|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2005
15.5.2007 10:39:37   
JanJan
Evo spet jaz na RR po dooolgem času....user posted image . Končno so mi poštimali internet, tako, da se bom lahko kaj več javljala od doma. Potrebno je bilo zamenjati modem, pa dela vse kot šus.
Med prazniki smo skočili za dva dni na morje. Ko smo se v torek zvečer vrnili, sva ugotovila, da Jan kar gori - 40,2 C je pokazal termometer. Seveda sva mu takoj dala Calpol, da mu je padla temperatura. Še v sredo je imel temperaturo, vendar pa mu je proti večeru padla (brez Calpola). Ker je bil mali tečkouser posted image in mu nič ni pasalo jestiuser posted image , sva ga šele v petek peljala k zdravnici. Čakali smo celo večnost in medtem je dobil še izpuščajčke po celem telesu. Diagnoza: viroza.user posted image Ne vem, kje jo je dobil, glede na to, da je v domačem varstvu brez drugih otrok. No, sedaj je spet stari Januser posted image , katerega muči edino spodnja desna štirica (ki tudi leze že celo večnost ven). Drugače se pa zelo rada cartauser posted image .
Že dolgo nisem pripopala nobenih slik, upam da še znamuser posted image user posted image :

Aha, še tam so kocke...

Še miško in muco pripnem, da ne bosta padli dol..user posted image  

Kuku, jaz pa pomagam posteljnino menjat...user posted image  

Juhuhu, našel sem lučko... user posted image  

Šnucika in NRMM: user posted image user posted image user posted image za nove službe user posted image ! Najlepše je, ko je družinica skupaj.

Sonček balonček: user posted image  srečka user posted image     user posted image  user posted image user posted image    

Jana73: Kakšno barvo las imaš sedaj?user posted image user posted image user posted image

Mml: Glede na kolesarske izkušnje, kje lahko kupim primerno čelado za Jana?

Grem še malo delat, potem pa na malico.

Lp, Janja

Hvala za razumevanje:
 http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1494391

< Sporočilo je popravil katrin -- 16.5.2007 9:06:42 >

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
15.5.2007 10:58:46   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: JanJan

Jana73: Kakšno barvo las imaš sedaj?user posted image user posted image user posted image

blond user posted image

vedno bolj user posted image

joj kolk imam za delat user posted image   koledar imam čist zabasan... se vidi, da je 15. v mesecu user posted image

imam intrastat do konca za nardit user posted image   sem si včeraj do 2h doma pripravljala, tako, da sedaj samo vnesem... upam, da bom naredila brez napak user posted image  

si grem kavo skuhat...

pridem pokukat, če ste kaj novega "naumile" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
15.5.2007 12:28:08   
JanJan
Jana73: se mi je zdelo, da si spet udrihala po tej barviuser posted image .  Meni pa je ratalo oddati zadnje poročilo od šestih za Intrastat že včerajuser posted image , danes pa ugotovim, da sem nekaj pozabilauser posted image user posted image , pa sem ga že uspela popravljenega poslatiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4203
16.5.2007 7:24:59   
cuma
Jutrooo!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kje ste? A zdaj vam bom pa še na dno seznama nosila user posted image user posted image user posted image ????
Bodimo resni ... user posted image  

Jana: user posted image user posted image user posted image  hvala! Razmišljam, da bi se še jaz pobarvala v blond ... veš kolk izgovorov imaš pol, če kej zafrkneš user posted image . Kdaj pa imaš spet dopust?Moj mož že odšteva ... pa ga ima komaj konec julija user posted image .

JanJan: user posted image user posted image user posted image  lepo ,da si se oglasila! Lepe slikce!!! user posted image  reklama pa pokriva 1/3 teksta ... al ga samo jaz ne vidim?user posted image  

Pri nas nič novega ... razen, da se Emino kričanje po dnevnem spanju ponavlja user posted image . Ponoči pa je vse ok. Jaz ne razumem. user posted image  Se tudi vašim to dogaja?

No, mislim, da se je zbudila.... sej še pridem preverit, kdo se je javil user posted image user posted image user posted image !
Pa pa!

Cuma

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
16.5.2007 7:25:17   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

cuma: user posted image samo zate. Glede stanovanja pa verjamem, da te stvar spravlja v slabo voljo. Mislim nate user posted image .

janjan: lepo, da si se oglasila in nam malo popestrila čvek z lepimi fotkami user posted image . Le tako naprej. 

Je nekaj prismrdelo okoli vogala user posted image . Le kaj bi to bilo? user posted image

Se vrnem.

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
16.5.2007 7:37:18   
Taja Nagaja
Sem že nazaj.

Si morete mislit - bila je Bina user posted image .

Drugače pa sem zelo vremenske volje. Bino nekaj daje pa ne vem al je vreme al...
Upam, da bo kmalu bolje ker sem že pošteno sitna in sama sebi v napoto. Mogoče me bodo kar izselili user posted image .

Če katera ne ve kaj bi v soboto počela lahko pride na pohod po Barju. user posted image Ga organizira Turistično društvo. Baje je zabavno. No, če se katera odloči naj se ne pozabi ustavit na kakšni user posted image in čveku. user posted image

Grem malo iskat dobro voljo. Se oglasi, ko jo najdem user posted image .

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
16.5.2007 8:53:00   
Kofi
Ohoj!

