Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:22:51
|
|
|
|
baguSka
|
Pravijo da kar ne ves ne boli... In ce bi varal, bi to lahko skril, ko bi prisel domov... Da je pil, pa mi ne more skrit. Torej ja: bolj boli!!!! Veliko bolj!!!!!
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:26:17
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka o sej... vsak sam ve... ampak ce tvojo partnerko tudi to moti oz ce opazi, da nisi glih tok ok, kot ti mislis da si, potem to ni vec tok ok... ne al mata drugac poslihtan ona ve da je 4 pri meni isto kot pri njej 2dcl vina je pa to pač del prostega časa, ki ga imava vsak zase.. kolegi so važni za dobro počutje na sploh.. počutje v vezi in tako.. in dve tri urce druženja na 14 dni je več kot priporočljivo..
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:27:08
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Pravijo da kar ne ves ne boli... In ce bi varal, bi to lahko skril, ko bi prisel domov... Da je pil, pa mi ne more skrit. Torej ja: bolj boli!!!! Veliko bolj!!!!! pol mu pa tako povej mogoče bo pa šel raje varat kot na pivo
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:27:22
|
|
|
|
barcaffe
|
Pr men kr tista v podpisu okoli nosi, tako da me niti ne vara, ampak se mu kar pridružim in dolijem ko je prazen kozarec.
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:29:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Pr men kr tista v podpisu okoli nosi, tako da me niti ne vara, ampak se mu kar pridružim in dolijem ko je prazen kozarec. Nč ne zastopm
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:32:46
|
|
|
|
baguSka
|
kolegi so važni za dobro počutje na sploh.. počutje v vezi in tako.. in dve tri urce druženja na 14 dni je več kot priporočljivo.. normalno!!!! jaz nimam nic proti druzbi!!!! imam pa proti, ko pac moj pride domov pijan... raje bi vidla da sploh ne pride isti dan... raje naslednji... al pa cez en teden, pa naj bo cel teden s kolegi, samo da pride domov trezen!!!!
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:34:34
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka kolegi so važni za dobro počutje na sploh.. počutje v vezi in tako.. in dve tri urce druženja na 14 dni je več kot priporočljivo.. normalno!!!! jaz nimam nic proti druzbi!!!! imam pa proti, ko pac moj pride domov pijan... raje bi vidla da sploh ne pride isti dan... raje naslednji... al pa cez en teden, pa naj bo cel teden s kolegi, samo da pride domov trezen!!!! no pa se tako zmenta
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:34:55
|
|
|
|
baguSka
|
pol mu pa tako povej mogoče bo pa šel raje varat kot na pivo sem mu ze... pa se vedno ocitno raje pride domov pijan...
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:35:45
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka pol mu pa tako povej mogoče bo pa šel raje varat kot na pivo sem mu ze... pa se vedno ocitno raje pride domov pijan... zabičaj mu nej gre raje sexat z drugo kot pa pit mogoče ti pa usliši željo
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:36:36
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: baguSka kolegi so važni za dobro počutje na sploh.. počutje v vezi in tako.. in dve tri urce druženja na 14 dni je več kot priporočljivo.. normalno!!!! jaz nimam nic proti druzbi!!!! imam pa proti, ko pac moj pride domov pijan... raje bi vidla da sploh ne pride isti dan... raje naslednji... al pa cez en teden, pa naj bo cel teden s kolegi, samo da pride domov trezen!!!! no pa se tako zmenta sej sem mu ze predlagala... pa ocitno ne dojame...
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:37:11
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Mene pa ne moti, dokler ne bi blo to non stop. Če je pa kdaj pa kdaj, pa to ni nič takšnega. Še najbolj mi je všeč, ker je ponavadi tolk simpatičen, če ga mal en mal pod kapo. Kako bi mu lahko to zamerila. Verjetno bi me pa motilo (neglede na količino), če bi bil potem v takšnem stanju zoprn ali tečen.
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:37:43
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka sej sem mu ze predlagala... pa ocitno ne dojame... predlog.. ignoriraj.. pa je vse najlepše
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:38:54
|
|
|
|
baguSka
|
zabičaj mu nej gre raje sexat z drugo kot pa pit mogoče ti pa usliši željo ne.. jaz ne ukazujem.. nisem taka... povedala sem mu svoje mnenje.. zdej pa ne vem: al oboje prakticira, al samo alko... ampak zakaj hudica pride domov pijan in me potem prizadane, ce ve, da ga ne maram pijanga?? lahko bi se to skril, a ne
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:39:03
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ Mene pa ne moti, dokler ne bi blo to non stop. Če je pa kdaj pa kdaj, pa to ni nič takšnega. Še najbolj mi je všeč, ker je ponavadi tolk simpatičen, če ga mal en mal pod kapo. Kako bi mu lahko to zamerila. Verjetno bi me pa motilo (neglede na količino), če bi bil potem v takšnem stanju zoprn ali tečen. sigurno.. če je dec 2x mesečno mal bolj družbeno razpoložen.. naj bo.. dokler ni zoprn in nasilen seveda.. tist je pa druga zgodba..
