|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
23.5.2007 7:29:37   
Anonimen
Samo res, a so samo deklice bile na pikniku ali je Luka že zdaj tak osvajač user posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2401
23.5.2007 7:38:56   
*bubi*
 Jutroooooo!

user posted image  petardek user posted image  Se ne čudim, da je s puncami obkrožen. Če se že same ne porajtajo, pa jih sigurno mamice šuntajo user posted image user posted image user posted image

Pri nas je bilo kar hudo ponoči. Zjutraj pa veselje, ker sem mu pustila luže počofat user posted image  Ampak sem jih sama izbirala, največje so ostale neosvojene user posted image

Ajdi, imam zdaj še malo dela, pa se potem iz službe kaj oglasim, ko bom 2 uri v luft gledala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
23.5.2007 7:43:23   
Anonimen
Meni se je pa sanjalo od tebe. Buši, se ti še sploh nič ni poznal, oblečena si pa bila cela v eno čudno zeleno barvo. Smo imele neko srečanje, in potem te je ena tvoja (user posted image ) vprašala, če si ti ta krneka.

ok, upam, da razvozlaš šifre v zadnjem stavkuuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2403
23.5.2007 7:53:23   
amy26
DOBRO JUTRO! za mano neprespana noč ampak bo žeuser posted image

Amy, sem se danes na tebe spomnila, ker sem za malico ruknila 2 sendviča z mortadelo

Paštetka, ti kar jejuser posted image , jaz bi tudi pa zaenkrat ne smem vsaj dokler ne ugotovimo na kaj je Ela alergična. Pa lep buši imaš, tako da nič skrivat.

Imata pa z Bubijem podobne težave kot jaz v nosečnosti tako da vaju je kar zanimivo bratiuser posted image  no moja Ela je pa danes stara že 2 meseca, Aleks pa 18 mesecev user posted image user posted image
kok gre hitro čas

Pa glede cunjic in nakupovanj vam garantiram da boste obe na koncu ful kupovale cotike. Tudi meni ni bilo zanimivo pol pa ko sem šla na porodniško oz. že prej sem pa skos nekaj hodila po trgovinah celo v Avstrijo in vedno kaj kupila, no seveda za oba svoja sončka. Tako da ima Ela ful novih stvari, ker je seveda nisem hotela prikrajšati, ker Aleks je imel tudi nove stvari.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
23.5.2007 7:55:46   
amy26
Pa pri nas se je včeraj po 20 uri ful bliskalo, grmelo, pokalo,.....tako da sem že takrat morala izklopiti računalnik, tv, ker je bilo noro, šele ob 22 uri se je umirilo.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
23.5.2007 8:09:54   
Anonimen
Sigurno je bila petarda na pohoduuser posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2406
23.5.2007 8:12:20   
*bubi*
moja Ela je pa danes stara že 2 meseca, Aleks pa 18 mesecev user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , pa res hitro mine, če je že 2 meseca user posted image .

Eh, saj jaz se ne bojim, da ne bi cotik nakupovala, bolj se bojim, da jih ne bom imela več kam dat, pa da bodo čisto neponošene ostale. user posted image  Še posebej, če bo bubica, bo treba kaj svežega nabavit user posted image

Za bubija sem pa se na čevlje vrgla. user posted image  Si ne morem pomagat. Zdaj za pomlad/poletje je dobil že 4 pare, pa še vedno nisem prišla do takih za v vodo user posted image  Pa majčk in hlačk sem tudi v zadnjem času nakupila. Ravno so imeli v Hoferju kompletke, za katere piše, da je otroška poletna pižama. Pa se mi zdi, da bi tak kompletek komot čez dan nosil, saj folk mu ne bo šel not na listek gledat (na listku piše pižama user posted image ). na www je samo punčkasta različica, vam to zgleda kot pižama?
user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
23.5.2007 8:14:31   
*bubi*
Kak pa se vam ta avtosedež zdi?

