Freycha
|
Dober večer! jaz pa ne vem, kaj se danes dogaja mojim nogam, mapak zatekam tako močno, da sem ko slon v noge. Sem si že tekom dneva nalila hladno vodo, pa malo morske soli notri (sol za kopel), pa potem čakala, da so prsti malo k sebi prišli, sedaj pa , ko sem ravno prišla domov, pa sem mogla kar ponoviti vajo, ker sem spet ko slon v noge...... Pa gležnji še niso tak problem, samo prsti na nogah..... Jupiiii jutri pa spet mojo pikico vidim!! Joj, meni gre ta šola za starše že prav na živce. Hvala bogu me še v torek tam vidijo, potem pa konec!! Danes se za več kot pol predavanja sploh ne spomnem o čem je bilo govora. Enostavno se nisem mogla skoncentrirati.... moj je pa zraven mene 1x kar malo zadremal. Aja, pa full sem se veselila sobote, da grem na službeni piknik, pa so nam danes sporočili, da zaradi slabega vremena odpade. Ampak ravno popoldne sem se vseeno odločila, da grem vseeno v LJ, ker bi full rada videla mojega najboljšega prijatelja, pa sestrično, ki je 15.4. rodila, itd... Če pa se kaka punca ne bo imela kam za dati, ali bo imela neko strašno željo me spoznati , pa se lahko tudi zmenimo za kavo....... jaz itak lahko prespim pri starših v LJ, če bom prepozna ali preveč zmatrana...... nič, grem še malo po netu brskat, potem bom mogla pa počasi noge ven iz tega čebra dati, da mi ne zmrznejo
|