|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
14.5.2007 22:42:12   
sandra85
predno preberem vse za nazaj...srček pri tebi sem ostala...zakaj se nisi ustavila!!!! rada bi te spoznala!!! nevem v katerem trenutku si me vidla, ampak po navadi sedim zuni na klopci pred trgovino z natašo (iz sosednje trgovine), nurko (iz zlatarne zraven) in mojo sestro, ki zaj po novem dela v uni tamali trgovinci z unimi lutkami...ma...js nisem hodla v OŠ v Lucijo, ampak v Sečovlje...kako pa je ime tvojmu dragemu (če smem vprašat)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
14.5.2007 23:04:51   
sandra85
75??? je možno, da sem prav preštela...nas je 75?!user posted image bojo vsi vizički razprodani user posted image

ma pridni so bli naši user posted image v novembru in decembru user posted image

punce hvala za komplimente user posted image . sam mislim, da je za mojo (če) lepo postavo kriv ta prelepi trebušček, ki skriva enga angelčka!

danes je spet tko razigran, v službi sem celih 6 ur opazovala trebuh, kako spreminja obliko in  kako se trese user posted image
res mi je tko lep občutek, da bom po porodu definitivno pogrešala te brcike!user posted image

srček...kje si?! odpiši, sem radovedna, mogoče pa res tvojga moža poznamuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
14.5.2007 23:09:21   
sandra85
glih zaj tišči nekaj vlkega vnuser posted image ...kar naenkrat čutim pritisk in se pokaže bula, pol pa počasi izgineuser posted image
če je še vedno v istem položaju kakor na zadnjem UZ, pol je zaj glavico tiščal vnuser posted image je hotu pokukat

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
15.5.2007 6:40:38   
Anonimen
Dobro jutro vsem!

Moram priznat, da vsak dan komaj čakam, da preberem tale naš forum. Cele dneve sem bolj ali manj sama pa je to skoraj da moja edina družba. Pa ful je fajn brat kaj se vam dogaja.
Mene pa je vso noč tako trebuh bolel, samo so po moje krive kar prebavne motnje user posted image . Sem včeraj pojedla vsega user posted image  kaj sem vidla sem dala v sebe. So mi kile na enkrat kar poskočile, tak, da treba danes malo bolj pazit kaj dam v usta. Jedla sem sladoled, jagode, hruško, pecivo...v vsem sem se skoraj pregrešila pol pa se naj ne čudim, če me vse boli. Mala pa mi zjutraj začne tako brcat, da se moram kar ustat. Moj mi pravi kak mi je fajn, ko lahko spim, samo jaz se vedno vstanem že pol sedmih ali celo prej kljub temu, da mi ni treba v službo.
Danes je dan za plače..vsaj tiste, ki jih imate. Sem pogledla kolko je fant dobil pa sem kar malo razočarana, bo treba še bolj pazit kam dava dnar kot sicer. Nič kupit samo hrano pa bo šlo.

Lepo se imejte!

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3004
15.5.2007 8:07:18   
Anonimen
user posted image  A še katera mogoče kdaj pa kdaj bruha?

Jaz sem namreč pred desetimi minutami spet..se mi dogaja še vedno tak na eno deset dni oz. vsak teden enkratuser posted image .

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3005
15.5.2007 8:41:42   
Anonimen
Jutro!

-mala-  meni se še občasno dogaja da bruham - samo da ni nekega vzorca v smislu na teden, na mesec, mislim da je povezano s hrano oziroma z NEPREBAVLJENO hrano. Pa ni hudega.

duskamb - a ni fino ko gre otrok s tabo na UZ? Moja hči je bila čisto paf od navdušenja, potem pa še bratec... Sreča na kvadrat! Nekako se mi je zdelo, da smo s tem dejanjem približali bodočega (a se še piše bodočega? saj je že tu, samo še zrasti mora!) bratca, da je nekako res ozavestila da je tu! Hvala vsem ginekologom ki pustijo kaj takega in se še potrudijo otroku razložit kaj je kje! koliko let pa ma tvoja hčerka, če smem prašat?

guppy - RH- mam tudi jaz. Mož je jasno RH+. Coombsov presejalni test naredijo samo na začetku, potem dobiš inekcijo v 28. tednu, potem pa po rojstvu preverijo RH otroka in eh, tega se pa ne spomnim več če še enkrat dobiš... Ni nič strašnega, inekcija pač.

