|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
24.5.2007 8:25:34   
*maja
O Siskamiska danes si pa zgodnja user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
24.5.2007 8:27:57   
siskamiska
*Maja enkrat za spremembo ne bom prespala celega dopoldneva. user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
24.5.2007 8:29:52   
*maja
Boš vsaj enkrat po dolgem času videla kako izgleda dopoldansko sonce user posted image ...

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
24.5.2007 8:32:17   
siskamiska
user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko ti pa povem kako zgleda LJ ponoči

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
24.5.2007 8:33:28   
GabiW
Dobro jutro mlade dame,

jaz ne bom nič jamrala, ker se moje počutje ni bistveno spremenilo od zadnjega javljanja. Razlika je samo ta, da imam kakšen centimeter večji obseg gležnjev.

Ker še nobena ni dala predloge za kavico, bi jaz rekla ali torek ali četrtek okrog 12ih. Mesto pa ve povejte, jaz lahko pridem kamorkoli.

Samo še danes in jutri sem v službi. Komi čakam, da se poslovim. Zdaj mi je pa res že mučno tu sedet.

lep dan vsem,

pa pa Gabi

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
24.5.2007 8:33:46   
*maja
Ah to pa že vem user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3056
24.5.2007 8:35:25   
siskamiska
GabiW naj ti zadnji dan čim hitreje mine, potem pa gasa domov........in živjo dopust user posted image user posted image user posted image .

Za kavico meni čisto ustreza. Kaj pravite ostale??

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
24.5.2007 8:36:21   
*maja
Dopoldan imam jaz čas katerikoli dan, tako da se prilagodim večini.

Neposredna povezava do sporočila: 3058
24.5.2007 8:42:36   
siskamiska
Seznam kofetkaric za naslednji meeting, torek 29.05.07 ob 12.00, lokacija zaenkrat še neznana

- Rumba
- Simi27
- Siskamiska
- *Maja
- GabiW
- Anja7
- Jelenche

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
24.5.2007 9:06:11   
rumba
Dobro jutro!
Danes me pa ful boli levi kolk, ker sem se zaležala. Vedno težje se obračam v postelji, pa se mi danes ponoči izgleda sploh ni dalo obrnit. user posted image
Siskamiska, user posted image  za zgodnje vstajanje!user posted image
Freycha, user posted image user posted image  svašta, kake sanje! Sej veš, da bo Dita prava miss!
Corfu, seveda tudi jaz navijam za majhno razliko v letihuser posted image . Moja dva sta 25mesecev, pa bi bilo faj, če bi bila še manj. No, tega takrat nisem vedela, sedaj tako razmišljam. Tudi tretjega bi imeli prej, če s Hano ne bi bilo problemov. Kar pogumno z manjhno razliko!!! Jaz že včasih sanjam o četrtem user posted image . Ja, Maja, si mi pravi vzgled! Tako da štacuna še ni za ziher zaprta.user posted image

Jaz potrjujem "izlet v neznano"user posted image  v torek ob 12-ih!

Neposredna povezava do sporočila: 3060
24.5.2007 9:09:51   
Anonimen
Halo punce....

Evo še eno, ki je začela otekati. Kljub temu, da sem včeraj večino dneva preležala, mi je, Hecno, zatekla damo leva nago in to samo do gležnja. Stopalo in prsti niso dobili nič. Samo nad gležnjem leve noge se je bohotila oteklina. Sem bla kar hecna za videt, ker desna noga je pa normalna.

Ko ve veselo klepetate zvečer, jaz spim kot top, ker me okroh 22h že čisto vrže. Ampak sem celo noč spala slabo, ker je VROČE. Nič ne švicam, samo vroče mi je za ****.
Tako sem spala do 5.30, potem sem pa šla dvignit rolete, nardila prepih, da je malo skozi potegnilo, prebrala par strani knjige in šla ob sedmih nazaj spat. Pa sem se zbudla zdaj, ko je moj foter začel s cirkularko na dvorišču žmrkat.

Zdaj grem pa na polovico lubenice. Mmmmmm....