Če ne veste kaj bi počele, lahko prideste k meni malo pospravit!!!! user posted image

Punce, vam povem, da me že malo stiska pred soboto! user posted image  Danes sem si vzela dopust. Četrtek, petek in ponedeljek pa mi itak pripadajo po kolektivni pogodbi user posted image  Vse je treba izkoristit. Danes sem pa doma, da bom vsaj en dan sama, ker jutri že pricapljajo moji starši in s sabo prinesejo dosti živčnosti in zmedenosti...tko da pol veste, kaj me jutri in pojutrijšnjem čaka.

Kot nameček za vse tegobice, ki so mi že smešne, nama še Nelika nagaja! user posted image  Noče it spat ko je treba pa tk kot je treba. Mala se je spomnila, da bi ona glih ta teden hodla spat okoli 22.00 in nič prej (običajno je šla okoli 20.20) In pol mava mi2 z mojim user posted image  delo še tja do 00., 01. ure ponoči. Sej veste to...zadnjo minuto se vse dela pr naši hiši.

Neli je pa pri varuški ful pridna, ful jo skozi hvali, ko pride pa domov, se začnejo trme v njej oglašat. Za vsak drekec pekec se začne, ne samo jokat, temveč tako dret, da mi gre kr skuz uha. To se je zdaj po mojem razcartala, ker je mela koze, pa smo jo bolj kot ne  po rokah nosli...da ne govorimo kaj so delali z njo pri babici in dedijuuser posted image .

Drgač pa se mi zdi, da iz dneva v dan napreduje. V besednjaku ima že: luna, avto, mics (miš user posted image ), Pia, Siva (Živa), Ana, muki (mucek), zoga, pupa, copatki, pila, ajo ajo, ne jokat (ko vidi kakega dojenčka kjerkoli, pa čeprav ne jočeuser posted image ) ...pa še vse ostale zvoke vseh živali. Mi2 z mojim samo še gledava debelo, ko vsaki dan kako novo pove.

No pa še poročilo moje dekliščine user posted image
Blo je super fajn. Punce (med njimi tudi 3 decembrke: HIMH, BlankaT, Krucibuci) so me na začetku malo pohecale in sicer tako, da so me hotle nasrat, da so vse povrsti odpovedovale. Najprej me Blanka kliče, da je prišlo nekaj vmes, da je ne bo. Pol me pokliče ena sodelavka, ista finta...tema dvema sem še verjela. Pol mi Krucibuci napiše sms, da je mož nekaj zašuštral...medtem hodim jaz po stanovanju, pogledam skoz okno in vidim jaguarja na našem parkplacu! (Ja, kolko jaguarjev v MB pa ima otroški avtosedež na zicih????). Tu sem vedla da nekaj ne štima. No pol pa sem jih počakala. Punce so me spraševale vse živo. Za boljše ocene sem mogla povedat kake grehe, ki jih jaz nimam in sem pol ku neka "svetnica" izpadla. So mi mogle one pomagat z idejami. Joj, veste kolk je teh blo! Saj jaz sploh ne morem verjet, da imajo punce tolk grehov...ene so rekle, da sploh ne bi smele se ožent, ker nebi na dekliščini skoz prišle. Jaz pa z oceno 9! user posted image user posted image user posted image  
Spile punce niso nič  - 2 litra vina (moj dragi je reku, da je na fantovščini šlo tolko na osebo! pa še to je po mojem  premalo, glede na to da vem kaki so domov hodli) Jaz pa sem mogla pit iz nekega velikega k****. Bljah, na začetku nazgravžno, pol pa je že šlo, ko so bla zelišča v mojih žilah (beri Jegermajster)user posted image  Striptis sem plesala kar sama user posted image  - so hmali privlekle našega hišnika z velikim trebuhom gor do nas! Smeha pa za znoret. No do 5 zjutri smo vztrajale najvztrajnejše. Pol pa spat in se imet še naslednji dan lepo. KAvice in podobno.

No,  to bo za ta teden po mojem vse...razen če bo še kaj nujnega, da vam povem.user posted image user posted image  V soboto prosim držte pesti, ker jaz jih ne bom mogla. Javim se vam pa šele kaj v torek. Ne se prevč razpisat, da mi ne bo treba predugo brat.

Čau, Pegica! Hmali ne več h. ampak hp. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4207
16.5.2007 9:01:45   
kofetek2010
juuutroooo user posted image user posted image user posted image

tole vstajanje ob 7h res ni zame user posted image user posted image user posted image  

kavice imam samo še pol šalčke, torej bo treba novo skuhat, da pridem k sebi user posted image

bino - saj veš, da so vedno krivi zobki ali pa vreme user posted image  

cuma - pa si le ugotovila zakaj je fajn bit blond user posted image   od kar sem bila prvič bolj blond (pred cca. 4 leti) mi druge barve nekak ne sedejo več user posted image   sploh pa ne rdeča... sem bila 10 let rdeča/oranžna/bakrena user posted image
glede selitve... mi bi imeli bajto, vendar se nikomur ne mudi user posted image   mislim, da smo se že 8 ali 9 krat selili... če rabiš kak nasvet, ti kr vprašaj user posted image

