|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  700 701 [702] 703 704   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
25.5.2007 9:05:31   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

jaz se pa moram pohvalit!!! danes je PRVIČ prespal noč. enkrat mu je uspelo do pol petih...ampak danes pa od 8 do 5.30!!! od svetlega do svetlega! ne morem verjet!

zudaj pa na teren, dokler še je za živet zunaj...

user posted image user posted image user posted image user posted image za prespano noč..

A na city koncert pod Pohorje greste? Jaz bom letos morala preskočiti user posted image user posted image user posted image , ker malecke ne morem zraven vlačiti, brez mene pa zaenkrat še ne zaspi...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 17526
25.5.2007 9:06:57   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

U, bravo Jaša, telovadec.user posted image  Sam da ti ne bo korakov delal, tolk pazi.user posted image
Pa fajn opravita s Tio.user posted image

Bom pazila na korake, okuser posted image user posted image
Hvala, upam da ne bo preveč dretja s strani Tieuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17527
25.5.2007 9:10:40   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

U, bravo Jaša, telovadec.user posted image  Sam da ti ne bo korakov delal, tolk pazi.user posted image
Pa fajn opravita s Tio.user posted image

Bom pazila na korake, okuser posted image user posted image
Hvala, upam da ne bo preveč dretja s strani Tieuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša pikica pa si vzame čas za vse... ampak mislim da ji bo počasi ratalo se sami posedet...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17528
25.5.2007 9:11:42   
moci
ok, z nanico greva na brdo. a zdaj pride še katera a ste vse zamočile

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17529
25.5.2007 9:12:05   
Arabela
"anč" pri nas je čisto ista situacija pri hranjenju.... prvih par žličk še poje, potem pa mora obvezno roko v hrano not potisnit, če ne noče več ust odpret...
Pesika pa zvesto čaka pod mizo, da kaj na tla prileti... zato pa sta že najboljši prijateljici..user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17530
25.5.2007 9:13:02   
moci
aja. pa jaz lahko še eno peško peljemuser posted image v avtu je prostora še za eno mamico, dojenčka in voziček. samo za slabovidne prosim, smo avto spucali ... eh, ne vem če smo ga sploh kdajuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17531
25.5.2007 9:13:21   
Arabela
Klicala p. zaradi nohtkov, rekla naj ji jod gor mažem če ne bo boljše naj se prideva pokazat če me bo skrbelo... pa sva se zmenili da greva kar danes na pregled... uboga moja nohtarca... 

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17532
25.5.2007 9:16:44   
Arabela
Čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image :

user posted image user posted image user posted image MIHEC in PSAŠAuser posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17533
25.5.2007 9:17:55   
Arabela
Še pomnite pionirke, mladinke... DANES JE DAN MLADOSTI!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17534
25.5.2007 10:02:21   
moci
čestitke psaša in mihauser posted image
user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17535
25.5.2007 12:22:21   
altati
Čestitke vsem za Dan mladosti!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17536
25.5.2007 12:26:42   
Lu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image psaša in mihauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17537
25.5.2007 12:27:14   
Lu

ste že nazaj z Tio?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17538
25.5.2007 13:01:58   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

ste že nazaj z Tio?

ja in nič ni jokala in nič stokala in se nič drla!user posted image  samo skrbelo jo je, če ji bodo slučajno prestrigli kožouser posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17539
25.5.2007 13:03:50   
Lu
user posted image user posted image super, da je za vami

Kako se je pa Piškot obnesla kot varuška? Ji je Jaša kaj nagajal?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17540
25.5.2007 13:38:00   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

user posted image user posted image super, da je za vami

Kako se je pa Piškot obnesla kot varuška? Ji je Jaša kaj nagajal?

Jaša se je pokazal v najboljši možni luči in vso zadevo prespaluser posted image .
piskot in njena mama nista imeli nobenega delauser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17541
25.5.2007 13:58:59   
lucika
mi smo iz parka. smo uvedli ležanje na dekici. edina gostilna, ki ima malo senčke in kjer sem sploh še zaželjena, je bila zasedena...pa smo šle v trgovino po kavo v pisni in na dekico v park. imamo tudi klopce, ja, pa so bile tudi te zasedene... me prav zanima, koliko jih bo vsaK DAN ZRAVEN. KER JE PRAV LUŠNO TO, SAM NOBEN SI MENDA NE UPA. KER, JAO, KAK SE PA SPODOBI SE VALJAT SREDI MESTA...

