Anonimen
|
Dobro jutro... Včeraj zjutraj sme imela pregled pri G, ki me je kar pomiril, saj je rekel, da gre zgleda vse po reglcih, potem se je pa še sam od sebe spomnil, da mi na naslednjem pregledu čez 3 tedne naredi UZ, da bova kaj predvidela o porodu pa malo približno težo izračunala. JUPI! No, potem sem šla v Mb malo v šoping, a sem se vseeno nazaj držala, da nisem preveč zapravljala. Potem sem pa do dveh v največji vročini in sopari kofetkala. Najprej s sodelavko sicer sladoledala, potem pa s prijateljico in njeno hčerkico (ki je najbolj pridno dete v osončju) kokakolala. Ob dveh sme pobrala mojega dragega in sva šla najprej na kosilo, potem pa v knjigarno gledat malo te prve albume za otročka. Katerega ste kaj kupile ve? Nato sva šla še centrirat kolesa na avtu, pa še v eno štacuno, a sem bila jaz od vročine že tako mrtva, da sva kar 1 uro prehitro šla v bolnišnico in tam čakala na materinsko, samo da sem jaz lahko nekej sedela, pila in jamrala... Včeraj smo v materinski imeli predavanje dr. Tekavc Golob o dojenju in pregledih pri novorojenčkih. Meni je bilo tako zelo zanimivo, da se še presedat nisme mela časa. Sploh nisme opazila, da se je zunaj razdivjala oreng nevihta, da je bliskalo in grmelo. Pri nas doma je čla celo za lešnik velika toča. No, kot sem rekla, predavanje je bilo ultra zanimivo, a zgleda ne vsem. Veliko jih je vmes kar vstalo in odšlo, nekateri so ob ogledu filma o dojenju kar pogledovali stran in si zakrivali oči. Tudi čudne komentarje so dajali nekateri. Jaz bi pa to našo predavateljico prvi pa še drugi mesec po rojstvu kar doma mela! No, pol sma se z mojim po hitrem postopku odpakirala domov, saj so se meni oči kar zapirale. In potem sem doma nardila največjo neumnost, kot bi jo lahko. Najprej sme se stuširala z mrzlo vodo, potem sem pa počasi spila dva kozarca Ore iz hladilnika. Ne na dušek, ampak počasi. Pa sme šla spat. Ob 23h me je v postelji v trebuhu tak boleč krč, da sem se komaj odvlekla do stranišča, nato sem pa tam 1 uro v solzah sedela in me je spucalo od grla do riti. Bolelo pa kot hudič. Pa še slabo mi je bilo, tako da sem glavo s čelom kar na okensko polico naslanjala. Nauk zgodbe: Če si vroč, utrujen in noseč, ne pij za večerjo gaziranih hladnih reči. Evo, zdaj grem pa nazaj malo počivat, bom pa zraven vzela seznamček in si začela pisat kaj moram kupit za bebo. Danes sem zlamana od včeraj.
|