Pikabu
|
Da se vam še jaz malo oglasim. Danes je za nami naporen dan. Dopoldne smo bili pri moževih starših, mi je mama še nekaj obleko popravljala. Po kosilu smo šli domov, oba sta mi v avtu zaspala, pa se ob prihodu domov že zbudila. Malo smo se odpočili, Maks je pojedel popoldansko malico, potem smo pa šli še na sprehod, pa po trgovinah. Za brata sem za k darilu kupila še ene DVD-je, za Maksa sem pa kupila tako frajersko rumeno srajco, rumene hlače pa že ima. Vmes sem se že zelo bala, da nas bo dobil dež in smo hiteli, da smo prišli do trgovin, da bi lahko tam vedrili, pa z možem sva bila že dogovorjena, da nas pride iskat, potem pa ni bilo nič. Ko smo vse opravili, so se oblaki razkadili in smo se lepo peš odpravili nazaj domov. Jutri moram pa vse pripraviti za poroko, pa vse za maledva, ko bosta šla v varstvo. Tale vikend bo kar naporen. V nedeljo bosta pa Ema in mož šla verjetno v cirkus, ki pride k nam. Je mož rekel, da za Maksa še ne bo in sem rekla, naj gresta sama, ker Ema ob vsakem plakatu vzkila cirkus. Upam, da ji bo všeč in da bo kaj za videti. Arabela, naš pomojem tudi še več je kot ponavadi. Pije pa tudi veliko. Na popoldnaskem sprehodu je spraznil cel magični lonček. Kar se pa nohta tiče, pa ne vem nič svetovati, pri nas na srečo tega ni bilo. Frrrrr, uživaj še za nas. Jaz bi tudi takole šla na morje, samo se bojim, da bi me pakiranje preveč nerviralo. Vi pa res uživajte. Pa držim pesti, da bo z možičkom vse v redu. @lina, ti se pa res že dolgo nisi oglasila, seveda te pogrešamo. Kaj pa je bilo Juretu, da ima ospen? A sem kaj površno brala? Lu, kaj se pa to pri vas dogaja? Alo, zdaj pa res šč, šč, šč, vse bolezni stran. Dovolj je bilo!!!!!!!!! Beki, čestitke tvoji prijateljici, za drugo pa držim pesti, da bo z otročkom vseeno vse v redu. Pikapolona, hvala za idejo, tudi mi smo šli danes kupiti lego kocke. Jih je Ema že pridno sestavljala. Mamica, kako vam gre kaj danes s hranjenjem? Pa čestitke za zobke. Sem šla prav gledat, naša Ema jih je pri tej starosti imela že 5, pri Maksu na srečo ne gre tako hitro. Lahko da tudi zato manj je, ker jo zobki matrajo, pa ji ne paše. Upam, da se bo stanje kmalu izboljšalo in bo rada začela jesti. Altati, Maxica, moci, nanica, piskot (sem še katero pozabila?) vas omenjam.... To je na hitro to. Zdaj grem pa iz hama perlic narediti eno okrasitev za darilo, za poroko, upam, da mi uspe, bom kar iz glave poskusila narediti. Lep večer, mirno noč in najlepše sanje.