Kilce - he, he kakšen užitek je hkrati jest in pisat o kilah - od začetka +6. Pa četudi bi bilo +12, NE SE SEKIRAT, gre vse dol! V prvi nosečnosti sem bila že tank pri teh tednih - BIG MAMA!

Pomoje bi bilo treba še kaj napisat, ampak se več ne spomnim. Moram jit čitat za nazaj, ko pa tako čvekamo!

OBJEM!

< Sporočilo je popravil misska -- 15.5.2007 8:42:45 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3006
15.5.2007 9:44:47   
aljab
Dobro jutro...malo pozno sicer. user posted image Punce kdaj boste ve hodile v solo za starse? A ste ze vse vpisane? Jaz sm danes klicala tu v Celju (sm mislila, da mam se ful casa!?), pa je rekla da lohk prideva na vrsto sele 21.8 (jaz pa mam pdp 3.9...po UZ celo teden prej). Drugo majo ze vse polno, me je kar na hitro odpravila...
Tolk sm bla razocarana, da sm se kar cmerit zacela....hormoni verjetno.
Po moznosti bom takrat ze rodila ali pa bom ogromna kot slon 4 ure sedela v predavalnici...
Pikica Pokica in ostale Celjanke, kdaj ste se ze vpisale?

Sm morala mal pojamrat k me je kar mocno zadelo... s tem da se mojemu nic ne sanja o otrocih in si je grozno veliko obetal od te sole in je hotu da ze zdaj grevauser posted image .

Mala tud jaz mam podobne tezave.. vceraj sm pojedla kaka 2 kg cesenj,..in sploh ne morem nehat. Potem me pa seveda vse tisci, pa misice na trebuhu mam cist razbolele in napete. Moj mozek mora pa sitnarjenje poslusat user posted image

No zelim vam lep dan..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
15.5.2007 9:52:56   
nana 27
Aljab, jaz v tej nosečnosti ne bom hodila v šolo za starše. Kaj pa lokalni zdravstveni domovi v tvoji okolici oz. v okolici Celja? Malo prekliči. V našem koncu jo izvajajo v porodnišnici in pa v zdravstvenih domovih. Nismo se rabili nič naročat, ampak smo kar prišli. user posted image  je bilo že leta 2005 ogromno, da sploh nismo uspeli vsi sedet.

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
15.5.2007 10:21:17   
guppy
dorotea,  hvala za razlago izvida!

mala, tudi jaz bruham le občasno, ko mi kakšna hrana ne paše.

aljab, jaz že hodim in sicer v ljubljansko porodnišnico. Nana ti prav svetuje, da povprašaš še po zdravstvenih domovih.

Tanja Lina, ta injekcija se meni bolj gravža kot vsi odvzemi krvi, vse ostalo... Ne vem, zakaj ne maram igel, ko mi morajo nekaj "vbrizgat" v telo. Veliko lažje mi je prenašati igle, če mi kaj jemljejo (npr. kri). Neumna filozofija, a ne user posted image

ČEŠNJE: punce, jaz bi umrla za ene par kg češenj... user posted image  A katera ve, kje se jih da poceni kupit, ker sem do sedaj videla samo take za 5000 SIT in več na kg. user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
15.5.2007 10:45:20   
Anonimen
guppy - prejšnji teden na tržnici v BTCju so bile 8/10 € na kilo (tastarih kranjskih 2400 tolarjev). Drage so ko pes, ampak jaz sem pojedla kake pol kile.... Nisem mogla rečt ne...

