|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  646 647 [648] 649 650   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
12.5.2007 9:20:06   
Pikabu
Mi zaenkrat ostajamo doma. user posted image user posted image user posted image Ma, saj ne vem, kaj bi. Emi je sicer vročina padla, ni pa še dobra. Malo je še vroča, glede na to, bi pričakovala, da bo imela več vročine, pokaže ji pa malo povišano. Mož je v službi, pakiram še nič, tako da, ko pride domov, bomo kar pozni, če se na hitro odločimo, da vseeno gremo, če ne bom imela nič spakirano in bomo verjetno vseeno raje jutri šli. Bom vsaj BB lahko gledala, pa evrovizijo. user posted image Slaba tolažba. Ah, samo upam, da se tale vročina spoka stran, pa bo vse v redu.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 16176
12.5.2007 9:28:19   
altati
Pikabu- jaz bi na vašem mestu vseeno šla. Kakšna razlika pa je če ste v Čatežu ali doma? Saj zdravnik je tudi dol, ampak potrebovali ga pa itak ne boste. Ti lepo spokaj, pa popoldne odrinite. Emi bosta pa že sprememba klime in pogled na bazen pomagala do hitrejšega okrevanja, boš videla.....ajmo, ajmo pokatuser posted image !!!!!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 16177
12.5.2007 9:35:39   
Pikabu
Imaš prav, sva se pogovarjala o tem, bojiva se, da se ne bosta še druga dva otroka, ki bosta z nami, nalezla, da ne bomo njim pokvarili dopusta. Vsekakor sporočim, ko odrinemo, se pridem poslovit, trenutno je pa vse v zraku. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16178
12.5.2007 9:37:06   
nanica
mi smo že nazajuser posted image smo skočili po češnje na trg. mali je spal v avtu, na srečo ni nič vroče zunaj. zdaj sem pa jaz vsa uboga, me tako bolijo mišice na hrbtu za popi..... najbrž od vsega crkljanja in prenašanja naokoli in puklaste drže. bom danes malo bolj ležečki, da se zadeva umiri, pa najbrž bom deležna tudi kakšne masaže

pikabu, držim pest, da popoldan odpotujete

moci, a si še vedno odklopljena? saj mi najbrž ne moreš sploh odgovoriti, če še nimate povezaveuser posted image te kaj pokličem

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16179
12.5.2007 10:40:49   
nanica
beki, zadnjič si me spraševala o wald. šoli, pa sem se spomnila enega lepega gesla, ki govori samo zase

waldorf: because childhood is a journey not a race

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16180
12.5.2007 11:31:10   
moci
jaz sem se prikolpila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem že s flancanja, zdaj pa zojo nahranim, potem pa kaj napišem user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16181
12.5.2007 12:31:36   
altati
moci -  WB!!!!! user posted image  za uspešen priklopuser posted image !!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16182
12.5.2007 13:04:44   
Pikabu
Punce, jaz pakiram. To sicer še ne pomeni, da gremo, čakam, da pride mož domov, ampak Ema nima vročine, meni pokaže več, čelo pa ima sicer bolj toplo. user posted image Verjetno bom stežila, da gremo, čeprav dela je pa še ogromno. Se vam še javim.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16183
12.5.2007 14:36:57   
nanica

zadnjič smo se spraševale, kdaj bomo lahko začele kolesariti z otroki. malo sem po internetu brskala:
Usually by age 12 months parents can start checking with the child's physician to see if they have the neck development to safely go for a bike ride.  Most toddlers' neck and shoulder muscles can tolerate the weight of a helmet and absorb shock from bumps in the road at 1 years old.
glede na letni čas oktobra še ne. pa potem spomladi

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 16184
12.5.2007 14:40:03   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

zadnjič smo se spraševale, kdaj bomo lahko začele kolesariti z otroki. malo sem po internetu brskala:
Usually by age 12 months parents can start checking with the child's physician to see if they have the neck development to safely go for a bike ride.  Most toddlers' neck and shoulder muscles can tolerate the weight of a helmet and absorb shock from bumps in the road at 1 years old.
glede na letni čas oktobra še ne. pa potem spomladi

a šele?user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16185
12.5.2007 15:13:47   
Pikabu
Odločitev je padla, za danes ostajamo doma, jutri pa kar se da zgodaj odrinemo. Je preveč stvari, ki jih moramo narediti in bi se itak prepozno spravili od doma, glede na to, kdaj je mož domov prišel. Zdaj grem lepo v miru in počasi pod tuš, vse bom lepo počaaaaaaasi spravila v kovčke, da res česa ne pozabim, avto bomo danes napokali, imela bom čas posrpaviti, zvečer bom gledala BB in navijala za pri evroviziji za Alenko, jutri pa gremo. Pa še bolj sigurno bomo videli, če je Emi res vročina padla. Se pa Ema kar ne more sprijazniti, ves čas govori, da ne bo doma spala, ampak v toplicah in da gremo danes.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16186
12.5.2007 15:29:46   
moci
pikabu, uživajte na dopustu. pa jutri, samo, da jeuser posted image

nam so KONČNO zrihtali internet. upam, da tako tudi ostane. sem preklinjala čez siol in telekomuser posted image

