Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:54:25
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Ne vem zakaj je temu tako... mogoce zaradi slabih izkusenj iz otrostva... ko je moj oce hodil domov pijan in smo se ga vsi bali in mami je vedno jokala... In jaz nocem, da se on nebi druzil s prijatelji, samo doma ga ne maram pijanega... In ne vem kako naj mu to dopovem... Mogoče pa mu poskušaj zaupati, da ne bo postal takšen kot tvoj oče. Saj verjetno ni isti. Morda pa s tem nezaupanjem tudi ti žališ njega, ker ga enačiš s svojim očetom.
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:55:02
|
|
|
|
baguSka
|
ti moraš pa vedeti, da on mogoče ni tvoj oče.. pa sta spet zmagala jaz se zavedam da on ni moj oce... boli me pa vseeno ko ga vidim, ne in ce ga prosim, da domov raje pride trezen (domov!!! ker ce pije tako da ga jaz ne vidim mi je vseeno) in me en uposteva, potem imam obcutek, da me ne spostuje dovolj...
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:56:50
|
|
|
|
baguSka
|
Mogoče pa mu poskušaj zaupati, da ne bo postal takšen kot tvoj oče. Saj verjetno ni isti. Morda pa s tem nezaupanjem tudi ti žališ njega, ker ga enačiš s svojim očetom. Sej ga ne enacim. Sem zlo tolerantna... Nic mu ne tezim in nic. Povedala sem mu svoje predloge, da me pac nebi to tolk motilo in vse... Moti pa me, da se on ne more vsaj tolk potrudit, da bi domov prisel vsaj naslednji dan, ko bo trezen.
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:57:23
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ti moraš pa vedeti, da on mogoče ni tvoj oče.. pa sta spet zmagala jaz se zavedam da on ni moj oce... boli me pa vseeno ko ga vidim, ne in ce ga prosim, da domov raje pride trezen (domov!!! ker ce pije tako da ga jaz ne vidim mi je vseeno) in me en uposteva, potem imam obcutek, da me ne spostuje dovolj... kaj je alkoholik ko je skoz pijan?
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:59:36
|
|
|
|
baguSka
|
plačaj mu še hotel pa bo vesel no... fora je v tem, ker bi lahko prespal pri starsih... ampak bohnedej, da bi ga oni vidli tacga!!! jaz ga pa lahko!!!!
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 13:00:53
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Kam pa naj bi šel do naslednjega dne? Jaz bi raje videla, da pride k meni domov, pa tut če ornk narolan. Vsaj vem kaj se z njim dogaja. Poskusi se postaviti še v njegovo kožo.
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 13:01:19
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka plačaj mu še hotel pa bo vesel no... fora je v tem, ker bi lahko prespal pri starsih... ampak bohnedej, da bi ga oni vidli tacga!!! jaz ga pa lahko!!!! pol mu raje plačaj zdravljenje.. ker očitno ima problem, ko je skoz pijan..
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 13:01:45
|
|
|
|
baguSka
|
kaj je alkoholik ko je skoz pijan? kdo pa pise o tem da je skoz pijan sem kje omenila to??? moj ni tak... sploh ne... ampak se takrat ko pac pije me zmoti... jaz sem vesela ker ni skoz pijan... ker ce bi bil, potem sploh brez premisleka, nebi vec bil moj partner... in sploh nebi debatirala tuki gor!!!!
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 13:03:48
|
|
|
|
baguSka
|
Poskusi se postaviti še v njegovo kožo. Ja se poskusam... in nekak ne stekam, kako mi lahko pride domov pred oci, ker sem mu ze parkrat povedala, da se mi takrat obraca, ko ga vidim U bistvu ga niti videt ne morem... In on to ve, pa mu je vseen vseeno in pride domov tak... In ima kje spat, ampak noce!!!
