|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  663 664 [665] 666 667   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
16.5.2007 11:53:59   
piskot
no saj moj najdrazji tudi kaj naredi. samo ravno zadnjic sem popenila, ker je posesal, pol je bil pa uzaljen ker mu nisem hvala rekla. ja kdo pa meni kdaj hvala rece?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16601
16.5.2007 11:58:29   
viv_
Evo viv user posted image  Nisem prišla do kofeta. Tamala je zaspala in sva obrnili proti domu, zdaj pa spi zunaj.

Frrrr - za evidenco: 30.10., 19:36, 51 cm, 3360 g

mis - ne sikiri se! Klasika... Mene moj to stalno neki prca, tko pol v šali pol zares, ker ga nadvse zabava, ko jaz potem znorim... Grrrrrrrr! Sej sem mu predlagala, da lahko zaključim porodniško, pa bo on doma, jaz grem pa v službo. Deci mislijo, da je tale porodniška cel žur - kofetkanje, klepetanje, zabava... No, sej ne da trpim, ampak cajt mi ravno ne ostaja.

Do kam smo zdej z Brdom?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 16602
16.5.2007 12:00:53   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Punce mene res skleroza daje...se mi zdi, ali je ena dala svojem user posted image  jogurt Čebelica Maja? Sem ga videla v trgovini pa nisem vedela ali ga naj vzamem ali ne...ga potem nisem, ampak mislim, da bi ga lahko...Altati?
Pa še to....a ste že dale skutko? Pa katero...sem čisto izgubljena pri mlečnih izdelkih...so please help....

SMo pa danes že 3x kakali...

LP

To sem bila jaz... skutico pa sem dala od Lj. mlekarn junior, so tako pakirane kot Fruchttzwerge.. lahko pa daš navadni jogurt (3,5 m.m.) + sadje....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16603
16.5.2007 12:01:12   
@lina
Gael in Val - čestitke!user posted image user posted image

Barby, hura za Rozi!user posted image

Frrrr, daj poskusi še Hippove marelice. Matjaža prav res vsakič odprejo in potem imamo pravi sralni dan. Božček, upam da kmalu spravi ven!user posted image

Jaz tudi ne prenesem takih stavkov glede gospodinjenja in me preseneča, da pravite, da jih v tolikšni meri še slišite ali poslušate.
Midva si delo deliva - OK, razen kuhanja, za kar sva se zmenila, da jaz bolj okusno skuham in pralnega stroja, ker se mu ne ljubi naštudirat funkcij... Sicer pa on tudi sesa, zloži v pomivalca, vključi sušilca, jaz tudi kosim travo, zamenjam žarnico, pumpam gume na avtu, dolijem vodo, obadva sva zidala pri naši hiški, otroka previje, kopa... Nikoli mi ne reče, zakaj ni skuhano ali še manj pospravljeno... Bi si verjetno fejst zapomnil dan, ko bi to rekel. Sva oba zelo zaposlena in edino kar si očitava, je da smo premalo skupaj. Pa še tri mesece, pa bo tudi to bolje, ko se bomo preselili.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 16604
16.5.2007 12:06:16   
@lina

Punce mene res skleroza daje...se mi zdi, ali je ena dala svojem user posted image  jogurt Čebelica Maja? Sem ga videla v trgovini pa nisem vedela ali ga naj vzamem ali ne...ga potem nisem, ampak mislim, da bi ga lahko...Altati?
Pa še to....a ste že dale skutko? Pa katero...sem čisto izgubljena pri mlečnih izdelkih...so please help....

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ena je menda res pisala o tem, @lina, ali se pa motim. Ne vem, enkrat sem brala, da so ti jogurti tako zelo umetni, da se jih jaz bolj kot ne izogibam. Naš ta velik ima še zdaj najraje navaden jogurt in sem s tem prav zadovoljna. Lanu pa nisem še dajala nobenih mlečnih izdelkov. Pojma nimam, kako je zdaj s skutkami in kislimi smetanami kot dodatki v zelenjavo. Altati, ti boš bolj vedela.user posted image

Ja, res sem jaz omenjala Čebelico Majo, ampak jo kupujem za starejšega sina, ne za juniorja...zanj zaenkrat še ne bom...