pravkar sem pojedla svoj najnovejši izum. v fruhtzwergwe zapikneš žličko, daš v hladilnik, in , taraaaaam....sladoled je tu. je bilo prav fino...

arabela, v mb, ja. ujpam, da ne bo dežja. al pa da bo, da mi ne bo treba malega puščat nikjer:) temu se reče razdvojenost, srce pravi ne, pamet ja...moja glava pa razdvojena:)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17542
25.5.2007 14:20:21   
lucika
eh, no, če bi dala v hladilnik, ne bi nastal sladoled; v zamrzovalniku pa ja

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 17543
25.5.2007 17:30:06   
moci
mi smo pa na brdu ful uživali. senčka, rožice, voda, labodi ... zoja je nora na blažauser posted image in je pojedla cel tavelik frutekuser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 17544
25.5.2007 17:32:38   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

mi smo iz parka. smo uvedli ležanje na dekici. edina gostilna, ki ima malo senčke in kjer sem sploh še zaželjena, je bila zasedena...pa smo šle v trgovino po kavo v pisni in na dekico v park. imamo tudi klopce, ja, pa so bile tudi te zasedene... me prav zanima, koliko jih bo vsaK DAN ZRAVEN. KER JE PRAV LUŠNO TO, SAM NOBEN SI MENDA NE UPA. KER, JAO, KAK SE PA SPODOBI SE VALJAT SREDI MESTA...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image reformatorka user posted image samo res ne štekam, da niste dobrodošle z vozičkiuser posted image jaz bi dala to v medije

pravkar sem pojedla svoj najnovejši izum. v fruhtzwergwe zapikneš žličko, daš v hladilnik, in , taraaaaam....sladoled je tu. je bilo prav fino...

obstaja tudi fruchtzwerge s priloženimi palčkami za zamrzovanje

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 17545
25.5.2007 18:19:52   
*anč*
oj! 
čestitke   Mihec in Psaša  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva sva mela pa pester dan... sva sam okol hodila pa kofetkala. so mele use frendice dans za naju čas. zdej pa mali spi,tko da nevem kdaj bo šel pol spat.

lucika   bravo za prespano noč, jst morm tut mojga user posted image pohvalit, se mi že 3 tedne samo 1x na noč zbudi, samo ura vstajanja mi je zgodna, vsak dan 6.40, jst sm pa bol zaspanka.

arabela   men se tok fajn zdi, da se tamali tko s kužiji razume in obratno, tok se majo radi. se mu kr učke zasvetjo, ko pride user posted image mimo.  kaj bi jst dala, da bi mela psa, ko sm bla majhnauser posted image .

altati  bravo jaša za sedenje  in tia za pogum!

nanica  kako so bodiji, so mu prav?  slikice si dobila?

se je že zbudu moj pikec, malce sitkanuser posted image .
lepo se mejte!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17546
25.5.2007 18:26:55   
nanica
anč, hvala, bodiji so nam prav, z bombažno plenico ne več dolgo in hvala, dobila tudi cort slikice

moci, a si pozabla rečt, naj gledajo ta novo reklamo, da bomo tudi mi štirje statistiuser posted image
fino je bilo, nič vroče, super senčka. btavo zoja za celega frutka

psaša in miha, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 17547
25.5.2007 20:01:35   
moci
ja kje pa ste vseuser posted image
jaz bom sama do kdo ve kdaj ponoči, sem računala na družbouser posted image
lahko bi na 800 štartaleuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17548
25.5.2007 20:04:00   
altati
samo en lepo pozdravček in lahko noč....
moci, žal danes ne bo moje družbe, jo bom delala možuuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17549
25.5.2007 20:21:14   
piskot
cer.

ja moramo pohvalit jaso. najbolj priden otrok na svetu. do zdej sem ga samo enkrat videla jokat. pa se to je bilo zato ker se je mene ustrasil user posted image  

nas mulko pa danes ni in the mood. no v bistvu ni sam kriv, da sta se sla z babi ful ene divje igre pred popoldanskim spancem. in potem je bilo uspavanje ena velika muka. bomo vedeli za naslednjic.

aj dons kej po tv? jaz sem spet samohranilka. pa moram se pohvalit, da sem danes prvic sama martina kopala. user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  700 701 [702] 703 704   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  700 701 [702] 703 704   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.