Rožica*
|
Jutro! Ja prav ste prebrale. Spala sem kot ubita. Tako dobro še nisem spala odkar sem noseča. Nevem ali je zato kriva nova blazina ali vreme. Sem imela odprta okna. Počutim se kot prerojeno. Mala upam da se dobro dogovorite. Vsekakor ne odstopaj, preberi si malo kaj so dolžni kriti stanodajalci. Bi ti lahko več pomagala če bi vedela kakšne stroške si je namislil. vsekakor moraš plačati samo najemnino in tekoče mesečne stroške (elektro, vodo, ogrevanje, TV, internet,...) Lemavrica pri zgagi pomaga če tekom celega dneva piješ Donat po požirkih. Poizkusi mogoče bo kaj bolje. Nefreti meni se že zgodilo da so mi roke zelo zatekle. Nisem mogla stisniti pest in menim, da je zato bila kriva sol, dan prej sem namreč jedla čips. Zdaj si večkrat skuham kakšen metin čaj, ki malo odvaja vodo. Predvsem pa si najraje privoščim luuuuubenicooo. In komaj čakam, da bodo cene za kilogram malo bolj normalne, takrat bo na jedilniku, za zajterk, kosilo in večerjo. Drugače pa je tudi pri meni tako, kot je ena pred kratkim dejala. Najraje jem grozdje in ga kljub ceni kupujem že celo zimo. Ste mi pa naredile LUŠTE z češnjami, v naših krajih jih verjetno sploh ne bo za kupit, če pa že bodo zelo drage in ne najboljše kvalitete, ker gredo tako malo v promet in so zato tudi dlje na zalogi,.... Bomo mogli na kakšen izlet.. Kako smo zanimive ene bi želele, da bi lulek zrasel, spet druge da bi odpadel. Še vedno mislim, da je najbolje če pričakuješ do konca. Tudi jaz sem tako želela pa so mi povedali na morfo, bila sem tako šokirana, pa ne zato, ker bi imela oblikovano željo po določenem spolu, da sem se jokala in kar nisem mogla nehati. Moje dragi ni vedel kako naj odreagira, ker sem se tako cmerila. Še cel dan potem sem bila nekam smešna. kaj moreš čustva in nosečnost,... ne potrebujem razlagati! Si pa želim videti kaj je, na lastne oči, da se prepričam če je res. Predvsem zdaj, ko obstaja neka napoved spola se sama v sebi sprašujem, če je pravilna in se ne želim preveč navezati na njo, ker se je že velikokrat izkazalo, da so se zmotili. LP.
|