Sem šla pa prav gledat sestavo tega sadnega jogurta in ne vidim nobenih e-jev, konzervansov in drugega kot: pasterizirano mleko, sladkor in grozdni sladkor, sok rdeče pese, korenčkov sok, ter dodani B in E vitamini.
Bravo za Maxa, ki ima najraje navadni jogurt. Nam ni uspelo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16605
16.5.2007 12:14:24   
frrrr
viv, sm zabeležila.

pri nas je kopanje izrecno opravilo moža... in z Jašo zeloo uživata... js jima medtem pripravim previjalno  (brisačo namestim in odstranim umazane zadevce)
previjam ponavadi js... mož mi asistira, če je doma oz. animira tamaučka...
hranjenje zaenkrat tut sama štimava, ker naj bi otrok imel prvih nekaj mesecev isto osebo za hranit... to upoštevamo tudi pri uvajanju..
igra... midva imava razvlečeno čez cel dan... mož in tamauček pa imata vse skup natrpano v tisto urco, ko sta skup
vozičkanje... ponavadi js... čez vikende skupaj... mogoče js kdaj v trgovino vmes skočim ali pa kaj drugega na hitro uštimam, ampak je bolj izjema kot pravilo.... če smo skupaj, pač to izkoristimo
domača opravila - pomivalc oba filava, kuha nihče ne user posted image js neki zase+Jašo, mož v službi je, perilo oba štimava, vendar js v 85%, prah+tla+kopalnica so bolj kot ne v mojem naboru nalog, rože so moževo delo... kaj še? ne spomnem se...

grem gledat ali nam je uspelo... neki je toplo v naročju user posted image upam, da ne le lulanje...

hvala vsem za nasvete! bom šla enega po enega... do uspeha user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 16606
16.5.2007 12:20:01   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ena je menda res pisala o tem, @lina, ali se pa motim. Ne vem, enkrat sem brala, da so ti jogurti tako zelo umetni, da se jih jaz bolj kot ne izogibam. Naš ta velik ima še zdaj najraje navaden jogurt in sem s tem prav zadovoljna. Lanu pa nisem še dajala nobenih mlečnih izdelkov. Pojma nimam, kako je zdaj s skutkami in kislimi smetanami kot dodatki v zelenjavo. Altati, ti boš bolj vedela.user posted image

Ja, res sem jaz omenjala Čebelico Majo, ampak jo kupujem za starejšega sina, ne za juniorja...zanj zaenkrat še ne bom...

Sem šla pa prav gledat sestavo tega sadnega jogurta in ne vidim nobenih e-jev, konzervansov in drugega kot: pasterizirano mleko, sladkor in grozdni sladkor, sok rdeče pese, korenčkov sok, ter dodani B in E vitamini.
Bravo za Maxa, ki ima najraje navadni jogurt. Nam ni uspelo!

@lina, saj jaz ga sploh nisem še probala niti kupila. Enkrat sem brala, ko je ena pisala, da ga je dala ta mali in da je bil totalno umeten okus (men se npr. zelo umetni zdijo uni, vitalinea in so mi bljak, pa si potem predstavljam, da so tudi uni taki - morda jim delam krivicouser posted image ). Si ga ti probala, ima običen okus, kot sadni jogurti?user posted image Ker Maxa pa ne pripravim, da bi sadnega probal, ne tekočega, ne s kakšnimi koščki.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 16607
16.5.2007 12:25:26   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Midva si delo deliva - OK, razen kuhanja, za kar sva se zmenila, da jaz bolj okusno skuham in pralnega stroja, ker se mu ne ljubi naštudirat funkcij... Sicer pa on tudi sesa, zloži v pomivalca, vključi sušilca, jaz tudi kosim travo, zamenjam žarnico, pumpam gume na avtu, dolijem vodo, obadva sva zidala pri naši hiški, otroka previje, kopa... Nikoli mi ne reče, zakaj ni skuhano ali še manj pospravljeno... Bi si verjetno fejst zapomnil dan, ko bi to rekel. Sva oba zelo zaposlena in edino kar si očitava, je da smo premalo skupaj. Pa še tri mesece, pa bo tudi to bolje, ko se bomo preselili.

hvala enako!
Tu se pa jaz podpišem!
Moj je enak in kvečjemu mi kdaj rečem, zakaj vse naredim, naj njemu pustim!
Da o tem, da nikoli ne pospravim in pomijem po kosilu, ker vedno on naredi, raje ne govorim...Moj je res zlat, priznam!
danes me je že napizdil zakaj imam čistilno akcijo, da naj raje ležim in malo počijem.....
Si pa res očitava, da imava premalo časa drug za drugega...ampak saj bo bolje...sem optimist!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 16608
16.5.2007 12:25:44   
Pikicapokica6
frrrr - upam, da ste uspeli kaj konkretnega v hlače narestuser posted image