Pa danes definitivno prebiram cotke, včeraj sme pa naredila seznam za "sanitetni" material zame in za dojenčka, tako da greva v soboto z mojim zapravljat v Graz. Jupi....

Neposredna povezava do sporočila: 3061
24.5.2007 9:20:43   
siskamiska
Rumba kolk fajn da bi imela še enega user posted image user posted image . Meni so tud ful všeč velike družine. Midva si nekako želiva potem vsaj še enega, ampak bomo videli kakšna bo situacija. Mogoče bi imela pa srečo in bi imela še enkrat user posted image user posted image .

Zvesta upam da bo z nogami bolje, ko počivaš jih imej privzdignjene, probaj pa ležati čim več na levem boku. Pa za odvajanje vode iz telesa so fajn kumare.

*Maja kdaj bo peti user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
24.5.2007 9:26:35   
*maja
Siskamiska kaj bi ti rada še ta petega user posted image , čaki čaki najprej je treba četrtega na svet spravit user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3063
24.5.2007 9:31:10   
rumba
*maja, sem glihkar pogledala, da si ti danes noseča 33 3/7. Hana se je rodila s 33 4/7. Te kar stisne, kaj, da bi bila jutri že akcija? user posted image  No, v soboto pa že lahko razmišljaš o petem. user posted image user posted image
Mal heca! Samo jaz še res nisem pripravljena, da me tako hitro stisne. Bi pa bil že cajt, da se spravim v Tosamo po ta nujne reči.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
24.5.2007 9:39:17   
*maja
Uf ne bi šla še rodit no... moram vsaj še tri tedne zdržat no user posted image , predno začnem o petem razmišljat user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
24.5.2007 9:39:52   
Anonimen
Tako lep dan je bil, zdaj pa že jokam...

Ne razumem ljudi. Enostavno ne razumem. Šla sem nadstropje niže k mami, da vidim kako je. Tako kot vsako jutro. Malo sva se pogovarjale o tem in onem. Tako sem tudi rekla, da greva v soboto po nakupih, da kupiva osnovne stvari, ki bi jih otrok ali jaz takoj po rojstvu lahko rabil, pa vem, da je bolj sigurno da jih kupim jaz v naprej, kot pa da takrat pošiljam mojega dragega.
In kaj je rekla? Znorela je, da če sem neumna, da če res ne vem, da lahko otrok tudi še zdaj umre in da kako mi bo težko potem gledat te reči? In tega nisme slišala od nje prvič. ves čas napeljuje na to. Kot da mi želi slabo. Kot da mi je fauš, da poteka vse tako kot mora. In to lastna mama. S tremi otroci. Ne razumem...
Kot da je ljubosumna. Pol nosečnosti me je morila s tem, da bom že videla kako se bom zredila. In ker se nisem, mi zdaj tako mori s to smrtjo otroka in kaj je sploh treba kupovat...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3066
24.5.2007 9:40:48   
*maja
Aja pa tale koledarček ne vem no, če glih prav šteje, po zapiskih mojega G je danes točno 34t 0/7, no vsaj tako ko gledam materinsko.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
24.5.2007 9:43:18   
*maja
Ah Zvesta ne vzemi si preveč k srcu tele njene izjave. Saj vem da je težko sploh, če pridejo take stvari iz ust tvoje lastne mame, vendar ne obremenjuj se preveč. Ti kar pojdi lepo v nabavo in odignoriraj njene izjave.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
24.5.2007 9:51:52   
GabiW
Ojla,

Bi pa bil že cajt, da se spravim v Tosamo po ta nujne reči.

Rumba ali mi lahko zaupaš kaj so to najnujne stvari iz tosame?!

Zvesta, ne se obremenjevat s temi besedami. Jaz sem prepričana, da ti mama noče nič slabega in da bo srečna ko boš rodila zdravega otročka. Včasih je bila umrljivost otrok večja in verjetno se samo boji zate, te želi zaščititi. Ne zaveda se, da so komplikacije in umrljivost dan danes zelo redke. Čim prej pozabi na njene besede in uživaj še teh nekaj tednov do konca.

