|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
23.5.2007 9:59:16   
Anonimen
user posted image Jao, jao.... smotka jaz...

Pozabla sem, da imam od včerajšnjega pregleda naprej novo nalogo. Štetje gibov od 9h do 21h. Grem zdaj takoj ležat, pa križce delat, ko bo kaj. :)

Sicer sem pa že dobila napotnici za porodnišnico. :) Me je komentar zdravnika, da smo zdaj pa že na koncu kar malo prestrašil. Jaz pa skoraj nič pripravljeno za moje dete.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3001
23.5.2007 10:01:48   
siskamiska
Zvesta kje si pa dobila Hippotov darilni paket?

A si simpatija od poštarja al kaj user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
23.5.2007 10:05:07   
Anonimen
Hmmmm.... Čaki, mislim, da je prejšnji teden ena od novembrk ponujala, da ji naj posredujemo naslove, če želimo darilne paketke. Čaki, grem gledat, če najdem njen post oz. če mam shranjeno komu sem poslala ZS.

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3003
23.5.2007 10:07:32   
siskamiska
Aja Zvesta, prej si spraševala o albumih za user posted image .
jaz sem pred nekaj časa naredila projekt in sem jih pomoje vse pregledala ki obstajajo na tržišču, ampak se mi je najbolj dopadel Moj prvi album od Didakte. Res da je cenovno najdražji ( stane 24.9 € ), ampak za moj okus in moja pričakovanja daleč najboljši.
Me pa zelo moti ena stvar v vseh teh albumih in sicer ko je družinsko drevo notri, nikjer ni tet in stricev???!!! user posted image  Sem se poglobila a ne user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3004
23.5.2007 10:10:55   
Freycha
Ajvy dobrodošla!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvesta - saj bi lahko kar napisala, da tista, ki se je razburjala nad predavanji, sem bila jaz. Drugega itak niti silšati nisi mogla..... Samo kot sem rekla, predavanje je bilo sila zanimivo, eno najbolj zanimivih do sedaj, samo mene ljudje, ki taaaakoooo poooččaasssiiii gooovoooriiijooooo delajo živčne. Glede na to, koliko je imela snovi za predelati, bi lahko malo hitreje govorila in določene zadeve malo manj podrobno. Dobila sem tudi občutek, da na koncu nihče ni hotel več dajati nekih konkretnih vprašanj, ker se je bal, da bomo potem do 21h tam.....

Tkulele, danes zjutraj ni net delal in sem že na vse zgodaj pospravila kuhinjo, se stuširala, najdela, prebrala kar kako stran knjige, itd..... Hudiča, ni problem v meni, da se mi ne da delat, ampak da se mi ne da izpred PC-ja vstat in iti pospravljati...... Je moj dragi rekel, da mi bo net odklopil vsak dan do 12h, da bom vse pospravila in postorila, potem pa grem lahko na net user posted image user posted image user posted image

sicer se pa že fuuulll veselim četrtka, ko imam UZ in sobote, ko grem v LJ na piknik user posted image user posted image

Aja, prehlad je že skoraj odšel, edino kašljati sem začela (očitno je prišlo nekaj do pljuč in se sedaj čistijo), ampak bo tudi to kmalu minilo - sem prepričana.

Včeraj zvečer sem pa spet naredila neumnost in se pustila dragemu prepričati, da sva si razdelila veliko pico na pol in sem se čisto preveč najedla in sem do 2h sedela pred tv-jem in čakala, da me tiščanje v želodcu popusti. Sem zvečer že zaspala, ker sem bila crknjena, pa sem se zbudila čisto prešvicana in s takim tiščanjem v želodcu, da mi je pomagalo edino, da sem sedela in se napenjala, da bi se čimveč zrigala in sprdela........ čez uro in pol je bilo boljše in sem šla lahko spat. Potem sem pa spala kot zaklana..... Samo švicam full, potem se odkrijem, potem me pa seveda zebe......  Bo treba antišvic formulo izumiti - ali pa klimo prižgati za čez noč......

