tejč
|
Živjo, ravno sem pojedla prvo hrano danes, mož in Ajša sta šla v trgovino in mene je dragi nagnal počivat, d ane bi slučajno počistila, in zdaj hitim pisat, ker sta šla v to tabližnjo trgovino. Sem bla na infekcijski-tista, ki še ni bila-upam, d ane bo nikol rabla it. OBUP!!!! Upam, da nisem še kakega drugega virusa staknila tam (HIV, tuberkuloza, otroške bolezni, sprejemi otrok na infekcijsko...ggggrrrroooozzzzzaaaa). Ob 14.00 sem bla konc, vzel so mi kri, izvidi bodo po pošti prišli čez 14 dni (sej ne, da bom prej rodila, a?????? , sem pa pozitivna, norice prebolela-to sem vedla že prej. Pol sem šla do pediatrinje od Ajše in je rekla, če so nori, kaj so me tja pošiljal, da če sem prebolela norice, je ok, zagotovo dovolj prostiteles....Je pa res, se srtrinja tudi ona, da bo treba Ajšo in mašo, če bo Ajša še kužna izolirat. Tako da sem stopila v akcijo in klr mami mal zatežila, da loh dobi Maša posledice na možganih in da rabim pomoč in sestro, če bi šlo kak dan doppusta, če bom kaj prej rodila. Torej, do 19.5. se Ajša in Maša ne smeta spoznat, pol pa vse ok. Do takrat je pa še dooooooooooooooooooooolgaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Saj veste...LAhko grem dons rodit ali jutri....kadarkoli.... KO sem se peljala mimo pordonišnice, me je zamikalo, da bi šla kar na CTG, vsaj to , da vidim mojo pikico... Punce, babičar Anže je trenutno na enem kongresu in on je tooook fajn, da ga bom jaz za rodit počakala kar do ponedeljka . LP In hvala vsem za spodbudne besede, upam, da se bo vse dobro izšlo....ker drugač bi si cel lajf očitala...
|