frrrr
|
IZVIRNO SPOROČILO: @lina samo na hitro se javim, preden gremo spat... če ste me slučajno kaj pogrešale valjda smo te pogrešale!!!! ta teden ima Jure še vedno Ospen, čeprav je čist OK, pravi mali , hkrati pa ga ne morem prehvalit, ker smo uspeli - smo brez pleničk čez dan, ima jo še za ponoči. Matjaž je zakuhal z nedelje na ponedeljek, neka virozica, ki je izzvenela v dobrih dveh dneh... ful se postavlja na vse štiri in se malo ziblje, pa se odrine in pikira na nosek ampak odneha pa ne bravo za Jureta Jaša tut pikira na nos kot vaš Matjaž... zaenkrat je vedno varno pikiral, na mehko... kako je pa to na trdi podlagi, pa ne vem ful se nam dogaja, začel so nam pohištvo vozit v našo hiško, parket položen, še zlakirat ga morajo, drugi teden fasada....saj po eni strani sva ful vesela, ker se nam mojstri tako lepo izmenjujejo, samo vmes pa sploh ne moreva zadihat svežga zraka pri odprtem oknu spita bosta pa čez 14 dni toliko bolje dihala... in seveda sem posledično ful utrujena zvečer, pa moram še kaj poštimat za službo, pa zmanjka dneva za RR... a sem veliko zamudila? Ne bom brala za nazaj, ker sem čist nekje daleč nazaj ostala Upam, da ste se že vsi bolniki pocajtali, mi smo se skoraj že! nisi kaj zamudila... če bo kaj fejst pomembnega, ti bomo že sporočile Mislim da nisem čestitala Katarini za 8. mesecev, pa Ivi, Sari, Blažu, Aidanu, Lanu, Andražu in Žanu za 7 mesecev! Uživajte! @lina & co.
|