|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  695 696 [697] 698 699   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
24.5.2007 20:17:08   
altati
Ravnokar sem se z Viv menila, da bi šli prihodnji petek, 01.06., ob 21h, v križanke na koncert Toše-ja Proeski. Gre mogoče še katera????
Cena vstopnice je 19 EUR-ov.

< Sporočilo je popravil altati -- 24.5.2007 20:18:06 >

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 17401
24.5.2007 20:17:42   
Evik
hojla hoj.

jah ključe smo potem le našli - ampak sem morala reči andreji da se najprej dol usede popije vodo, ker včasih seuser posted image na kakšno stvar usede pa ne najdeš dokler ni čas, ali se pa angel, da te reši pred čim. no ko je vse to naredila, so se pa ključi našli - še prej je odpovedala tisto za naprej- se ji je morda res preveč mudilo in je bilo morda bolje da se je ustavila...

frrr uni frutek breskva riž je pa me tud bljak. smo se ravn danes menile.

altati -sem te klicala - zdaj imam doma dva mleka, riževo, ki pa nima kalcija in pa sojino - a je katero od teh dveh uporabno

ajd čao,
si bom mal prost večer vzela

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17402
24.5.2007 20:20:18   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Altati: zmeljem te u prah, ti že pokažem,.... a ni neki od gargamela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lu: olupim te, pojem teuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo da si tako dobre volje.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17403
24.5.2007 20:22:32   
Lu
Evik je možek prave Frutke prineseluser posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 17404
24.5.2007 20:26:36   
altati

Altati: zmeljem te u prah, ti že pokažem,.... a ni neki od gargamela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lu: olupim te, pojem teuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo da si tako dobre volje.

to sem jaz ponavadiuser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17405
24.5.2007 20:27:51   
Evik
ah ja - sem šla sama kasneje v merkator  - k se je zadržal...

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17406
24.5.2007 20:29:41   
Evik
devetki na mojem gsm - ju se meša... jo je mali opedenal, pa tudi črkam na tisti tipki...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 17407
24.5.2007 20:40:20   
piskot
cer.

sam da se pofockam. grem gledat morsa.

jaz jutri brdo ne sploh. ce gremo zgodej ne morem, ce gremo pozn je pa prevroce. po domace povedano sem vas gladko skenslala user posted image .

grem se po cips.

nocko.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 17408
24.5.2007 20:41:57   
Lu
Evik ja Matjaž je pravi dec. Še mal pa ti bo shodil. user posted image

Pri nas bo pa pestra noč. Maja skoz kašlja. Iz noska ji že gnoj teče. Nam pa nič dala. Upam, da bo kaj bolje.

moci a je moj mož že šel? Ga ni še domauser posted image user posted image

Zdaj grem pa mal Trenja gledat.

Čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 17409
24.5.2007 20:47:20   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Dva resna vprašanja:

PRvo:
Ali vam malecki zdaj kaj manj papajo ko je tako vroče?! Moja samo čaje pije, par žličk poje, potem pa noče več, najbolj ji tako gre v slast skuta, ker je osvežilna?!
kakršen dan ima... včasih veliko je, drug dan pa skor nič user posted image
Drugo:
Naši Katarinci pa na palcih na nogicah nohtki rastejo v mesouser posted image pa lomijo se... ima rdečkasto okrog? user posted image user posted image user posted image Ampak je nič ne boli... Ne pomaga nič drugega kot da greva k zdravniku?! Pri odraslih vem da narediljo operacijo z lokalno, ampak pri dojenčku?!user posted image user posted image user posted image
Jaši se tut lomijo nohti, na rokah in nogah... in na nogah se mu tut tk zlomijo, da moram krožno strič nohte, čeprav so mi rekli ravno... torej nas verjetno čaka kaj podobnega??? user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17410
24.5.2007 20:51:57   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

samo na hitro se javim, preden gremo spat...  če ste me slučajno kaj pogrešale user posted image user posted image
valjda smo te pogrešale!!!!
ta teden ima Jure še vedno Ospen, čeprav je čist OK, pravi mali user posted image , hkrati pa ga ne morem prehvalit, ker smo uspeli - smo brez pleničk čez dan, ima jo še za ponoči.  Matjaž je zakuhal z nedelje na ponedeljek, neka virozica, ki je izzvenela v dobrih dveh dneh... ful se postavlja na vse štiri in se malo ziblje, pa se odrine in pikira na nosek user posted image  ampak odneha pa ne user posted image
bravo za Jureta user posted image
Jaša tut pikira na nos kot vaš Matjaž... zaenkrat je vedno varno pikiral, na mehko... kako je pa to na trdi podlagi, pa ne vem user posted image

