|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
10.5.2007 12:47:31   
siskamiska
KAVICA Torek, 15.05.2007, ob 12.00, Tržnica Koseze, lokal zaenkrat neznan, prosim za predloge

Prisotne:

- RUMBA
- MAJA*
- SISKAMISKA
- GABIW

- SIMI27

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
10.5.2007 13:37:17   
*maja
Moj predlog da se dobimo ali v saldolednici(samo ne vem če bo prostor), ali pa zraven v Brazeri ali v lokalčku zraven.

Kratka navodila kako do tržnice:
če se pripeljete iz obvoznice, zavijete proti kosezam, pridete do pvega semaforja in na levi strani vidite tržnico Koseze. Po navadi je parkirišče zasedeno, tako da je najbolje da grete pri semaforju naravnost (cca. 150 m) in pri prehodu za peščce zavijete desno. In takoj zagledate veliko parkirišče...tam pustite svojega jeklenega konjička in jo mahnete po ulici navzgor, in po približno 2 min hoje pridete na tržnico. To je vsa umetnost. Vsi trije lokalčki pa so zadaj za stojnicami. Ko pridete tja vam bo vse jasno.

Upam da nisem preveč zakomplicirala.

Neposredna povezava do sporočila: 2627
10.5.2007 13:48:08   
siskamiska
MAJA kako se pa kaj imenuje un lokalček ki je za tržnico oz. za trgovinicami zadej in ima veliko miz zunaj?

Samo mal bi bila panika če bo dež?

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
10.5.2007 14:00:14   
*maja
Na vogalu je Brazera (skoraj zraven stojnic z rožami), za tistega zraven pa nimam pojma kako se imenuje.

Neposredna povezava do sporočila: 2629
10.5.2007 14:07:56   
GabiW
ojla,

in še navodila, če se pripeljete po Celovški (smer mesto - Kranj): pri LPP-ju zavijete levo (Šišenska cesta), naravnost in ta prvi semafor desno (Vodnikova cesta), spet naravnost mim franci na balanci user posted image user posted image , in pri semaforju spet levo na PP. Ampak kot je že napisala *maja lahko da bo zasedeno.
Glede na to da imamo težave s prepoznavnostjo, jaz še vedno navijam za rožice v laseh.user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
10.5.2007 14:15:33   
siskamiska
Jaz predlagam za skrivno geslo: Julijke

Vstopnina: velik trebuh
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
10.5.2007 14:51:57   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: GabiW

ojla,

in še navodila, če se pripeljete po Celovški (smer mesto - Kranj): pri LPP-ju zavijete levo (Šišenska cesta), naravnost in ta prvi semafor desno (Vodnikova cesta), spet naravnost mim franci na balanci user posted image user posted image , in pri semaforju spet levo na PP. Ampak kot je že napisala *maja lahko da bo zasedeno.

Ja to so pa navodila iz druge smeri user posted image . user posted image  za GabiW lahko pa pred semaforjem zavijete na levo pri prehodu za peščce to pa je cca. 50m naprej od franci na balanci in tam je veliko parkirišče, ki je običajno tudi skoraj čisto prazno. Evo problem parkiranja rešen.

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
10.5.2007 14:53:42   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Jaz predlagam za skrivno geslo: Julijke

Vstopnina: velik trebuh
user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim da ne bo težav s prepoznavnostjo, tam kjer bo polno velikih trebuhov, tam nas najdete user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2633
10.5.2007 16:18:37   
kapica
O, vidim da se rpidno dogovarjate za kavico. No upam da se boste cimlepse imele in se nasmejale, pa porocajte kako je bilouser posted image .
Jaz sem danes pridna, samo pocivam in ne mrdam, tako da upam, da bo jutri spet vse v redu. Ampak prav pase taksen pocitniski danuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
10.5.2007 16:27:45   
siskamiska
Kapica pride še ti , da ti doma ne bo dolgčas user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
10.5.2007 16:51:07   
poldy
No, jaz sem danes imela UZ, in ni bilo mojega G, tako da mi je ena nova G le povedala in pokazala spol:
PUNCO MAMO, pa ful lepo se je vidlo, pa obrazek pa nosek, pa učki, pa ustka, pa srček, pa želodček, pa rokice, pa nogice, pa lulika!
Tko, da sem presrečna, da končno vemo kaj mamo in kaj kupiti. Ime že tudi imamo, Urša bo. Sej smo za fanta tud mel ime, ampak jaz sem že od začetka imela občutek, da bo punca.
Glede gnezdenja, pa sva že dve kapica.
Lepo se mejte na kavici, jaz bi tud prišla, ampak iz Jesenic je pa kar malo daleč, razen če me ne prime nakupovanje v Ljubljani.

