Freycha
|
Ajvy dobrodošla!! Zvesta - saj bi lahko kar napisala, da tista, ki se je razburjala nad predavanji, sem bila jaz. Drugega itak niti silšati nisi mogla..... Samo kot sem rekla, predavanje je bilo sila zanimivo, eno najbolj zanimivih do sedaj, samo mene ljudje, ki taaaakoooo poooččaasssiiii gooovoooriiijooooo delajo živčne. Glede na to, koliko je imela snovi za predelati, bi lahko malo hitreje govorila in določene zadeve malo manj podrobno. Dobila sem tudi občutek, da na koncu nihče ni hotel več dajati nekih konkretnih vprašanj, ker se je bal, da bomo potem do 21h tam..... Tkulele, danes zjutraj ni net delal in sem že na vse zgodaj pospravila kuhinjo, se stuširala, najdela, prebrala kar kako stran knjige, itd..... Hudiča, ni problem v meni, da se mi ne da delat, ampak da se mi ne da izpred PC-ja vstat in iti pospravljati...... Je moj dragi rekel, da mi bo net odklopil vsak dan do 12h, da bom vse pospravila in postorila, potem pa grem lahko na net sicer se pa že fuuulll veselim četrtka, ko imam UZ in sobote, ko grem v LJ na piknik Aja, prehlad je že skoraj odšel, edino kašljati sem začela (očitno je prišlo nekaj do pljuč in se sedaj čistijo), ampak bo tudi to kmalu minilo - sem prepričana. Včeraj zvečer sem pa spet naredila neumnost in se pustila dragemu prepričati, da sva si razdelila veliko pico na pol in sem se čisto preveč najedla in sem do 2h sedela pred tv-jem in čakala, da me tiščanje v želodcu popusti. Sem zvečer že zaspala, ker sem bila crknjena, pa sem se zbudila čisto prešvicana in s takim tiščanjem v želodcu, da mi je pomagalo edino, da sem sedela in se napenjala, da bi se čimveč zrigala in sprdela........ čez uro in pol je bilo boljše in sem šla lahko spat. Potem sem pa spala kot zaklana..... Samo švicam full, potem se odkrijem, potem me pa seveda zebe...... Bo treba antišvic formulo izumiti - ali pa klimo prižgati za čez noč...... A je še kaj takega? nič.... moram šibati še po drugih internetnih straneh, ker sem v zaostanku
|