ful se nam dogaja, začel so nam pohištvo vozit v našo hiško, parket položen, še zlakirat ga morajo, drugi teden fasada....saj po eni strani sva ful vesela, ker se nam mojstri tako lepo izmenjujejo, samo vmes pa sploh ne moreva zadihat svežga zraka
pri odprtem oknu spita user posted image bosta pa čez 14 dni toliko bolje dihala...
in seveda sem posledično ful utrujena zvečer, pa moram še kaj poštimat za službo, pa zmanjka dneva za RR... a sem veliko zamudila? Ne bom brala za nazaj, ker sem čist nekje daleč nazaj ostalauser posted image  Upam, da ste se že vsi bolniki pocajtali, mi smo se skoraj že!
nisi kaj zamudila... če bo kaj fejst pomembnega, ti bomo že sporočile user posted image
Mislim da nisem čestitala Katarini za 8. mesecev, pa Ivi, Sari, Blažu, Aidanu, Lanu, Andražu in Žanu za 7 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte! @lina & co.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 17411
24.5.2007 20:53:10   
viv_
A jutri je Brdo? Kera pa pride? user posted image

altati - grem na Tošeta user posted image  Zdej mi pa prosim CD zapeči user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17412
24.5.2007 20:55:42   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Evik
frrr uni frutek breskva riž je pa me tud bljak. smo se ravn danes menile.
zaenkrat sem samo tega poskusila... pa enega s skuto, ko sm potrebovala prazno dozico za merit, ki pa mi splJoh ni bil všeč user posted image
altati -sem te klicala - zdaj imam doma dva mleka, riževo, ki pa nima kalcija in pa sojino - a je katero od teh dveh uporabno
sojino mleko je pa men tolk bljak, da ga ne mislim malemu turit... riževo še nisem poskusila, kokosovo je pa dokaj okusno, ampak čist preveč mastno se mi zdi user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 17413
24.5.2007 20:56:04   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: viv

altati - grem na Tošeta user posted image  Zdej mi pa prosim CD zapeči user posted image

a gde da ga nađem?????
punce katera ima CD od Tošeta, da se ga z Viv na pamet naučiva????
Kam in kdaj greva po karte?
jutri v Kompas?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 17414
24.5.2007 20:57:57   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

sojino mleko je pa men tolk bljak, da ga ne mislim malemu turit... riževo še nisem poskusila, kokosovo je pa dokaj okusno, ampak čist preveč mastno se mi zdi user posted image

frrr - riževo je zelo sladko in popolnoma vodeno! Sojino pa po okusu tudi meni ni všeč! Riževo pa naša Tia,ki je **** zbirčna, zelo rada pije. Meni osebno je pa presladko. Kokosovo mi je pa maslo zelo všeč, za peko.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17415
24.5.2007 20:58:48   
frrrr
babnce... js vas zapuščam... do ponedeljka... jutri pičimo v prikolo na morje... morem pa še spakirat prej... pol pa itaq odrinemo takoj, ko bo možno (predvidevam, da pred 14. uro).

pridno čvekajte! rade se mejte! crkljajte svoje srčke in svoje sončke! bodi v cvetju!

lep vikend!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17416
24.5.2007 21:00:54   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Dva resna vprašanja:

PRvo:
Ali vam malecki zdaj kaj manj papajo ko je tako vroče?! Moja samo čaje pije, par žličk poje, potem pa noče več, najbolj ji tako gre v slast skuta, ker je osvežilna?!

Naš mali tudi nekaj štrajka s hrano, malo več mleka popije te dni, čaja pa sploh veliko.

Drugo:
Naši Katarinci pa na palcih na nogicah nohtki rastejo v mesouser posted image pa lomijo se... ima rdečkasto okrog? user posted image user posted image user posted image Ampak je nič ne boli... Ne pomaga nič drugega kot da greva k zdravniku?! Pri odraslih vem da narediljo operacijo z lokalno, ampak pri dojenčku?!user posted image user posted image user posted image

To se je pri nas zgodila pred parimi meseci, je trajalo tudi tri oz. štiri mesece, da se je pozdravilo. Se je pa našemu tudi malo gnojilo, sem mazala z Bepantenom. Potem so mu še nohtki začeli rasti še malo naokrog, pa se mu tko tudi strigla. Skratka sedaj so se zravnali in je vse OK. Sem pa pokazala P pa ni nič rekel oz. samo mažite z Bepantenom.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17417
24.5.2007 21:01:38   
frrrr

frrr - riževo je zelo sladko in popolnoma vodeno! Sojino pa po okusu tudi meni ni všeč! Riževo pa naša Tia,ki je **** zbirčna, zelo rada pije. Meni osebno je pa presladko. Kokosovo mi je pa maslo zelo všeč, za peko.

točno, sladko ne mastno... smo ga mešale za pinacolado kokteljčke in tam nt je full pasalo user posted image vglavnem samo mi ni blo za pit...
vprašanje: v Sparu ga imajo v konzervi kot razne kompote... ga imajo v Mercatorju ali kateri drugi trgovini kako drugače embaliranega?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17418
24.5.2007 21:02:36   
Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Maxica je Lan OK? A ima buško?

