|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
9.5.2007 19:55:57   
iwa
AjdaN iskrene čestitke za princesko Ano! Fullll je luštna!user posted image user posted image user posted image user posted image

Oh kolk fajn smo se dons mele, prov fletn je blo, a ne? Hvala Majchi še enkrat za povabilo!

Vse ki ste že doma in cartate svoje sončke vam želim še več lepih trenutkov, vsem čakajočim pa čimhitrejši in čim lažji porod!

Lepo se mejte!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
9.5.2007 20:13:09   
petrazg
Bambina - jst sem pa mislila, da si že notri ostala, pa da te prideva kar v sobo jutri obiskat. Jst bom jutri ob 10.30  v Celju, vidve kar povejte kje se dobimo..

Se še slišimo...

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
   [Brisano sporočilo]
9.5.2007 20:22:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2803
9.5.2007 20:30:43   
tejč
Ojla, samo na hitro.
JA, norice ima, zdaj že dve vodeni in še tri lise zraven. Vročine še ne. Bomo že nekako...

AJDA N, ko gledam tole slikco, se mi zdi čisto ista kot je bila Ajša ob rojstvu, pa še na isti dan je rojena!!!!user posted image  Iskrene čestitke za tako lepo punčko Ano.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
9.5.2007 20:34:17   
BAMBINA_
Joooj, punci jaz nimam idej. V Mercatorju so na oni strani, ko je športna dvorana, eni kafiči. Tako, da bi lahko bile zunaj, če bo lepo vreme. Meni kaj drugega ne pade na pamet. user posted image user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
9.5.2007 20:55:33   
petrazg
Bambina in Lukrecija - naj bo Mercator... se vidimo tam, s prepoznavanjem po mojem ne bomo imele problemov user posted image user posted image user posted image

Do takrat pa lp, pa mirno noč...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
10.5.2007 7:08:48   
tejč
Jutro!
Se mi zdi, da zjutraj vedno jaz načenjam teme.user posted image  Upam, da ni katera jezna, ampak mi vstanemo že ob 6, popedenamo zajtrk, pijemo Actimel, po novem pa še štejemo novo nastale pikice pri Ajši.
Danes bom šla še po recept za sirup, d aje ne bo srbelo. Ni še hudega, ima ene 3 pike vodene in vsega skupaj z lisami ene 10 flekcev po trebuhu in hrbtu ter na vratu. Ko bi vsaj bila mila oblika!!!!
Ker sva ugotovila, da če bo imela vročino čez dan, bom morala sama rodit, ker je nimamo kam dat. Če pa bo brez vročine, jo lahko damo k varuški. Sama pravi, da zaradi 5 pik pa res ne rabi bit doma, ker so že vsi v varstvu imeli norice. Meni je prav!

No, še danes naj zdrži brez vročine...

PA na forum sem pisala pediatrinji in Pušenjaku, če katero zanima...
http://med.over.net/forum5/read.php?19,4064767

http://med.over.net/forum5/read.php?46,4065131

Kako pa kaj ve? Sam dobivate se kar naprej, jaz pa si ne upam v vašo družbo...user posted image

Kaj pa popadki in tiščanje navzdol? Jaz sem se kar malo potuhnila pred porodm, ker vsi svetujejo, da prej odpravimo norice. Ampak sva se včeraj pogovorila; če bo slučajno šlo vse vštric, bo pač šlo. Midva nimava kam dat Ajše izolirat. Pa še zdi se mi res hudo, ker ni neumna tamala in bi skapirala kot "aha, dojenčka imajo, jaz pa nisem več dobra..."

No, napišite kaj.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 7:35:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2808
10.5.2007 7:41:13   
Majchi
Joj Tejč, tole je pa res eno sranje. Jaz upam, da še mal zdržiš z nogami skupaj user posted image  in da tamala ne dobi vročine. V primeru, da dobi vročino in da greš ti rodit, kaj res nimaš niti ene osebe, ki bi počuvala Ajšo, pa da je že prebolela norice, zato da bi šel mož lahko s tabo? A so stari starši tako daleč, da ne bi mogli za ene 2 dni pridt pomagat?
Ampak, ko ima hudič mlade, res nima samo enga. Tko pravjo, pa še res je.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
10.5.2007 8:21:39   
tejč
user posted image Sem napisala dolg mesiđ, pa mi je vse skenslal...