user posted image

• visokokakovostna obdelava
  • za enostavno in varno namestitev
    s 3-točkovnim sistemom zapenjanja pasu
  • varnostna skupina sedeža: 1
  • za otroke stare od 9 mesecev do 4 let
  • dovoljena teža otroka: 9 - 18 kg
  • možnost namestitve sedalnega dela
    v različne položaje
  • stabilna konstrukcija sedeža
    zaradi dvojne stene
  • modre ali rdeče barve

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
23.5.2007 13:16:07   
petarda
Daaaaaaaaaaaaanuser posted image

Razneslo me bo od dobre voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...mogoče pa moj novi nick tako vpliva nameuser posted image user posted image user posted image

Ja...Petardito je osvajač...pa itak, da smo jih mamice mal spodbujale....daj Lani rokico, kje je Maruška....ampak jih ni bilo treba posebej prosituser posted image user posted image user posted image ...zdaj so še v tej fazi, ko jim ni nič nerodnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj zdaj? Gremo na user posted image user posted image ?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
23.5.2007 13:17:22   
petarda
Meni še odrasle pižame kdaj zgledajo kot trenirkeuser posted image user posted image user posted image ..sedež mi je pa všečuser posted image ...A to za Bubija kupuješ?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
23.5.2007 13:43:50   
petarda
Aja...pa na mail sem vam poslala eno ponudbo...moram mal plačo zaslužit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
23.5.2007 13:55:06   
Anonimen
petarda, meni lahko v bodoče pošiljaš ponudbe: DAŠ - VZAMEM in ne DAŠ-DAM user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2412
23.5.2007 13:58:12   
petarda
meni lahko v bodoče pošiljaš ponudbe: DAŠ - VZAMEM

Prav....ti DAŠ....jaz VZAMEM....ni problemauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še naši princeski Eli vse najboljše za polna dva mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image .....pa starejšemu bratcu tudi za pomembno mesečnicouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
23.5.2007 16:12:20   
sharpy
Še pene mu ne smem v banjo naredit, se boji user posted image

pri nas je enako

Mi imamo že 3. v mesecu in pol vnetje ušes user posted image user posted image user posted image

Pa M ima šum na srčku in morava h kardiologu, da ga opredelijo. Upam, da ni nič resnega.

Pa glede tiste bulice na luliju.....je rekla P, da je verjetno cista in nam je dala napotnico za urologa. Danes pa je user posted image  opazil  da ima na drugi strani še eno. Sem pol videla tudi jaz in me zdaj že vse skupaj ful skrbi. jutri gremo na kontrolo za ušesa in ji bom povedala še za to.

Jaz pa sem imela danes en razgovor za službo, ma nimam nekega dobrega občutka. se mi zdi, da čim omenim, da imam otroka,....vse pade v vodo. Ma me ne briga, bom že našla nekaj. Pa v petek grem v LJ na še en razgovor, pa upam, da bomo pol še v ZOO zavili.
Bo katera fraj za pijačko?

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
23.5.2007 16:15:16   
sharpy
Petarda, jaz š nisem pogledala mailov, ma sva se že z user posted image  menila, da te bom malo vprašala o ponudbi vaše banke. Pa nevem kdaj bi te poklicala

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
23.5.2007 19:33:52   
Urša
Vse najboljše Eli in Aleksu!user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
23.5.2007 19:37:13   
Urša
Pa M ima šum na srčku in morava h kardiologu

Pri J tudi sumijo. Imava pa urologa junija, zaradi lulčka.

Jutri imam pa nekaj pomembnega, nič zaenkrat ne povem, da ne bi kdo kaj brskal.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
23.5.2007 20:16:01   
petarda
Čeeeeeeeeeeeruser posted image

Sem že enkrat vse napisala pa me je ven vrglouser posted image

Sharpy upam, da ni nič resnega pri Marku in da se bodo stvari uštimale...prav tako pri Jaki.

Uršaaaaaaaaaaa razneslo user posted image user posted image user posted image user posted image  me bo od firbca.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
23.5.2007 20:42:19   
Urša
Uršaaaaaaaaaaa razneslo me bo od firbca.

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
23.5.2007 20:57:58   
*bubi*
Čeeeeeeeer!