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3010
   [Brisano sporočilo]
15.5.2007 10:56:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3011
15.5.2007 12:04:19   
sevenka
Ojla!
Po dolgem času se zopet javljam, čeprav vas redno berem.
Guppy kako lep trebušček imaš! Ti kar zavidam, jaz imam še majhnega. Poleg tega mi je G rekla, da nosim otroka v križu, zadaj. Ali bo res porod zaradi tega težji?!? user posted image

Zadnjič je imela sestra maturantski ples in sem pojedla ogromno jagod in mi ni bilo nič slabo. Pri sosedih so pa tudi že zrele češnje, jih poželjivo gledam user posted image Komaj čakam, da bo na naši kaj zraslo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
15.5.2007 12:50:42   
Rožica*
Živjo!

Hvala za vse odgovore!
KILOGRAMI: Saj jaz razumem, da smo si različne in da različno pridobivamo težo. Vem pa tudi da je prehitro ne smemo.
Se pa bojim kot je napisala Cukerček, da bi se pretirano zredila, ker sem tudi jaz pred nosečnostjo izgubila malo več kot 20kg. In tudi jaz nikoli nočem biti več takšna kot nekoč!!!!
To vam povem samo zato, da me boste razumele in da ne boste mislile, da sem zakompleksana trlica,...user posted image user posted image user posted image user posted image , ki se obremenjuje s težo.

OKUS (sladko - kislo):Drugače pa se jaz tudi prehranjujem normalno, si privoščim vse kar se mi "lušta"....., še srečo, da imam le redke izpade apetita po sladkem, vendar ko so, navadno poizkusim vse, kar mi pride na pamet ali pred oči. user posted image user posted image user posted image user posted image
Nimam posebej izoblikovanega okusa za zladko ali kislo. Najraje imam govejo juho z zakuho, kruh in makarone. Teh bi zdaj lahko pojedla na tone, najraje imam graham špagete, ki si jih privoščim, kar brez omake, tako všeč mi je okus.. Neustavljivo željo pa imam po sdju, ko grem mimo oddelka s sadjem, me vedno premami to ali ono, medtem ko mimo slaščic se lahko sprahajam kar nekaj časa in navadno ne najdem nič zase. 

Dorotea najprej čestitke, še z moje strani!!!!  
BLAZINA: Danes grem pogledat še v Avstrijo. Včeraj sem bila v Baby centru pa je niso imeli.
Sem se že malo bolj navadila na vse vzglavnike, ki imam obložene okoli sebe. user posted image  Se mi pa zelo smili moj dragi, ker mu je ostalo res malo prostora za spanje, saj vzglavniki zavzamejo veliko prostora. Zato mislim, da bom kar kupila to blazino, sploh zato, ker je ožja, kot vzglavnik, da bomo lahko normalno spali.

VID: Tudi meni se je poslabšal in ne nameravam zato obiskati okulista, saj se ti baje vid še zelo spremeni  po porodu.

Rh-:  Tudi mene čaka inekcija.

Mala tudi jaz še vedno včasih bruham, sploh če zjutraj takoj ne jem. Drugače pa je slabot moja vsakodnevna spremljevalka.

Šolo za starše sem že zaključila. Sva se raje udeležila malo prej, ker mi je bilo lažje tam sedet, kot  v tej vročini, ki prihaja, sploh pa nas čakajo sedaj priprave na user posted image .