JanJan - upam, da se Jan čimprej pozdravi, ful lepe fotke user posted image    sem se zdaj spomnila, da sem pri eni postavki zihr pozabla vpisat težo, ker sem klicala sodelavca v A in ga ni bilo, potem pa sem pozabila... bom šla prečekirat in kr po faxu poslat popravek user posted image

sonček balonček - če ti bo preveč slabo pa kr spij kak šveps, fanto, kokakolo in bobi palčke (na tem sem jaz pri Eli živela 2 meseca) user posted image   - samo meni ni bilo samo slabo, ampak sem bruhala 24/7 user posted image

mml - uživate? user posted image škoda, da je vreme škifasto user posted image

NRMM - ku-ku? si še v enem kosu? user posted image

arielca - javi se kaj! saj ti lahko me tudi povemo pri katerem mobilnem operaterju smo... user posted image

pajaca - so te zabasali z delom? user posted image

dost je blo zabušavanja user posted image  

je treba delat user posted image

uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 4208
16.5.2007 9:09:56   
kofetek2010

Pegica - drži se! vremenska napoved je tud boljša!
ko te bo matičar/ka vprašal/a kar ima za vprašat, si vzamami 10 sekund za razmislek... boš vidla kako bodo vsi paf, ker ne bo takoj odgovora user posted image  
še boljše je, če mal zamudiš... moj bodoči mož je bil čist adijo, ker nisem bila točna user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4209
16.5.2007 9:37:08   
NRMM
Daaaaaaaaaaaaaaan!

Sicer ne preveč lep,ampak vsaj dežuje ne.Upam,da bo vsaj za cote sušit zunaj,čeprav dvomim.V bistvu mi pa tak bolj paše zmetat cote v sušilca,kot pa obešat ven.

Jana sem še vedno v podobi tankerja user posted image  in mislim,da bo ostalo tako še en čas.Včeraj sem imela ctg in je bilo vse ok,pri popadkih raaaaaavna črta.Pa tako mora ostat še vsaj do ponedeljka,da bo vse pripravljeno,ker drugače me bo še to žrlo med pritiskači user posted image .
Maš še kaj viška kofeta zame?Se mi po čudno ''prespani'' noči (ob 1.30 je sosed pridivjal z avtom na parkplac,ruknil v spredaj stoječ motor,katerega je zabilo v v zunanje stene našega stanovanjauser posted image .Imava pa izolacijsko fasado na teh stenah in prav fino sedaj zgledajo luknje in kukajoč stiropor-mutec od muteca.Dobro,da ni ruknil našega avta,ker drugače bi ga zdej šetala po ulici sem in tja ozr.že kar takrat sredi noči) kar pošteno spi,očitno mi pritisk padel.

Pegica super poročilo user posted image  z dekliščine.Vidim,da ste res uživale in prav je tak.V soboto pa izpreži vse skrbi in bodi sproščena,da slučajno tisti DA ne bo zvenel kot NE user posted image .
Na poročno noč pa le pazita,da ne bosta predivja user posted image .
Kar pa se naših frkljic tiče,pa očitno imajo svoja obdobja,katera hvala bohu minejo ampak na vso žalost se tudi vračajo user posted image user posted image .Ko bodo pa zrastli,bomo pa prav pogrešali vse touser posted image .

Bino user posted image user posted image  čimprej poišči dobro voljo.No sej v petek se bo tudi vreme uredilo,tak da še malo pa bo vremenska občutljivost mimo user posted image .

Arielca a tebe spusti RR samo na ''čvekanje v tri dni''?user posted image

Sonček je kaj bolje s tabo?

Cuma držim pesti,da se vam stanovanjske težave rešijo v vašo korist,da bo konec še teh stvari.

Grem malo omaro od Maruše okoli obrnit,da bom lahko spravila stvari za Mašo v njo.

uživajte

l.p.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 4210
16.5.2007 9:53:52   
mml
Hola, sem že nazaj. A ste si odpočile od mojega nakladanja user posted image ?

Smo se imeli prav super, razen včeraj popoladan, ko se je Manca zbudila tečna (cuma a ti je to kaj znano user posted image ?).
V soboto nismo počeli nič posebnega, v nedeljo in ponedeljek smo bili na Gorenjskem pri user posted image  starših. Manca je dobila tobogan in peskovnik in je bila polno zaposlena user posted image , tako da sva šla lahko midva ob dneva kolesarit, v nedeljo eno tako zmerno turco, v ponedeljek pa eno tako malo bolj konkretno in sem bila prav zadovoljna s svojo kondicijo (no ja lahko bi bilo boljše, ampak lahko bi bilo pa tudi dosti slabše user posted image ). Manca je seveda uživala na toboganu, razen enkrat, ko se je odločila, da bi šla mogoče kar peš po drči navzdol user posted image , še dobro da jo je prevagalo nazaj na rit in ne naprej na glavo, po tem je bila pa naslednji dan bolj previdna, očitno se je tudi ona malo prestrašila. Včeraj sem pa odpeljala avto na servis in po tem smo šli vsi skupaj na obisk k bratrancu, samo škoda, ker je bilo vreme bolj kislo in se ni dalo biti zunaj, noter pa Manca ne zna biti pri miru. Popoldan se je pa zbudila tečna in je cvilila in vreščala zqa vsako malenkost user posted image . Skratka imela sem jo poln kufer, za kazen so zginile knjigice (ne vse, samo tiste, ki jih sme gledat skupaj  z odraslimi) in po tem je tulila še vsakič, ko je videla, da ni knjigic. K sebi je prišla šele zvečer in danes zjutraj jo je bilo treba spet buditi user posted image . No ja nekako bo že.

