|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  688 689 [690] 691 692   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
22.5.2007 21:50:57   
*anč*
dans pa ni neke živahnosti na oktobru, al se sam men zdiuser posted image

Lu  poslala sm ti fotko

Mis  upam da se tina čimprej pozdravi. vem kako grozno je poslušat svojga pikca kako kašlja.  sm vidla,da ji kamilce na pljučka daješ... jst sm jih tristanu na olivnem olju prepražla, jih dala v umivalko(brisačka za na roko) in mu zvečer dala na prsa še tople in čez pleničko, body pa pižamco. morm rečt,da mu je full pomagal in ni tolk kašljal, tko da je lažje spal.     kar se tiče pa moža... nevem zakaj so moški taki dojenčkiuser posted image user posted image user posted image

pikabu   vam se je pa tok dogajal na dopustu, škoda, da vam je bolezen ponagajala.

mamica81  in ostale, ki hočte svoje pikce poredit, dajte jim avokado,je full hranljiv in  redljivuser posted image

piskot    mi mamo pa tut alergije, sam nevem na kaj, nč ne najdejo, skos ga srbi koža, ampak misl,da gre na bolš. držim pest, da se vam zbolša!
frrrr  bravo za kakanje
moci  bravo za zagovoruser posted image

barby84  kje se skrivaš?

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 17226
22.5.2007 21:58:56   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

sem pa non stop lačna, pa smrdijo mi stvari....eh, bo kar prvo.

lucika, da nisi user posted image !!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 17227
23.5.2007 6:56:30   
borovnicka
pozdravljene v novem jutru

nagajivčka TT

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 17228
23.5.2007 6:57:56   
štorkljica
Dobro jutro!
Spet sem po dolgem času vstala ob 6h, ampak zdaj se prav neverjetno paše zbuditi v sveže sončno jutrouser posted image  mmmmmmm. Vse mam že nastežaj odprto da se malo nadiham svežega lufta, vau noro.
Babe nehajte misliti da vas zanalašč zanemarjam, jaz enostavno več ne uspem vse to spremljat, vreme je poletno, dnevi so enkratni za preživljati odzunaj, se kaj posončiti, sprehoditi, zvečer pa dnevne obveznosti za posotriti in je teden že naokrog. Strani tukaj pa letijo in letijo,nevem kaj se hitreje menjava teme ali njeni uporabniki...btw DOBRODOŠLI VSI NOVI UPORABNIKI.
Vas pa še vedno kaj preberem in ro je tudi važno.
Me pa zanima kakšni so vaši jedilniki malčkov, midve še vedno nisve mesa poskusile, jeve pa glutenske stvari normalno(kruh, piškotke....) 
Grem zdaj z mojim malo pokofetkat, mi je spet sveže tople kifeljne prinesel za zajtrk, z vanilijovo in marmeladno filo.

Lep dan.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 17229
23.5.2007 7:06:22   
borovnicka
Pri nas smo tako kot ponavadi ob pol 6h pokonci, zvečer zaspi ob 9h, čez dan pa gre počivat trikrat po pol ure. Noro. Koliko pa spijo vaši? Ker se mi zdi malo premalo. Poleg tega je stalno v gibanju. Plazi se za bratcem, prepira, če ne stoji. Oporo najde povsod, tako da sedaj ne stojim več za ritjo, ker se zna ujeti ali pa pade na rit. TRenutno stoji pod rač.mizo in vleče kabel od tipkovniceuser posted image . Tri dni se uči govoriti,  vnedeljo je bil cel dan BRBRBR,  v ponedeljek BEBE, včeraj pa BABA.

Jemo še vedno na dve uri, ponoči sploh ne štejem, ker ga ob prvi budilki pestavim k meni.

Drugače gremo pa vem zjutraj in smo najkasneje ob 11h doma, popoldne pa počakamo atija, da pride domov.

nagajivčka TT

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 17230
23.5.2007 7:09:13   
borovnicka
altatija  - držite se

piškot - poskrbi za alergije

kdaj na brdo ?- jest bi tud pršla, ker mam čist bliz

nagajivčka TT

Neposredna povezava do sporočila: 17231
23.5.2007 7:30:11   
altati
oj, dobro jutro!
Pri nas se stvari normalizirajo, Tia je prav pogumna, nič ne stoka, nič ne joka...prava punca je, res! Šive kaže vsakemu, ki jih hoče gledati...
za nazaj vas ne bom brala, vsega preveč, če je kaj posebnega, mi prosim napišite.....
Lep dan želim vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 17232
23.5.2007 7:51:37   
pikapolona2
joj kolk to hitr in veliko tipkate......

Borovnička tudi našauser posted image  ne spi veliko...podobno kot tvoj.....poleg tega se ponoči nonstop prebuja.......a se še kateri od vas zdi da otrok fuul sanja...ker mnei se včasih zdi ko tako joče in ima zaprte oči da kot da nekaj sanja...res....potem jo pa moram sredi noči popolnoma ...prebudit da se umiri in jo zopet nazaj uspavat...noro...najbrž je po atiju...on tudi skoz neki govori in cmiha in komentira ponoči.

