|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  684 685 [686] 687 688   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
21.5.2007 11:49:57   
*anč*
dobro jutro punce!

najprej čestitke:  muki in ivauser posted image user posted image user posted image , capyka in sarauser posted image user posted image user posted image , nanica in blažuser posted image user posted image user posted image !!!

punce jst pa dans sam jokamuser posted image , sm tooook žalostna. sva šla s tristanom u trgovino pa lili vn pelat in se je ena gospa zanimala za lili in sm jo pol kr oddalauser posted image . sej sm vedla da bo do tega pršlo, sam sm se tok navezala na malega cukrčka, ona pa name. upam, da bojo lepo skrbeli za njo, se bomo pa še vidl,ker blizu živijo.
grem, papa

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 17126
21.5.2007 12:30:12   
nanica
*anč* user posted image saj veš, da je tako najbolje, da imate že dva user posted image user posted image in da bi bil tretji res tumač

hvala vsem za čestitke

glede brda pa ne vemuser posted image , jutri imava tudi telovadbouser posted image , kaj naj zdaj?user posted image če vas je veliko za jutri, bova celo špricala telovadbo, drugače bova pa špricala brdo, in se bomo zmenile za drugičuser posted image

altati, upam, da tia dobro okrevauser posted image

aja, rekonvalescent je tisti, ki okrevauser posted image mene je tako vedno imenoval dedi, ko sem prebolevala kakšno angino, seveda je izrazu sledilo posebno razvajanje, namenjeno samo rekonvalescentomuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 17127
21.5.2007 13:02:07   
frrrr
nanica in mali princ Blaž - čestitke za 7 mesecev!

srečanja...
js do 8.6. odpovedujem prisotnost na vseh srečanjih... čakata me izpita in pol sm preveč živčna... najbolje, da se šetkava tu okrog in ne mešava ritma, da je mami srečna in bo lahk mogoče kaj za faks spedenala user posted image pa še ati bo prej doma, če bo imel avto user posted image
študijsko srečanje
tut odpade, ker mene nobena brca en spravi k učenju.. se morm sama psihično pripravit user posted image

moci -
držim pesti, da se vaše bruhanje ustavi in Zoja neha tolk na svojo postavco skrbet user posted image
obljubim, da bom bolj pridno perilo obešala user posted image user posted image user posted image

piskot - torej je šesta bolezen in ne alergija... poljubčki in pozdravčki Martinu!

*anč* - sej bo za lili dobro poskrbljeno... ne jokat, ker bomo vse pol žalostne user posted image

midva z enega sprehoda, zdej pa mali že eno uro počiva, mami pa za računalnikom namesto, da bi se učila user posted image upam, da mi rata ta teden vsaj začet...

lep dan!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17128
21.5.2007 13:24:33   
pikapolona2
Pozdravljene oktoberke,
malo pozno pa vseeno...se vam pridružujeva tudi midve z Brino.....sej včasih vas mal bereva....ampak ste tolk priden in takoooooo zelo tipkate da vsega včasih ne uspem prebrat. Midve sva se na začetku ful lovile in nisem utegnila prav nič po RRu pisat.....zdej pa že kakšna dva meseca uživava in vas celo kdaj preberem.

Berem da ste nekateri bolani...midve imava srečo pa razen kakšne svečke iz nosa nisva imele še nič hujšega.

Tudi gosto hrano že skorajda dva meseca jeva tako da sva ravno prejšnji teden tudi malo piščanca poskusili....imam veeeeliko jedko doma (po mamici he he) in ful rada je ...in to vse po spisku.

Nič vas še kej prečekiram in vse pozdravljam

Pika in Brinauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17129
21.5.2007 13:56:39   
Lu
pikapolona2 dobrodošla. A napišeš kaj več od Brine. Kdaj je rojena, iz kje ste,...

Brdo.Za jutri komot lahko ali pa v sredo. Gre Maja v vrtec user posted image user posted image user posted image

Mi pa trenutno oba drnjohata.user posted image user posted image Mali celo na trebuhu. Drugič do zdaj. Včeraj zvečer, ko se je igral, je zadremal prvič, in danes drugič.