Je pa dobila nov zob, pojavila se je tudi 4. levo spodaj, 3. desno je tudi čisto pod površino, zgoraj je pa zaenkrat vse mirno. Tako da je mogoče tečna tudi zaradi tega.

bino ne delaj si preveč skrbi, boš videla, da bo vse OK, čeprav je babicam včasih težko dopovedati, da se da ljubezen izkazovati drugače kot samo s hrano user posted image .

jana a so Eli pikice zginile? Ja izvajanje zdravstvenih ukrepov pri naših čmrlih je včasih res bolj podobno mučenju, vsaj za tiste, ki opazujejo, upam, da se jim bo dalo kmalu kaj dopovedati (čeprav pri Manci v to močno dvomim user posted image )

cuma spet močno držim pesti za vaše stanovanje. Kar se pa popoldanskega joka tiče, je bilo pri nas že takšno obdobje, ko se je skoraj vsakič popoldan zbudila v joku in bila po tem še nekaj časa tečna, no po tem je pa zadeva na srečo minila in se je spet zbujala dobre volje, upam, da bo tudi pri Emi tako user posted image . Ti pa le počivaj kolikor se da in pazi nase in na Tinkaro user posted image . Kam jo boste mahnil, ko bo imel user posted image  dopust? Ali načrtuješ v tem času selitev?

janjan očitno so fotke že zbrisali, preden sme jih uspela videti user posted image , sicer pa super, da so ti poštimali računlanik in iamš spet dostop do ineterneta user posted image

pegica user posted image  za dobro opravljene preizkuse na dekliščini, user posted image  za zgovorno Neli (mi smo še vedno samo na oponašanju živali, pa kakšen brrrrrrrrrrrrrrrrr še izdavi in am am, to je pa tudi vse). Držim pesti, da bo v soboto vse tako kot si želiš, predvsem pa da te starši ne bodo v teh dveh dnevih preveč spravili ob živce
user posted image

sonček balonček želim ti, da te slabosti čim hitreje minejo, sicer pa kot ti je rekla pajaca mirne duše greš za nekaj dni na bolniško, ki ti jo da splošni zdravnik (lahko imaš recimo vnetje ledvic ali pa nategnjeno mišico - kar je čisto res, ker je maternica tako ali tako ene sorte mišica user posted image )

NRMM super, da je Marušo minila tečnoba user posted image . Upam, da se boste lepo navadili na nov delovni režim user posted image  in boste vsi skupaj izkoristili prosti čas user posted image
pajaca upam, da je Pajacka že boljša, sicer pa user posted image  za planinske podvige

izabela lepo, da uživate na kolesih. Včeraj smo gledali kolo za Manco samo, sva z user posted image  ugotovila, da je najbrž še malo prezgodaj in nima smisle pretiravati in prehtievati, da ne bi kasneje zasovražila kolesarjenja.

Tako to bo to, grem pogledat, kaj moram vse danes narediti, vsekakor moram biti danes v službi do 17. namesto do 15.30 user posted image

Lepo se imejte še naprej

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 4211
16.5.2007 10:38:09   
JanJan
Mml: Evo, moje slike so izginileuser posted image , ker so prevelike. Tukaj je povezava do njih:
http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?sortType=9&albumid=16207&page=2.

Trenutno pri nas grmi, bo še kakšna user posted image nevihta ratala. Pa ne vem, kaj je Jana danes ponoči (in včeraj ponoči) metalo user posted image   - vreme ali luna ali zobki. Rjovel je kot user posted image , se premetaval po mojem vzglavniku in nasploh trpel. V glavnem mami je že dva dni kot zombi user posted image , tud user posted image več ne pomagauser posted image . Vsaj user posted image  se je lahko umaknil v dnevno sobo, da se naspi, ker ima danes nočno.

Šibam delat... čao!user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
16.5.2007 11:09:41   
Pajaca
Evo sem se mal zgužvala do RR. Ma sejni tko hudo, sam ne da se mi. Oni misljo, da bom delala pa za to nič dobila plače??? Kr neki, glede na to da plače včeraj ni bilo čakam z delom do plače, bom pa pol mal bolj gagala. Pa še danes se bom spokala zgodaj domov. Ko jih šlivi! Ve katera za kakšno fajn službo???? Bi mi prav pršla.

Pajacka je celo kakala včeraj, ob pomoči donata, tako da zdaj lahko spet štejemo dneve do naslednjih muk z kakanjem in zaprtjem, upam da bo spet vse normalno. Pajacek je pa vsak dan večji barabin. Tolk k ma on neumnosti v glavi jih nima vsak, kje jih pobira pa tud ne vem. Ampak po toboganu se on vozi v ribo, samokolnica je za to, da se čez njo pleza, ograja na balkonu tudi, baje flaša ful dobro leti z balkona na teraso.... kr neki no. Pol se pa še reži zraven k odtrgan, sploh če ga kregaš. On začne delat neumnost pa zraven si govori ti ti ti. Tko da čist ve, da to kar dela ne sme delat. Ko mu kaj rečm pa reče ti ti ti, pol se pa začne režat, pa pogleda kao mami kaj pa spet klanfaš neumnosti. Ja no prov pol pa zlez na ograjo pa pad dol na teraso, bomo vidl kako Pajacek leti, ne sam flaška.

Včeri sem imela italjanščino in imam en kup domače naloge, je pa bilo zanimivo. Tko da komi čakam naslednji torek. Edin kar je bilo naporno je to, da se je začela ob 7.30 zjutri, pa da sem imela zvečer ob 9-10.30 trebušni ples.... mal naporno bit tolk časa v miganju.