A je še kaj takega? nič.... moram šibati še po drugih internetnih straneh, ker sem v zaostanku user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3005
23.5.2007 10:14:02   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Hmmmm.... Čaki, mislim, da je prejšnji teden ena od novembrk ponujala, da ji naj posredujemo naslove, če želimo darilne paketke. Čaki, grem gledat, če najdem njen post oz. če mam shranjeno komu sem poslala ZS.

pa mi nisi nič omenila user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
23.5.2007 10:15:02   
Anonimen
Čuj ti, Freycha, sploh nisem mislila tebe. In ti se nisi ne svtala, ne med filmom dajala neumestnih komentarjev (no, razen najinih vzdihov v smislu IIIiiiiiiiiiiii...). To, da si rekla, da ti je šlo na živce počasno govorjenje, lahko jaz čisto sprejmem. In ne kot kritiko. Ima pač tak način. Jaz sem pa vse skupaj mislila bolj vsebinsko. Da jih vsebinsko ni zanimalo dojenje in kaj se z njihovimi otroci dogaja dokler so v porodnišnici. V bistvu v smeri tega, kar smo se pol v liftu menli.

Mah, ljudje smo si različni...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3007
23.5.2007 10:35:46   
Anonimen
Siskamiska in Freycha, zdaj sem za cel teden zgodovino nazaj prebrskala, da sem našla ta post:

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1534808

Pišita in hitro dobita. :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3008
23.5.2007 10:35:50   
Freycha
razumem!user posted image

aja, edino, kar me je res včeraj fuuullll zmotilo je bilo to, da še vedno nabijajo, da če mame dojijo, da imajo 98% možnosti, da ne zanosijo!!!!!! Kaka bedarija in groza me je, da še vedno fopajo folk s tem!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
23.5.2007 10:39:28   
Anonimen
Ja, tu sem se pa jaz tudi kar nasmihala ob tej izjavi... Poznam tri take mame, ki so zanosile prej kot 4 teden po porodu... Kljub dojenju....

Grem drugi križec naredit... :)

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3010
23.5.2007 10:45:08   
rumba
Ojla Čveke!
Sem se nasmejala vašemu včerajšnjemu poznemu večernemu čveku. Vidim, da vas (ok tudi jaz občasno) je vedno več, ki trenirate dolgo bedenjeuser posted image . Kdaj bomo začele čvekati še ponoči?user posted image  Pol bomo pa res natrenirane...
Jelenche, ne ignoriram tojega vprašanja, a žal ti res ne znam pomagati glede podstavka pri banjici. Jaz nikoli nisem uporabljala banjice, pač pa čebriček, ki sem ga dala kar na wc školjko v kopalnici ali še bolje na tla in sem se zraven usedla. Aja, a si kaj klicala Štorkljice za tečaj handlinga? Super linke si našla. Zdaj moramo samo še na tečaj!
zvesta, tudi jaz sem kupila Moj prvi album od Didakte kakor sisamiskauser posted image  (zaminivo, da sva isto izbrali). Mi je res nsjboljši, saj sem že za oba prejšnja izpolnjevala te albume (ene druge, ki jih ni več na tržišču) in vem kaj hočem. Ta je točno to!

Corfu, user posted image  pa si dobila potrditev, da bo princeska, iiiiiiii! Aja, pa user posted image , da že razmišljaš o tretjem. Kar tako naprejuser posted image .
siskamiska, jaz imam vedno probleme pri kupovanju daril za moške kolege. Mi ne kane in ne kane, kaj bi. Pol ponavadi kupim kako foro, ki je vezana na njegov hobi. Če mi še to ne kane, pa kak darilni bonuser posted image  
Freycha, super da si se pozdravila!!! Kašelj pa bo tudi šel.

Vidim, da nas je kar veliko v kljubu "nočnih švicark"user posted image . Ma, jaz ljubim vročino, nikoli mi je ni bilo zadosti, sedaj jo pa ful težko prenašam. Prvič v življenju mi je nonstop vroče!!! Obe prejšnji user posted image  sta bili bolj zimski. Hja, tudi danes sem se morala ponoči 3x preoblečiuser posted image .