Ne, ni variante, MAjchy, vse sva preračunala, vse premislila, nikogar, ki ne bi imel otrok za okužit. Pa še moji starši- ni šans; oba še delata, dopusta ne morta vzet, še s.p. sta, pa na Dolenjskem, ravno tok deleč, d ajih ne morem klicat: "ej, popadki so, pridi", ker bom že 300 krat prej doma rodila.user posted image
S starši od moža nimamo stikov, ker so ločeni.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - pri nas se rojevajo samo user posted image . Upam, d abo kmalu bolje in da se rodi user posted image  Maša.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
10.5.2007 8:40:14   
tejč
No, zdle sem klicala G in pravi, takoj po napotnico in na polikliniko za test zaščite protiteles za norice. Ker menda če sam nisi imel noric oz. če nimaš dost zaščite, lahko udari na možgane pri novorojenčku.
Sicer ne morjo nič nardit več, ker mam rok tok bliz, ampak sam da vemo, ampak ne more garantirat, da bodo izvidi do poroda sploh narejeni.
Ajde, šibam, držte pesti, d ane dobim še popadkov kje vmes...

pol pa še spet nazaj V Domžale, ker pediatrinja dela popoldne, po recept za Ajšin sirup.

LP

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
10.5.2007 8:41:21   
tejč
Aja, pa če bom prej rodila kot na rok, me bojo not dlje obdržal, d abom izolirana od Ajše, če bo še kužna.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
10.5.2007 8:51:03   
BAMBINA_
Joj, madona tejč, pa si se res v nezavidljivi situaciji znašla. Jaz držim pesti, da imaš protitelesca, pa, da Ajša ozdravi še pred porodom. user posted image user posted image user posted image user posted image Javi potem, kako je s tabo.
Majchi jaz upam, da me ne bodo pustili čakati dlje kot en teden. Ampak je pa hecno, ker se moja napoved uresničuje. Sem namreč rekla, da letos pa ne bom Evrovizije zamudila, tako kot lani, ko sem bila službeno v Beogradu, pa takšna atrakcija je bila glede Fincev, letos bomo pa itaq mi zmagali. user posted image user posted image user posted image In da bom šla lepo v ponedeljek roditi. user posted image user posted image Se pa ne bi mogla bolj strinjati s tabo, ko praviš, da je najlepši spontani porod. Sicer še nimam izkušenj user posted image , ampak...

Čau bau user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
10.5.2007 9:04:42   
s u g a r
hej ladies