Pegica super za tako fajn dekliščino. Dobr da nisi doživela klasike, previjanja dojenčkov, kuhanja in mesenja. Men so take igrce mem, sploh če dva že skup živita pa mata otroke.

Evo grem se mal pogužvat, al pa kar na kosilo, kaj pa vem kaj naj počnem, men je to že kr mal mem.

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
17.5.2007 7:20:25   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Ja, dobro voljo še iščem. user posted image

Drugače pa: sem dala v ponedeljek Bini za probat bučo user posted image . In za nagrado - spet vsa flekasta - pa jo ima na seznamu dovoljenih živil user posted image . Sem se odločila, da bova poskušali s kakšnim novim živilom. In rezultat- poslabšanje, drgnjenje ponoči, izrazito slaba volja.. no, za vrhunec dneva pa opazim, da ji je pogledala še cela ploskev štirice (zobki Jana73 user posted image ), pri kateri je imela več kot mesec in pol samo š**** zunaj user posted image

Počasi se bova spakirali in šli na tržnico. Mogoče imajo dobro voljo user posted image .

Se še kaj javim

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
17.5.2007 8:25:43   
cuma

Dobro jutro!!!

No, zdaj po kavi in zajtrku je že malo boljše jutro. Noč pa ni bila ravno za prehvalit .... če lahko uporabim besede JanJan  ... pri nas je bilo podobno
IZVIRNO SPOROČILO: JanJan

Pa ne vem, kaj je Jana danes ponoči (in včeraj ponoči) metalo user posted image   - vreme ali luna ali zobki. Rjovel je kot user posted image , se premetaval po mojem vzglavniku in nasploh trpel.

Ema je že ob 22ih pristala pri meni, ker se v svoji postelji ni mogla potolažiti ... potem pa 1uro spala kot angelček in spet jok .... potem pa premetavanje na vse strani, obračanje in brcanje ... da me je že prijelo, da bi šla v dnevno spat. Na srečo je user posted image  prišel domov ob še dostojni uri, da sem lahko šla vsaj odtočit ... saj veste koliko drži user posted image  mehur, sploh če se brca vanj od zunaj in od znotraj user posted image user posted image user posted image . Ne vem, kaj ji je majnkalo ... Jana: zobki ali vreme neuser posted image ?

Potem ko sem že mislila, da se nam je ura pokvarila ... ker ni hotelo biti konec te noči ... smo zaspali in se zbudili ob 7ih relativno nasmejani.

Zdaj pa je pred nami nov dan ... jaz pa sem rahlo brez volje in iniciative ... mogoče pa tudi meni kakšen zb rase?user posted image

Imejte se lepo,

Cuma

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
17.5.2007 12:38:32   
mml
No samo da je vreme lepše, pa je med decembrkami zatišje user posted image . A vse uživate na soncu ali vas je pograbila takšna delovna vnema user posted image ? Oproščena edino Pegica, ki ima tehtne razloge, da je odsotna user posted image .

bino a so na tržnici prodali kaj boljše volje user posted image ? Upam, da bo Bini kakšna druga hrana bolj odgovarjala kot buče, predvsem pa ,da se tole poslabšanje kmalu umiri.

cuma  upam, da bo današnja noč boljša, včerja je bil mlaj, pa še vremenska fronta, tako da mogoče bodo nocoj vremenski vplivi bolj ugodni za spanje user posted image Za zobe ti pa ne vem povedati, ker Manci pač počasi rastejo in to je to, res je, da se to dogaja precej počasi, ampak kaj dosti se ne da vznemirjati. Edino kar je, ima ves čas prste in roke v ustih

pajaca te povsem razumem, kako je zoprna takšna zaprtost user posted image . Manca ga zadnje čase tudi nekaj biksa kar se tiče kakanja. Zadnjič ni kakala 4 dni, ampak je po tem šlo po figah, sedaj pa fige, slive in podobne zadeve nič kaj ne učinkujejo user posted image . Kolegica - pediatrinja- mi je rekla, da je njeni hčerki zelo pomagal fructalov slivov sok, tako da bom poskusila še s tem, ker vsekakor ne bi hotela začeti s kakšnimi glicerinskimi svečkami.
Kar se pa tega tiče, da naši otroci točno vedo česa ne smejo se pa tudi strinjam. Manca tudi začne žugati s prstom in govoriti ti ti ti, če jo zalotim kako je zlelzla na mizo in se igra z mojim računalnikom ali počen kakšno podobno neumnost user posted image . Sicer pa zleze povsod, včeraj je poskusila plezatit kar po steni balkona, pa ji nekako ni šlo, tako da se je po tem zadovoljila s štemanjem na balkonsko ograjo user posted image

janjan sem pogledala fotke in videle še tiste s srečanja v Koloseju, ko so bili naši user posted image  še bolj plazilci in relativno omejeni pri gibanju, tako da se je dalo kavo spit relativno v miru user posted image . Sicer je pa Jan pravi korenjak in šarmer user posted image .

Tako skodelica s kavo je prazno ,rižev vafelj sme pojedla, kar pomeni, da se moram spravit nazaj na delo

Uživajte in malo bolj klepetajte tudi tu na RR ne samo v službi user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
17.5.2007 21:01:51   
lonja
Ja, moje drage, bolje pozno kot nikoli... a ne?

