ronja
|
Moj redko kaj spije, to je mogoče parkrat na leto, nikoli ni ornk pijan in večinoma sem jaz zraven, saj jaz vozim, hehe . Me nikoli ni motilo, ker ni nikoli šel iskat te meje:) Kaj bi me motilo? Moram priznat, da ne bi bila vesela že, če bi se vsak petek nalil s prijatelji oz. kot pravi zahi: spil par piv in prišel z zadahom. Vem, da to ni alkoholik, motilo bi me pa vseeno. Njega tudi. Zakaj? Zato, ker mi ni všeč, da se nekdo konstantno veseli na tak način in se drugače ne zna ali noče... in da to moraš delat vsak teden, to se mi ne zdi ok, sploh ne za odraslega človeka. mogoče to nekateri res rabijo v puberteti, ne vem, jaz nisem, ampak dopuščam možnost Vem, da se bom večini zdela čisto prestroga, ampak enim se zdi en blesav skok čez plot konec veze, meni pa pač to ne paše. Mi je všeč, da se zna veselit tudi drugače, nimam pa čisto nič proti, da če mu zapaše, spije pivo, kjerkoli, kadarkoli in s komerkoli zaradi mene, samo da potem ne vozi (ampak to itak ne pride v poštev). Navadno ga še sama napodim, njemu se navadno ne da in bi rajši bil kar z mano doma (ja, je bolj tak družinski človeček , boste rekle, kje sem ga našla ), pa ga pošljem ven, ker se mi zdi pomembno, da ima stike s prijatelji, sodelavci, kolegi iz basketa... In je fino, da grejo skup proslavit kaj ali se kaj zmenijo ali pa se navsezadnje tako krepijo družabne vezi in to je dobro. Kaj bo pri tem pil, je njegova stvar, če mu paše pivo, naj pije pivo, če pa gosti sok, pa gosti sok. Mam srečo, da sva se našla dva podobna skupaj, da naju visenje po kafičih lih ne veseli preveč, rada greva na sladoled, pa v kino in kaj počet, samo "pit ga" nama je pa dolgčas. In fajn je, da njega ne moti, da jaz ne pijem in me nikoli ni silil, mene ne moti, če on spije pivo ali dve, več jih pa itak res tako redko, da ni omembe vredno, ampak zato, ker njemu samemu ne paše (ni navajen, pa se ga hitreje prime;), meni je prav srčkan, ko rata malo bolj zgovoren v družbi Vedno je potem tak srček, ko mu je mal nerodno, ne vem zakaj, saj pred mano mu res ni treba bit, saj ni nikoli tako pijan, da bi mi "sramoto delal"... Samo malo bolj vesel je v družbi. Doma itak ne rabi piva zato, hehe Vsekakor bi lažje prenesla skok čez plot kot pa vsak teden pijanega fanta... Se strinjam z baguško, da se mi zdi brezveze, da moraš pit zaradi družbe - če je družba ok, potem ne bo mela nič proti, če jaz zraven veselo pijem gosti sok (kar je najina najljubša pijača...) Zakaj bi bilo samo pivo družabno? Z ok ljudmi se maš lahko super, pa da vsak pije, kar mu paše (in dejansko ne paše vsem vedno pivo)! na mojo srečo, se oba strinjava, da je za žejo po športu najboljša limonada ali gosti sok z radensko, vsekakor pa nobenemu ne paše potem pivo - ja, tut taki čudaki obstajajo;)Tako da se njegovi treningi niso povezovali z zadahom Sicer bi ga pri količini treniranja verjetno že morala poslat na kak center za odvajanje, hehe
|