|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  647 648 [649] 650 651   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
12.5.2007 21:43:38   
nanica
maxica, a ste vi tudi odpotovaliuser posted image kje se skrivaš?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16201
12.5.2007 21:47:23   
moci
mi smo pa danes pasulj jedli.a bodo posledice pri zoji? ga nismo še nikoluser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16202
12.5.2007 21:48:28   
moci
kje je pa muki? @lina? lu?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16203
12.5.2007 22:07:19   
Anonimen
Punce, help...

Kupujem Fredov obroč (rdečega) pa me zanima, če je prektičen in uporaben glede na ceno...ali imate kakšen predlog za kaj drugega...potrebovala bi za na morje in pa za v bazen, ki ga imamo doma in je kar velik...

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 16204
12.5.2007 22:07:56   
nanica
moci, muki je na rogli

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16205
12.5.2007 22:08:33   
nanica
a za 500 postov dobim še kakšno zvezdico več?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16206
12.5.2007 22:08:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

barby vi trikrat na dan, mi pa enkrat na tri dni. vmes pa en kup napenjanja user posted image

Bogi Martin...nam pomagajo Hippove slive, če kakšen dan ne kakamo...

LP

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 16207
12.5.2007 22:09:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

a za 500 postov dobim še kakšno zvezdico več?

Jap...kar potrudi se...user posted image

LP

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16208
12.5.2007 22:11:42   
Anonimen
Nič punce, bom kar nehala čvekat, ker se mi drema...pa da ne bom zjutraj čisto crknjena...ve pa prosim odgovorite mi glede FR. OBROČA...nujno...

NOčko...

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 16209
12.5.2007 22:13:30   
nanica
user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16210
12.5.2007 22:13:55   
nanica
user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16211
12.5.2007 22:14:32   
nanica
user posted image

to je ostalo na mizi, ko je nehal sam jestiuser posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16212
12.5.2007 22:14:57   
nanica
user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16213
12.5.2007 22:36:57   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: barby84
Punce, help...
Kupujem Fredov obroč (rdečega) pa me zanima, če je prektičen in uporaben glede na ceno...ali imate kakšen predlog za kaj drugega...potrebovala bi za na morje in pa za v bazen, ki ga imamo doma in je kar velik...

Mi ga imamo in nam je super. Z Emo sva hodili na plavanje za dojenčke, tam smo se spoznali z njim in ga tudi za lastno uporabo kupili. Meni je v redu, ker ima otrok v njem že pravilno lego za plavanje. Ema je bila tudi zelo rada v njem, tudi Maks je, ko se navadi občutka (na začetku namreč malo protestira, ko ga noter dajemo, ker ne mara biti na trebuščku, ko pa pride v vodo, je pa zadovoljen). Pri ostalih obročih se mi zdi, da je otrok v preveč pokončnem položaju noter, v tem je bolj v ležečem. Nekateri pravijo, da otroci, ko shodijo ne marajo biti več v njem, pri nas ni bilo problemov, Ema je do zadnjega, kar je bila, v njem uživala, celo sama je rekla, če ji ga damo gor, kljub temu, da smo bili v nizki vodi (npr. v bazenu). Jaz ga vsekakor priporočam.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16214
12.5.2007 22:40:04   
Pikabu
Punce moja drage. Zdaj se pa res poslavljam. Jutri ne bom več prižigala računalnika. Ema je zdrava, Maks je itak že bil par dni, tako da jutri vsi veseli odpotujemo proti Čatežu. Ati nam bo sicer vmes ušel domov, pa upam, da bo vseeno dovolj, da si vsaj malo odpočije. Uživajte v tem tednu, pridno čvekajte. user posted image

Zdaj grem pa pogledat, če je možek zaspal, bova čakala na glasovanje. Če spi, se bom lotila hama perlic, da ne zaspim še jaz, če je pa buden, pa.... user posted image user posted image user posted image

Lep teden, pa res uživajte.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 16215
12.5.2007 23:09:31   
lucika
pikabu,uživajte maksimalno! maksiemalno!

