|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  696 697 [698] 699 700   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
24.5.2007 21:15:58   
Maxica
Lu, jaz bi te res prosila, da si raje večje hlače kupiš.user posted image Mislim, suhica, kam ti to hujšaš?????
Arabela, Lan kar dosti je, goste hrane, sva se pa danes ful malo dojila. Pil je pa sok, tistega bi pa spil, kolikor bi mu ga dala. Me pa kar malo skrbi dojenje, ga moram jutri kar malo več spet pristavljat, da ne zgubim mleka.
Nohtke ima pa tudi Lan na nogah polomljene. Da bi se mu ravno v meso zajedali, to ne, ampak se mu pa tako čudno lomijo. Morda bo zdaj bolje, ko ne bo nogavičk in hlačk z nogicami, in se bodo poštimali. Pojdita se pokazat, sam vprašanje, če ji bodo hoteli kaj delat.user posted image
@lina, jaz sem te pogrešala.user posted image  Ste pa res pridni, super, se boste kmalu selili.user posted image
Pa bravo  za Jureta, mi smo še vedno na istem, kar se tiče pleničk.user posted image
Evik, sam, da so se ključi našli. Sem prav doma nahrbtnik še enkrat pregledala, če bi slučajno po kakšni poti noter zašli. Ja, se je treba kdaj res mal umirit, pa se potem stvar hitreje reši.
Pa res vsaka čast Matjažu. Ta otrok bo shodil drug teden. Kako je gibčen.user posted image
Frrrr, lepo lepo lepo se imej.user posted image user posted image user posted image
Altati, bom to o najboljših vzela kot kompliment, prav?user posted image
Jaz bom pa šla danes kar po hitrem postopku spat. Včeraj nisem nikakor mogla zaspat do dveh ponoči (!!!), pa Lan ga je sračkal zelo pogosto in sem čisto neprespana. Lahko noč.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 17426
24.5.2007 21:28:49   
Pikabu
Da se vam še jaz malo oglasim.

Danes je za nami naporen dan. Dopoldne smo bili pri moževih starših, mi je mama še nekaj obleko popravljala. Po kosilu smo šli domov, oba sta mi v avtu zaspala, pa se ob prihodu domov že zbudila. Malo smo se odpočili, Maks je pojedel popoldansko malico, potem smo pa šli še na sprehod, pa po trgovinah. Za brata sem za k darilu kupila še ene DVD-je, za Maksa sem pa kupila tako frajersko rumeno srajco, rumene hlače pa že ima. Vmes sem se že zelo bala, da nas bo dobil dež in smo hiteli, da smo prišli do trgovin, da bi lahko tam vedrili, pa z možem sva bila že dogovorjena, da nas pride iskat, potem pa ni bilo nič. Ko smo vse opravili, so se oblaki razkadili in smo se lepo peš odpravili nazaj domov. Jutri moram pa vse pripraviti za poroko, pa vse za maledva, ko bosta šla v varstvo. Tale vikend bo kar naporen. V nedeljo bosta pa Ema in mož šla verjetno v cirkus, ki pride k nam. Je mož rekel, da za Maksa še ne bo in sem rekla, naj gresta sama, ker Ema ob vsakem plakatu vzkila cirkus. Upam, da ji bo všeč in da bo kaj za videti.

Arabela, naš pomojem tudi še več je kot ponavadi. Pije pa tudi veliko. Na popoldnaskem sprehodu je spraznil cel magični lonček. Kar se pa nohta tiče, pa ne vem nič svetovati, pri nas na srečo tega ni bilo.

Frrrrr,
uživaj še za nas. Jaz bi tudi takole šla na morje, samo se bojim, da bi me pakiranje preveč nerviralo. Vi pa res uživajte. Pa držim pesti, da bo z možičkom vse v redu.

@lina,
ti se pa res že dolgo nisi oglasila, seveda te pogrešamo. Kaj pa je bilo Juretu, da ima ospen? A sem kaj površno brala?

Lu, kaj se pa to pri vas dogaja? user posted image Alo, zdaj pa res šč, šč, šč, vse bolezni stran. Dovolj je bilo!!!!!!!!!

Beki, čestitke tvoji prijateljici, za drugo pa držim pesti, da bo z otročkom vseeno vse v redu.

Pikapolona, hvala za idejo, tudi mi smo šli danes kupiti lego kocke. Jih je Ema že pridno sestavljala.

