NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma NRMM: dej mi prosim zaupaj kateri vozek si kupila. Jaz še vedno brskam po bolhi za ugodnim tandemom, pa imajo same vzporedne ... . Veš, da sem danes razmišljala o tem, da bo prišel čas, ko bom lahko spucala celo stanovanje, hkrati kuhala kosilo, se lovila z Emo, čekirala RR, vmes kaj prevedla ... in bila popoldan še dovolj fit za pohajanje z in Emico po mestu, igranje na igrišču, šoping .... Sedaj se mi dogaja, da naredim pol od tega, pa že komaj diham ... da ne govorimo o Tinkari, ki mi že prav konkretno žuga včasih, naj dam že mir, drugače bo prišla ven in mi dala biksa . Pa sem končno dočakala tale tvoj kofe .Sicer sem odspala eno kitico,ampak bo zdaj dovolj spanja in čas za kofe . Ravnokar čakam,da prispe tale naš voziček Hauck (S-1000).Dobiš link spodaj. Sem pa z dežnikom/senčnikom vred za Marušo plačala 260,85 EUR + 3 EUR za nakazilo v tujino. Sem enakega gledala v Arielu,s tem,da nima zraven prenosne torbe,pokrivala za dež in marele,pa pride bivših 59.000SIT,tako da se vseeno splača naročit v Nemčijo.Če ga bom pa dobila je pa vprašanje ,ena iz rr mi je rekla,da je po nakazilu čakala 7 dni,da ga je dobila.Baje 5 dni traja transakcija iz slovenije . http://kikiwelt.de/htmlneu/firstframe.html Razlika med S-1000 in S-1002 je v tem,da ima S-1002 za 2 cm širše sedalo in težji je za 3 kg ter še par stvari,vse ostalo je enako. Jaz bi tudi morala peljati Marušo k frizerju,ker ji je grdo vroče v glavo . Jana hvala za spodbudo ,da ne bom imela preveč slabo vest. Mml upam,da bomo septembra/oktrobra že na novi lokaciji,čeprav je za urejat tega papirovja,da glava peče . En za Manco,da bo vse ok z njo. HIMH čimprej naj vam mine šračka .Če ji nič ne manjka (ni vročine,papca,je normalne volje,pije normalno)ni neke potrebe,da jo voziš k dr,ampak ji daj kaki linex ali borovnice (suhe skuhane za čaj) za papat,pa bo minilo.Če pa je viroza pa bo nekje po 7 dneh izzvenelo. Arielca čeprav imam dopoldne kar nekaj časa,me je prav strah,da ne bom mogla vseha prebrat,ko tako dolgo pišeš post . Šnucika kako družinsko življenje? Se dragi že navadil na primorski luft? Binooooo ku ku! No zdej pa res dovolj,Maša nakazuje,da morem it kaj skuhat in pojest . Dijoooo!