699 700 [701] 702 703   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
24.5.2007 22:16:07   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: beki24

samo verjetno bom morala malo več napisat, ane

pikabu- jst sm te že ful pogrešala, je bil kr en mrk tuki, ni bilo tebe, altati je imela bolezenski teden, maxica je nekam redkobesedna postala, muki sploh...se javi z enim postom vsake toliko.......lucika tudi..........obeh lin ne bom komentirala..ena se je selila, druga se na to pripravljauser posted image , arabela ima prekratke dneve....štorkljica je odletela.............viv se tudi cele dneve potepa......no potemso pa še ostale, ki so pa malo bolj pridne (Frrrr, moci, nanica, piškot, altati je tudi nazaj- danesuser posted image .......)

evo tud jaz razmišljam, da stare oktobrke nekaj štrajkajo.

ni več kot je bilouser posted image user posted image user posted image
zakaj pa user posted image

Mene je že strah, kaj bo, ko bomo šle nazaj v službo. Potem pa res ne bo več zneslo vse tole... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17501
24.5.2007 22:16:59   
moci
še nekaj mi povejte:
v banovcih je v sobi priključek za internet. a potem dobim geslo na recepciji? a se to plača? kako to sploh delujeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17502
24.5.2007 22:17:12   
Pikabu
Jah no, 699 je moja, pa 701 tudi, to je pa tudi nekaj. Sem že potolažena. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17503
24.5.2007 22:18:13   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci

še nekaj mi povejte:
v banovcih je v sobi priključek za internet. a potem dobim geslo na recepciji? a se to plača? kako to sploh delujeuser posted image

To pa nimam pojma. Še nismo imeli te sreče, da bi kje naleteli na kaj podobnega.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17504
24.5.2007 22:18:17   
beki24
JA SEJ TAKRAT BOMO PA VSE NA ISTEMuser posted image , pa se ne bomo mogle pritoževatiuser posted image
No jst še ne bom v službi, ampak se bom pa morala bolj pridno učiti, če hočem do konca leta diplomiratuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17505
24.5.2007 22:18:37   
borovnicka
sam neki poskušam
kva ste se načvekale

nagajivčka TT

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17506
24.5.2007 22:20:31   
Pikabu
Zdaj je pa čas, da grem spat, kajne?

Berem eno fino knjigo, malo bolj.... hm..... intimno..... user posted image user posted image user posted image Samo še nisem prišla do kakšnih hudih opisov. user posted image

Zdaj pa res, lahko noč vsem. Pa ne me pogrešat, če se tri dni ne javim. Jutri bom mogoče preveč zasedena s pripravami, v soboto imamo poroko, v nedeljo pa še ne vem, v kakšnem stanju bom. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17507
24.5.2007 23:05:26   
borovnicka
maxica - kako narediš da se ti slikca v avatarju menja?

nagajivčka TT

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17508
24.5.2007 23:15:58   
lucika
nanica, lepo da se kdaj tud na mene spomnis:)
jaz si nastimam tole stran, pa berem kadar znese. če grem malo prehitro spat...vas sploh ne dohajam. včasih mi pa uspe, da sproti berem, :)

sem dobila menstruacijo. tocno na 7. mesec po porodu:( zelo podobno poporodni čišči:( grozno vglavnem... ponoči je zgledalo stanovanje kot po masakru... ko je mali jedel, je meni tekloooo, zgleda da se maternica še vedno krči ob dojenju. imam za preprat pol stanovanja. pa še ni konččano...me zanima kaj bo danes ponoči. čez dan ne vem, ker sva samo enkrat jedla, pa še to čisto malo...
a imate vse take grozne menstruacije? ker tak kot sem jo prej imela, bi lahko imela en tampon glih celo menstruacijo, zdaj pa ga je poplavilo po eni uri. dober tek, če kera je.