Neposredna povezava do sporočila: 2636
10.5.2007 16:54:33   
rumba
Oooo, super ste vse to napisale. Zdaj se pa res ne smem izgubiti.user posted image user posted image user posted image
Aja, kot je že siskamiska omenila, kaj pa če bo dež? Se bomo imele kam stisniti?

Neposredna povezava do sporočila: 2637
10.5.2007 16:58:59   
rumba
poldy, čestitke za UZuser posted image . Super, da ste vse videli. Joj, kaj ni lepo opazovati ta lepi obrazekuser posted image user posted image . Jaz sem še tudi čisto raznežena od včeraj. Si moram sfotokopirati slikici, da ne zbledi, in jo nalepiti na prvo stran albumčka.user posted image
Poldy, pridi v Lj, pa še za šoping izkoristiš dan, sedaj pa sploh, ko veš da kupuješ za princesko. Se mi zdi, da imajo za pupe neprimerno večjo izbiro kot za fantke. Več nas bo, bolj bo veselouser posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
10.5.2007 17:01:52   
poldy
Ja rumba, če bo v ponedeljek plačilni dan se res zna zgodit da pridem!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
10.5.2007 17:11:26   
siskamiska
Poldy čestitke za punčko. Ste pa izbrala ful lušno ime. Mi je zelo simpatično.
Ti kar pridi zapravljat, pa še spoznale se bomo.

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
10.5.2007 18:47:18   
Jelenche
ohoj punce

siskamiska jelenche se javlja za kofe user posted image . Upam da mi bodo popravili avto do takrat. user posted image  No v vsakem primeru pridem takoj ko končam na diabetološki.

poldy user posted image  za punčko. Zdaj pa le v nakupe,.. za punčke je toooliko lepih stvari!

rumba, dobr da si zaključila s službo, upam da bosta obe s tamalo danes bolje.

jaz sem bila danes celo dopoldne v BTC-ju in sem fuuul nakupila. Kupila sem ograjico za posteljico 5 kompletkov za bebiko,... bombažno dekico, celo eno pleničko zeeni racman sem kupila .. da vidim kako to zgleda, ... pa 6 majčk zame ... pa kr neki sem zapravljala, dobr da obstaja mastercard user posted image

no sedaj sem zmatrana,.. ampak grem še na kofe,...
pa neki se mi je cukr full povišal in sem kar malo zaskrbljena .. danes bom povečala dozo inzulina. Pa ni mi jasno zakaj se bi mi cukr dvignil toliko,.. mislite da je povezano s tem da je otrok zdaj že toliko večji in zahteva več?
no ... bomo videli.

komi čakam da vas vidim user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 2641
10.5.2007 18:51:10   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted imageJulija
04. pikica123
05. Yvona
05. Majrim
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje; user posted image  + user posted image
09.*maja
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Baja* ; Maribor; user posted image ; user posted image
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl
12. Freycha ; Felbach (AUT) user posted image ; user posted image
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje; user posted image  + user posted image

12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image

15. bačko user posted image
16. Teika
17. Kety99; user posted image

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted image
22. pikam
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy; user posted image ; Urša
25. pupa*
25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana

25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image
25. kapica; user posted image
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. kniči 
28. jerneja
28. ronči; user posted image
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; Ljubljana

imamo 60 user posted image , od tega 3 user posted image user posted image        in       55 user posted image                                   imamo 12 user posted image  in 17 user posted image

in fantki lovijo ...    user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image         

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
10.5.2007 20:00:51   
siskamiska

KAVICA Torek, 15.05.2007, ob 12.00, Tržnica Koseze, lokal BRAZZERA

Prisotne:

- RUMBA
- MAJA*
- SISKAMISKA
- GABIW

- SIMI27
- JELENCHE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dajmo se še javit punce, dobrodošle vseuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2643
10.5.2007 20:02:16   
siskamiska
Jaz pa danes štajerke pogrešam........... le kje so??
Mogoče se pa preko ZS menijo da nas bodo presenetile v torek in bojo one tudi prišle user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2644
10.5.2007 21:02:23   
rumba
Ja, res je, kje sta štajerke??
Grem gledat Evrovizijo.

Neposredna povezava do sporočila: 2645
10.5.2007 21:03:45   
rumba
user posted image user posted image  Sorry, nisem mislila v dvojini...user posted image  Kje ste Štajerke?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
10.5.2007 21:41:12   
siskamiska
No zdej se morm pa še mal pohvalt. Namreč: NAREDILA SEM TORTO NUTELA.
Meni se že vsi smejijo, ker imam malo drugačne sindrome gnezdenja. Jaz nič ne pospravljam, samo pripravljam se da bom praktična mama- šivam, pečem torte kar brez razloga, sejem zelišča....user posted image user posted image

Ko bojo šle pa kile prehitro gor bo pa user posted image . Zaenkrat je še obvladljivo +11 kg.
sem pa opazila da se mi je začela ful nabirat voda v nogah, že zjutraj imam zatečene in klobasaste prste na nogi ( še predno vstanem) user posted image .
Se bom mogla mal v centrifugo vržt da me bo oželo in bom brez vode user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
11.5.2007 6:29:56   
Freycha
jah žabarke ste tak naval za kavo naredile, da smo se kar poskrile user posted image user posted image user posted image user posted image

Jelenche jaz bi tudi, da mi napišeš ime Dita zraven mene, ker če bo punčka, bo imela ziher tako ime

Pišuka, če bi se lahko še tako vozila naokoli bi pa z veseljem prišla v LJ na kafe......  Ampak potem, ko bo pa beba že na svetu, bom pa zagotovo prišla, da izkoristim, pa Dita še babico pa dedka vidi.....

Hej ste vidle - SLO je kar v finale prišla... si nisem mislila.......meni sicer pesem ni všeč, so jo pa vseeno kar dobro dodelali in je boljša, kot je bila v orginalu.....

Juhuuuu danes grem pa k frizerju in upam, da mi končno uspe na glavo nabiti oranžno barvo. Do sedaj sem probavala sama, pa sem bila vedno bolj rdeča, kot oranžna. Danes pa, če mi glavo zažge zaradi peroksida - HOČEM BITI ORANŽNOLASKA!!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2648
11.5.2007 6:37:46   
tejči77
Dobro jutro, babike. Če res pogrešate Štajerke, vas pa moram danes prva pozdraviti.
Poldy, čestitke za punčko. Za punčke je res veliko izbire in je bolj problem kupit ker je vsega preveč, potem se pa odloči kaj bi raje!
Mene tako desna rebra bolijo, da nisem mogla spati, zato sem prej vstala. Sem se že najedla, pomila posodo, zdaj imam pa par minutk časa preden sperem jutranjo masko. Sicer pa tudi sedeti več ne morem. user posted image  rebra. Le kaj je to. Bo najbolje, da malo potelovadim.

Neposredna povezava do sporočila: 2649
11.5.2007 6:41:18   
tejči77
Freycha, si me prehitela. Kar navali na oranžno, imaš prav. Sigurno boš super zgledala. Oranžna je meni tudi zelo lepa.
Kaj je že Evrovizija? A ni bil včeraj četrtek? Mene je zgleda povozil čas.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.