Sedaj se pa počasi obpravim do BTC-ja. Aneja nisem dala v vrtec (je ponoči neki kašljal, pa je ostal doma), tako, da greva malo pohajat. Morava dobiti eno leseno palico za v vrtec, ker imajo jutri pastirske igre, pa še kako svetlo enobarvno majico, saj je od babice dobil barvice (oz neke flomastre) za tekstil in komaj čaka, da si lahko sam naredi svojo majicouser posted image .l

Pa-pa
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
23.5.2007 10:51:28   
rumba
Evo, tečaj BABY HANDLING PRI šTORKLJI:

Delavnica za starše in dojenčke: »Kako doseči kvaliteten gibalni razvoj pri dojenčku«¸
Vodi: Jožica Potrč, nevrofizioterapevtka
OBVEZNE PRIJAVE!

Sobota,
9.6.

9.00-11.00
11.30-13.30

http://www.storklja.si/t3/index.php?id=920

Se bomo prijavile? Jaz grem.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
23.5.2007 10:57:57   
rumba
Ups, ko sem šla bolje prebrati, se mi zdi, da moraš tja z otrokomuser posted image  Pa ne v trebuhuuser posted image user posted image .
Pa še malo informacije glede cene: 42€ za 2 uri. Jaz sem s Hano hodila na Drenikovo k nevrofizioterapevtki (res ena najboljših v SLO) individualno in sem za 1 uro plačala takrat 6.000 SIt. Sedaj je verjetno malo več, tako da je ta varianta še vedno bolj ugodna, ni pa seveda poceni. Bo potrebno še malo povprašati, ali moraš res priti z otrokom, pa koliko jih je v skupini... pol se pa odločim.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
23.5.2007 11:26:36   
Anonimen
Joj, jaz grem pa zdaj brskat po netu, kako natančno se štejejo gibi. Vem da ena brca ni gib, ampak moj se že celo uro konstantno premika, to pa tudi ni samo en gib ali kaj?

Fak.... Help....

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3014
23.5.2007 11:37:41   
Mari71
Še vedno rabim idejo za moško darilo za 30 let. Dejte mi prosim kakšne predloge .

Šiškamiška - evo par, ki jih je bil moj user posted image  najbolj vesel:
- steklene figurice (kozarčki) za šah (take, da so figurice mali kozarčki, v bistvu gre za žurersko igro). Imajo jo v BTCju, spodaj v hali A menda,...
- skok s padalom v tandemu (to mu jih je kupilo več skupaj)
- zlati šampanjec (ima delčke zlata notri, se fuuul lepo lesketajo, ko dolivaš) - ga npr. prodajajo tudi v Nami
- Apolonova kopel (to je za 2, zelo romantično, ti prinesejo šampanjec) v Laškem
- tak "moški" predpasnik za na piknik (mislim da je Davidova gola pojava odtisnjena na njem, tudi dobis v hali A v BTCju)
- komplet odpiračev in potrebščin za serviranje rdečega vina (mislim, da sem nekaj podobnega videla v 1001 dar - v City parky ali v Plavi laguni spodaj)
- dodajam še: enoletna naročnina na Playboy ali MensHealth ali kaj podobnega
- kakšna hudo dobra buteljka, po možnosti iz leta, ko je rojen
Verjetno je bolje poznat osebo, preden daješ najsvete, zato so predlogi bolj splošni. Morda mu "podpreš" kakšen hobi, ki ga že prakticira, pa mu kupiš bon za kakšnp "dodatno opremo",....
Upam, da boš kaj našla, kar ti bo všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 3015
23.5.2007 11:47:30   
*maja
Še en predlog za darilo: vožnja z balonom (v Merkurju imaš ravno akcijo okoli 60 EUR).

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
23.5.2007 12:34:27   
Ajvy
Jap, tudi za nosečke imajo, na desno od prodajnega pulta je del samo za nosečke.... elegantne, športne, poletne stvari... za kopalke me pa ne za jezik držat, ker nisem sigurna, ker ko sva bila midva še ni bla kopalna sezona.. pa srečen nakup- čim cenejši, seveda

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
23.5.2007 13:21:05   
Anonimen
Pri nas pa že grmi...