no pa smo že pokonc.
Majchi praviš da ko ima hudič mlade nima samo enega. In res je tako. Zakaj?
No pri meni je bil samo dopoldan ČUDOVIT in PREKRASEN - res hvala in lepo da smo se dobile. Potem pa se je začelo. Veste da sem šla klimo rihtat v moji ladji (ki je prodana jeeeeeeeeeee) in k zaklet noben user posted image  ni moral tega danes zrihtat in je pol tast zrihtal svojga mehanika da je to poštimal jz prej obletala fizično in telefonsko vse avtohiše v Lj - nič, no pol sem bila že tako na konc da mojmu rečem bejbi jz ne morm na UZ - ker bom sam skup zlezla in valda da je reku takoj pridi domov in bova vidla kako. No se prtrogam domov in pojem neki pol greva, ker so umes vse za klimo zrihtal z obema avtoma od doma da peleva ladjo k mehaniku in ko zaklet se moj prele pred mano in spele ven na glavno cesto (kjer imamo blazno nepregleden ovinek, ker je kmetija dobesedno na cesti) poka punim šusom motorist vanga direkt v bok (imel je ta težek BMW motor in tud bremzal ni, sam počl je) jaz pa zadi za mojim (tud jaz ga nisem v špeglu vidla, k bi res spelala - pa itak sem zdej ful 10000 previdna, no poglej). Uglavnem un pade dol ob avtu moj komi z avta zleze, jz pa parkiram rikverc k kmetu na parking in grem gledat (ustrašla sm se in valda da greš prvo gledat) no motor potovalni popolnoma skrivlene vilce spredi vse je vn tekl, našmu avtu pa dokaj malo (vrata, blatnik in štrajfne naprej po boku k je podrsu k je padu), motoristu nič mojmu nič, men se je pa pol taaaaaaaaaaakoooooooooo usul (čisti panični napad, sm se umaknla v avto in tulila k čednk - moj splohni dojel pol k je pršou sem jaz že komi dihala in mal da ni reku bejbi jz bom rešilca klicu če se mi zdele ne umiriš, jaz pa a si kul a je vse ok,.... pa mi reče bejbi oči je kul, tmle je pa pleh zvit nehi umir se to ni nič bomo že poštimal, jz pa kr naprej pa glih si avto poštimal - ima malo starejšega BMW-ja, k mu je modelno in tudi tako dul všeč in ga je čist preštimal tako da je res to kar si je želel, pol sem jaz kriva k sva šla,.... blalblablablallal - uglavnem miril smo me pol vsi od tasta k je pršu, soseda k me je pol do vrat pospremu tm je še ena gospa pršla - no le policaja me ni nič vprašala, če sem ok in če sem kaj vidla user posted image . No potem sem čakala doma in čez kake 45 min pokličem k G. da ne bom prišla ker smo mel nesrečo in ni bilo panike.
No pol smo pa še pužo peljali na kliniko v Kranj in ta reva se zdej sama sebi tako smili - da skoz tačko moli v luft in si misli lej noge nimam. Nič rano so ji razkužili povili (ima punčko na nogici), jokal smo pa tako kot da jo iz kože dajejo - le notri na veterino je šla pogumno, potem pa opala kriza ne ne ne grem naprej, ko so ji ponudili piškot user posted image , pol ji je dr. dal najhuje na gobček in odščipnil štrleče dele in to smo jokal jokal. Ko je povijal smo jokal ko je dal flajšter čez smo isto jokal kot da jo še vedno režejo - uglavnem odklop. Jo da moj na tla - 40 kilskega psa je nosil kot dojenčka - in prvo scufat dol nagobčnik potem pa brcat nazaj kot konj - zarad punčke -, pol smo se še mal pogovarjal in se je umirila ampak piškot je pa še vedno bil user posted image  - ja do avta - k jo je moj spet nosil, tam mi ga je pa spulila iz rok dobesedno mi je skor še prste pojedla. No potem pa naju je ati peljal na palačinke na Zbilje in sva jo najperj imela v avtu z odprtimi okni in zadnjo šipo pol pa je prišla kr k nama v lokal in smo ždel tam kar do polnoči, potem smo šli pa ajat - z velikim dondastim dojenčkom, sred noči je pritancljala v spalnico in se ulegla k mojmu zravn postelje in počivala mirno celo noč.
No to je bil včeraj pri nas doma. Mal na glavo ampak smo preživel.

Dost o men.

tejč - držim pesti da bolezen čimpreje preženete (na žalost ti ne morem pomagati z nobenim nasvetom - ker nimam pojma o tem, še zase ne vem če nisem zaradi mojih bronhitisov ko sem bila še mala mala cepljenje za rdečke in še nekaj zamudila - me je malo strah in se moram prav pozanimat pri dr kaj zdaj). Držim pesti in povem ti da se bo vse dobro izteklo. user posted image user posted image user posted image user posted image

AjdaN - čestitke za malo Ano - tako je luškana. Jz bi tud.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rožica in Petrinja - vse čestitke in lepo vaju je brati. Keep on going. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pišuka spet sem čist čustvena - tole je pa mal too much že.

Aja še tole:
Danes je Wellness - kot že veste tema Naj bo nosečnost še lepša
obdelali bomo:
- vpliv hrane na zdravje in počutje nosečnice in mlade mamice,
- zdrav otrok v zdravem telesu
- dosegi nosečnic in mladih mamic, podrobne informacije iz izkušenj torej "prve" roke
Torej prijetno druženje sonosečk in tistih od katerih se lahko kaj novega naučimo.
Začne se na gradu Kodeljevo ob 19.00 uri.