*anč* nič naj ti ne bo hudo. Še dobro, da si našla dobrega lastnika za Lili. A mi pošlješ kakšno fotko, da jo vidim. Men je pa prejle Kin ušel. Sem bila čisto penasta. In potem je pritekel izza vogala. Sem si po 15 min kar oddahnila, da se je le vrnil tale moj raztrešenček.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 17130
21.5.2007 14:30:14   
tasha23
Ojla,

celo večnost me ni pa kot za nalašč si izberem uro, ko ni nobene na RR-ju (Gael spiuser posted image in zunaj je PREVROČE, da bi se vozičkala)
V glavnem ne vem sploh če sem vse prebrala in če sem sploh kaj registrirala. Z nami je skoraj vse po starem: veliko smo zunaj na zraku. Zelo radi sedimo, skušamo naprej pa ne gre, veliko čebljamo, pripravljamo se na krst, jemo že kar veliko - vendar le ko se njemu da (zna pojest velik krožnik juhe in še kaj - ko on hoče!!!!) Ne dojim več - ker enostavno je vse okoli bolj zanimivo in za se nahranit porabimo potem skoraj uro in pol, raje poje mali kos kruha z bučkami na žaru ali pa krompir iz pečice, včeraj je jedel grah, pa piščančje meso ima tudi rad - še posebej če je na žaru narejeno. Jogurt ima tudi rad....

Trenutno smo v fazi, da rad pokuša naše jedi, če pa njemu nudiš kaj drugega mora biti vsaj približno enake barve kot naše ker če ne je jokuser posted image smo se pa ta mesec za celih 900g zrediliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kako pa kaj ostale? Kaj sem brala, da so Tia, Martinin še nekateri bolni??? Kaj pa je zdaj?

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17131
21.5.2007 14:37:36   
psaša
Punce pomagajte. Do zdaj je mali lepo jedel dva obroka GH. Sedaj je pa začel vse vn pljuvat. Vsaka žlička pristane na meni, na stolu, na njemu, na tleh. In če mu rečem ne smeš, se začne on smejat. Kaj naj naredim?

Vsi, ki ste bolni se čim prej pozdravite.
Altati, držim pesti za vas.

frrrr, pejt se učit, hitr user posted image

*anč* saj boš prebolela, vsaj veš, da je kužika pri pravih lastnikih, da ji ne bo nič hudega

pikapolona  dobrodošla

vsem slavljencem čestitam za nazaj in naprej

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17132
21.5.2007 14:38:08   
muki1
Pozdravljene Lole.

Moja malenkost je danes zlikala BRDO perila. Ej, na bruhanje mi je že šlo ob pogledu na toliko cunj. Potem sem spet ugotovila, ko sem likala, da moji trije imajo res ogromno cunj, mama pa je imela vsega za zlikat tri majce in ene hlače in to je vse. Sploh nimam nič za oblečt, pa tudi prave volje ne za kupovanje, ko mi ni nič prav. Oziroma ne stoji, kot bi jaz hotela.
Saj neke majčke sem si kupila že letos, ko sem jih probavala sem tak trebuh not vlekla pred ogledalom in si mislila, oh, saj je še okej, ampak doma pa nič več user posted image  user posted image . Torej, to je to.
Koliko vas je še brez user posted image ?
A je možno, da imam ovulacije, pa ni user posted image ? Ker me večkrat tak zvija, da že mislim, da bo pricurljalo tam spodaj. Ampak nič od nič. Moja ...kako bi ji rekla? Gospodarica prstanov user posted image  user posted image  je zavita v molk. Počasi bomo spet začeli kupovat Clearbluje, ko je že tak fajn reklama na RR user posted image .

Bolnice in bolniki..... dajmo se pocajtat. Čas je že. Moci in Zoja...mogoče vaju v Pomurju čaka ozdravitev vseh vajnih tegob user posted image . Čim prej pot pod noge. Piškot, dosti bolje je šesta kot alergija. Ste dobro ,,skoz prišli,,.
Lu, upam, da bo Maja dobila zeleno luč za vrtec user posted image . Jaz bom Nežo z junijem izpisala, ker je Iva preveč dovzetna za vse ****rije, ki jih nosi domov. Bomo tri mesece same. Se po eni strani izjemno veselim, po drugi pa me je groza.

Mesečniki, čestitke....

Altati se komu kaj javi?

< Sporočilo je popravil muki1 -- 21.5.2007 14:42:02 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17133
21.5.2007 14:42:54   
muki1
Tasha, zakolnem se na levo joško in desno bedro, da sem ravno zdaj razmišljala, da ti pošljem ZS, ker se že 100 let nisi javila.
Telepatija user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17134
21.5.2007 14:47:11   
muki1
Anč, si naredila, kar si morala. Največ kar si lahko naredila za njo, pa si že s tem, da si ji nudila zatočišče, ko ga je najbolj potrebovala. user posted image  user posted image

Pikapolona, lepo ime ima vaša punčka. Moja prijateljica je pred kratkim tudi povila Brino user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17135
21.5.2007 14:56:40   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Punce pomagajte. Do zdaj je mali lepo jedel dva obroka GH. Sedaj je pa začel vse vn pljuvat. Vsaka žlička pristane na meni, na stolu, na njemu, na tleh. In če mu rečem ne smeš, se začne on smejat. Kaj naj naredim?