Resda verjetno zadnji, a tudi mi smo SHODILI! Končno tudi čisto zares in čisto sami. Kako sem bila ponosna, ko sem prišla ponjo v vrtec in me je čakala sredi dvorišča. Ko me je zagledala, se je prav ponosno obrnila v drugo stran in odkorakala nekam čisto drugam. Moja mala avšica user posted image .

NRMM,Šnucika, čestitam obema za napredek v družinskem življenju, zdej boste res lahko veliko več skupaj user posted image user posted image .

Bino, mi je žal, da Bini tudi bučke škodijo. Upam, da se vama stanje čimprej spet spravi v čisto prave tire. A ti tudi rada po tržnici pohajaš? Rožice sem že kupila, jih pridno zalivam in ena se mi že full lepo odpira.

Cuma, hitro najdite primerno stanovanje. Se mi zdi, da so cene kar spet nekam zbezljale.

Pegica, drži se v soboto, mislim nate. Pazi, da mu boš nataknila pravi prstan. Midva sva jih namreč na poroki ponesreči zamenjala. On da meni svojega že na roko, potem pa moj nikakor ni šel na njegov prst. To je blo smeha v dvorani.

Sonček Balonček, upam, da slabosti več niso hude in da že veselo uživaš v nosečnosti.

Imejte se lepo!

lonja user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
18.5.2007 7:48:10   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

lonja: user posted image user posted image user posted image Ajda le tako naprej. Da bi te varni koraki pripeljali tja, kjer sreča je doma user posted image .

cuma:
danes te čaka eno  najlepše in dosegljivo stanovanje, držim pesti še naprej. user posted image

NRMM: a si za Mašo že vse pripravila? user posted image Jaz sem začela nosit na kup in kar ne morem verjeti, da je bila Bina tako drobna, da so ji ble stvari toliko prevelike. user posted image Ja, neprespane noči... kaj nas še čaka user posted image .

mml: dobre volje niso prodajali, je prišla kar sama. Skupaj v roki z izboljšanjem Binine kožice user posted image . Elocom ji res pomaga. Jo pa mažem samo zvečer, da ne pride sonček preblizu user posted image . Kar pa se tiče besednega zaklada - eni prej drugi kasneje. Eni so bolj spretni, drugi pa bolj jezikavi user posted image . Mogoče pa moramo ponovit kakšno telepatsko lekcijo user posted image . Bina bi jo naučila zelo pametnih besed (bomba in pumpa user posted image ). Sploh ne vem kje jih pobira. Večino besed pa itak pove po svojeuser posted image .

jana73: kako sta? Ela še lepo skrbi za dojenčke in punčke? user posted image Bina jih občasno trešči v la in reče BAM user posted image .

pegica1:
želim ti lep dan in še lepši zakon. user posted image

HIMH: a ti si se pa zbubila?user posted image   A so te ugrabili?

sonček balonček: upam, da si bolje. Mislim nate. user posted image user posted image obema z Laro.

Izabela_:
a potuješ user posted image

pajaca: upam, da se kmalu rešite te zaprtosti. Kar pa se nagajivosti tiče - mi je znano. user posted image

arielca:
pa saj ne bomo hude, če se kaj javiš user posted image . A si ti kaj huda?

Lep dan še naprej

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
18.5.2007 9:08:22   
HIMH
BINO evo me niso me ugrabli no saj če bi me kak lep, pameten in bogat se sploh nebi branla user posted image  user posted image  user posted image .
Sem mela gužvo sva ble spet same in še tašča je zbolela zato sem mogla uporabit razne kombinacije varstva da sva prestali.
AJA ZADNIČ SEM JI NA KRUH NAMAZALA LETA MARGARINO IN SE JE ŠE POL  Z PRSTOM POTEGNILA PO OBRAZU IN GLEJ GA ZLOMKA GOSPODIČNA RATA FLEKASTA.Zato smo tudi mi to živilo izključli pa še pomalo iščemo kaj ji škodi.
Upam, da se Biniko stanje popravi mi2 pomalo spravljama nazaj.

PEGICA DRŽI SEEEEEEEEEEE.Kar se pa spanja od Neli tiče ja punca trenira za poroko, da bo zdržala do konca user posted image .

Aja v sredo sem mogla gospodično dat za 4 ure v vrtec sicer k moji mami a vse eno in je uživala 100 na uro ni pogrešala niti mene niti babice ko je šla iz igralnice se ji je ful dogajalo in narisala je svojo 1 rizbico z prstnimi barvami.Tako, da z uvajanjem sploh nebo težav.

Ekola malo sem se javla da vidite da še živim vikend je v sob. delaven v nedeljo pa gremo na obhajilo.

Uživajte saj se še kaj javim obljubim sedaj mi je zmankalo user posted image  pa še zrihtat se morava ker gre tamala k moji omi jaz pa na DELAVNI SESTANEK polnit glavo z šefovim teženjem kaj je treba delat in kaj ne.Pa spet bo verjetno kaka grožnja da bomo vsi šli na sončno če nebo uspehov user posted image  user posted image  user posted image .Pol greva pa amlo še v mesto.

LEP DAN

Neposredna povezava do sporočila: 4219
18.5.2007 9:10:18   
HIMH
MALO ME JEZI ŠKRAT SORIIIIIII

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
18.5.2007 9:55:18   
kofetek2010
juuutroooo!