RESNIČNO VABLJENE - mal lahka še vplivam na kapaciteto mest (ampak mi javte, katera se odloči da pride).

No grem pozajtrkovat in želim vam čudovit dan.
Sonček se že kaže.

papa
cmoka

Moram preusmiriti misli

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
10.5.2007 9:10:13   
s u g a r
o tejč tole se je pa mal zakompliciral ampak me smo vse ful optimistične in ti resnično želimo vse naj naj.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
10.5.2007 9:18:54   
lex
Ojej sugar to je pa HUDO! Se mi full smiliš ker si se verjetno ustrašla 100000 ne uro. Še "sreča", da se ti popadki niso sprožili. Uglavnem, da je z vsemi vse uredu.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2816
10.5.2007 9:46:14   
Sonjam
Oj!
Lep pozdravček.
Tejč tole ti pa nič ne privoščim.Toliko enih skrbi pa nobene pomoči.user posted image
Upam da se vam vse skupaj uredi in umiri tempo da greš potem lahko v miru rodit.Držim pesti da bo vse ok.user posted image user posted image
Sugar tole je pa bil dan zate včeraj kaj?Pa kao da počivaš cel dan?Dobra si da še vse urejaš. Imaš pa srečo da nisi šla res včeraj rodit ob nesreči.Jaz bi se pomoje tut čist panično odzvala.Sem vesela da ste vsi celi in zdravi ostali, tisti pleh se pa že popravi.user posted image Pa tvoji kužiki želim čimprejšnje okrevanje in čim manj bolečin.
Majchi upam, da si včeraj lepo praznovala in da se ga nisi preveč napila.user posted image
Meni je bilo včeraj ful lepo na pijački, prov luštno je bilo.Sam sem bila pa potem kar utrujena in sem doma potem kar padla na kavč.user posted image
No jst sem zaenkrat še doma, če bo pa akcija vam pa itak javim.user posted image
Lep dan vam želim.Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2817
10.5.2007 9:51:57   
iwa
Ojoj punce to pa je user posted image !
Sugar sam da se je vse OK izteklo in da si zej cool, sej se bo vse poštimal!
Tejč tebe mi je pa res žal, sploh ne vem kako pomagat, jest tud nč izkušenj s tem nimam, upam da bo vse OK, verjetno je res najbol da te mal dl v P. obdržijo dokler se stvari ne poštimajo! Pa fejst noge skup, mogoč user posted image počaka do konca krize... DRŽI SE!
Bambina, ti boš pa očitno res še lohk evrovizijo pogledala....privošči si, maš idealno prilko!
Jest sm mela pa pestro jutro, sm dobila taka dva močna krča kot pred M, da mi je že kr srce mal hitrej začel bituser posted image user posted image ampak se je pol umiril, tko da zaenkrat še lenarimo doma, se pa počas pripravlja... morm zej še hitr it mal pospravt, da nas kej ne prehitiuser posted image user posted image user posted image

Držite se!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
10.5.2007 13:08:59   
ajdaN
No ta pomembne podatke pa pozabm - kura jstuser posted image .

V glavnem naša punči je imela 3.830g pa 53cm.

Berem vas še, komentirat pa nimam kaj dosti časa. Uživajte vse skupaj!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
10.5.2007 13:44:38   
lex
ajdaN čestitam za tako ekspresen porod pri takšni kilaži. Jaz sem imela pri Aleksu vakuum pa je imel 3810g. Upam, da bo zdaj kaj hitreje oz. brez komplikacij. Naj bi bila tudi vsaj tako velika, če ne več.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
10.5.2007 14:24:30   
BaByGiRl
Bravo user posted image  'JANEZ' in ANA user posted image , lepo, da sta že z nami.
Upam, da je ECA že ok.
Se trudim slediti katera je že rodila, kolikor morem.
Opažam, da se tele težave, raznovrstne, nikoli ne končajo user posted image .
Punce držite se. 

