Maxica
|
Psaša, Lan pri nas pljuva, ko je špinačo. Pojma nimam zakaj, ampak zadnjič sva šla oba po hranjenju pod tuš. Bolj sem mu govorila, da se to ne sme, bolj se mi je režal v obraz, raje je to počel. Medtem ko z drugo hrano pa to ne počne. A pri tebi vsakič to dela? Muki, jaz še nimam menstruacije, hvala Bogu. Tudi mene čaka danes gora perila, že kar vem, da itak ni nič mojega. Sem že zadnjič gledala, ko sem likala in se čudila. A so moji družinski člani taki packi, da jim non stop perem in likam, ali jaz res nimam kaj za oblečt. Ti, na srečanju si imela tako luštno ovito oblekco. Kje si jo kupila, če lahko vprašam? Rabim nekaj podobnega za na bele hlače, pa ne vem, kam naj grem pogledat. Piskot, torej pikice sploh niso bile od breskve. Fino. Saj šesta bolezen ni nič hudega, sam tista grozno visoka vročina je zoprna. Pikice pa tudi izginejo po enem dnevu. Smo že dali tudi mi to skozi. Mamica81, a dudo ima ? Ker če jo ima, pol bi tudi flaško morala probati pocucljati. Daj ji kakšen tak cucelj, da ji bo kar fino teklo tudi brez tega, da bi vlekla, pa bo videla, da mora požirat. Ma, saj je težko tako svetovati, jaz s tem res nisem imela nobenih problemov pri nobenem od otrok. Sta oba rada vlekla tudi po flaški od kakšnega meseca dni naprej. Koliko pa tehta zdaj? Pa sedaj je itak že dovolj velika, da poooočaaaasi lahko začneta jesti skoraj vse. Kuhaj ji bolj okusne stvari, z dodatki malo soli, malo masla, malo oljčka ipd. Probaj ji dati tudi kupljene frutke, morda ji bo okus bolj všeč. Midva mesa še nisva probala, tako daleč še nisva, je pa danes kar rad pojedel pire krompir in korenček. Zelo zelo rad je kupljene frutke, in takrat ga je res užitek gledati, kako lepo odpira usta. Popoldne pa mu sedaj sama kuham razne kašice, sadne seveda. Ali mu skuham ovsene kosmiče, pa dam noter ali hruško ali jabolko, zraven pa ali suho marelico ali suhe slive. Suho sadje je bogato z železom, pa tudi tak sladek priokus da kašicam, tako da jaz kar redno to uporabljam. Frrrr, da te ne vidim več tu med nami čez dan. Marš učit. Zvečer se nam pa lahko kaj pridružiš. Tasha, lepo pozdravljena. Tudi pikapolona2 dobrodošla.