HIMH - jaz sem pa mislila, da še vedno stavkaš user posted image user posted image user posted image  in od preveč dela nimaš časa za RR user posted image

bino - Ela ima novo kuhinjo in prav uživa, kuha in nas potem vse po vrsti hrani user posted image  da ne govorim o tem kje potem ležijo vse žličke, krožniki, pokrovke, kozarčki in ostala šara user posted image

cuma - da ti mal pomagam poiskat novo prebivališče...
http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?SID=&lev1=1&lang=sl&lev2=1&detail=1626219&pic
=138941.jpg&nonav=1&no_tb=1  ni hribov in še vsem nam boš bližje user posted image  
kaj praviš? user posted image

lonja - user posted image user posted image user posted image  za Ajdino korakanje

mml & pajaca - od moje sestre tamali ima tud ful probleme z zaprtjem in mu daje za pit zluftan Donat z breskovim sokom, drugače pa pomaga tud Hippov sok od grozdja, namočene suhe slive in potem se spije ta sok in poje slive - Ela je tud bila zaprta, ko sva pred časom 2 dni dajali navadno mleko, tako, da še vedno kupujem Milumil user posted image

joj je mraz, meni takšne temperature nič kaj ne ustrezajo user posted image  hočem vroče vreme, temperature pa 30+ user posted image

grem še mal delat... user posted image user posted image user posted image

uživajte!

< Sporočilo je popravil katrin -- 21.5.2007 9:14:51 >

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
18.5.2007 13:14:28   
NRMM
Daaaaaaaan!

Da se na brzino javim,predno me zmanjka zraven računalnika user posted image .

Za mano je leteče dopoldne user posted image ,skoraj sem sama sebe srečala,vmes sem nekje staknila še kamen v kolo in je bilo treba na brzino poiskat vulkanizerja,v glavnem se nam dogaja user posted image .

Lonja user posted image user posted image user posted image za samostojne korake,zdej pa se začne tapravo user posted image . No sej kak mesec-dva pa bo že boljše.Čimmanj padcev user posted image .

Bino super,da je dobra volja minilauser posted image  in naj tako tudi ostane. Za Mašo imam pripravljeno vse kar se cotik tiče (danes sem ji še kupila kompletek za domu user posted image ),košek dobimo jutri,voziček pa naslednji teden user posted image .Zdej še en teden počivam,kolikor bo le šlo,potem pa se ne obremenjujem več in že lahko grem rodit,kajti user posted image  začne delati že 1.6. torej 15 dni prej,kot so bili dogovorjeni user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se pa kar bojim tega vikenda,kajti imam en veeelik kup za zlikat in spucat morem stanovanje,ker pride v ponedeljek cenilec,pa da se ne bo slučajno zaradi nereda obrnil že na vhodnih vratih user posted image .

Jana user posted image user posted image za Eline kuharske podvige.Evo že imaš pomoč v kuhinji user posted image .

Cuma sej bo,nič vržt puške v koruzo.

Mml vidim,da ste uživali proste dneve user posted image .Kar pa se lapikanja tiče pa se ni za sekirat,eni prej,drugi pozneje. Pri nas postaja vedno bolj zanimivo in zdej v 10 dneh je začela govorit ko strgan dohtar.Ponavlja vse besede,ene ji povsem uspejo,druge pa po svoje.Je pa fino v avtu,ko se mi zdi,da se prav zagovoriva na poti.....prava lapika je,le po kom user posted image user posted image user posted image .

Pegica naj ti jutrišnji dan ostane v najlepšem spominu user posted image .

HIMH ja lepo,da si se javila,da ne bom edina težila nonstop tukaj user posted image .

Grem zdaj za dobro urco v mižule,da Maša zleze malo višje user posted image  in da ne bo silila ven.user posted image

Uživajte!

l.p.

< Sporočilo je popravil NRMM -- 18.5.2007 13:15:41 >

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 4222
18.5.2007 14:16:40   
cuma
No pa poskusimo še enkrat, v upanju, da tokrat ne mrkne ... user posted image  

Daaaan!

Sonček sije, burja piha, jaz pa sem slabe volje user posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image +user posted image user posted image =user posted image user posted image user posted image user posted image  .... Včeraj zvečer sva imela neke čudne enačbe ... jaz pa nisem nikoli ravno blestela pri matematiki ... sicer pa je user posted image  logika itak nekaj čisto posebnega .... user posted image user posted image user posted image  

drugače pa:

jana: to je to! A prideš pomagat pakirat kufre - se mi zdi, da imaš prakso user posted image ? Le kako sem lahko spregledala to krasoto? user posted image user posted image user posted image  

bino: hvala za lepe želje in misli user posted image ! Jst bi tudi skrajšala razdaljo, če bi se dalo!user posted image

Lonja: user posted image user posted image user posted image  hip hip hura za Ajdo! Evo, pa boš do poletja v super formi in kodiciji user posted image user posted image user posted image !

NRMM: Nič bat, Cuma je trmasta ko bik ... čeprav je devica user posted image .

Pegica: Naj bo jutri čarobno!Ti bom v mislih vrgla kilo riža ... user posted image user posted image user posted image user posted image

mml&pajaca: Kaj pa če potrebujeta več tekočine? Emi najbolj pomaga, če ful pije!

Zdaj pa moram kuhat kosilo ...

