ksenjak
|
Uf, punce kako ste bile pridne s pisanjem. Mene prejšnji teden tri dni ni bilo (smo se namakali v Čateških), ta teden nas pa internet v službi zajebava, tako, da sem šele danes lahko prišla do foruma, pa še ta dela zelo zelo počasi, tako da vse zamujeno nazaj sploh ne morem brati. Drugače pa vidim, da se dobro držite, Kapica, upam, da to le na CTG-ju vseeno ni nilo nič resnega, Freycha, tudi meni so v prvi zelo zatekale noge in to že od 6. meseca dalje. Če sem šla samo v trgovino, sem imela od kolen navzdol čisto ravne in nič ne pretiravam, v bistvu se kolen in gležnjev sploh videlo ni. Da o prstih na nogah ne govorim, sem nosila od ene do velo dve številke večje čevlje, ki so mi še danes prevelike in jih lahko samo stran vržem. Je pa res, da sem celo nosečnost zaradi tega nosila samo dvoje. Se mi pa zdi, da se mi je tole zatekanje v zadnjem mesecu malo umirilo. Je pa edino pomagalo to, da sem se ulegla in dala noge v luft. Še dobro, da zdaj nimam tolikšnih težav, ker pri mojem malčku res ne vem, kako bi zneslo imeti noge v luftu. Drugače pa sem jaz tudi imla včeraj svoj zadnji UZ, kjer se je baje lepo videla češpljica, tako mi je G sama rekla, in mi tudi poslikala (vendar bolj ko gledam, manj vidim). Najbrž ona že ve, kako in kaj. Ostalo pa imam tudi bp. Pobožajte svoje bušije pa čimveč se crkljajte in razvajajte - vsaj tiste, ki se lahko. Juhu - še 5 delovnih dni, potem pa dopust in porodniška. Lp
|