Bubi pančka, mami bo spet raje kakšno rekla. Samo nisem preveč dobre volje, prav ne vem, kaj naj naredim user posted image  Ah..... bo že boljše, enkrat, tak al drugače.

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

..sedež mi je pa všečuser posted image ...A to za Bubija kupuješ?user posted image

Bubi ima 3 sedeže in jih res ne rabi več. Se mi pa zdi, da bo vsaj še 1 nujno potreben, ne sicer takoj, najprej pride lupinica na vrsto, potem pa. Ta bo pa ravno v akciji, zelo ugodna cena in ne vem, al naj grem pogledat al ne.

A tak si plačo služiš? Sem mislila, da se za bonus pike grebeš, ko bodo pogodbe za NDČ talali user posted image  Ja, saj je kar zanimiva ponudba. Samo koliko pa lahko v enem letu taka stvar zraste? OK to več ne spada sem user posted image

Še  user posted image user posted image user posted image  za Marka, zdaj pa se mu je nabralo teh stvari. Pa saj boste eno za drugo uspešno rešili, boste videli! Za ušesa pa - ATB res do konca pojest, pa naj dajo bolj močnega, če prejšnji niso pomagali. Za službo pa tudi držim user posted image , da se čim prej nekaj najde!

Urša, zdaj pa sem firbec. Res ne bi vsaj malo namignila? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
23.5.2007 21:03:38   
amy26
hvala za čestitkeuser posted image

Urša, kaj nam boš povedala

Sahrpy, glede ušesk je pa šit, Aleks jih ima tudi pogosto vnete, dvakrat v dveh mesecih je celo imel antibiotik zaradi tega, zdej pa upam da bo nekaj cajta mir. Tako da upam da se hitro pozdravite.

Dobili smo datum za alergologa, imamo ful hitro čez 14 dni, takrat bomo vedeli pri čem smo glede alergije pri Eli, no vsaj upam, do takrat pa seveda paziti kaj jem.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
23.5.2007 21:13:42   
petarda
Ja, saj je kar zanimiva ponudba. Samo koliko pa lahko v enem letu taka stvar zraste? OK to več ne spada sem

Saj še marsikaj ne spadauser posted image user posted image user posted image user posted image ...pričakovan donos je 10%, kar je bolje od recimo navadnega depozita za katerega bi dobila pri nas 4%.

Jaz sem pa čist v slikah...mam kar nekaj dolgov za porihtatuser posted image ...drgač bi se pa morala mal posvetit mojemu pripravniškemu izpitu, ki ga imam bajdvej že v ponedeljekuser posted image user posted image user posted image ...Pa kar nekako upam, da se bo naloga sama napisalauser posted image

Amy upam, da bo šlo tudi pri vas na bolje in si boš lahko kaj več privoščila...do takrat pa glej na to s svetle strani....to dobro dene tvoji postaviuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
23.5.2007 21:26:46   
*bubi*
...drgač bi se pa morala mal posvetit mojemu pripravniškemu izpitu, ki ga imam bajdvej že v ponedeljek ...Pa kar nekako upam, da se bo naloga sama napisala

Kaki pripravniški izpit ti to omenjaš? Interna zadeva? Ja loti se, punca, no, če temu sledi pogodba za NDČ!!!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
23.5.2007 21:28:40   
*bubi*
Amy upam, da bo šlo tudi pri vas na bolje in si boš lahko kaj več privoščila...do takrat pa glej na to s svetle strani....to dobro dene tvoji postavi .

Tak bi jaz na to gledala, Amy pa itak ni nič skupaj. Vsaj ni je bilo na začetku te user posted image . Ja, Amy, upam, da pogruntajo, da ni nič hudega in bosta opustili dieto.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
23.5.2007 21:32:40   
Urša
Ne bom nič namignila. Če rata, bo prelepo, da bi bilo res, prevelik zegn. No, zato pa nočem še nič govort, ker lahko v vodo pade. Jutr ob 19h se bo dogajalo ,tako da... pestke prosim!user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.