Psaša, ne sekiraj se, tudi Gael včasih poje veliko GH, drugi dan pa bo samo mleko pil. Jaz se ne obramenjujem več, bo prišel čas ko bo samo GH jedel.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 17136
21.5.2007 14:57:31   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Tasha, zakolnem se na levo joško in desno bedro, da sem ravno zdaj razmišljala, da ti pošljem ZS, ker se že 100 let nisi javila.
Telepatija user posted image  user posted image  user posted image .

No pa SURPRIZEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17137
21.5.2007 14:59:44   
Pikicapokica6
user posted image user posted image user posted image  Tako sem slabe volje......V zd so me do joka spraviliuser posted image user posted image user posted image user posted image  Ne vem več, kaj narest. Mala je seveda čisto premalo pridobilauser posted image user posted image Smo bli spet kreganiuser posted image user posted image  Nekako se mi dozdeva, da je moje mleko bolj švoh, saj kar naprej pije, pa tako malo pridobi. A bi blo to možno? Sicer še ne vem, kako bom to izvedla, ampak poskusila jo bom nehati dojiti in ji vsiliti flašo in adaptirano mleko. Je rekla dohtarca, da bomo naslednjič vidli, kako naprejuser posted image user posted image  Upam, da nam ne bo treba v bolnico na kakšno opazovanje in preiskave. Pa saj punčka je živahna, polna energije. Se ves čas smehlja.....Pa bi jaz menda že opazila, da je kaj narobe z njo kajne??? Tolk se sekiram, da me kar v prsih tišči.....samo jokala bi, pa ne bo nič pomagalo. Ko pa vprašam, kaj narest, ker ne mara flašike, pa je rekla - še toliko bolje!! Boste pa po žlički dajali. Ja, ampak da bi ji mleko po žlički dajal, to ne bo šlo..... Ne morem si tega predstavljatuser posted image  Ponavadi nekajkrat odpre usta, ko ji npr. kašico dam, potem pa noče več.....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17138
21.5.2007 15:17:29   
beki24
evo zdaj se pa prov odložila knjigo- se namreč učim, da tebi MAMICA81, malo pomagam

lej, otročki so stari že 7 mesecev, eni so bolj debeli, drugi bolj suhceni, eni dobijo več, drugi manj!!
Vem pa kako se sekiraš in kako ti je hudo, ker sem bila sama taka prve 3 mesece, Tinkara se je rodila težka 2570g, domov sva odšli z 2440g, dojiti se ni hotela, ker je bil zanjo to prevelik napor, zato sem si mleko črpala in ji dajala po flaški....o očitkih drugih ljudi ne bom govorila......... mala je napredovala, zaradi teže sva šli pri 4 mesecih in pol na rižolino- takarat je pa začela kar hajati- še preveč........
No na srečo rada je in ima rada žlico, imava skoraj kontra problem- mleka noče več??? ,In kaj moj otrok zdaj je- 2-3x na dan sadje, različno pa z žiti, piškoti...., zelenjave ne mara, pa zvečer rižolino/gresolino, pa mogoče, da pop namesto sadja popije mleko....me tudi že skrbi kaj bo.. železo...pa kaj čem, če pa drugega noče jesti, ji dam tisto kar je!
Počasi bova kar začeli z mlečnimi izdelki, da bo vsaj nekaj mlečnega še dobila....
Naredi tako kot MUKI- bolj kalorično in počasi, pa bo šlo, pa za jesti ji daj tisto kar ima rada.Če v družini nimate nekih problemov z alergijami, potem ne bi smelo biti problemov....

Koliko pa se je sploh v 1 mes poredila??

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 17139
21.5.2007 15:35:48   
mis
No, evo, nekako sem se na hitro prebila skozi. Nisem vse natančno brala, malo sem preletela.