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:40:49
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ne.. jaz ne ukazujem.. nisem taka... povedala sem mu svoje mnenje.. zdej pa ne vem: al oboje prakticira, al samo alko... ampak zakaj hudica pride domov pijan in me potem prizadane, ce ve, da ga ne maram pijanga?? lahko bi se to skril, a ne če se počutiš prizadeta, ker gre na pir s kolegi.. potem je tu nekaj narobe.. to ni nič takega.. ima pač svojo družbo s katero spije kaj.. če pride domov je to samo dobro pomeni, da te pogreša..
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:42:03
|
|
|
|
baguSka
|
predlog.. ignoriraj.. pa je vse najlepše ja.. drugega mi ocitno ne preostane.. jaz bi raje vidla, da ga ni domov en teden...
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:43:49
|
|
|
|
baguSka
|
če se počutiš prizadeta, ker gre na pir s kolegi.. potem je tu nekaj narobe.. to ni nič takega.. ima pač svojo družbo s katero spije kaj.. če pride domov je to samo dobro pomeni, da te pogreša.. ne!! motis se!! jaz niti slucajno nimam nic proti temu, da gre s kolegi... proti imam, ker pride domov pijan!! zato raje vidim, da pride domov trezen, pa tud ce je cel teden s kolegi!!!
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:43:55
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka predlog.. ignoriraj.. pa je vse najlepše ja.. drugega mi ocitno ne preostane.. jaz bi raje vidla, da ga ni domov en teden... sej.. tako so vsi veseli pa je.. ignoriraš pa je on naj pa tebe.. in sta zmagala... če mu boš pa prepovedala druženje.. je pa to egoistično iz tvoje strani
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:44:52
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka če se počutiš prizadeta, ker gre na pir s kolegi.. potem je tu nekaj narobe.. to ni nič takega.. ima pač svojo družbo s katero spije kaj.. če pride domov je to samo dobro pomeni, da te pogreša.. ne!! motis se!! jaz niti slucajno nimam nic proti temu, da gre s kolegi... proti imam, ker pride domov pijan!! zato raje vidim, da pride domov trezen, pa tud ce je cel teden s kolegi!!! za ene je to povezano pač.. tako, da.. če nimaš nič proti druženju.. potem te to nebi smelo motiti.. tako pač je
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:46:06
|
|
|
|
baguSka
|
Ne vem zakaj je temu tako... mogoce zaradi slabih izkusenj iz otrostva... ko je moj oce hodil domov pijan in smo se ga vsi bali in mami je vedno jokala... In jaz nocem, da se on nebi druzil s prijatelji, samo doma ga ne maram pijanega... In ne vem kako naj mu to dopovem...
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:47:13
|
|
|
|
baguSka
|
sej.. tako so vsi veseli pa je.. ignoriraš pa je on naj pa tebe.. in sta zmagala... če mu boš pa prepovedala druženje.. je pa to egoistično iz tvoje strani pa kaj je s tabo napisala sem ti, da mi je tezko ignorirat, ker ga ljubim!!!! ti pa se kar nabijas to
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:49:43
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ne vem zakaj je temu tako... mogoce zaradi slabih izkusenj iz otrostva... ko je moj oce hodil domov pijan in smo se ga vsi bali in mami je vedno jokala... In jaz nocem, da se on nebi druzil s prijatelji, samo doma ga ne maram pijanega... In ne vem kako naj mu to dopovem... pol tukaj tiči zajec.. mogoče mu moraš to povedati.. pa bo razumel.. ti moraš pa vedeti, da on mogoče ni tvoj oče.. pa sta spet zmagala
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:50:25
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka sej.. tako so vsi veseli pa je.. ignoriraš pa je on naj pa tebe.. in sta zmagala... če mu boš pa prepovedala druženje.. je pa to egoistično iz tvoje strani pa kaj je s tabo napisala sem ti, da mi je tezko ignorirat, ker ga ljubim!!!! ti pa se kar nabijas to pol ga pa ne ignoriaj.. pa sta zmagala
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:52:40
|
|
|
|
baguSka
|
za ene je to povezano pač.. ja ok stekam to!!! ampak ce predlagam partnerju, da pride domov sele naslednji dan, zakaj potem tega ne naredi
|
|
|
|
RE: Varanje s flaso he he :) 15.5.2007 12:53:42
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka za ene je to povezano pač.. ja ok stekam to!!! ampak ce predlagam partnerju, da pride domov sele naslednji dan, zakaj potem tega ne naredi plačaj mu še hotel pa bo vesel
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?