Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: @lina IZVIRNO SPOROČILO: barby84 Punce mene res skleroza daje...se mi zdi, ali je ena dala svojem jogurt Čebelica Maja? Sem ga videla v trgovini pa nisem vedela ali ga naj vzamem ali ne...ga potem nisem, ampak mislim, da bi ga lahko...Altati? Pa še to....a ste že dale skutko? Pa katero...sem čisto izgubljena pri mlečnih izdelkih...so please help.... IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Ena je menda res pisala o tem, @lina, ali se pa motim. Ne vem, enkrat sem brala, da so ti jogurti tako zelo umetni, da se jih jaz bolj kot ne izogibam. Naš ta velik ima še zdaj najraje navaden jogurt in sem s tem prav zadovoljna. Lanu pa nisem še dajala nobenih mlečnih izdelkov. Pojma nimam, kako je zdaj s skutkami in kislimi smetanami kot dodatki v zelenjavo. Altati, ti boš bolj vedela. Ja, res sem jaz omenjala Čebelico Majo, ampak jo kupujem za starejšega sina, ne za juniorja...zanj zaenkrat še ne bom... Sem šla pa prav gledat sestavo tega sadnega jogurta in ne vidim nobenih e-jev, konzervansov in drugega kot: pasterizirano mleko, sladkor in grozdni sladkor, sok rdeče pese, korenčkov sok, ter dodani B in E vitamini. Bravo za Maxa, ki ima najraje navadni jogurt. Nam ni uspelo! @lina, saj jaz ga sploh nisem še probala niti kupila. Enkrat sem brala, ko je ena pisala, da ga je dala ta mali in da je bil totalno umeten okus (men se npr. zelo umetni zdijo uni, vitalinea in so mi bljak, pa si potem predstavljam, da so tudi uni taki - morda jim delam krivico ). Si ga ti probala, ima običen okus, kot sadni jogurti? Ker Maxa pa ne pripravim, da bi sadnega probal, ne tekočega, ne s kakšnimi koščki.