|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
16.5.2007 13:56:40   
Anonimen
Ribica, čestitam za zarokouser posted image . Kdaj pa bo porokauser posted image .

Midva sva se poročila en mesec preden sem zanosila, tako da ne bo mogel nihče rečt, da sva se poročila zato ker sem bila user posted image  user posted image user posted image user posted image . pri nas v familiji se namreč vsi poročajo user posted image .

(odgovor članu ribica23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3051
16.5.2007 13:59:59   
lumpa6
srček čestitke za uspešno morfologijouser posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

ribica23 četitke za zarokouser posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
16.5.2007 14:03:51   
guppy
Joj, same lepe novice in pozitivna energija tukaj pri nas septembrkah.

ribica, čestitke ob zaroki!!!!!!!!
naj ti še odgovorim na vprašanje: jaz sem poročena.

Glede spola je pa baje lahko tudi tako, da včasih vidijo fantka (z lulčkom), kasneje pa punčko, ker včasih znajo zamešat popkovino za lulčka. Vsaj tako sem jaz slišala, no... nimam pa s tem prakse user posted image . Obratno je pa po moje še pogosteje - da jajčkov pač ne vidijo in mislijo, da je punčka... tako je bilo pri nama zadnjič, potem pa OPALA!! naenkrat so se (baje) narisala jajčka na UZ user posted image

Kok je to smešno...... do poroda itak nisi 100% v nobenem primeru user posted image user posted image user posted image

P.S. Žal mi je, da se jacklyn več ne oglasi user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
16.5.2007 14:14:39   
ribica23
joj hvala vsem za čestitke!
ja bilo je pa tako....
že cel dan včeraj je govoril da zvečer me pa preseneti z lososovo pečenko,ki mu gre res dobro od rok....
jaz sem šla najprej na aerobiko za nosečnice potem pa domov,kjer je že lepo dišalo...rekla sem mu da grem še pod tuš a je rekel da imam čas še za kopel....tako sm si naredila kopel on pa je prižgal svečke...nato je odšel v kuhinjo preverit večerjo..čez par minut je prišel nazaj..najprej sva opazovala najin trebušček in božalauser posted image potem pa mi je kar naravnost rekel:
si ženska,ki jo ljubim,mama mojega otroka in ne predstavljam si življenja brez tebe...z veseljem bom s tabo v dobrem in slabem,karmen boš moja žena?user posted image user posted image user posted image to so jokci od sreče
tako me je presenetil da tudi pomislila nisem na to da kaj takega načrtuje...
rada ga imam..skupaj sva že 3 leta....poroka pa ali zelo kmalu(cca1 mesec) ali pa po rojstvu?
kaj mislite ve?
jaz osebno bolj razmišljam potem po porodu....user posted image
kaj pa ve menite?
o pozdravljena guppy kako kaj dvojna nosečka?
papauser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
16.5.2007 14:15:22   
sandra85
ma dosti user posted image pogresam...na seznamu nas je 75...ma kje pa so vse?!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
16.5.2007 14:16:07   
Anonimen
To morajo biti dohtarji teleta da zamenjajo popkovino z lulčkomuser posted image user posted image . Popkovina je 10x debelejša in tudi temu popkovinastemu lulčku nebi bilo videti koncauser posted image .
No, mogoče se lahko to zgodi na kakšnem slabšem UZ aparatu, ker si to res težko predstavljam....
Najin ima že sedaj tako velikeka pimpeka, da bi se spotaknil lahko čez njegauser posted image . On butelj pa raje na glavi čepi in noge v zrak.....le kaj mu je že sedaj to potrebnouser posted image user posted image .
Danes mi je po Ok morfologijo vse smešno in na hece, sicer pa je to kar dobro opaziti.....

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3056
16.5.2007 14:23:07   
ribica23
ja saj pozitivna energija kar izžereva iz nas saj nosimo prečudovita in zelodobrodošlauser posted image
prav zanima me  ali bo punčka ali fantek?
z mojim sva sklenila naj bo to do poroda kar presenčenje?
ravno opremljava sobico zauser posted image ..mislim saj na začetku bo pančkal kar pri namauser posted image joj komaj čakam ta čas..
ja sobo pa sva mu prebarvala v oranžno rumeni kombinacijiuser posted image sedaj rabim še v podobni barvi pohištvo za zraven...moram malo pobrskati po netu::.
no šibam jaz imam od 5h morfologijo
držite pestiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ribica23 -- 16.5.2007 14:28:42 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
16.5.2007 14:25:52   
sandra85
joj ribica...sem kar solzne ucke dobila ko sem bralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fulll lepo!!!