nanica, kake lepe očke! tapravi majstri so tile naši za pacanje. ko je naš jedel sam polento, sma ga samo še stuširat nesla.

tak, zdaj grem pa navijat!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 16216
13.5.2007 7:48:50   
beki24
juto

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 16217
13.5.2007 8:01:22   
Anonimen
Ne morte verjet...jaz sem kar naspana...je tamal spal skoraj do 1.30 pa potem se je še enkrat zbudil ob 3.30...sicer je imel ob 6ih dovolj, ampak ok...potem sva pa že prala, sušila cote, jedla, se zrihtala, sedaj se nama je pa še ati pridružil...je rekel, da sem klofarca po poklicu, ko tukale klofam...user posted image

Pikabu, uživajte in se do konca pozdravite...pa hvala za nasvet glede Fr. obroča...

LP

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 16218
13.5.2007 8:17:28   
beki24
no ja jutro je milo mišljenouser posted image

se vidi da vas polovice ni, ker sem jaz po 100 letih spet prva, pa sploh ni tako zgodaj

včeraj sem valda spet zaspala in prespala glasovanjeuser posted image , potem pa danes preberem Eurosong 2008 bo v Beograduuser posted image - aja, no finouser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16219
13.5.2007 8:18:09   
beki24
oh ja -bilo mišljenouser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16220
13.5.2007 8:43:04   
Pikicapokica6
Dobro jutro vsem, no tistim, ki niste na dopustuuser posted image

Najprej eno vprašanje, preden me mož zbrca iz računalnikauser posted image : Ugotovili smo, da naša punca ne mara adaptiranjega mleka. Kaj če bi poskusila s kravjim? A bi blo boljš, da kupim navadnega polnomastnega in ga razredčim z vodo, al bi blo mogoče boljš, da kupim tistega v prahu od Pomurke?

Smo že tako lepo papali, tudi po cel glažek velikega hippove kašice je pojedla, zdaj pa se je spet zmrdnila, in noče večuser posted image  Niti cele banane, niti kakšnih mlečnih kašic, ne mlečnega zdroba......ničesar, razen mojih jošk. Upam, da bo to čimprej minilo, saj imamo naslednji teden tehtanje. Jaz pa nimam več dost mleka in mi nonstop visi na njih. Sem že prav utrujena. Ponoči se zbudi najmanj 6x in hoče na joške. In potem vleče, vleče, pa priteče nekaj kapljic (ker ga itak več ni) in zaspi. Jo dam nazaj v posteljico, pa je čez pol ure spet enako.

No, pri nas je tako. Zdaj pa grem dol, da bo mož lahko naredil svoje posle. Vas kasneje preberem, ker zdaj res nisem imela časa.
papa

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16221
13.5.2007 8:45:38   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Nič punce, bom kar nehala čvekat, ker se mi drema...pa da ne bom zjutraj čisto crknjena...ve pa prosim odgovorite mi glede FR. OBROČA...nujno...

Ja, kupi ga! Nič drugega ni za tako male, da bi bilo koristno!
Splača se ti!
Vse ostalo, kar prodajajo za take male za v vodo so neumnosti!
Fredov obroč pa pač ima ceno, ampak je tudi vreden te cene!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16222
13.5.2007 8:51:54   
Lu
Jutro!

Piskot in Martin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sva bila na dekliščini in fantovščini, sta imela kar skupaj. Je bilo kar fajn. Domov sva prišla ob 1. Ampak sem tako zmatrana. Otroka je pazila moja mami, in ko se je Tian prebudil je dobil flašo in je PIL.user posted image user posted image user posted image Sem mu en dan prej za hec dala flaško čaja pa je res naredil 2,3 požirke. Super.

Je pa mali postal pravi tečko. Če mu slučajno vzamem kakšno igračko čisto znori. Zelo rad je na rokah user posted image . Najbolje ga zna animirati Maja user posted image In lejga zlomka. Ravno ko sem jo hvalila, mu je igračo skoraj vrgla v glavouser posted image Sem pomirila situacijo. To je pa bratska ljubezen.

