rumba
|
Hojla! Za mano je katastrofalna noč. Sicer so mi rekli, da bom po injekciji lahko imela napade vročine in še neke druge probleme, ampak to..... Vročina me je nenormalno oblivala, preoblačila sem morkre pižame kot za stavo, noge so bile boleče, drhteče, sploh se ni dalo zaspati, po vrh se je pa še Hana zbudila najprej ob polnoči in jokala, da jo buba popi (tj popek ), sem jo vzela k sebi v posteljo, pa se spet nisem mogla namestiti. Pa itak je skozi jamrala, pa ni šlo. Čez čas ji uspe zaspati, pa nova runda od dveh. Tokrat smo končno bruhali, pol je bilo do petih ok, ko smo spet jokali, a pol je bil na vrsti . Ampak, ko se jaz enkrat zbudim, pa četudi ne vstanem, je kriza nazaj zaspat. No, Hane danes nismo dali v vrtec, tako da jo imam sedaj na kavču, gleda riskanke, pol gre pa z mano v P po ta drugo injekcijo . Pa menda bi jaz morala bolj počivati te dni . Upam, da ne bo kaj narobe. Sem kot cunja... komaj čakam, da bo ura 12. in mi Hana zaspi, pol pa tudi mene pobere. Aja, moj mi je včeraj prijavil, da je v ponedeljek in torek na službeni poti v tujini, tako da imam jaz v torek čas le do 15-ih, ko moram v vrtec po mularijo. Zato bi predlagala, da se dobimo v TOREK OB 12-ih na TRŽNICI KOSEZE. Bi šlo? Seznama, katera pride, sedaj ne morem narediti, se bom potrudila zvečer, prav? Mogoče bi bilo dobro, da bi man ena, ki tržnico dobro pozna (mogoče ti siskamiska), posredovala svojo telefonsko za vsak slučaj, če se ne najdemo, kaj? Jaz menda še nisem bila tam, pa bom mogoče potrebovala kaj pomoči. Bačko, brez skrbi, se dobimo tudi kak dan, ko tebi ustreza. Jaz sem vedno za, ti le povej . Freycha, sem vesela, da si preživela tako lep dan in da ti ni bilo hudega . Super! Oooo, smo se naveličali Nodija, grem.... pa-pa
|