še katera živi v mansardi? pri nas je VROČE. noro. bo treba klimo, samo letos res ne bo prostora v družinskem proračunuuser posted image . tako da upam na mokro in hladno poletjeuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 16187
12.5.2007 19:46:48   
lucika
moci, mi tudi. 6.stuk, smo še bližje soncu. shladi se pol enkrat, oktobra...
mi niti klime nimamo kam dat, ker ni balkona, pa smo v bloku, tak da fasada odpade...
tudi jaz upam na dež in mrzlo:) hihi
25 stopinj je trenutno;lani je prislo do 33.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16188
12.5.2007 20:21:20   
nanica
moci in lucika, lahko naredimo šotorsko naselje pri nas na morju, saj ne bo bolj vroče v šotoru kot v mansardi, pa še rite bomo lahko hladili v morjuuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 16189
12.5.2007 20:35:46   
beki24
uau, danes je pa gužva tukaj goruser posted image user posted image

mi smo pa v pritličju pa je zaenkrat še kar vredu, pa spalnica gleda na sever in je prijetno hladnauser posted image

evo obesila 3 stroje cunj, pa kljukic mi je zmanjkalo, da o prostoru sploh ne govorimuser posted image , to je pa tako, če med tednom nič ne peremuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16190
12.5.2007 20:38:08   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

moci in lucika, lahko naredimo šotorsko naselje pri nas na morju, saj ne bo bolj vroče v šotoru kot v mansardi, pa še rite bomo lahko hladili v morjuuser posted image

nanica, ne me spominjat na šotor in vročino, ker smo bili predlani na Pagu v šotoru, točno tisti peklenski teden, ko so nam že zjutraj ob devetih povedali, da je na plaži 30 stopinjuser posted image , potem smo bili do 17ih na plaži, potem smo se pavsak s svojim  stolom po parceli prestavljali in iskali sencouser posted image user posted image - groooooozno

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16191
12.5.2007 20:41:19   
piskot
cer.

tako. se moram pohvalit, kako lepo noc smo imeli, martin se je zbudil samo 2 krat. noro. bomo videli kako bo danes. aja pa zobek zdaj ze vidimo.

sem pa ravno domov prisla, sva bila z najdrazjim v gledaliscu, 5moskih.com. sicer same izrabljene fore, ampak vsaj mal za nasmejat.

klima ... tud nas druzinski proracun je letos spet izlocil klimo. sicer ni sile, imamo max 25 stopinj, imamo pa eno podstesno sobo, kjer je noro. tudi 32. tja potem ne hodimo. no ne vem, lansko leto med nosecnostjo je bilo meni za znoret vroce. ce bo letos tudi kaj take vrocine, pokamo k babici upam. tam je stara hisa in je prav mraz noter.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16192
12.5.2007 20:45:43   
moci
lucika, kaj pa prenosna klima?

beki, jaz tudi cel dan perem

nanica, mene morje zdaj mika, pa septembra, poleti pa ne. razen če je res sencauser posted image

res dogaja na forumuuser posted image jaz grem kar tarok špilat

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16193
12.5.2007 21:01:44   
piskot
moci prenosne klime pa toook ropotajo, da mi je skoraj rajsi vroce.

nanica, altati, frrr, pikabu kaj je z vasimi pajaci?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16194
12.5.2007 21:14:50   
nanica
piškot, mi zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak je šele zdele zaspal, to se nam pa še ni zgodilo. vsaka stvar je enkrat prvičuser posted image smo zamudili njegovo uro, ker smo se predolgo potepali, pa še ene zoprne debate smo imeli pri dedijuuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16195
12.5.2007 21:20:14   
piskot
nanica go blaz! vam takoj pokaze, ce je mami zomprna user posted image . sam da je zdrav.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16196
12.5.2007 21:25:56   
nanica
piškot, zoprn je bil dedi, ne mami.user posted image mami se je samo postavila za svojo družino. ne dovolim, da se tako pogovarjajo z mano, saj nisem po župci priplavalauser posted image

eh, bo že, samo ne pustim se pa več zaj.....

ali kamilica deluje, praviš? si mu jo dala pred spanjem?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16197
12.5.2007 21:33:23   
Anonimen
Beki lep avatar...user posted image

Lucika, mene tudi bega tale negotova prihodnost (službo sicer imam, ampak ni šans da grem nazaj, sem rajši takoj spet user posted image  oziroma nekaj se dogovarjava z mojim za s.p)

Moja moška že spita...škrat je spet zaspal sam, sicer z malo jokcanja in stokcanja pa vendar...user posted image , ati je pa ful utrujen, ker non stop samo dela...pa večinoma brezplačno, ker je takšna dušica...

Diploma...joj jaz jo kar odlašam...sem mislila iti junija, pa v planu je bila že aprila, pa ne gre in ne gre...bo treba spet malo babice in atija zaposlit s tamalim, jaz pa pisat...samo spravit se je treba...

Čestitke vsem mesečkom in ostalim za nazaj...

Kakamo mi trikrat na dan....

Vidim, da me niste niti malo pogrešale user posted image user posted image user posted image

Samo ste pa res čveke čvekave...sem imela kar veliko dela, da sem vas prebrala...upam, da ste sedaj vsi zdravi, če pa še ne pa do jutri...

Pikabu lepo se imejte v Čatežu...meni je tam ful lepo...

Kako pa kaj na Eurosongu?

LP

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 16198
12.5.2007 21:36:25   
piskot
nanica ja prvi dan se ni bilo ucinka, vceraj pa. ceprav smo spremenili se druge stvari, smo dali snezni kvarc ven iz sobe, vse elektricne naprave smo dali ven iz sobe, pa cez dan je dobival kapljice proti krcem. kaj pa vem. upam da bo tudi danes mirno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16199
12.5.2007 21:39:56   
piskot
barby vi trikrat na dan, mi pa enkrat na tri dni. vmes pa en kup napenjanja user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  646 647 [648] 649 650   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  646 647 [648] 649 650   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.