Imam pa jaz eno vprašanje zdaj, posebno tiste mamice, ki ste že kar napredovale s hranjenjem. Koliko sadne kašice pojedo vaši user posted image  za zajtrk? Zdi se mi, da naša za zajtrk poje dovolj sadne kašice, da bi lahko to bil že čist samostojen obrok, brez dodatnega dojenja. Ali vaš user posted image  sam ni hotel potem več dojenja, ali ste ga ve ukinile?  Naša na vsak način hoče še dojenje, če ji ne bi dala, bi bil pa verjetn cel halo. Ali naj preprosto neham in preslišim tuljenje od tamale al kaj?
Pa tudi tako je pri nas, da ne vem, kaj je glavni obrok in kaj malica. Vse imamo razmetano čez dan. Se mi zdi, da mala kar naprej po malo nekaj je, pa spet pije pri meni, pa spet malo gh.....Kar naprej.....Nekako ne najdemo enga sistema, ki bi ji ustrezal. Nikoli se naenkrat ne naje toliko, da bi npr. zdržala cele 3 ali 4 ureuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16609
16.5.2007 12:36:31   
viv_
No, da ne bo zgledalo, da mojga sam šimfam, ker nardi kar nekej. Pomivalc je v njegovi domeni, pospravi tut, pa v 90% ma nočno hranjenje na čez. Tudi s puncama se lepo daje in tko...

Ampak še vedno me pa z veseljem prca, kok je tale porodniška samo ena uživancija in kofetkanje ...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 16610
16.5.2007 13:08:34   
nanica
A smo Brdo zdaj na petek prestavile? A vse lahko?

Altati, vi pa zdravi ostanite, da ne boste kaj zakuhali slučajnouser posted image

Obenem pa sprašujem tudi za piknik, saj sem dobila eno ponudbo za 9. junij, pa bi šla raje na piknik, priznam.
A smo se kaj zmenile? Vsaj za kraj?

A veste, da ima morje že 21 stopinj?user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 16611
16.5.2007 13:18:48   
Anonimen
Kakšen je pa zrak v Olimiah? Mislim, ali je toplo dovolj...smo kar 90% za tole varianto...

LP

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16612
16.5.2007 13:28:10   
*anč*
frrrr  tristan se je rodil 22:22.  probi s tistim sokom, mogoče pa pomaga, revežek mali user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16613
16.5.2007 13:34:50   
*anč*
frrrr   sm pozabla... če mu doma ribaš jabučko morš full pazit, da ne zoksidira, ker to pol zapira!!!  pa sej verjetn veš.  hvala za rojstne dneve!
mamica81 ne se sekirat, če mala je bolj redko in večkrat, ima pač manjši želodček. tristan se takoj po obroku GH ne doji, ker se naje, ta sitost pa traja zelo različno... od 1-4 ure. čez dan se še vedno doji, takrat ko hoče, ponavad rata mal sitkan.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 16614
16.5.2007 13:44:52   
borovnicka
kaj je z brdom?

jest mam v petek ob 11h zobarja, če boste zgodnje vas pridem pogledat predem malčka peljem v varstvo k mami. (itak grem v tisto smer)

nagajivčka TT

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 16615
16.5.2007 13:47:35   
borovnicka
Mal vas prebiram pijem user posted image pa bosta že tamaldva pokonc tko da se lepo imejte v tem nelepem vremenu.

dopoldne smo bili v kr obiju - v muci maci, da se je tjan mal igral, tjaš pa težil ker ni mogel na tla. a bilo je fino.

nagajivčka TT

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 16616
16.5.2007 14:50:49   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

A smo Brdo zdaj na petek prestavile? A vse lahko?

Altati, vi pa zdravi ostanite, da ne boste kaj zakuhali slučajnouser posted image

Hvala bogu za našo Viv, ki me jeopomnila, da ne morem v petek na Brdo, ker moram it gledat Taro, ki pleše na maturantski paradi.
Jutri me čaka pa registracija in obisk, prijateljice, ki je bila operirana zaradi rakastih sprememb na materničnem vratuuser posted image

Tako da meni žal ta teden Brdo odpade....too much zasedenauser posted image

Drugi teden pa lahko.....

