mml
|
Hola, sem že nazaj. A ste si odpočile od mojega nakladanja ? Smo se imeli prav super, razen včeraj popoladan, ko se je Manca zbudila tečna (cuma a ti je to kaj znano ?). V soboto nismo počeli nič posebnega, v nedeljo in ponedeljek smo bili na Gorenjskem pri starših. Manca je dobila tobogan in peskovnik in je bila polno zaposlena , tako da sva šla lahko midva ob dneva kolesarit, v nedeljo eno tako zmerno turco, v ponedeljek pa eno tako malo bolj konkretno in sem bila prav zadovoljna s svojo kondicijo (no ja lahko bi bilo boljše, ampak lahko bi bilo pa tudi dosti slabše ). Manca je seveda uživala na toboganu, razen enkrat, ko se je odločila, da bi šla mogoče kar peš po drči navzdol , še dobro da jo je prevagalo nazaj na rit in ne naprej na glavo, po tem je bila pa naslednji dan bolj previdna, očitno se je tudi ona malo prestrašila. Včeraj sem pa odpeljala avto na servis in po tem smo šli vsi skupaj na obisk k bratrancu, samo škoda, ker je bilo vreme bolj kislo in se ni dalo biti zunaj, noter pa Manca ne zna biti pri miru. Popoldan se je pa zbudila tečna in je cvilila in vreščala zqa vsako malenkost . Skratka imela sem jo poln kufer, za kazen so zginile knjigice (ne vse, samo tiste, ki jih sme gledat skupaj z odraslimi) in po tem je tulila še vsakič, ko je videla, da ni knjigic. K sebi je prišla šele zvečer in danes zjutraj jo je bilo treba spet buditi . No ja nekako bo že. Je pa dobila nov zob, pojavila se je tudi 4. levo spodaj, 3. desno je tudi čisto pod površino, zgoraj je pa zaenkrat vse mirno. Tako da je mogoče tečna tudi zaradi tega. bino ne delaj si preveč skrbi, boš videla, da bo vse OK, čeprav je babicam včasih težko dopovedati, da se da ljubezen izkazovati drugače kot samo s hrano . jana a so Eli pikice zginile? Ja izvajanje zdravstvenih ukrepov pri naših čmrlih je včasih res bolj podobno mučenju, vsaj za tiste, ki opazujejo, upam, da se jim bo dalo kmalu kaj dopovedati (čeprav pri Manci v to močno dvomim ) cuma spet močno držim pesti za vaše stanovanje. Kar se pa popoldanskega joka tiče, je bilo pri nas že takšno obdobje, ko se je skoraj vsakič popoldan zbudila v joku in bila po tem še nekaj časa tečna, no po tem je pa zadeva na srečo minila in se je spet zbujala dobre volje, upam, da bo tudi pri Emi tako . Ti pa le počivaj kolikor se da in pazi nase in na Tinkaro . Kam jo boste mahnil, ko bo imel dopust? Ali načrtuješ v tem času selitev? janjan očitno so fotke že zbrisali, preden sme jih uspela videti , sicer pa super, da so ti poštimali računlanik in iamš spet dostop do ineterneta pegica za dobro opravljene preizkuse na dekliščini, za zgovorno Neli (mi smo še vedno samo na oponašanju živali, pa kakšen brrrrrrrrrrrrrrrrr še izdavi in am am, to je pa tudi vse). Držim pesti, da bo v soboto vse tako kot si želiš, predvsem pa da te starši ne bodo v teh dveh dnevih preveč spravili ob živce sonček balonček želim ti, da te slabosti čim hitreje minejo, sicer pa kot ti je rekla pajaca mirne duše greš za nekaj dni na bolniško, ki ti jo da splošni zdravnik (lahko imaš recimo vnetje ledvic ali pa nategnjeno mišico - kar je čisto res, ker je maternica tako ali tako ene sorte mišica ) NRMM super, da je Marušo minila tečnoba . Upam, da se boste lepo navadili na nov delovni režim in boste vsi skupaj izkoristili prosti čas pajaca upam, da je Pajacka že boljša, sicer pa za planinske podvige izabela lepo, da uživate na kolesih. Včeraj smo gledali kolo za Manco samo, sva z ugotovila, da je najbrž še malo prezgodaj in nima smisle pretiravati in prehtievati, da ne bi kasneje zasovražila kolesarjenja. Tako to bo to, grem pogledat, kaj moram vse danes narediti, vsekakor moram biti danes v službi do 17. namesto do 15.30 Lepo se imejte še naprej