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 16.5.2007 14:26:47 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
16.5.2007 14:31:05   
ribica23
a sandra 85 saj je bilo lepo in ganlljivo....šele zdej dojemam kaj sploh to pomeni..res srečna sem se pravi SREČKA NOŠEČKAuser posted image

seveda žeim pa lepo nosečnost tudi vam vsem...jaz odkav vem da v meni počasi rasteuser posted image žarim kot sončnicauser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
16.5.2007 14:31:56   
sandra85
ribica, ti nam samo javi-takoj ko prides domov!*

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
16.5.2007 14:34:10   
ribica23
velja vam javim
papa

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
16.5.2007 16:23:09   
nora
ribica23 iskrene čestitke tudi z moje straniuser posted image user posted image na tvojem mestu jaz bi se poročila pred porodom, seveda če ne načrtuješ velik ofcet, ki zahteva velik pripravkov...midva sva se poročila pred skoraj 2 letoma in je bila cist mejhna poroka, 20 nas je bilo in smo se imeli super. Pripravila sva vse v enem tednu, potem sva pa kar uzivala na počitnicahuser posted image
Čestitke vsem za uspešno opravljeno morfologijouser posted image user posted image Jaz se zelo veselim, ker bouser posted image upam, da ji ne bo kaj zrastlo na naslednjem pregleduuser posted image ne, da ne bi želelauser posted image , ampak še na od samega začetka nosečnosti sem skoz govorila ona, ona...in sem se ful navadila da bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
16.5.2007 16:55:05   
CUKRČEK
ribica23, čestitam za zarokouser posted image Ja, tudi jaz sem že poročena in sicer bo letos avgusta že 5 let  od takrat.

Sem pa imela danes reden pregled....tokrat sta "falotka" bila navpično....desni je imel glavico spodaj in levi je bil z glavico zgoraj. Zmerila mi je tudi maternični vrat in baje je super...gelde na dvojčke je bila prav presenečena da je tako super "rezultat".
Sem pa nasl. teden spet naročena na test za sladkorno in potem nasl. dan mi bo naredila še en UZ....mislim da bo pomerila rast malčkov.

Smo šli pa danes še v Baby center kupit voziček. Vau, sem prav ponosna , da nama ga je že uspelo kupit in to prav takega, kot sva iskala...pa še drag ni bil. Imava velik avto, pa bo sedaj popolnoma poln, če bomo kam šli.....čez cel prtljažnik je voziček, zadaj bodo sedeli trije otroci... Očitno bo treba aktivirat strešni kovček, drugače se sploh ne bomo mogli nikamor odpravit...ali pa če kombi kupivauser posted image user posted image

Potem sva kupila še 2 kompletka, da bosta malčka lepa šla domov iz porodnišnice. Sem kupila kar dva enaka kompletka rumene barve. Pa še dudici sem nabavila. Me je že zajela zapravljalna mrzlicauser posted image

lp, user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 16.5.2007 16:58:31 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
16.5.2007 17:18:06   
lumpa6
ja mi imamo kombi, 4 otroke in še vso kramo s sabo vozimouser posted image user posted image , pa ponavadi še kakega prjatla

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
16.5.2007 18:05:17   
sandra85
ribica cakamo............user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
16.5.2007 19:14:03   
Anonimen
Ojla punce!

Ribica: čestitike ob zaroki......user posted image user posted image user posted image sem kar solzice na očke dobila, kak luštno je to. Jaz bi še 1x šla čez to.....pa seveda z istim možekom. Midva sva se poročila julija lani, po 9. mesecih poznanstva. Oba sva takoj vedela, da sva ustvarjena eden za drugega.
Svetujem ti čim prejšno poroko.......sploh ne vem zakaj.....najbrž zaradi navdušenja nad svojo poroko.