Lep vikend...
pa saj vam še pridem kej zatežit user posted image

Cuma

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
18.5.2007 14:49:42   
mml
Dan,

se vidi, da je petek in gre vse narobe...no ja vse ravno ne, ampak če je kje vsaj minimalana možnost za to, po tem bo pa šlo v napašno smer user posted image . Sicer pa samo še slaba ura službe in končno vikend user posted image .

bino ja bo potrebna spet kakšna telepatska ali drugačna komunikacija med Manco in Bino user posted image . Manca je zadnjič omenila ,da ji mora pokazati, kako zabvno se je vozit po toboganu user posted image

cuma lepo se pomiri, saj veš, da so user posted image  z drugega planeta. Pa še ko smo me še vedno jezna, prav nedolžno vprašajo, če je kaj narobe, ker so oni zadevo že davno pozabili user posted image , skratka nima se smisla jezit in sekirat. Kar se pa matematike tiče...jaz sem jo imela fuuul rada in sem celo razmišljala, da bi šla študirat matematiko, samo sem ugotovila, da tako pametna, da bi šla na analitiko ni sem, za prosveto mi pa ni bilo
Kar se pitja tiče...Manca spije na dan vsaj 6 do 8 dcl tekočine, kar je po mojem zadosti, ne je sladkarij, rada ima sadje, veliko se giba, tako da res ne vem, kaj naj še naredim...user posted image

jana  krasna hiška, samo kakšen arabski šejk še manjka, da bi zadevo financiral. A si v Dubaju srečala kakšnega user posted image ??? Pri nas tudi kuhamo na veliko, samo dosti bolj zanimive kot njene posodice, so Manci ta prave kozice in žlice user posted image . Tudi pri kosilu in večerji bi ona rajši hranila mene in očija, kot da bi sama jedla

HIMH  ja šefi so pač zato na svetu, da so pametni v teoriji in težijo, ko se jih postavi v prakso, je pa zadeve večinoma drugačna user posted image . Šeprav se jaz ne smem pritoževati, ker imam super šefa, ki ji sicer malo poazbil koliko je vsakodnevnega dela ampak sicer pa nikoli ne teži po nepotrebnem in ne komplicira. Za moje pojme je včasih še preveč popustljiv in diplomatski (zato jaz ne bom nikoli šef, ker preveč stegujem jezik in povem kaj mislim user posted image )

lonja user posted image user posted image user posted image  za Ajdino samostojno hojo. Sedaj so pa časi mirnega kofetkanja res nepreklicno mimo. Ker ko boš prepričana, da sedaj pa res stabilno hodi in se ne bo prevrgla, bo začela plezati v višave user posted image

pegica želim tu čudovito lep dan in glej, da kmalu pripopaš kakšno lepo poročno fotko user posted image

NRMM lepo počivaj še ene 14 dni, da bo Maša res super fit za ta svet user posted image , ne pretiravaj z likanjem, ker se tako ali tako spet vse zmečka user posted image

Zdaj pa šibam

Lep in sončen konec tedna in uživajte kolikor se le da

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
18.5.2007 20:53:25   
sonček balonček
Dober večer!

Še dobro, da ta teden niste bile preveč lapaste (kot bi napisala HIMH), ker bi potem jaz danes imela preveč za prebratiuser posted image . Sem našla trentek za RR, ker je Lara mrknila že ob 19:30. Ker je mami šla po službi k frizerju, je Laro odpeljal ati na službeni piknik. Očitno se ga je tam nasekala (beri se je nalaufala) in je potem, ko je zagledala mene, samo padla na moje sssizzzi in počasi zadremala (beri po 1 urnem božanju in dojenju).

No meni je  user posted image  dragi moral iti urgentno iskat v McDonalds hamburger in kokakolo, ker mi to trenutno edino nekoliko ublaži slabost. Katastrofa. Sem mislila, da mi je bilo v prvi nosečnosti slabo, zdaj pa vem da je bilo to ene 30% od tega kar mi je zdaj. Ampak v službi sem še vedno. Tam imam toliko dela, da celo malo pozabim na to, kako mi je grozno.

Opazila sem pa, da sem popoldne doma od utrujenosti in slabosti čisto nevrotična in kar malo nestrpna do Lare. Ampak ona je pa postala ultra trmasta in svojeglavauser posted image ! Pa kar nekaj jamra, koker ni po njenem. Včasih pa kr brez veze spušča neke otožne in jezne glasove. Ampak kljub vsemu je moj najljubši sonček, ki me vedno znova razveseli (pa tudi razjezi). Full ji ne morem dopovedati, da so nekatere akrobacije, ki jih hoče na vsak način izvajati, zelo nevarne zanjo.

Res hvala lepa vsem, ki mi želite, da bi to nikakršno počutje čim prej minilo!

Jana, ta tvoj nasvet s kokakolo mi še najbolj pomaga. Hvala ti!

NRMM, a ti se resno že pripravljaš na porod? Držim pesti, da še malo zdržiš!

Bino, "čiračarasimsalabim, seBininihalergijznebim" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa še pljunla sem čez ramo, da bo res pomagalo. Pa mačko tudi imamo doma, ampak ima samo rep, uhlje in tačke skor črne.

Lonja, čestitke za prve korake. Še malo pa bo tekala na okoli. Si že v noovi službi?user posted image

Pajaca, jaz ti od decembra odstopim svojo službo! Saj menda znaš kaj narisat! Sej skoz pišeš, da neki rišeš?user posted image

Mimogrede, imamo dve mladi mucki (siamski z dolgo dlako). Bi katera imela? Ena mislim, da še nima lastnika. So zelo luštne.

Uživajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.