Ne, čist ok je videti, tudi buške ni. Saj k sreči ni bilo tako visoko, mi je bolj zdrsnil iz rok. Sam tako grdo to poči, da me še zdaj strese.user posted image

Maxi kaj si ti to delala z Lanom??????????
A si ga pila, pa ti je zdrsnil iz rokuser posted image user posted image ?

Pomojem jo je tale telovadba čisto iztirila user posted image user posted image user posted image Al pa knjigica?user posted image user posted image

Ja, res, groza od groze. Andreja je že pospravila blazine, jaz pa ne vem, kva sem vsa pod vplivom telovadbe "pravilno" Lana držala. Nakar ne vem, a sem lih knjigico od Evik hotela pospravit, pa sem dala nahrbtnik na blazino, ki je še bila na tleh, v tistem mi pa iz rok Lan zdrsne. Pa ne na blazino, ampak z glavico direkt ob parket. K sreči ni bilo visoko, kakšnih pet cm, ampak počilo je pa res grdo.user posted image  Grda mama.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17419
24.5.2007 21:03:50   
altati

točno, sladko ne mastno... smo ga mešale za pinacolado kokteljčke in tam nt je full pasalo user posted image vglavnem samo mi ni blo za pit...
vprašanje: v Sparu ga imajo v konzervi kot razne kompote... ga imajo v Mercatorju ali kateri drugi trgovini kako drugače embaliranega?

ja, v Mercatorju pri zdravi prehrani ga imaš v takšni embalaži kot alpsko mleko

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17420
24.5.2007 21:03:52   
frrrr
nanica je pa danes poniknila user posted image

no, zdej pa res pičim... grem moža razvajat... je revček z ubogo nogo delal 12 ur user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17421
24.5.2007 21:05:39   
frrrr
Maxica, nisi grda mama!!!!

altati, hvala za odgovor... bom šla k sosedu v nabavo... pol bo pa mali hrustal tut moje kašice tolk veselo user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17422
24.5.2007 21:05:50   
altati

Maxica je Lan OK? A ima buško?

Ne, čist ok je videti, tudi buške ni. Saj k sreči ni bilo tako visoko, mi je bolj zdrsnil iz rok. Sam tako grdo to poči, da me še zdaj strese.user posted image

Maxi kaj si ti to delala z Lanom??????????
A si ga pila, pa ti je zdrsnil iz rokuser posted image user posted image ?

Pomojem jo je tale telovadba čisto iztirila user posted image user posted image user posted image Al pa knjigica?user posted image user posted image

Ja, res, groza od groze. Andreja je že pospravila blazine, jaz pa ne vem, kva sem vsa pod vplivom telovadbe "pravilno" Lana držala. Nakar ne vem, a sem lih knjigico od Evik hotela pospravit, pa sem dala nahrbtnik na blazino, ki je še bila na tleh, v tistem mi pa iz rok Lan zdrsne. Pa ne na blazino, ampak z glavico direkt ob parket. K sreči ni bilo visoko, kakšnih pet cm, ampak počilo je pa res grdo.user posted image  Grda mama.user posted image

Jaz bi tu komentirala: Zgodi se tudi najboljšimuser posted image user posted image
Samo da je Lan ok, pa ni panike, a neuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17423
24.5.2007 21:12:28   
beki24
jst bom tudi probala riževo mleko, ko toliko o njem pišete, pa da vidimouser posted image

Altati in Viv uživajta na konertu naslednji petek- jst imam v načrtu večerjo v dvoje, samo še ne vem kam bi šla, da bo bolj fensi šmensiuser posted image

Danes sva spali do 8.30 in jaz sem bolj zaspana in zmatrana, kot takrat, ko vstanem ob 7ih- pa še zdi se mi, da dan prehitro mine in nič pametnega ne naredimuser posted image user posted image

maxica, samo da je vse ok z Lanom....se zgodi...tudi nam se je že..nažalostuser posted image

Frrrr- uživajte na morju!

Moci- pazi na rolko in pozdravi MUKIuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17424
24.5.2007 21:13:38   
beki24
jst bi šla pa na novo stran, pa sej danes tako ne bomo do 700 prišle, zdej vas tako malo še klepeta tuki gor- sej vem, je prevroče, a neuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  695 696 [697] 698 699   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  695 696 [697] 698 699   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.