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 13:04:10
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka kdo pa pise o tem da je skoz pijan sem kje omenila to??? moj ni tak... sploh ne... ampak se takrat ko pac pije me zmoti... jaz sem vesela ker ni skoz pijan... ker ce bi bil, potem sploh brez premisleka, nebi vec bil moj partner... in sploh nebi debatirala tuki gor!!!! no če pa ne pije skoz.. potem pa pač ignoriraj tist dan ko pride domov.. verjetno tudi on pri tebi kaj ignorira kar ga moti.. in sta zmagala
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 13:04:38
|
|
|
|
baguSka
|
pol mu raje plačaj zdravljenje.. ker očitno ima problem, ko je skoz pijan.. No. Kaj si cinicen zdej Kdo teb kej hoce???? Jaz samo povem svoje mnenje...
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 13:05:16
|
|
|
|
Anonimen
|
kdo pa pise o tem da je skoz pijan sem kje omenila to??? moj ni tak... sploh ne... ampak se takrat ko pac pije me zmoti... jaz sem vesela ker ni skoz pijan... ker ce bi bil, potem sploh brez premisleka, nebi vec bil moj partner... in sploh nebi debatirala tuki gor!!!! Ja, kolikokrat pa potem je, da te tako zelo moti? Zate prevečkrat, a ne, pa četudi je to enkrat na mesec al kako?
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 13:05:25
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Sam mene bi pa to bolj prizadelo, če bi on pijan hodil spat k staršem in ne domov. Sigurno. Pa saj to ni velikokrat, ne?
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 13:05:52
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ja se poskusam... in nekak ne stekam, kako mi lahko pride domov pred oci, ker sem mu ze parkrat povedala, da se mi takrat obraca, ko ga vidim U bistvu ga niti videt ne morem... In on to ve, pa mu je vseen vseeno in pride domov tak... In ima kje spat, ampak noce!!! pol pa pretiravaš vidm če pride tak domov parkrat na mesec.. pejt brat knjigo.. pa je verjetno ga ne bo motilo..
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 13:07:22
|
|
|
|
baguSka
|
no če pa ne pije skoz.. potem pa pač ignoriraj tist dan ko pride domov.. verjetno tudi on pri tebi kaj ignorira kar ga moti.. in sta zmagala ja.. verjetno kaj ignorira.. ampak ni izrazil nobene posebne zelje... ce bi vedla da delam nekaj kar ga zelo moti, potem bodi 100%, da tega nebi pocela!!!!
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 13:09:14
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Ja se poskusam... in nekak ne stekam, kako mi lahko pride domov pred oci, ker sem mu ze parkrat povedala, da se mi takrat obraca, ko ga vidim U bistvu ga niti videt ne morem... In on to ve, pa mu je vseen vseeno in pride domov tak... In ima kje spat, ampak noce!!! Jaz vem, da če bi bila na njegovem mestu tut sigurno ne bi hotla it spat drugam. Dom ni samo od enega partnerja.
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 13:09:30
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka no če pa ne pije skoz.. potem pa pač ignoriraj tist dan ko pride domov.. verjetno tudi on pri tebi kaj ignorira kar ga moti.. in sta zmagala ja.. verjetno kaj ignorira.. ampak ni izrazil nobene posebne zelje... ce bi vedla da delam nekaj kar ga zelo moti, potem bodi 100%, da tega nebi pocela!!!! če se štekata.. pol ni nobene panike če je pa nasilen ko je vinjen.. je pa to drugo.. to pa ne odobravam.. če pa pride nabrklan domov.. vesel.. in pol zaspi.. pol je pa to pohvalno.. predstavli si da bi bil skoz doma.. brez kolegov.. to je šele za znoret
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 13:09:38
|
|
|
|
Taula
|
pride domov.. verjetno tudi on pri tebi kaj ignorira kar ga moti.. in sta zmagala ja.. verjetno kaj ignorira.. ampak ni izrazil nobene posebne zelje... ce bi vedla da delam nekaj kar ga zelo moti, potem bodi 100%, da tega nebi pocela!!!! Zamenjaj partnerja če te tako moti. Ali pa preboli negativne izkušnje iz otroštva.