Gremo pa danes spet v LJ. Upam, no. Je moj dragi včeraj kar dobro nazdravljaluser posted image pa še spi zdaj. V Stari Lj je baje ena lutkovna predstava in bo za oba otroka prav luštno.

Zdaj vas grem pa malo za nazaj prebrat in kaj pokomentiratuser posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16223
13.5.2007 8:53:41   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

Dobro jutro vsem, no tistim, ki niste na dopustuuser posted image

Najprej eno vprašanje, preden me mož zbrca iz računalnikauser posted image : Ugotovili smo, da naša punca ne mara adaptiranjega mleka. Kaj če bi poskusila s kravjim? A bi blo boljš, da kupim navadnega polnomastnega in ga razredčim z vodo, al bi blo mogoče boljš, da kupim tistega v prahu od Pomurke?

Smo že tako lepo papali, tudi po cel glažek velikega hippove kašice je pojedla, zdaj pa se je spet zmrdnila, in noče večuser posted image  Niti cele banane, niti kakšnih mlečnih kašic, ne mlečnega zdroba......ničesar, razen mojih jošk. Upam, da bo to čimprej minilo, saj imamo naslednji teden tehtanje. Jaz pa nimam več dost mleka in mi nonstop visi na njih. Sem že prav utrujena. Ponoči se zbudi najmanj 6x in hoče na joške. In potem vleče, vleče, pa priteče nekaj kapljic (ker ga itak več ni) in zaspi. Jo dam nazaj v posteljico, pa je čez pol ure spet enako.

No, pri nas je tako. Zdaj pa grem dol, da bo mož lahko naredil svoje posle. Vas kasneje preberem, ker zdaj res nisem imela časa.
papa

Jaz ji kravjega mleka še ne bi dajala. Po 1.letu pa ja. Ne vem. Pa probaj kupiti še kakšno adaptrirano mleko druge znamke. Ne Aptamil???

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 16224
13.5.2007 8:54:13   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

Mamica81- jaz bom samo to rekla!!!! NEEEEEE! Saj veš, da se odsvetuje kavje mleko do 2.let. In to ne kar tako, za brez veze, ampak z razlogom!Daj malo preberi tu po forumu, ali tudi drugje po internetu,zakaj ne. Naredila boš več škode kot koristi.

Moj Jaša tude še sploh nič ne je, in tudi še ni jedel in kot kaže še ne bo.Pa se ne sekiram, enkrat bo že začel. Saj eni otroci tudi shodijo pri 9-ih mesecih, drugi pa pri 16-ih. Na koncu pa vsi enako hodijo. Tako tudi eni prej začnejo jesti GH, drugi kasneje, na koncu jo pa vse jedo.  Če ti otroka pristavljaš k prsim, se bo sigurno delalo dovolj mleka. To da ga ni, se zdi samo tebi, verjemi! Če otrok vleče pri prsih in to pogosto, se temu primerno tudi mleko dela. Mleka v prsih ne zmanjka kar od danes na jutri, če je zraven 'porabnik tega mleka'. Iz česa pa sklepaš, da mleka itak več ni?????? To je najbrž tvoj občutek, ekr ne čutiš več navala, ampak to je normalno. ker se je povpraševanje uskladilo s ponudbo.

Tvoj otrok se pa pri 7-ih mesecih ne zbuja zaradi lakote, ampak iz navade, zaradi crkljanja.
Pri tej starosti in kilaži so sposobni prespati celo noč......ampak to je že druga zgodba!!!

samo to ti polagam na srce: NE DAJAJ MU KRAVJEKA MLEKA, KER SE TI BO LAHKO TO HUDO MAŠČEVALO.
Alergije na kravje mleko so nekaj najhujšega kar je možno, jih je pa čedalje več.
Res ga pediatru odsvetujejo do 2. leta otrokove starosti in res z razlogom!!!!!

< Sporočilo je popravil altati -- 13.5.2007 8:55:50 >

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 16225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  647 648 [649] 650 651   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  647 648 [649] 650 651   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.