Lep dan
Rožica.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
15.5.2007 12:52:05   
sandra85
jutro...ja zame je dobro jutrouser posted image   mi je tamali začel ob 6h tak poskakovat, da sem do zaj bolj dremala kot spala.user posted image ma sej se ne bom pritožvala-vesela sem vsakič ko brcne, pa četudi včasih mal zaboliuser posted image

ob 6h je začel po malo brcat, pol pa je moj user posted image šel ob 6h 30 delat pa mi je cel trebušček polubčkal in rekel tamalemu, češ naj kr razgraja (da mamica ne bo spala) in je ubogal tatijauser posted image

o plačah-glih ta trenutek sem dobila SMS od študentskega servisa, da sem dobila plačouser posted image

hudo mi je za tiste, ki grete komaj skozi mesec...js sm pa taka, da bi kr vsem vse dala, ker mi je hudo!!!   ma punce, privoščim vam kako sedmico!!!

(odgovor članu sevenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
15.5.2007 12:53:03   
nana 27
Sevenka, nč bat. Jaz sem že v prvo nosila v križu pa ni bil težak porod, da te malo pomirim. Sem pa imela po porodu nekaj mesecev težave s križem in s stopanjem na desno nogo, ki so nato minile in se spet pojavile v drugem mesecu druge nosečnosti - samo bolečine v križu. Kaj ste me zdaj sprovocirale s češnjami in jagodami user posted image

(odgovor članu sevenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
15.5.2007 13:00:50   
sandra85
guppy res imaš lep trebušček!!!

pa še eno idejo bi vam dala...z mojim sva si to že pred parimi meseci domislila...ko se najin user posted image rodi, bova odprla varčevalni račun in vsak mesec bova mi2 dajala neko določeno cifro in seveda tudi oba dedka, babica, obe teti, stric, obe prababici.......in se bo že še kdo našel...nekateri bodo dali več, nekateri mogoče manj, ampak obvezno vsak mesec

mi2 seveda tega denarja ne bova tikala-ko bo pa najin user posted image star 18 let (ufff upam, da ne bo to tako hitro), pa bo imel dinarčke, pa si bo npr. avto kupu...tako da to se res splača...pa četudi se najdejo samo trije in položi vsak 5 €/mesec, se bo to čez 18 let krepko poznalo!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
15.5.2007 13:49:35   
taja83
 ojla punce!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
15.5.2007 13:56:08   
taja83
ups... sm mislila da mi spet ne bo hotlo poslat. ker sem včeraj imela probleme. dvakrat sem se spravila pisat ful dolgo sporočilo in na koncu mi ni hotelo poslati.

no v glavnem tudi jaz sem se zredila do sedaj za 5 kg od tega samo od prvomajskih praznikov za 3 kg. v ponedeljek mam morfologijo pri svojem G. pa upam da ne bo reku da je kej preveč. počasi postajam kar trebuškasta in sedaj se tudi že v ohlapnih majicah vidi, da nekaj ven rineuser posted image user posted image user posted image . tudi pikica že prav pridno poskakuje in je tko zanimivo čutit, čeprav mam občutek da vseeno večino časa spi, zvečer ko pa se uležem v posteljo je pa žurka. ponoči mam še zaenkrat mir tja do ene 8. tko da če bo pol tko spal (a). user posted image pravi, da bo mel to po mamici za bo bolj zaspanec.
drugače pa že komaj čakam morfologijo v ponedeljek in upam da je vse uredu.
uživajte ob misli na naše pikice, čeprav je zunaj čudno vreme.

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
15.5.2007 14:25:26   
Pikica pokica
Sandra, midva tako že varčujeva za najinega prvorojenca. Bova pa odprla račun tudi user posted image  in prav tako njemu polagala dinarčke na račun. Res je, da se mi od 30-50 eur, koliko dajem, nikjer ne pozna, čez 18 let pa se bo nekaj nabralo in si bo s tem lahko kaj kupil. Poleg tega imam še naložbeno varčevanje, s katerim pa bom otrokoma zagotovila štipendijo. Ne vem, kakšni časi bodo takrat in če jima bom lahko devala mesečno kaj extra denarja, tako pa ga bosta že imela privarčevanega.  

Danes sem bila v Zari in kupila body in oblekico za prijateljico, sem se pa komaj zadržala, da nisem spet kaj kupila še  za našo pupiko, saj imajo tako lepe stvari.