In moja lazanja bo vsak čas pečena, sem samo še malo na žar dala, da se zgratinira...

Mmmmm... Grem solatko pripravljat...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3018
23.5.2007 15:10:36   
siskamiska
Mari71 in *Maja hvala vama za predloge, se bom probala česa domislit al pa kar vajine predloge ponucat.
Zvesta hvala ti za lihk za Hipp, sem ji takoj poslala ZS , zdaj pa upam da jih ima še kaj na zalogi user posted image .

Jaz sem pa zdele šopingirala po BTC-ju s sestro in sem čist fertik, tolk sem zmatrana da se mi kar v glavi vrti. Sem si pa šla v Mullerja kupit modrce za dojenje, sem vzela 2 različne velikosti da ugotovim kateri bo bolj primeren.

Rumba daj malo prešnofkaj a rabimo imet otroke s sabo ali ne, meni je pa kar logično  da se učiš na svojem. Cena je pa res ubijalska user posted image . Mogoče pa že rodim do takrat in potem lahko enega user posted image  eni punci posodim za 2 uri user posted image user posted image .

No dajte predloge za drug teden za kavico, kateri dan in kraj. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
23.5.2007 15:23:39   
Anja O.
Hojla punce!
Vidim da imamo večina vse težave z spanjem ponoči in obiskom wcuser posted image .
Ej Zvesta to je pa ful dobra ideja za gibe. Če boš našla kaj pametnega na netu sporoči, ker jst sem misla da se kot en gib šteje ko se naši user posted image  premaknejouser posted image .  Kako se štejejo gibi? Dobro vprašanje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
23.5.2007 15:37:13   
Anonimen
Anja O. jaz sme potem najbolj uporabne odgovore našla na MON pri Pušenjaku. Najbolje, da kar tam pogledaš in si sama zase ustvariš mnenje, ker istant recepta ni.

Pa sem ugotovila, da se kar preveč sekiram. Sem jih že 10 naštela danes do 15h.

(odgovor članu Anja O.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3021
23.5.2007 18:21:28   
Ronči
Enako je pri meni, če se zgodi kakšen dan, da bolj malo čutim premike in brce, se že sekiram, ne pomislim pa na to, da je veliko odvisno tudi od tega kako se jaz počutim. Če sem kakšen dan bolj napeta, ali pa imam zelo veliko dela, enostavno ne čutim brc, ko sem pa sproščena ugotovim, da moj user posted image sploh ne spi user posted image user posted image user posted image , brca na vso moč user posted image  čez cel dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
23.5.2007 19:59:03   
Jelenche
zdravo punce

evo mene iz šopinga.

Našla sem nastavek za banjo user posted image  v Rutarju,...

če katero slučajno zanima imajo v Rutarju spet znižanje tetra plenic in sicer so znižane iz 15,99€ na 9,99€ (10kom 80x80cm) Čisto za primerjavo v sem pogledala tudi koliko stanejo v pikapolonici = 20€ (10 kom 80x80cm)
Ima pa Pikapolonica zelo ugodne bodije... dva bodija z dolgimi rokavi (komplet) 5-6€, imajo pa tudi kompletek bodijev kjer je en brez rokavov en pa s karatkimi tudi nekje za 5-6€ za kompletek.
Jaz sicer nisem nabavila, ker mi nevtralne barve niso bile všeč.
Barve so: roza, svetlo modra, zelena, oranžna-oker (taka čudna) user posted image  So pa zelo mehki. Če katera še nima se splača it poledat predno poidejo.

no,.. danes sem v glavnem cel dan po štacunah. Zbrala sva omaro. Morava sicer vse še enkrat premeriti in bova potem naročila. Zbrala sva barve za stene ... in so mi takooo všeč.
Samo še delat je treba začet user posted image
rumba jutri je druga in tretja porodna doba ob 9h, če češ veš kje nas najdeš, verjetno bo pa full gužva, ker bomo itak prišle vse s partnerji, tako da se pripravi.
aja jaz imam tud moj prvi album (tak rumen je) men se je zdel res najboljši!
zvesta šteješ gibe? jaz sem mislila da je brca en gib. Klinc, zdaj si moram pa še jaz to mal pogledat. Sicer se moj user posted image  še vedno zelo premika, tako da na štetje nisem še prešla, je pa itak fajn vedeti!