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 13:11:04
|
|
|
|
baguSka
|
Ja, kolikokrat pa potem je, da te tako zelo moti? Zate prevečkrat, a ne, pa četudi je to enkrat na mesec al kako? U bistvu ja. Vse je kul. Tud ce vem da ga nekje pije. Samo da potem ne pride domov pijan. Jaz vem da je v meni problem... To je ocitno. Pac ne maram tega. In sva tud s predlogi in resitvami prisla na dan, ampak mene se vedno moti. Enostavno ko ga zagledam pijanega - ga zasovrazim. Pa ceprav samo za tisto urico preden zaspi... Ker zjutraj je potem vse ok. Je pa cisto nekaj drugega, ce se napijeva skupaj... Ker potem sem pijana tud sama in njega lazje sprejemam, ker sva na istem nivoju. Ampak meni pac ni tolk do nalivanja... Sem poskusla tud tko ze, da ko je su on s kolegi in sem vedla kaksen bo prisel domov, da sem si kar pivo odprla, zato da bi si olajsala njegov prihod domov... In je pomagalo, ampak mi pac ne pase vedno pit... Sploh pa ne samo zarad tega.
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 13:12:04
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Vem pa tudi, da tut sama včasih rada spijem kakšno pivo. Vsake toliko tut 2,3,4+. Al pa greva skupaj tkole v družbo, na nekaj piv+. Pa da mi meni nekdo govoril, da zaradi tega ne smem spati doma?! Ni varjante. Čisto dobronamerno, očitno je, da nisi prebolela tega kar se ti je dogajalo v otroštvu. Poskusi se morda poglobiti vase. Ker koliko razumem, bo tvoj vseeno vsake toliko šel napijačo in prišel pijan domov, da pa noče spat drugam ga pa jaz čisto razumem. Torej poskusi delati še s seboj.
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 13:13:00
|
|
|
|
baguSka
|
Jaz vem, da če bi bila na njegovem mestu tut sigurno ne bi hotla it spat drugam. Dom ni samo od enega partnerja. Ja sej imas prav. U bistvu bom jaz tista, ki bom od zdej naprej raje hodila spat drugam... In se bom vrnila sele naslednji dan ko bo trezen!! Edino to mi se vedno ne bo vsec, ker bo tak sedel za volan in se peljal kar precej km...
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 13:14:48
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Edino to mi se vedno ne bo vsec, ker bo tak sedel za volan in se peljal kar precej km... Tle bi pa jaz ornk zaropotala. Pa naj gre ven brez avta, če ve da ga bo pil. Tega pa nikakor ne odobravam, ker ne ogroža samo sebe, ampak tudi druge.
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 13:18:42
|
|
|
|
baguSka
|
Zamenjaj partnerja če te tako moti. Ali pa preboli negativne izkušnje iz otroštva. No, u bistvu je to edina stvar ki me moti pri njemu... RAzen tega, da mu vcasih prehitro popustijo zivci in da je hitro uzaljen... Vse ostalo je pa superca!!! In ga ni boljsega!!! Ampak samo takrat ko je trezen!!! Ko pride domov nabrklan, pa ga niti najmanj ne maram... Ampak sem to pac vzela v zakup. Tistih enkrat ali dvakrat na mesec... Pac potrpim. Jebi ga. Ni pa to razlog, da bi se zarad tega kregala ali karkoli. Niti mu ne tezim. Nic. Pac takrat mal stisnem zobke in grem cimprej spat... Al pa njega posljem. In potem zjutri je ze ok. Vseeno pa nekako se vedno malce upam, da ga tudi tisti trenutek, ko ga takega vidim, nebi tko trpela... oz bolje receno: da se mi nebi tok zlo gravzal. Upam, da ga vsaj otroci ne bojo nikol takega vidli. Ker zaenkrat jih se nimava. Takrat pa srcno upam, da bo prisel domov takrat, ko bojo oni ze spali.
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 13:19:11
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Ko sem prebrala naslov teme sem pomislila da si moški flašo v rit tlačjo, ne pa v usta, sorry Tjazy mi je full smešno .
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 13:20:05
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ Edino to mi se vedno ne bo vsec, ker bo tak sedel za volan in se peljal kar precej km... Tle bi pa jaz ornk zaropotala. Pa naj gre ven brez avta, če ve da ga bo pil. Tega pa nikakor ne odobravam, ker ne ogroža samo sebe, ampak tudi druge. Se popolnoma in 100% strinjam s tabo. Ampak on trdi, da je itak spil samo 4 pive in da to ni nic takega, kar bi vplivalo na njegov razum in sposobnosti.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?