Ja, pa naj še povem, da spet intenzivno iščeva večje stanovanje, hodiva na oglede... Imela sva že podpisano pogodbo za eno stanovanje, pa sva na srečo pravi čas ugotovila, da s pogodbami ni vse ok, saj še ni vpisano v zemljiško knjigo. Še dobro, saj bi lahko 80.000 eur vrgla stran user posted image . Tako smo spet na starem.. Včeraj sva sicer bila na ogledu enega stanovanja.. ful lepo, prenovljeno komplet decembra 2006 ( se niso mislili seliti, pa so po naklučju naleteli na poceni hišo) in zdaj ga prodajajo. AMPAK BO VSELJIVO ŠELE SEPTEMBRA user posted image . Naj ga kupiva ali ne??????? Rada bi, da bi se vsaj čez poletje selili in da v miru počakamo na user posted image , tako pa bi imeli potem norišnico. Ampak je dobro to, da nama ne bi bilo treba nič prenavljat stanovanja, razen beljenja ( še to ne bi bilo potrebno, ampak bi vseeno). Ja, spet sem v dvomih user posted image .

PA PA

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
15.5.2007 16:12:57   
nora
Zivjo
Evo tudi midva sva vidla najingauser posted image SKoraj sva zamudila pregled, pol ure nisva imela kje parkirat, pa sem se začela jokatuser posted image sem si mislila da ne bo nič od morfologije, a sva jo tolk dolgo čakala. Ko sva prisla pred vrata pa je sestra klicala moj priimek, kaksna srečauser posted image Drugač je bilo vse v redu,PDP potrjen 22.09 in na koncu sem vprasala ce se vidi kateri spol je pa je dolgo gledal in je rekel da bo punčkauser posted image user posted image kaksen zenski instinktuser posted image
Zjutraj, ko sem se zbudila me je kar tiščalo dol, sem si mislila, da mi bo zlezla ven in cel dan imam taksen občutek. Potem se je na UZ vidlo da je cist dol in me je kar bolelo, ker je G ful pritiskal, ker ni mogel lepo vidit.
Po počitnicah bi se prijavila na šolo za starše. Ful bi rada nekaj novega izvedla, pa da se še kaj naučiva. Tako, da komaj čakavauser posted image
Tolk ste pisale o češnjih, da se mi zdaj sline cedijouser posted image bom mogla it v trgovino pogledatuser posted image

papauser posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
15.5.2007 17:15:35   
Anonimen
Sandra, saj ti pravim da niti ne vem kaj mi je mož nakladal, vglavnem tebe pozna ker si od nekoga sestra, pa potem mi je razlagal o dveh sošolkah Natašah z zanimivima priimkoma itd. Vidva sigurno nista mogla bit sošolca, ker je on o tebe starejši enih 5 ali pa 6 let. Lahko da je bil sošolec od tvoje sestre. Poznaš pa ga 100%, ker je kot **** na cesti, vsakega pozna in vsak pozna njega, pa ne ravno po kakšnem zglednem delu, čeprav se z leti boljšauser posted image . Ime pa mu je Denis Č., najprej je hodil do 6 razreda v Lucijo, v 7 in 8 razred pa je hodil v Sečovlje. Se ti že kaj šajna? Jaz se nisem hotela ustavljati, ker nisi bila sama, pa kaj ti pol naj tam okrog skačem, me boš še pisano gledala če se mi je strgalouser posted image user posted image . Kdaj greš v šolo za starše? Kam greš? Ali je treba prej poklicat li to kar greš???

Cuma, kje se ti skrivaš? Ali boš ti šla v Izolo v šolo za starše ali sploh ne nameravaš tokrat iti?