jutri bomo poskusili se ločit od našega bibeka. tašča si ful želi, da bi ga kdaj imela; jaz vem, da je pametno, da se še na koga navadi...srce pravi ne, pamet pravi ja... no, če bo vreme ok, gremo na city koncert. potihem si želim da bi bil dež:)...vem pa, da enkrat ga bo treba kje pustit, pa boljše prej navadit, kot bo prepozno...

brala sem na čvekanju, da bi naj vzajemna vračala rezervacije. a ve katera kaj o tem in ali je katera dobila pošto=?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17509
24.5.2007 23:40:24   
frrrr
sm mogla prit še enkrat pečekirat user posted image se mi je kr zdelo, da boste napadle 700ko... sem vas sprovocirala user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

kokosovo mleko: kje se ga dobi v tetrapaku, jaz poznam samo piksne?!?  altati rekla , da pr najboljšem sosedu

frrrr, hvala, da si me pogrešala. mi gremo tudi na morje. kje imate prikolo? funtana

Pikabu, sm že navajena pakiranja za čez vikende... že 9 let pakiram vsak vikend, ko greva domov... najprej sama nekaj let, pol mucka 5 let, zdej pa tamaučka...
čestitke za 699ko in 701ko user posted image
uživajte na poroki!

Lu, vi tut uživajte na poroki!

beki, prej sm pozabila čestitat tvoji kolegici za fantka! pa upam, da bo s tadrugo kolegico in njeno pikico v trebuščku vse ok!
pa hvala, da si med tapridne uvrstila user posted image user posted image

moci, mož še živ... moj tečaj pp je čist v k****... sm mela tolk prisebnega moža, da mi je navodila dajal kaj nardit preden se je začel slabo počutit user posted image
čestitke za 700ko!

lucika, hvala mi res kr tekne user posted image si res fajn opisala user posted image user posted image js mam zdej po novem tut bolj močno, ampak samo 2-3 dni, pol pa še 1-2 dni kr neki za brezveze in konc
uživaj jutri na koncertu! vem pa kk ga komu pustit - me sploh ne mika, čeprav i ga vsi tolk radi imeli user posted image

lahko noč!

< Sporočilo je popravil frrrr -- 24.5.2007 23:41:07 >

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17510
25.5.2007 7:07:12   
Lu
Jutro!

Vidim, da vam je uspelo priti na 700. Pa saj sploh nisem upala pomislit, da ne bi.

Pri ans noč minila še kar pestro. Maja se je skoz zbujala. Ko ji je enkrat vmes mož dal piti ni hotla in je rekla Mami dala. Kot da spet nisem vstaja enkrat za enega čez 1 uro za drugega. In zdaj sva z mali že od 6 pokonci. In ko bo šel mali spat se bo že Maja zbudila. Joj mi je fletno.

borovnička lahko bi ti jaz pomagala. Če mi pošlješ 2 fotki na mail ti lahko naredim dvojni avatar. Upam, da še znam.

Telovadba. Ja tale Andreja res obvlada. Saj je danes po TV,ne. Na katerem programu pa je? Ob 12? Ja moje dolge noge so že ok, samo rit še ni, pa stegna user posted image user posted image Tako so bile moje 2 blazini, ne samo ena user posted image user posted image

Moci za koliko časa greste? Pa lepo se imejte in nakopajte se, spočite. Meni je bilo res všeč. Pa zelo lepa pokrajina. Za sprehode idelano. A to boste v hotelu ali v hiški?

Naš mali je pa včerja zvečer na trebuhu zaspal in spal do prvega dojenja 2. Pol je pa tulil kot da bi ga iz kože dajala, ker se ni mogel obrniti.

Zdaj pa grem.

