solatja
|
čao čao!!! a ste me kej pogrešale??? zgleda, da nič. oh ja, izpit je bil ok (zadnji na eni smeri,. če odštejem te neumne diplomske), pol me pačajo še 3 na drugi smeri pa smo že skor konc. v glavnem, sem ga naredla z zelo lepo oceno mi je kr polepšal dan. pol sma pa naročila poročne prstane (pridejo naslednji teden, kaj bom pa pol doma 1 mesec z njimi, pa ne vem , upam, da mi bi še vedno všeč ). pol smo pa še tatka celga mogli oblečt v btc-ju, skratka cela norišnica tale ponedeljek naš. vedno, kadar pridemo v lj, bi nas rado vidlo vsaj 5 folka, mi pa pridemo itak zarad nekih drugih stvari. in mamo vedno tako gužvo, da nimamo niti normalnega časa za kosilo (še sreča, da ma na Vrhniki babico, ki poskrbi za take zadeve . ja, sašaš, na Betajnovi, tam v ulici od Baškovča ). zdej bom pa itak mogla pogostej hodit v lj, ker sem se okvirno zmenla za obleko in zdej se bojo začele probe komi čakam!! v petek mam še cpp test, pol pa lahka začnem vozit počas... mislite, da mi bo dober teden pred poroko še uspelo it na en izpit (baje, da bolj đabe ). zdej se morm hitr vršt v vabila in čimprej je treba rezervirat prostor (verjetno boma naredla kr en piknik, ker bo velik otrok)... oh ja.... zgleda, da mi res ne bo dolgčas sicer sem jo pa mela včeraj spet pri zdravniku, ker na trenutke mal hrope al sope, skratka kot da ne bi mogla do konca vdihnit in ne morem ugotovit, al se sam napravlja al je pa res kej. mal ma katarja v grlu, drgač je pa ql. ampak baje, da lahka pride do bronhitisa še sreča, da pride danes sestrična od , da se bom lahka mal "učila" cpp.pa upam, da boma delali tisto torto nutella, ko je recept tam na kuhanju (njam, njam). pa še pobarvala me bo. kok so fajne te sestrične študentke, ki nimajo kej za delat (ja, sej js sm tud hodla mojga nečaka čuvat, takrat ko še nisem mela kej za delat ). sicer pa, ker se ne morete zmenit, predlagam, da tokrat razdelimo srečanje na "vikendaše" in "med tednomske" - vabljene seveda vse na oba konca!!! sem pa razmišljala o tem penzionu tukaj v Luciji, pri gokartih (pa še lahka pošljete tja, če se jim ne do balo čvekat ). morm it vprašat. torej, mislim, da sem naslednji petek spet v Lj (poročne zadeve), ampak še sporočim. drgač se pa zmente, kdaj bi vam najbolj pasalo. načeloma sem skoz doma Jančika, če ne boste vi kmalu nagnali teh bacilov, bakterij, virusov in kar je še teh gnusob od sebe, bomo mogle RR naredit mal reda pri vas. ker peticija verjetno ne bi zalegla, predlagam sistematično uničevanje v obliki kakih mini počitnic, da se vsi skupaj malo spočijete in oddahnete??? (sem iskala in iskala idejo, pa mi ni nič bolj pametnega kapnilo ). sicer pa.... tista, ki ponoči še 5x doji (ne mi zamerit, če ne vem kera je že to): tud sama potrjujem, da se z uukinitvijo nočnega dojenja izboljša in poveča količina spanja (pri nas tudi dnevnega!!). zdej, po tem nesrečnem padcu in še bolj nesrečnem nespanju v najbolj napačnem času se je Gaja Helena spet začela ponoči dojit in zbujat, samo da bi bibl mir. huda napaka!! zbujala se je večkrat, ker me je skoz vohala in je skoz hotla bi prilepljena name, tk da ni bilo za nikamor. zdej pa, ko se prebudi, jo spet uspavam na rokah in zaspi nazaj in je mir. se pa pozna, da bo dans polna luna: Gaja Helena ob teh luninih zadevah vedno slabše spi o porodniškah in vrtcih nimam kej za povedat Alisa, sej se izboljšuje!! s bakterijo bo pa res moglo it že počasi na bolje!! mogoče bi ti pa Angeliina znala kak pripravek spacat, da bi pomagal (a la mum energy drink al kaj je že mela), pa za Jančiko tud... super slikce, klaja in Alisa!!!!!! zdej bi lahka mi že tud dali kake nove počas gor... nehujem težit...