Jutri grem na morfologijo, sem že zdaj vsa nervozna, upam da bo lahko šel mož zraven in ne bo delal. Pa tudi videl ga ni že od NS, takrat je bil še mala pikica, sedaj pa jih mora imeti že okrog 30 cm in pol kile. Kot pol štruce kruhauser posted image user posted image .

user posted image Danes smo na faksu imeli zobozdravniški pregled, imam en zob za popravit, pa ne vem ali naj grem to sedaj pred porodom popravljat ali raje potem. Dajte mi povedat, koliko stane bela plomba in koliko protibolečinska injekcija?user posted image

Meni se bo v tej sopari čisto strgalo, pa še na daks vsak dan...se tolažim da samo še trije tedni in potem za vse večne čase mir pred predavalnicami, vajami, predavanji.....samo še izpiti in diploma. Čeprav mi podiplomski kar dišiuser posted image . Boljše kot hodit v službouser posted image .

Lepo se imejte.

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 3021
15.5.2007 19:40:08   
Rožica*
Hojla!

KOnčno dobila to svojo blazino user posted image user posted image user posted image !!!

Da vam ne bom več težila. user posted image user posted image user posted image  
Bom jo danes preizkusila in poročam jutri, kako se obnese.

LP.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
15.5.2007 19:51:10   
Anonimen
Jaz sem se pa tolk češenj najedla, da me vse tišči spetuser posted image . Včeraj pa hruške in nisem vso noč spala, me nič ne izuči, če pa je tako dobrouser posted image .
Sem pa čist živčna danes, upam, da moji pikici ne bo škodlo. Me je prej najemodajalec klical in si zmišljuje vsak dan neke dodatne stroške, tako, da ne vem, če ne bova z dragim vsak čas spet v Celju nazaj pristala. Bo jutri kar pošteno poknilo, ko bomo meli sestanek z ostalimi sostanovalci v hiši.
Kako je vam fajn, ko ste mele morfologijo, da ste svoje user posted image  videle, jaz to že kar pogrešam in res komaj čakam naslednji pregled. Že kar dneve odštevam. Moje kile pa kar skačejo gor pa dol..no glede na to, da sem zaprta - od češenjuser posted image  tako ali tako ni čudno.

Uživajte user posted image !

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3023
15.5.2007 20:11:37   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya, 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna

1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), okolica Vrhnike --> Lj. user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Ljubljana --> Ljubljana user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image   
1.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana
user posted image
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab, 1n, --> Celje user posted image
4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna
user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image

11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož user posted image
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (27), 1n, Strunjan --> Postojna user posted image
13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško

15.9. ribica23, 1n, --> Ljubljana user posted image
15.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Maribor user posted image
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Postojna/Lj user posted image
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Ljubljana
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota --> Avstrija?

22.9. nora (26), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
23.9. dorotea (27), 1n, Severna Primorska --> Šempeter user posted image
23.9. naja07

24.9. nova169, 1n, Velenje

24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna
user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Ljubljana user posted image
28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Ljubljana user posted image
30.9. taja83 (23), 1n, --> Trbovlje
user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, --> Ljubljana
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

Trenutno dogajanje pri septembrkah: morfologija, trebuščki rastejo, krči v nogah, gledamo vozičke, češnje-manija user posted image

TELOVADBA
Ljubljana - lemavrica išče družbo za Moj Fit
Primorska - helenav išče družbo za torek 18.20 (Ogrlica; pon/čet 17.20, tor/pet 18.20)

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
15.5.2007 20:12:15   
LINA31
DANES sem tudi jaz imela morfologijo. Bilo je super. Pregled sem imela v Ljubljanski porodnišnici, opravila pa ga je ena specializantka, s tem, da je primarij Cerar bil njen mentor. Pregled je trajal celih 50 minut, tako da so res vse podrobno pregledali in je vse fajn. Prav zabavno je bilo, ko sem poslušala njegove komentarje, ko je specializantka s sondo iskala določene organe. Fajn. No, in najpomembneješe.... Imeli bomo fantka.
Težek je 388 g, femur 34...kaj je sploh to...stegnenica?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?