Mi smo spet bolniki. Tina je že cel teden nekaj čudna, pa mal vročine, pa mal kašlja, pa poln nos, iz katerega ne gre nič ven...user posted image  no, danes pa hropenje in piskanje. Bronhitis, Ventolin... kupila sem še neko mazilo za prsa, pa kamilice da ji bom tople gor dajala...user posted image  pa smo spet tam kjer smo bili. Reva boga ful kašlja in zato ne more spat. Sploh čez dan. Ponoči še kar nekako. Včeraj nisva sicer skoraj nič spali, danes se je pa le nekajkrat zbudila, sem dala dudo in je zaspala.

Na morju je bilo sicer lepo, ker mala je prava dorovoljka kljub bolezni. Čez dan zelo malo spi, saj ponoči dobi vse skupaj nekje 12 ur. Zadnjič je bil dan, ko je spala samo 45 minut (ob 12h se je zbudila), ob 16h sem jo htla dat spat pa se jekar igrala in smejala. Tako, da je šla spat šele ob 20huser posted image . No, danes pa tud bolj tako spi. Prej bi spala, pa je kašljala, pa ni šlo, zdej je zaspala, upam da si malo odpočije.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17140
21.5.2007 15:40:35   
mis
No, ko ste govorile o sračkanju: naša Tina je verjetno rekorderka. Naj se kera javi. če jo prekašauser posted image . Sračka dobesedno med vsakim hranjenjem, torej nekje 5x na dan. Ne moreš verjet. Po minuti ali dveh ko je, začne kakatuser posted image . Frrrr, prideš na inštrukcije?

Vidla sem da je bila Tia na slepiču operirana. Upam, da je vse v redu in držimo pesti.

Čestitke vsem mesečnikom.

Pikabu WB. Ste že zdravi?

No, midva z možem sva tudi na boljšem kot sva bila. malo ste potem še o delu doma debatirale. Saj jaz moram rečt, da je priden. Posesa, kdaj posodo pomije, da v stroj cunje, jih obesi, z malo se igra, jo pelje ven... Večkrat jaz pač počnem te stvari, ampak je zelčo priden. Sploh pa ima rad da povem kaj je za narest in se zmeniva in nardi. Ker je pač precej zaposlen in mu paše ta timing, da se zorganizira. Sicer pa opravi vsa ostala hišna dela, kar se tiče vrtanja in podobnega. Nič mu ni težko. Res. Ima pa jasno včasih kakšne prebliske.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 17141
21.5.2007 16:01:40   
Maxica
Psaša, Lan pri nas pljuva, ko je špinačo. Pojma nimam zakaj, ampak zadnjič sva šla oba po hranjenju pod tuš.user posted image  Bolj sem mu govorila, da se to ne sme, bolj se mi je režal v obraz, raje je to počel. Medtem ko z drugo hrano pa to ne počne.user posted image  A pri tebi vsakič to dela?
Muki, jaz še nimam menstruacije, hvala Bogu.user posted image
Tudi mene čaka danes gora perila, že kar vem, da itak ni nič mojega. Sem že zadnjič gledala, ko sem likala in se čudila. A so moji družinski člani taki packi, da jim non stop perem in likam, ali jaz res nimam kaj za oblečt.user posted image  Ti, na srečanju si imela tako luštno ovito oblekco. Kje si jo kupila, če lahko vprašam? Rabim nekaj podobnega za na bele hlače, pa ne vem, kam naj grem pogledat.
Piskot, torej pikice sploh niso bile od breskve. Fino. Saj šesta bolezen ni nič hudega, sam tista grozno visoka vročina je zoprna. Pikice pa tudi izginejo po enem dnevu. Smo že dali tudi mi to skozi.
Mamica81, a dudo ima user posted image ? Ker če jo ima, pol bi tudi flaško morala probati pocucljati. Daj ji kakšen tak cucelj, da ji bo kar fino teklo tudi brez tega, da bi vlekla, pa bo videla, da mora požirat. Ma, saj je težko tako svetovati, jaz s tem res nisem imela nobenih problemov pri nobenem od otrok. Sta oba rada vlekla tudi po flaški od kakšnega meseca dni naprej. Koliko pa tehta zdaj? Pa sedaj je itak že dovolj velika, da poooočaaaasi lahko začneta jesti skoraj vse. Kuhaj ji bolj okusne stvari, z dodatki malo soli, malo masla, malo oljčka ipd. Probaj ji dati tudi kupljene frutke, morda ji bo okus bolj všeč.
Midva mesa še nisva probala, tako daleč še nisva, je pa danes kar rad pojedel pire krompir in korenček. Zelo zelo rad je kupljene frutke, in takrat ga je res užitek gledati, kako lepo odpira usta. Popoldne pa mu sedaj sama kuham razne kašice, sadne seveda. Ali mu skuham ovsene kosmiče, pa dam noter ali hruško ali jabolko, zraven pa ali suho marelico ali suhe slive. Suho sadje je bogato z železom, pa tudi tak sladek priokus da kašicam, tako da jaz kar redno to uporabljam.
Frrrr, da te ne vidim več tu med nami čez dan. Marš učit. Zvečer se nam pa lahko kaj pridružiš.user posted image
Tasha, lepo pozdravljena.user posted image
Tudi pikapolona2 dobrodošla.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 17142
21.5.2007 16:22:19   
psaša
Maxica vso hrano pljuva. Kaj pa če se je že prenajedel določenega okusa oz. hrane?

