rumba
|
Dober večer! Komaj še sedim, toliko sem utrujena. Popoldne smo bili na pikniku za Savo, pili, jedli in lovili mulce... ja, jih je bilo za cel vrtec . Ma, da bi jih videle, kaki so bili. V eni roki čevapčič, v drugi pa pest zemlje. Včasih je v usta romala seveda tudi druga roka. Pol je pa nono pripeljal še gajbo češen, pa so vsi v trenutku ratali vampirji... rdeče vse, kar dosežejo roke. V kopalnici se že namaka kup cunj. Aja, pa še oba sta staknila vsak po enega klopa. Me res zanima, kakšne bodo ratale slike. Oooo, Freycha, ful huda barva!!! Ful dober ti paše! Bravo za pogum! Anja O., ti se kar lepo pazi, počivaj in kot je rekla Freycha, sedenje NI počivanje. Čimveč ležati je verjetno res najbolje, pa saj nisi več tako daleč . Koliko sta že težka tvoja ? Aja, pa še neki, kako je bilo pri tebi po injekciji? Sta se fejst umirila? Pa tvoje počutje? Jaz sem prvo dobila v sredo, drugo včeraj, pa je bil danes dopoldan čisto tiho, sedaj pa že veselo brca. Samo kriza je pri meni, fuuuuul slabo spim, obliva me vročina, nemirne noge... Upam, da bom daneš že kaj bolje spala. Sicer pa upam, da bomo zdržali do 2kg (sedaj 1400g), pol pa ne bi smel biti več problem, kajne? Mirno noč vam želim! Pa-pa!
|