Mamica, kako vam gre kaj danes s hranjenjem? Pa čestitke za zobke. Sem šla prav gledat, naša Ema jih je pri tej starosti imela že 5, pri Maksu na srečo ne gre tako hitro. Lahko da tudi zato manj je, ker jo zobki matrajo, pa ji ne paše. Upam, da se bo stanje kmalu izboljšalo in bo rada začela jesti.

Altati, Maxica, moci, nanica, piskot (sem še katero pozabila?) vas omenjam.... user posted image user posted image user posted image

To je na hitro to. Zdaj grem pa iz hama perlic narediti eno okrasitev za darilo, za poroko, upam, da mi uspe, bom kar iz glave poskusila narediti.

Lep večer, mirno noč in najlepše sanje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17427
24.5.2007 21:29:57   
nanica
kokosovo mleko: kje se ga dobi v tetrapaku, jaz poznam samo piksne?!? v kalčku imajo tudi zgoščenega, kot smetano, jaz z njim delam korenčkovo juho, njamsi, dobro, da ste me spomnile. kokosovo maslo pa ima veliko nasičenih maščobnihg kislin in ga ne kupujemo

@lina, lepo te je bilo brati. sem se vrnila v čas pred vselitvijo in ti nič ne zavidam, no mogoče le prve noči v novi hiši

piškot
, user posted image jaz si zrihtam avto, da te lahko spravimo do brda, tašča možu posodi svojega, pa svakinja pride z avtom, da taščo domov odpelje, tebi je pa vroče. kako ti bo šele jutri, ko te bom po kr iskala!!user posted image user posted image

frrrr, hvala, da si me pogrešala. mi gremo tudi na morje. kje imate prikolo?

moci, viv in še katera, a gremo vseeno na brdo? saj tam ni tako vroče, lahko hodimo tudi po senčki, pa če vzamemo kakšno dekico, se v senčico lahko tudi vsedemo

pikabu, kje se pa ti skrivaš spet?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17428
24.5.2007 21:32:12   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
punce, približujemo se 700. strani user posted image
a smo mau zmešane? user posted image user posted image

A gremo kar danes tole poštimat? user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17429
24.5.2007 21:32:54   
nanica
pa še to: za večerjo je pojedel tri zajemalke (ne zajemalkice) grahovo-zelenine juhe. moj otrok je vzljubil zelenjavo!!! juuuupiiiiiiuser posted image user posted image user posted image to so solze srečne mame (vegetarijanke)

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17430
24.5.2007 21:33:55   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

A gremo kar danes tole poštimat? user posted image user posted image user posted image

dejmo dejmo

lahko pa še malo stavimo, katera bo velika srečnica

ne pozabite, kdo je otvoril 600. stranuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17431
24.5.2007 21:34:05   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: piskot
pikabu vsaka cast ... ti bos postala moj ideal.

V čem bom ideal? Joj, me je kar strah, če kdo to reče. Sem imela enkrat fanta, ki me je koval v zvezde in bil prepričan, da sem popolna, brez napak, idealna. Kako je bil razočaran..... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 17432
24.5.2007 21:35:04   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: nanica
pikabu, kje se pa ti skrivaš spet?

Tukaj sem, tukaj. Čez dan ni zneslo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17433
24.5.2007 21:36:16   
Pikabu

dejmo dejmo

lahko pa še malo stavimo, katera bo velika srečnica

ne pozabite, kdo je otvoril 600. stranuser posted image

A, joj. Zdaj pa ne morem iti delat za darilo, če bomo napadale 700. To pa moram biti zraven. user posted image user posted image user posted image Sori muki, pa malo te jezim.... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17434
24.5.2007 21:36:21   
moci
čer. uh, marmelado kuham, da mi slučajno ne pobegnete na 700user posted image user posted image user posted image
šibam pomešat, pa pridem nazajuser posted image user posted image

aja, lu, jest sem tvojga desca sam pogledala. potem je pa šeluser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17435
24.5.2007 21:37:00   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Altati, bom to o najboljših vzela kot kompliment, prav?user posted image

tako je bilo tudi mišljeno, Maxiuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17436
24.5.2007 21:37:11   
Pikabu
Ja, no... Kje ste zdaj, a bom imela samogovore? A potem raje 700 prestavimo na jutri, da se jaz lotim dela?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17437
24.5.2007 21:37:37   
*anč*
čer čveke!
kok sm mela pa dans za prebrat...  učeri smo se mel kr fajn na koncertu, ta Omara ma res hud glas.
nisem vam še povedala kako pri nas po tanovem zgleda hranjenje... tristan mora met obvezno svojo žlico, ki jo pridno meče  po tleh in hoče tisto s katero ga jst hranim. cel  užitek mu je packat s hrano po mizi, najbolš je pa pol, ko mu stipe(user posted image ) liže rokeuser posted image user posted image user posted image   tko da je hranjenje postalo pravi projekt in za isto količino hrane zdaj porabiva še enkrat tok časa kot prej! 