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17143
21.5.2007 16:34:21   
Maxica
Psaša, dvomim. Jaz bi temu rekla sprobavanje novih for.user posted image Saj lahko probaš, pa mu daš nekaj čisto novega, ampak po moje to ni to.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 17144
21.5.2007 16:53:27   
štorkljica
Čao!

Mi smo že od včeraj nazaj, meli smo se super, mocart kugel nismo jedli ker so neverjetno drage, se pri nas bolj splačajouser posted image

Mene pa zanima kolikokrat na dan še dojite? Jaz poleg treh obrokov GH dojim še 6x, 4x čez dan pa 2x ponoči, čeprav se mi zdi da je vse skup še bolj žejanje in cartanje.

Drugače pa mi mamo že 2 zobeka. Še prvi ni do konca ven zrasto, pa je poleg takoj drugi ven pogledal. Zdaj smo pa ko zekojiuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17145
21.5.2007 16:57:43   
psaša
Imam tudi jaz občutek, da je to neka njegova fora user posted image . Kaj pa naj naredim? Ali mu še dajem GH ali prekinem za dan ali dva?

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 17146
21.5.2007 19:41:55   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Imam tudi jaz občutek, da je to neka njegova fora user posted image . Kaj pa naj naredim? Ali mu še dajem GH ali prekinem za dan ali dva?

Jaz bi nadaljevala. Je bil Tian tudi cca 14 dni nazaj tak. Zdaj je spet ok.user posted image Takrat sem si mislila, pa ne mi rečt da bo spet na polno joška aktualna. Pa se je obrnilo.

Še neki me zanima. A ti zdej kej študiraš? Me zanima ker isti faks delave.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 17147
21.5.2007 19:42:56   
Maxica
Psaša, jaz sem glede hrane zelo nadležnauser posted image  in bi mu kar vztrajno ponujala. Pokaži mu, da ne padaš na take fore.user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17148
21.5.2007 20:12:03   
piskot
cer.

nas revez je pa vedno bolj pikast. bogi bogi. pa sam spal bi.

smo hoteli popoldan k pediatru, pa je bil tak dren da smo samo obrnili. ce zjutraj ne bo bolje, se gremo pa pokazat.

maxica a ste ga vi s cim mazali?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17149
21.5.2007 20:14:03   
*anč*
ojla!
sm že mal bolš... hvala za spodbudne besede. jutri grem pa na kavico s to gospo in liliuser posted image , da mal prečekiram kako se ma.  men je pa tristan  spal od pol 6ih do pol 8ih, tko da nevem  kdaj bo šol spet spatuser posted image

nanica  a veš, da so u tivoliju tok udomačene veveričke, da  jih lahko  iz roke hraniš, sam prej jih morš pa muki,muki,muki  klicatuser posted image !  a gresta pol jutr na telovadbo?

pikapolona2  dobrodošla!

psaša   tristan se zdej 2 dni tut nekak tko s hrano obnaša, bi pa ne biuser posted image

muki1   tut  mojih oblek je vedno najmanj za prat in likat!

mamica81  potolaži se! glede stekleničke... men se je tut zdel, da mojuser posted image   ne zna iz nje pit, pol sm šla pa enkrat zvečer ven in ga je dragi uspaval in je spil celo flaško mojga mleka in ni blo nobenga problema,čeprav se še vedno dojiva. naj jo proba nahraniti kdo drug, ampak dojenja jaz še ne bi dokončno opustila.

mis   naj se tina čimprej pozdravi! user posted image

altati  mislim na vas! user posted image

moci   nisem še zlo naštudirana, mi še dost manka. vem pa kaj je rekonvalescentuser posted image user posted image user posted image

štorkljica  mi mamo tut 2 zobka, sam še nista enako velika.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 17150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  684 685 [686] 687 688   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  684 685 [686] 687 688   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.