Mali user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17511
25.5.2007 7:08:00   
Lu
u u u pa saj ne morem verjeti. DAnes je zlato moje user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17512
25.5.2007 7:27:34   
nanica
srebrna, srebrna ptička

dobro jutro

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17513
25.5.2007 7:32:10   
borovnicka
lu! bom, sam ko bo mal miru, ker sta oba že naspidirana.

aja, pa dobro jutro!

nagajivčka TT

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17514
25.5.2007 7:34:37   
lucika
jaz se pa moram pohvalit!!! danes je PRVIČ prespal noč. enkrat mu je uspelo do pol petih...ampak danes pa od 8 do 5.30!!! od svetlega do svetlega! ne morem verjet!

zudaj pa na teren, dokler še je za živet zunaj...

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17515
25.5.2007 7:45:20   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

altati in ostale - ste me zdražile z riževim mlekom, da grem jutr kuj k sosedu

dobro jutro! Upam, da bo user posted image  všeč!

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 17516
25.5.2007 7:54:55   
altati
Dobro jutro vsem še enkrat!
Jaz grem s Tio danes pobrat šive, Jaša pa transportiram k Piškotu. tako da boste vedele, zakaj bo naš Piškotek danes slabe volje in depresivenuser posted image - dvojna varuška bouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17517
25.5.2007 8:10:07   
nanica
lucika, jaz nisem dobila nobenih rezervacij

dobil jih je sam mož od adriatikauser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17518
25.5.2007 8:15:09   
Maxica
Dobro jutro.
Smo kar naspani. Imam sedaj v načrtu kruh zamesit, pol bo Lan frutek pojedel, pol ga bom pa kar pripravila, pa bova šla na en sprehod po prijetni gozdni potki. Upam, da bo hotel spati.
Borovnicka, joj, men to mož naredi. Ti bom pripopala link, ko je ena opisala, kako se to naredi, pa probaj.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17519
25.5.2007 8:16:37   
Maxica
Evo, dvojni avatar:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1140019&mpage=1&key=dvojni%2Cavatar&#1157321

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17520
25.5.2007 8:17:27   
Maxica
Ja, rezervacije, nekaj baje res Vzajemna vrača. Joj, ko bi meni tudi, sam ne vem, mislim, da moraš biti pri njih od leta 2000 naprej, jaz sem bila verjetno že prej.user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17521
25.5.2007 8:34:54   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ja, rezervacije, nekaj baje res Vzajemna vrača. Joj, ko bi meni tudi, sam ne vem, mislim, da moraš biti pri njih od leta 2000 naprej, jaz sem bila verjetno že prej.user posted image user posted image

Jaz sem tudi dobila. Mi ni nič jasno. Moram še možu pokazat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17522
25.5.2007 8:43:59   
altati
Jaz nisem pa še nič dobila in mož tudi ne, pa sva oba že celooo večnost pri Vzajemniuser posted image ...mah, čakajmo, pa da vidimouser posted image user posted image

pa še to:
NAŠ JAŠA SE PA SAM POSEDE IZ LEŽEČEGA POLOŽAJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!
pa da vidite kakšen projekt je to, najprej se spravi z nogami na kolena, nato se z rokicami dviguje, ko je na kolenih mora pa še nogi poravnati...joj, meni je kar hudo ko ga gledam, fant še malo stoče zravenuser posted image , ampak uspe mu pauser posted image user posted image . in nikakor noče nobene pomoči, se kar ujezi, če prideš zravenuser posted image user posted image .
In fullll se uči kobacat po vseh štirih! Pravi mali telovadko jeuser posted image user posted image !

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17523
25.5.2007 9:03:44   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Jaz sem tudi dobila. Mi ni nič jasno. Moram še možu pokazat.

Mož dobil....nismo še odprli..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17524
25.5.2007 9:04:16   
Maxica
U, bravo Jaša, telovadec.user posted image  Sam da ti ne bo korakov delal, tolk pazi.user posted image
Pa fajn opravita s Tio.user posted image
Glede Vzajemne je pa baje tako, da če si že od prej pri njih, kot od leta 2000, ne dobiš ničesar. Kr neki.user posted image
Aha, še čestitke za sedmico za našo Psašo in njenega Mihca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  699 700 [701] 702 703   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  699 700 [701] 702 703   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.