user posted image
user posted image

mogoče zdej ko je vroče res manj poje. 
frrrr  uživite!
enako velja za vse ostale!!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17438
24.5.2007 21:38:53   
moci

Ja, no... Kje ste zdaj, a bom imela samogovore? A potem raje 700 prestavimo na jutri, da se jaz lotim dela?

ja pa jade. bom sama tisti 2 strani naklofala, če ne bo nobene. k

kje je pa muki

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17439
24.5.2007 21:39:18   
altati

kokosovo mleko: kje se ga dobi v tetrapaku, jaz poznam samo piksne?!? v kalčku imajo tudi zgoščenega, kot smetano, jaz z njim delam korenčkovo juho, njamsi, dobro, da ste me spomnile. kokosovo maslo pa ima veliko nasičenih maščobnihg kislin in ga ne kupujemo

o riževem sva govorili s Frrr!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17440
24.5.2007 21:43:47   
Pikabu
anč, dobro imate vi tole hranjenje poštimano. Pri nas ima pa Emina Ana čudežno moč. Če se kaj punta za jest, pride Ana, ki se smeji, brbra, podira kupčke, Maks jo pa z največjim oboževanjem gleda in pridno odpira usta. Aja, pa mi imamo tudi tako posodico, žabo.

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 24.5.2007 21:44:57 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17441
24.5.2007 21:43:56   
nanica
moci, kakšno marmelado pa? saj je sadje šele v plenicah

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17442
24.5.2007 21:45:19   
nanica

IZVIRNO SPOROČILO: altati

o riževem sva govorili s Frrr!

sorči

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17443
24.5.2007 21:46:12   
Pikabu
Nič punce, jaz grem res tisto narediti, zdaj ko je mir, pa se vam kasneje pridružim, če bom pri sebi, pa če boste še tukaj. Pa ne iti na 700 brez mene..... plooooooooooosiiiiiiiiim..... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17444
24.5.2007 21:46:19   
nanica
lucika, tebe sem tudi že pogrešala. sem se spomnila nate danes, ker sem se spomnila na enega fantka v šoli, ki mu je ime Ajdanuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17445
24.5.2007 21:47:11   
nanica

Nič punce, jaz grem res tisto narediti, zdaj ko je mir, pa se vam kasneje pridružim, če bom pri sebi, pa če boste še tukaj. Pa ne iti na 700 brez mene..... plooooooooooosiiiiiiiiim..... user posted image user posted image user posted image

a ne moreš z eno roko tipkati z drugo pa perlice sestavljatiuser posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17446
24.5.2007 21:48:53   
Pikabu

a ne moreš z eno roko tipkati z drugo pa perlice sestavljatiuser posted image user posted image

Uf, na to pa nisem pomislila.... user posted image Mislim, da bo malo težka.... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17447
24.5.2007 21:49:12   
nanica
aja, pa preživela sem obisk pri zobarju danes. mi še ni spulil modrostnega, to me čaka naslednjič, sem pa vseeno fasala injekcijo. čuden občutek. me je bilo kar strah, priznam, za drugič bom pa bolj pogumna, ker je zobar res en fejst fant, pa nežno dela

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17448
24.5.2007 21:50:01   
nanica

Uf, na to pa nisem pomislila.... user posted image Mislim, da bo malo težka.... user posted image user posted image user posted image

probaj in poročaj

razvijaj obe možganski polovici naenkratuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17449
24.5.2007 21:52:12   
Pikabu

probaj in poročaj
razvijaj obe možganski polovici naenkratuser posted image

Nič ne bo. Sem že nazaj. Mož je zaspal pred TV-jem, pa mu nočem luči prižigati. Bom morala prestaviti na jutri, zdaj grem pa z vami napadat 700. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  696 697 [698] 699 700   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  696 697 [698] 699 700   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.