Štorkljica....to pa je crkljanje...da ti sveže kifeljčke prnese!

Lucika hvala za tabelo rasti...vidim da našauser posted image  sploh ni tako zeeelo veliko stran od povprečja.....

Brdo pa bi prišle tudi midve...sam ta petek pa midve ne moreva...mamo kao nek pouk pr župniku....za krst v nedeljo...upam da naju nebo preveč mučil...nisva poročena pa neki ekstra tud v cerkev ne hodiva....sm se šele včeraj spomnila da ja morm it krstno svečo kupit....ojojo...še na Brezje morm letet...al to tud kje v Kranj prodajajo...pozna ktera?

Evo zdej je pa začelo sonce nažigat...grem rolete dol spuščat

P

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17233
23.5.2007 8:06:36   
Pikabu
Čestitke za 7 mesecev:

user posted image Maxica in Lan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 17234
23.5.2007 8:07:19   
Pikabu
Lep pozdrav z našega konca. Mi hitimo nekaj pojest, potem pa hitro ven, dokler ne bo prevroče.

Se tipkamo kasneje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17235
23.5.2007 8:10:00   
Lu
Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Maxica in LAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi danes malo dlje spali. Ponoči je bilo pa tudi zakon. Ko bi le trajalo še v soboto tako, ko bosta oba zvečer v varstvu. Namreč zbudil se je dvakrat, ampak samo za dudo in ob 4 sem ga podojila.user posted image user posted image Vstal pa je ob 7.Trenutno se zabava po mostom. Maja je že v vrtcu. MAmi na RR, ati v službi. Fino mi je, zaenkrat.

Frrr včeraj nisem bila več za rač. Tako da bomo mogle ponoviti tale msn.user posted image user posted image

moci čestitam za zagovor. Kako je z Zojo? So na fizioterapiji spet kaj novega povedaliuser posted image

Brdo. Petek. Načeloma velja. Pa še danes dobim nov avto. Joj bom spet mal važna.user posted image user posted image

A Pikabu, gaya, piskot pa res ne bi prišle na Brdo???

Jutri imava pa kontrolo pri P, pa vpis v vrtec. Si moram še splanirat kdaj grem kam.
Moci si kaj govorila z Evik???

Smo pa mi včeraj tudi prvič jedli jogurt. Vam povem, da se je skor zadavil.

Lucika mogoče boš pa res v

*anč* grem gledat fotko.

Zdaj pa eno vprašanje oz. prošnjo. A kakšna pozna kakšen verz za poroko. Prijateljem sva kupila piknik ruzak, piknik dekco pa še iščem ( če katera ve-iščem v bež, rumeni,zeleni barvi )zraven pa verjetno dava še kakšno flašo in gor bova napisala upam da se čez 9 mesecev zopet poveselimo.user posted image

Zdaj pa šibam še kaj narest.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 17236
23.5.2007 8:13:23   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

Pri nas smo tako kot ponavadi ob pol 6h pokonci, zvečer zaspi ob 9h, čez dan pa gre počivat trikrat po pol ure. Noro. Koliko pa spijo vaši?

Moj spi okoli 9-11, pa okoli 14-15 in ponavadi še od 17-18. KAr dosti še zaenkrat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 17237
23.5.2007 8:18:29   
altati
mis -  eno vprašanje! a si ti v nosečnosti dobila injekcije dexamethazona (za hitrejši razvoj pljučk pri dojenčku)?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 17238
23.5.2007 8:25:32   
altati
Borovnicka- naš Jaša spi od 20.00 do 6.00. Potem spi pa čez dan še cca 3x po uro ali uro in pol.
Meni se zdi, da spi še kar veliko.....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17239
23.5.2007 8:26:28   
altati
pikapolona2 -  welcome! kar nekaj nas je Gorenjk, jaz sem Kranjčanka, pa še kar nekaj se jih najde.....kar pridi kdaj v Kranj, pa gremo na kakšen giro!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17240
23.5.2007 8:26:41   
Maxica
Dobro jutro. Sam na hitrco, ker šibam po opravkih in se mi že malo meša. Lan se celo noč nekaj zbuja, pa tuuuliii v luno al bogsigavedi kam.user posted image  Sem totalno neprespana, ne vem, kva mu je.
Mi je pa začel tako lepo jesti, ga moram prav pohvaliti. Včeraj je dopoldne pojedel ta mali frutek, za kosilo brokolijevo juho s krompirjem, za popoldansko malico pa še 150ml moje sadne kašice.user posted image  Pa prav brez problema, ga ni treba prav nič siliti. Danes mu bom pa skuhala malo purančka, zraven zelenjave, ta prestanemo še ta ognjeni krst.
Altati, mislim na vas, bravo Tia, pogumna punčka.user posted image user posted image user posted image
Se kasneje še kaj oglasim.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17241
23.5.2007 8:36:11   
moci
nekam malo se čveka na oktobru zadnje čase user posted image user posted image user posted image
pa ene par tastarih oktoberk pogrešam ...