Kako se počutimo punce? Zdaj mal lažje dihamo k se je shladil a ne? Danes je bilo za popuser posted image .
No grem mal ležat,... pa se vam zvečer oglasim ... spet .. itak  user posted image

< Sporočilo je popravil Jelenche -- 23.5.2007 20:01:05 >

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
23.5.2007 20:20:19   
yudit
Pozdrav Jelenche,aje mogoce tud v mariboru v Rutarju znizano, me zanima ker jaz jih se nimam? Pri men se pa nic kaj exstra ne dogaja, no vprasala bi ce ma kera bolecine v splovilu mislim not v l...., ker mene full boli lul... in nevem zakaj.user posted image Res  je da nosim full nizko in ko mal vec hodim me fejst boli  , si mislilm da bo kar ven vse padlo. Moja pikica pa je full aktivna po celi dan brca aje to normalno?, no skratka smo v 30 tednu z 1 juniem zacnemo z Materinsko tak da zaenkrat ok. Freycha-Siskamiska- moram pa pohvalit vase trebuscke so zellllloooooo lepiuser posted image moj pa je manjsi in upam da bo mal bolj zrasto. Vas redno cekiram vidim da redno pisete  to pa je lepo ko je kaj lepega za prebrat.LPuser posted image

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
23.5.2007 20:26:14   
kapica
Jelenche, no super da si koncno nasla nastavek za banjico in to kar si zelelauser posted image .
Corfu, super za 100%user posted image . user posted image . Sedaj pa v nakupuser posted image .
Zvesta, glede stetja gibov tudi jaz ne vem kako tocno bi se naj to stelo. Ampak dete je tako zivahno cel dan, da mislim da sploh ni potrebnouser posted image . Nimam kaksnih posebnih predlogov, da bi hitreje ratalo z tretjo bebo, ker imam sama zeloo probleme. Bi pa enako kot ti tudi rada imela cimmanjso razliko. Kaj ves, mogoce pa nama uspe hitro in bova v naslednji nosecnosti spet kje skupaj cvekaleuser posted image .

Jaz sem bila danes na ctg-ju in nimam najboljsih novicuser posted image . In sicer mi trebuh prevec otrdeva in se kazejo popadki, ki jih se sploh ne bi smelo bitiuser posted image . Tako da je G precej zaskrbljena in mi je rekla, da morem tedensko priti na ctg, da vidijo kaj se dogaja. Zraven mije predpisala se magnezijeve tablete, trikrat na dan po dve morem polizat. In so tako ogabne, da je groza. Ne vem kako jih bom dol spravilauser posted image . V glavnem me je fajn prestrasla, sploh ker nisem niti slucajno pripravljena na porod, tako da naj mali se kr lepo pocaka. Ampak MV je pa se zaprt. No, v glavnem sva sla po ctg-ju na pico, ki sem ej tudi prevec pojedla, da me je potem se cel popoldan tiscalo. Pa mali je tako zivahen, kr naprej me je tiscal v zelodec in rebra da je bilo hudo. Pa se slabo mi je bilo, pa vrocina, sopara, v glavnem obup danesuser posted image .
Sva sla se kupit nekaj zabic, pa plenick in tega, da sva za silo pripravljena, ce bo kaj.
Sedaj popoldan sem malo spala, tiscanje je boljse, ampak slabo mi je se vednouser posted image .

V glavnem komaj cakam da grem spat in da je dneva konec. Jutri pa bom videla, ce mi bo tako kot danes, ne grem v sluzbo, drugace pa grem oddelat se teh nekaj dni.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.