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
10.5.2007 16:30:02   
s u g a r
Ej punce

vsem hvala za lepe besede - včeraj je bil res dan za onikat.
Res sem se čist ampak čist sesula - kar tulila in dihala k da ni in ni zraka. Pojma nimam zdej sem vidla kako je to k neki ful ornk pride za tabo - dobr da ni avta doma, da se že rihta da ga ne gledam non stop.
Res fajn da ni šlo moje dete malo na pohod v svet - zdej gre lahko kadar želi. Jz ga čm vidt - KMALU.

No nič grem lepo popapat potem pa šibam na wellness.

lepo bodite se tipkamo zvečer - pozno, ali pa jutri.

cmoka
p.s. tista k uide - VELIK SREČE IN ČIM MANJ MATRANJA

papa

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
10.5.2007 16:32:00   
s u g a r
a še tole

spodi me tok špika da tud sedet ne morm (cel dan že), zdržat je treba še mal.
No recimo jz tud čem "slišat zmagovalno pesem še doma" - he da mam še jaz tole pol pa kr. Sej je dans al kdaj tale eurovizija (sorry nč jz tega ne spremlam ni cajta)user posted image

< Sporočilo je popravil s u g a r -- 10.5.2007 16:33:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 2823
10.5.2007 17:51:42   
juniorka
Helo!
Smo imeli včeri zdravnika v MB porodnišnici- in sem skočla Eco pogledat- se dobr drži in vas vse lepo pozdravlja!!!!!!!!!!

Mi smo tudi v redu, Nel ima 3590g in to je ok. Se samo dojiva, si nič ne črpam ali iztiskam in upam, da bo dost mleka!
Meni 11 dan šivi še ne odpadajo, pa boli še kot user posted image ! Mi je patronažna pogledala in pravi, da ni vneto, da je ok.. No, zdaj bi se pa lahk že izboljšalouser posted image

Majchi, vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem malo pozna, oprosti!

Sugar, doma počivaj!Ne tolk okol hodit...boš vidla, pol ne bo časa za počitek user posted image !

Tejč, tebi pa želim, da se izteče kar najboljše, res ni fajn, če te mora kaj skrbet v zvezi z otrokom, kaj šele za dva!

Vse ostale- držite se! Se pišemo!

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

Neposredna povezava do sporočila: 2824
10.5.2007 18:26:43   
tejč
Živjo,
ravno sem pojedla prvo hrano danes, mož in Ajša sta šla v trgovino in mene je dragi nagnal počivat, d ane bi slučajno počistila, in zdaj hitim pisat, ker sta šla v to tabližnjo trgovino.
Sem bla na infekcijski-tista, ki še ni bila-upam, d ane bo nikol rabla it. OBUP!!!! Upam, da nisem še kakega drugega virusa staknila tam (HIV, tuberkuloza, otroške bolezni, sprejemi otrok na infekcijsko...ggggrrrroooozzzzzaaaa).
Ob 14.00 sem bla konc, vzel so mi kri, izvidi bodo po pošti prišli čez 14 dni (sej ne, da bom prej rodila, a??????user posted image user posted image user posted image user posted image , sem pa pozitivna, norice prebolela-to sem vedla že prej.
Pol sem šla do pediatrinje od Ajše in je rekla, če so nori, kaj so me tja pošiljal, da če sem prebolela norice, je ok, zagotovo dovolj prostiteles....Je pa res, se srtrinja tudi ona, da bo treba Ajšo in mašo, če bo Ajša še kužna izolirat. Tako da sem stopila v akcijo in klr mami mal zatežila, da loh dobi Maša posledice na možganih in da rabim pomoč in sestro, če bi šlo kak dan doppusta, če bom kaj prej rodila. Torej, do 19.5. se Ajša in Maša ne smeta spoznat, pol pa vse ok. Do takrat je pa še dooooooooooooooooooooolgaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Saj veste...LAhko grem dons rodit ali jutri....kadarkoli....

KO sem se peljala mimo pordonišnice, me je zamikalo, da bi šla kar na CTG, vsaj touser posted image , da vidim mojo pikico...

Punce, babičar Anže je trenutno na enem kongresu in on je tooook fajn, da ga bom jaz za rodit počakala kar do ponedeljkauser posted image .

LP

In hvala vsem za spodbudne besede, upam, da se bo vse dobro izšlo....ker drugač bi si cel lajf očitala...

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?