no kaj sem vam hotla povedatuser posted image user posted image
aha, ful sem vesela, ker je megla in upam, da bo še 2 meseca user posted image user posted image
na nevrofizioetapiji so nas razveselili s tedenskimi srečanji, dokler se zoja ne nauči sedeti, ker ne poravnava hrbtenice in ne drži ravnotežja. jokala je kot nora. in me gledala z zakajminepomagaš očmi user posted image

lu, nisem govorila z evik, ji bom sms poslala, je ne upam motituser posted image

štorkljica, te razumem, da nimaš časa za rr. pa mal sem ti fovš možička, ki te razvaja

pikapolona, mi smo svečo naročili v suhadolah, samo tako hitro ti je ne bodo naredili.

brdo - lahko petek. takrat smo fraj, razen pakiranja user posted image
nanica, saj vaju lahko midve peljeva, pa beki, frrrr, lu, a še katera ... lahko se dobimo na poti, pa gremo skupaj naprej, če ne poznate poti

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17242
23.5.2007 8:38:15   
altati
Jaz se vam žal ne bom pridružila na Brdu v petek, ker grem s Tio pobrat šive, pa še ni sposobna ravno veliko hoje....
trenutno bolj počivamouser posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17243
23.5.2007 8:39:32   
moci
drugač je pa zoja tak cuker, da se kar topim od sreče. se je naučila delat tako kot indijanci in včeraj po trgovini je celo pot aaaaaaaaaaaaa in se tolkla po ustih, da so se vsi smejali. pogovarja se z vsakim tujcem, mi je včasih malo nerodno (saj veste, jaz sem sramežljivauser posted image ).
najraje se pa igra s škafi za perilouser posted image

aja, bruhanja ne komentiram več, ker bo potem spet začela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17244
23.5.2007 8:42:26   
moci
lan in maxica čestitke user posted image
user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17245
23.5.2007 9:15:33   
moci
mis, frrrr in druge potepinke, ima mogoče katera narejen seznam prtljage?user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17246
23.5.2007 9:31:58   
Maxica
Sam nekaj še napišem, preden odjadramo. Čakam namreč, da se naš sedemmesečnikuser posted image  (hvala za čestitke, btw) zbudi. Je pojedel ta velik frutek, oh, je mamica vesela.
No, včeraj so pa babice in tetke preizkušale, kako trdne živce imam.user posted image  Smo po shopingu šli še na obisk k moževi stari mami. Ona je tak velik provokator in boljš, da ne nasedeš njenim foram, sicer res lahko ponoriš. Se naredi malo neumno, pa zgubljeno, ampak po drugi strani pa točno ve, kaj dela. Že pri Maxu je provocirala s to hrano in mu pri kakšne pol leta silila razne čokoladne rolade, orehovo potico ipd.user posted image  In en čas sem se delala lepo in moža brcala, naj ji kaj reče, enkrat sem pa popuser posted image  in rekla, da če mu v trenutku ne neha siliti sladkarij, se bomo oblekli in šli domov. Zraven je bila še njena hči (sestra moje tašče) in seveda sem vsa **** izpadla, ampak potem je bil en čas mir. Sedaj je pa Max že itak tolk pameten, da ne vzame ravno vsega, kar mu ponuja.
Včeraj pa groza. Možu skuha kavo, jaz sem jo že doma pila. Nakar vzame eno majhno žličko, da kavo gor in začne ponujati Lanu.user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem mislila, da me bo kap. Ji mož zateži, naj neha, pa naredi ona, da naši generaciji so pa vse dajali, kar naj proba. Ma ni odnehala. Pri njej je bila lih slučajno tudi moja tašča, pa ji tudi ona reče, naj neha, ker sta Lanova starša rekla, da ne sme in pika. Ne, ni se dala. Pol sem še jaz rekla, da bo najprej sadje probal, pol pa kavo. Kr neki. Sploh ni odnehala. Pol je začela še v Maxa siliti s tisto kavo, ampak Max ji je ubežal. Tako da sem potem kar po hitrem postopku rekla možu, da se odpravimo.
Gremo k moji teti nekaj iskat, pa prinese ravno sveže jagode z vrta. Na, Lan, boš probal. Pa spet jaz vsa tečna, da ne bo, ker jagod ne sme še. Pa spet vse razlagat, zakaj ne, mi smo pa vse jedli.
Joj joj, najboljš, da smo samo doma...user posted image
A imate ve tudi take probleme al je to samo pri nas?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17247
23.5.2007 9:32:25   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

mis, frrrr in druge potepinke, ima mogoče katera narejen seznam prtljage?user posted image

Pikabu ima verjetno.user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17248
23.5.2007 9:44:03   
moci
maxica, mi tudi user posted image
v stilu:
- v naših cajtih smo pa vse jedili, pa smo glih tko zrasli user posted image
- vas pa nismo nič okol terapevtov vozili, pa prov obračali, pa lih tko hoditeuser posted image
- ja če me tko gleda, ko jem, a vidiš da je lačnauser posted image
itd user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17249
23.5.2007 9:49:45   
Maxica
Evo, še ena fotka, ki je bila slikana točno pred enim mesecem, ko smo pihali pol svečke:
user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  688 689 [690] 691 692   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  688 689 [690] 691 692   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.