|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  665 666 [667] 668 669   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
16.5.2007 15:50:51   
nanica
muki, zdaj pa vem, zakaj imaš tako nežnega otroka, ki se ob poslušanju uspavanke zjoka-ker lomiš roke

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16651
16.5.2007 15:51:12   
moci
jaz sem pa šla na pico pa lulat

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16652
16.5.2007 15:51:45   
moci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pol pa nanica uleti, pa je...
mi se pa matramouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16653
16.5.2007 15:52:35   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

@lina, saj jaz ga sploh nisem še probala niti kupila. Enkrat sem brala, ko je ena pisala, da ga je dala ta mali in da je bil totalno umeten okus (men se npr. zelo umetni zdijo uni, vitalinea in so mi bljak, pa si potem predstavljam, da so tudi uni taki - morda jim delam krivicouser posted image ). Si ga ti probala, ima običen okus, kot sadni jogurti?user posted image Ker Maxa pa ne pripravim, da bi sadnega probal, ne tekočega, ne s kakšnimi koščki.user posted image

nimam pojma user posted image verjetno sem ga probala pred davnimi časi, ko smo ga prvič kupili...ne upam sinu jogurtov jest, ker nikoli ne vem, kdaj si bo zmislil da on bi pa čebelico majo, po možnosti celo dve...user posted image user posted image  obljubim, da naslednjič ko ga odpre, mu ukradem eno žličko in ti povem...ima v hladilniku trenutno dva...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 16654
16.5.2007 15:52:40   
moci
muki, jaz mislim, da bi ti rabla kakšen tečaj obvladovanja jezeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16655
16.5.2007 15:52:52   
Anonimen
Jaoo klepetulje...ampak smo pa res na user posted image  strani...tako, da klofajmooo...

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 16656
16.5.2007 15:53:23   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

muki, kaj pa tebe vihauser posted image dej rajš se uči mornarske vozlje delatuser posted image

eno vprašanje:
zoja odpira predale. kako naj jo naučim, da se tega ne smeuser posted image

No, zdaj pa zares. Ko to dela, jo zelo strogo poglej, dvigni palec in z nizkim glasom povej. NE SMEŠ, ter jo odstrani.
Si bo hitro zapomnila. Ampak bodi dosledna, če boš včasih popustila, bo zmedena in ji ne bo jasno, kaj to pomeni NE.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16657
16.5.2007 15:53:31   
piskot
moci ja ce mamo pa zatezene moze. da nam pol spet poslusala da sem cel dan u luft gledala.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16658
16.5.2007 15:53:54   
@lina

sem poslala desca po zaščite za vtičnice, a zdej naj še za predale naročim. a ne bi blo ceneje, če kar ketno nabavi user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16659
16.5.2007 15:54:09   
Anonimen
Ste se pa res potrudile...naš škrat že spi, jaz grem pa hitro malo pospravit...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16660
16.5.2007 15:57:47   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

muki, zdaj pa vem, zakaj imaš tako nežnega otroka, ki se ob poslušanju uspavanke zjoka-ker lomiš roke

A si prebrala ? Imaš kaj pametnega svetovat, ker res rabim nasvet ali si mogoče odgovorila na temi ? Res ne vem, kaj naj, kako je prav, kakšno knjigo bi rabila.........grem gledat, če si mi kaj napisala.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16661
16.5.2007 15:58:34   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

muki, kaj pa tebe vihauser posted image dej rajš se uči mornarske vozlje delatuser posted image

eno vprašanje:

No, zdaj pa zares. Ko to dela, jo zelo strogo poglej, dvigni palec in z nizkim glasom povej. NE SMEŠ, ter jo odstrani.
Si bo hitro zapomnila. Ampak bodi dosledna, če boš včasih popustila, bo zmedena in ji ne bo jasno, kaj to pomeni NE.

no hvala. sem vedela, da obstaja možnost.
ampak iskreno, a je delovala pri nežiuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16662
16.5.2007 16:02:24   
@lina

Psaša, jaz bi pač malo počakala z zelenjavo. Čisto nič noče, ali samo določenih zadev? Krompir, riž, to je? Ker za kosila mu lahko komot to daješ, pa polento, gresovo juhco....malo počakaj, kakšna dva tedna, da malo pozabi.

MESO ŽE DAJETE? Jaz še nisem bi počakala do 7 meseca in potem kakšno kurjo juho ali kaj takega.
Sem pa dala malo kisle smetane v krompirček in je tako odpirala usta kot da še nikoli ni jedla.

Sem že skuhala košček belega mesa skupaj z zelenjavo... včasih mu prav paše; meni je rekla že po 6. mesecu, ker je bil malo slabokrven, no dala sem mu prvič tam nekje po 6,5 mesecih

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16663
16.5.2007 16:07:20   
muki1
Mož...moj je okej. Imava pa oba tudi temne plati user posted image . Včasih sem res lena rit in nič ne naredim, pa pride domov v razmetano, kakšnih 15 minut za mano, ker jaz res kofetkam in bluzim. Včasih je spet on lena rit, pa leži na kavču medtem ko jaz čistim ko norc. Včasih recimo zjutraj vstanem in na stolu najdem gornji del pižame, na kavču pa spodnji.... pride tak dan, res...
Ampak načeloma sva oba za vse, s tem, da kuham izključno jaz, kosi pa on. Posesa, pobriše prah, pomije posodo, tudi zlikat zna srajco, kopa otroka.... ni da ni.