Sem danes zjutraj razmišljala, da bi se Piskot k tebi povabila na kavo...potem me je pa zagrabila delovna mrzlica in sem:
- zamenjala posteljnine
- jih oprala
- pomila kuhinjo
- očistila kopalnico in wc
- pospravila Tiio sobo, kar je poseben izziv
- tudi Tarina je bila poglavje zase
- posesala
- pomila po tleh
- zalila rože
- skuhala kompot in korenčkovo juho
- in spekla češnjev zavitek (štrudelj po naše)

a sem bila kaj pridna?????

in tako Piškot se nisem uspela povabiti k tebi na kavouser posted image  (itak pa ne vem, če bi me sprejelauser posted image )

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16617
16.5.2007 14:54:20   
lucika
VAVA  vas vse lepo pozdravlja! luka ima že tri dni vročino, na srečo pa gre na boljše...

tudi jaz in aidan vas pozdravljava. tako kot vavi, tudi meni nekam prehitro minevajo dnevi...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16618
16.5.2007 15:04:51   
frrrr
nismo še kakali...
jabolčni sok, doma naribano jabolko, takoj uporabim... ga je blo pa tk malo, da ni uspelo porjavet...

*anč* sm vnesla v seznam uro rojstva

Jaša spi drugo rundo... upam, da bo tut ta tolk luštna kot prva in bo potem normalno do večera zdržal...

zdej grem pa kolegici diplomsko oblikovat... potem pa mogoče mau pogledam kaj bi lahk pod mojim naslovom diplomske pisalo user posted image eh, bom raje kaj pojedla in dokler se bo že tamauček zihr zbudil

lep dan!
gabi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16619
16.5.2007 15:05:32   
frrrr
altati, PRIDNA SI BLA! user posted image mene pa kr ne prime... ne vem kaj je narobe user posted image  

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16620
16.5.2007 15:07:14   
frrrr
upam, da Luka čimprej poštima karkol ga tare in se zato z vročino bori... vavo tut js pogrešam...

lucika, hvala tut za tvoje pozdrave user posted image pozdravljamo nazaj! user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 16621
16.5.2007 15:08:15   
muki1
Pozdrav, da se še jaz na kratko javim.
Prišle z sprehoda, spet prehlajeni, mamo boli grlo, Iva kašlja in ji teče z noska, štrik kupljen...verjetno se bom v kratkem obesila user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16622
16.5.2007 15:11:55   
frrrr
aja, Brdo ta teden? mogoče bi blo res bolje drug teden... kako je sploh z vremensko?
drgač pa je mož ravno za petek zmenjen za pregled klime v avtu... ne dela in se ne moremo več tk okol vozit, ker se bomo skuhali... na morje smo šli tolk zgodaj, da še ni blo vroče, pa zvečer nazaj... ampak skoz pa ne moremo gledat na to, da potujemo samo zjutraj in zvečer.

piknik... js že tut sprašujem kaj je s tem... js bi vas res rada vidla... če sem iskrena, bi mi najbolj sedlo Prekmurje... nanicino lokacijo bi že še uporabili... pa vavino tut... zdej me mika Prekmurje in njihovi bazenčki... organizacijo bi morali pa mau poenostavit, da se ne bomo ukvarjali s peko in temi zadevami, ampak družinskemu druženju - predlagam sendvič+frutek party na dekcah user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16623
16.5.2007 15:13:39   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Pozdrav, da se še jaz na kratko javim.
Prišle z sprehoda, spet prehlajeni, mamo boli grlo, Iva kašlja in ji teče z noska, štrik kupljen...verjetno se bom v kratkem obesila user posted image
ne morš, ker pol noben ne bo rihtal lokacije na vašem koncu user posted image
mami, dej en dan pij čajček in samo po tipkovnici žgi, pa tiho bodi in bo grlo ok user posted image
pošiljam ti kup zdravja... ti mi pa sranje pošlji, da bomo lahk previjali drekeca pekeca user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16624
16.5.2007 15:19:01   
altati
frrrrr- mogoče bo pa Muki štrik uporabila in bomo imele izgovor za obisk Prekmurjauser posted image

Muki- nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo bit hujše...štrik naj še malo počaka, ok???? 

vava - hitro ozdravite!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  663 664 [665] 666 667   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  663 664 [665] 666 667   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.