Pa pa Gabi

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
24.5.2007 9:52:31   
rumba
zvesta, res se ne sekiraj preveč. Včasih so bili ful bolj vraževerni, no ja, res je tudi več user posted image  umrlo, pa se niso upali prej kupovati, pa krstiti je bilo treba že prvi teden, češ, kaj pa če naslednji teden umre.... pa bla, bla, bla,... Saj mogoče tvoja mami ni nič slabega mislila, pač še živi v takem prepričanju. Me smo pa veliko bolj pozitivnega mišljenja in tako je prav. Kar v nakupe!user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
24.5.2007 10:00:10   
rumba

Bi pa bil že cajt, da se spravim v Tosamo po ta nujne reči.

GabiW, s tem sem mislila:
- vatrance (to so taki veliki vložki, ki jih dobiš le v porodni, na oddelku pa so neki plastični vložki. Meni so bili boljši kot navadni Vir 80 (ali Ekstra), ker so večji, pa si ga daš na pol, une druge pa moraš dati po dva ali celo tri... Ma, bolj praktični so. Jaz sem jih imela, mislim da, okoli 20 kom.
- navadne Vir 80 za kasneje, tudi dva paketa,
- zloženci 4X4 (za user posted image : čiščenje oči in popka),
- vata cik-cak.
Ne vem, ali sem še kaj izpustila.

Sicer te stvari dobiš tudi drugje, samo za vatirance ne vem. Te pa za ziher rabim.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
24.5.2007 10:03:17   
rumba
ups, vatiranci in ne vatranci....user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
24.5.2007 10:13:49   
GabiW
Rumba, hvala lepa za odgovor.

O teh vatirancih mi je že zadnjič sestrična govorila. Ja bo treba nabavit. Pa rekla je še da so za po porodu ful dobre tosamini mrežaste hlačke?! A si to tudi imela?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
24.5.2007 10:25:07   
ksenjak
Uf, punce kako ste bile pridne s pisanjem. Mene prejšnji teden tri dni ni bilo (smo se namakali v Čateških), ta teden nas pa internet v službi zajebava, tako, da sem šele danes lahko prišla do foruma, pa še ta dela zelo zelo počasi, tako da vse zamujeno nazaj sploh ne morem brati.
Drugače pa vidim, da se dobro držite, Kapica, upam, da to le na CTG-ju vseeno ni nilo nič resnega, Freycha, tudi meni so v prviuser posted image  zelo zatekale noge in to že od 6. meseca dalje. Če sem šla samo v trgovino, sem imela od kolen navzdol čisto ravne in nič ne pretiravam, v bistvu se kolen in gležnjev sploh videlo ni. Da o prstih na nogah ne govorim, sem nosila od ene do velo dve številke večje čevlje, ki so mi še danes prevelike in jih lahko samo stran vržem. Je pa res, da sem celo nosečnost zaradi tega nosila samo dvoje. Se mi pa zdi, da se mi je tole zatekanje v zadnjem mesecu malo umirilo. Je pa edino pomagalo to, da sem se ulegla in dala noge v luft. Še dobro, da zdaj nimam tolikšnih težav, ker pri mojem malčku res ne vem, kako bi zneslo imeti noge v luftu.

Drugače pa sem jaz tudi imla včeraj svoj zadnji UZ, kjer se je baje lepo videla češpljica, tako mi je G sama rekla, in mi tudi poslikala (vendar bolj ko gledam, manj vidim). Najbrž ona že ve, kako in kaj. Ostalo pa imam tudi bp.

Pobožajte svoje bušije pa čimveč se crkljajte in razvajajte - vsaj tiste, ki se lahko.

Juhu - še 5 delovnih dni, potem pa dopust in porodniška.

Lp

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
24.5.2007 10:44:59   
rumba
GabiW, mrežastih hlačk nisem nikoli kupovala, ker jih je v P zadosti. Govorim za LJ, pa še to dve leti nazaj. Upam, da je še isto. Jaz sem še za domov kake prišparala, tako da so ene še sedaj v omariuser posted image .

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.