Odvisno kakšne smo volje, včasih je dovolj nepospravljen pas, da mi pisker dvigne, ko sem dobre volje in vsa srečna pa sem mnogo bolj tolerantna...verjetno je pri njih enako user posted image .
Pa še nekaj moram napisati, pri nas bi lahko imeli služkinjo, ki bi pospravljala 24/7. Če takoj v sekundi ne pospravimo za sabo, je čez dve uri že kaos user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16664
16.5.2007 16:09:41   
muki1

eno vprašanje:

no hvala. sem vedela, da obstaja možnost.
ampak iskreno, a je delovala pri nežiuser posted image

Ni imela te navade, da bi odpirala predale user posted image  user posted image  user posted image .

No, je delovalo pri drugih stvareh ( vlačenje mačke za kožušček, vlečenje prta z mize...)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16665
16.5.2007 16:11:05   
frrrr

joj, kok se te kranjčanke hvalijo user posted image
user posted image  user posted image  user posted image pa nobena ne pride s kakšnim pecivom okrog, al pa vsaj stanovanje pospravit, a ne user posted image  user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16666
16.5.2007 16:13:07   
frrrr
moci, imaš 1666 postov... hitr enega user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16667
16.5.2007 16:13:54   
frrrr
js sm pa dodatno zvezdico dobila, pa sploh ne vem kdaj user posted image eh, grem se stiskat k mojim dedcema... papa

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16668
16.5.2007 16:51:53   
muki1
O Frrrr welcome to the gobec klub user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16669
16.5.2007 17:01:05   
Maxica
Eh, saj če človek še z najboljšo voljo hoče vam sledit, ne more. Hitro je nekaj krivo, da v tri krasne klofate po tipkovnici, enkrat lovimo 500, drugič 600, pol že 666 ni več dobra... Jejhata, jejhata...user posted image user posted image
Altati, Piskot, pridni, pridni.user posted image
Vsi ta bolančkani, ta stari in mladi, čimprej se poštimajte.
Ti, Muki, pa sploh, malo bolj pazi na svoje otroke, če že nase ne.user posted image
Psaša, čakam, da bo en dan lepo vreme, pol pa res uletimo do tebe, no. Glede zelenjave ne vem, pri nas je podobna pesem. Sadje ok, zelenjava pa bučke z banano, brokolijeva juha s krompirjem, korenčkov pire, drugega pa mislim, da še nismo probali. Ni pa nič od tega prav z veseljem jedel, bolj z animacijo in pod prisilo.user posted image  Mah, bo že.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16670
16.5.2007 17:01:30   
moci
še 1 postuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16671
16.5.2007 17:56:54   
piskot
takole.

no danes sem klicala na uz kolkov, kako je s tem, da ne smemo hodit do septembra. pa smo dobili nov termin 12.6. user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16672
16.5.2007 18:06:41   
*anč*
ste se pa razpisale!!
piskot, altati   bravo, full sta pridne!user posted image user posted image user posted image
frrrr user posted image za user posted image

jst pa dons sploh nism bla tok pridna. sm se učila pa so se mi kr oči zapirale. ko je tristan ratal sitkan, sm pa mela izgovor in šla z njim spat! mene to vreme čist unič, se mi nč ne da.
eno vprašanje... moj tristan ma že kak teden pikice okol jajčk in na nogicah tam kjer ga stisne plenica. full ma rdeče in ga srbi. probal smo s praško pasto, čajevcem, hrastovim lubjem, odvito rito pa je blo sam za odtenk bolš. zdej je pa spet isto. a mislte da morva do pediatra? kakšna ideja?

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16673
16.5.2007 18:14:35   
piskot
anc no enkrat na leto smo pa lahko tud kranjcanke pridne user posted image . aja dobro, zase govorim. altati je skoz.

mi smo rito resili z zracenjem in menjavo plenic. uporabljamo neklorirane plenice od takrat naprej. vmes sem nekajkrat poskusila s pamperskami. pa smo spet dobili pikice. neklorirane plenice dobis v milerju ali dm.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 16674
16.5.2007 18:15:34   
moci
drage soštudentskesotrpinke (bom izumljala besede, kot nemciuser posted image ):

predlagam, da organiziramo študijsko igralna srečanja - zdaj bo toplo, se dobimo na enem travniku, razgrnemo eno ogromno ceradouser posted image , gor naložimo user posted image user posted image in potem jih ena pazi, ostale pa intrenzivno študirajo. menjava na pol ure (a lahko kdo dlje zdržiuser posted image ). če katera samo pogleda stran od knjige, jo takoj druge brcnejo v rit. lahko pa tudi najamemo muki, pa roke lomiuser posted image samo potem bo težko na izpitu, posebej če bo desne lomila (al pa levičarkam leve)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
torej?user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 16675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  665 666 [667] 668 669   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  665 666 [667] 668 669   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.