Danes sem tudi jaz imela morfologijo. Z našo miško je vse v najlepšem redu, super zdrava mala punčka je. Nič ni bilo lulčka......zdaj je zares 100% odpadel. Komaj že čakam, da jo spoznam.
Kako je potekala morfologija: pregledal me je en starejši zdravnik, nekaj je govoril, pogovarjala sta se s sestro (ona je s foha) jaz pa nisem skoraj nič razumela, je bila bolj latinščina kot kaj drugega. Z možem sva bila čisto v transu, ko sva gledala, kako miški bije srček, kako sesa palec......super je bilo. Vse skupaj je trajalo 10min. Potem pa je sestrica rekla, če mi lahko naredi še 3D UZ, pa se tudi danes pikica ni in ni hotela pokazati. Si lahko mislite, da smo jo že 3x gledali, pa je vedno skrivala obrazeka.......je čisto po očiju, se ne da.
Potem sem dala urin in to je bilo to.
In odpujsala sva naprej ogledovat: Voziček: končno sem prišla do zaključka. Končno vem, kaj hočem, ko bo čas pa bova šla v trgovino in ga kupila. Odločila sem se za Peg Peregovega Unota. Kombiniran voziček, ki ima obrnljiv ročaj. Sem na lastne oči videla, da je to zelooooo praktično. Ko otrokecu sije sonček ga preprosto obrneš. Je pa ta edini, ki ima obrnljiv ročaj....ne košare.

Pot naju je vodila mimo trgovine s tehniko in možek mi je od navdušenja nad najino punčiko kupil klimo. Ker živiva v mansardi je poleti kar vroče. In ker bo letos še posebej vroče meni, je možek bil radodaren.
Pa seveda imava strešna okna, ki potrebujejo roloje za zatemnitev, da bo dojenček lahko pančkal. Tudi to sva našla in že je v fazi naročanja.
Ob koncu pa sva kupila še rožice za mojega zlatega očeta, ki pa žal ni uspel dočakati vnučke, niti ni uspel spoznati mojega možeka. Jaz pravim, da mi ga je on poklonil.

In sedaj sem se totalno utrujena zvalila za računalnik, čez čas pa v posteljo.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3066
16.5.2007 19:24:08   
taček
Hojla!

Tudi jaz sem imela danes morfologijo in je vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image ! Full sem imela tremo pred pregledom, ker sem zadnjič prebrala kaj se je zgodilo z mirotom in ženo in sem prav vesela, da je to za mano! Je bil tudi možek zraven mene in je bil skoz blažen, ko je gledal v ekran! Bojda je videl, da med nogami nekaj binglja, vendar mu jst ne verjamem (na skrivaj si bolj želim punčkouser posted image ), čeprav vem, da ko bom rodila bom presrečna karkoli že bo!
Sva pa tudi midva šla po pregledu v baby center in sem si kupila prvi body (v rumeni barvi) in dudico!
Me pa mal skrbi kako bo z vozičkom, ker mi je dosedaj bil všeč samo edenuser posted image , pa še tisti  pride samo voziček 500€! Upam da pride še kakšna nova kolekcija, če ne bomo pač malo več dali zanj!

Tudi jaz ti čestitam ribica za zarokouser posted image user posted image user posted image ! Jaz pa bom poročena letos 1 leto!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
16.5.2007 19:52:00   
Anonimen
Čestitke tudi vama za morfologijo, vse tri smo jo danes uspešno prestaleuser posted image .

Danes že cel dan veselo skače po meni, pravkar jem jagode in se najbrž zraven reži od veseljauser posted image .

Danes mi je mamo sporočila da je od veselja šla v trgovino in kupila črke za na vrata od sobice, da bo vedel kje je njegova sobauser posted image , sestra pa mi je kupila prvi komplet za domov, se je javila da bo ona to kupila. Me prav zanima kaj je ratalo, ker sem ji zabičala da mora biti plavo, ona pa na vsak način rumeno. Je stara 16 in jo malo mečeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3068
16.5.2007 20:10:23   
NalLa
Živjo punce, naj se še jaz pofočkam. Sem rekla, da bom počakala da bo morfologija mimo in se vam nato pridružim, berem vas pa že od samega začetka, ste pa vse ful face in super. Danes sem imela morfologijo in je vse o.k.. user posted image Sem si tako oddahnila, ker slišim čudne zgodbe kaj vse odkrijejo. Je pa to moja prva nosečnost, dobili bomo fantka, stara sem 26 let, rodila pa bom v Ljubljani. Aja pa prihajam iz okolice Ljubljane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
16.5.2007 20:26:38   
Anonimen
Dobrodošla NalLauser posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3070
16.5.2007 20:36:40   
lumpa6
najprej čestitke za opravljene morfologijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

dobrodošla nova septemberkauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
16.5.2007 21:30:09   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya, 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna

1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), okolica Vrhnike --> Lj. user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Ljubljana --> Ljubljana user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image   
1.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana
user posted image
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab, 1n, --> Celje user posted image
4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna
user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image

11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož user posted image
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (27), 1n, Strunjan --> Postojna user posted image
13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško

15.9. ribica23, 1n, --> Ljubljana user posted image
15.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Maribor user posted image
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Postojna/Lj user posted image
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Ljubljana
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota --> Avstrija?

22.9. nora (26), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
23.9. dorotea (27), 1n, Severna Primorska --> Šempeter user posted image
23.9. naja07

24.9. nova169, 1n, Velenje

24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna
user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Ljubljana user posted image
28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Ljubljana user posted image
30.9. taja83 (23), 1n, --> Trbovlje
user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, --> Ljubljana
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

??.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Ljubljana user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  nove nosečke: NalLa !!!

Trenutno dogajanje pri septembrkah: morfologija, trebuščki rastejo, krči v nogah, gledamo vozičke, jagodo-češnjo-manija user posted image

TELOVADBA
Ljubljana - lemavrica išče družbo za Moj Fit
Primorska - helenav išče družbo za torek 18.20 (Ogrlica; pon/čet 17.20, tor/pet 18.20)

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
16.5.2007 21:34:01   
aljab
Joj punce kolk ste pridne!!! Sem najprej pol ure sam brala! Mislim, da sem postala zasvojena s tem forumom...prisla iz sluzbe ob 20.30, sla iskat lubenico v hladilnik in direkt na forum...

Ribica cestitke...kolk lepo. Drugace sm jaz tudi porocena 7 mesecev.

Bravo vsem za morfologije. No pri nasi pikici je luli tud 'odpadel' . Je bil moj tako razocaran!!! Ampak se je zdaj  ze navadil da bo pikica, a pravi, da so vsi fantki, ki se sedaj rojevajo njegovi sovrazniki, ker bodo .........  z njegovo puncko. user posted image user posted image Ze zdaj je ljubosumen, kaj bo sele v puberteti. A majo vasi mozeki tud take skrbi?

Dobrodosla NaILa!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
16.5.2007 21:35:25   
guppy
A veste, da sem čisto spregledala sporočilo od LINE31, ki je bilo objavljeno na . strani, čisto spodaj... LINA, čestitke za super opravljeno morfologijo in fantka!!! Femur je stegnenica, je najdaljša kost v otroškem telescu in po njej včasih gledajo, če otroček pridno raste. ČESTITKE!

Pa še vsem ostalim čestitke za morfologijo!!!!!!!! Če sem še pri kateri spregledala kakšen podatek o spolu in pozabila paketke spremeniti v črtice, me kar opomnite. Včasih traja, da vse preberem, pa potem hitro kaj spregledam ob urejanju seznamčka!

Drugače pa samo jokam.. najprej, ko sem brala ribicino zgodbico, potem pa še vse te zgodbe o morfologijah in nakupih vozičkov... sam uliva se iz mene, hehehe. Zdaj smo res SREČKE NOSEČKE!!

Cukrček, tako nestrpno pričakujem kake slikice od tebe... voziček, tvoj buši... daj, ne bit lena, privošči sonosečki kaj veselja user posted image user posted image
Na|La, dobrodošla!!! user posted image user posted image user posted image  Mi zaupaš prosim, kdaj imaš PDP, da te lahko uvrstim na seznamček kot je treba. Škoda, da bi bila napisana na dnu.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
16.5.2007 22:23:10   
NalLa
Hvala punce za dobrodošlico. PDP sem pa pozabila napisat, je pa 23.9.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?