Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:18:29
|
|
|
|
_andreja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1 dvomim... (v tem primeru dvomim v vsakega!!tudi vase!! vidiš, to je tvoj problem, jaz ne dvomim vase in tega ne počnem. PIKA opala... jaz tudi tega ne počnem!!in dvomim, da kdaj bom to počela, samo lahko se pa zgodi vsakemu!!
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:18:48
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka neee...sej ne gre za to, da jo bos varal...gre za to, ce bi ji bil pripravljen odpustit! ne gre za to, da bi bil pripravljen odpuščati, ampak za to da nebi bil pripraveljn biti z nekom ki me ne ljubi Pa ej te ljubi.. Zakaj te ne bi? Ker te vprasa.. kaj bi naredu, ce bi se ji zgodil? Ne Tjazy!! Ona ga ne ljubi, ker ga je prevarala!! Pac je to dejanje, ki njemu dokazuje, da ga ona ne ljubi vec.. in pika!! Ni vec vazno kaj ona rece.. ni vec vazno, ce ga ona se vedno ljubi... ker je on pac preprican ad ga ne. In to je dovolj, da se vse konca.
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:19:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Tko.. Zahi... si vidu.. Mah nc ne skrb.. Sej bom najdu ene dve.. al pa tri.. za najino fantovscino... Sam kako ves.. da se ti ne bo nc zgodil?
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:19:18
|
|
|
|
Mina1
|
samo lahko se pa zgodi vsakemu!! Ne ne more se zgoditi vsakemu.
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:20:07
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ resnično ... samo tudi tebi kdaj kakšna dih zavzame, in če bi te neklje na samem napadla,... dvomim... (v tem primeru dvomim v vsakega!!tudi vase!! če zastane dih.. še ne pomeni da bi se karkoli zgodilo.. če se kje pojavi kak dober geštel se ta tudi pogleda jasno.. saj smo ljudje.. ampak dokler se samo gleda je OK.. ko se začne dotikat je pa narobe.. in tukaj se potem pokaže kok ti je do partnerja...
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:20:33
|
|
|
|
baguSka
|
odpustiš in greš naprej.. ne? no, ce gres naprej, pomeni da nisi glih odpustil... ne govor tega..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:20:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka neee...sej ne gre za to, da jo bos varal...gre za to, ce bi ji bil pripravljen odpustit! ne gre za to, da bi bil pripravljen odpuščati, ampak za to da nebi bil pripraveljn biti z nekom ki me ne ljubi Pa ej te ljubi.. Zakaj te ne bi? Ker te vprasa.. kaj bi naredu, ce bi se ji zgodil? Ne Tjazy!! Ona ga ne ljubi, ker ga je prevarala!! Pac je to dejanje, ki njemu dokazuje, da ga ona ne ljubi vec.. in pika!! Ni vec vazno kaj ona rece.. ni vec vazno, ce ga ona se vedno ljubi... ker je on pac preprican ad ga ne. In to je dovolj, da se vse konca. Nekak mu bom ze dokazal.. da to ni vedno res.. :)) Res ne vem se kako .. ker je prav zares trd oreh.. in ravno to je zame motivacija.. :))
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:21:04
|
|
|
|
Mina1
|
ampak dokler se samo gleda je OK.. ko se začne dotikat je pa narobe.. in tukaj se potem pokaže kok ti je do partnerja... Tako se govori .
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:22:01
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1 samo lahko se pa zgodi vsakemu!! Ne ne more se zgoditi vsakemu. vsak lahko to samo naredi.. če ne ljubi dovolj svojega partnerja..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:22:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Za dons sem obupal...
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:22:39
|
|
|
|
Mina1
|
vsak lahko to samo naredi.. če ne ljubi dovolj svojega partnerja.. Zahi, midva sva skupaj v vrsti stala .
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:24:29
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka odpustiš in greš naprej.. ne? no, ce gres naprej, pomeni da nisi glih odpustil... ne govor tega.. odpustiš dejanje.. in greš naprej.. če te ta oseba ne ljubi.. potem več kot to ne moreš naredit.. greš in je rešeno...
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:26:16
|
|
|
|
baguSka
|
Nekak mu bom ze dokazal.. da to ni vedno res.. :)) Res ne vem se kako .. ker je prav zares trd oreh.. in ravno to je zame motivacija.. :)) Ti mu ne bos mogu dokazat... in prav tako nihce drug... Do tega bo moral prit sam. Do takrat bo pac zivel v svojem prepricanju. Nic hudega ni to. Ocitno se ni pojedel dovolj zaracenga kruha...
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:26:51
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ne Tjazy!! Ona ga ne ljubi, ker ga je prevarala!! Pac je to dejanje, ki njemu dokazuje, da ga ona ne ljubi vec.. in pika!! Ni vec vazno kaj ona rece.. ni vec vazno, ce ga ona se vedno ljubi... ker je on pac preprican ad ga ne. In to je dovolj, da se vse konca. jasno.. če bi ljubila nebi varala.. simpl lahko potem poje kar hoče.. vendar je z dejanjem pokazala to.. lahko ji je samo žal, ker jo je strah, da bi kaj zgubila.. vendar bo mogoče naslednji tak, da jo bo odpeljal.. potem ji ne bo več žal..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:28:52
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ti mu ne bos mogu dokazat... in prav tako nihce drug... Do tega bo moral prit sam. Do takrat bo pac zivel v svojem prepricanju. Nic hudega ni to. Ocitno se ni pojedel dovolj zaracenga kruha... ne v prepričanju.. živel bom brez varanja in tako bom pač živel vedno..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:29:16
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Za dons sem obupal... si dojel potem?
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:29:59
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ opala... jaz tudi tega ne počnem!!in dvomim, da kdaj bom to počela, samo lahko se pa zgodi vsakemu!! samo tistemu, ki ne ceni dovolj svojega partnerja..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:30:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Naju kar pri miru pustita... midve sva ze zmenjene. Srecka, jaz si te zelim spoznat se v ENEM kosu... Kar pomeni... cimprej, a ne!? ejj, a gre z mano na koncert v vpk dons hehe...moj spila, pa mam 2 vstopnici
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:31:03
|
|
|
|
Mina1
|
samo tistemu, ki ne ceni dovolj svojega partnerja.. Drži, meni je moj vedno govoril, da me ceni in tako, pa me je prevaral in varal naprej.
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:32:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Naju kar pri miru pustita... midve sva ze zmenjene. Srecka, jaz si te zelim spoznat se v ENEM kosu... Kar pomeni... cimprej, a ne!? ejj, a gre z mano na koncert v vpk dons hehe...moj spila, pa mam 2 vstopnici Sej ti zase rabs dve vstopnici.. k ne mores drugac notr.. k sta dva...
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:32:57
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1 Drži, meni je moj vedno govoril, da me ceni in tako, pa me je prevaral in varal naprej. pa še vedno bi te.. če bi ga dovolj ljubila in mu odpustila
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:33:42
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Sej ti zase rabs dve vstopnici.. k ne mores drugac notr.. k sta dva... hahaha.. si dodal na koncu razlago.. da nebi blo ognja v strehi
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:34:07
|
|
|
|
Mina1
|
ja, verjetno bi me ponovno prevaral, četudi bi mu oprosila in tako. Pa prav nič ni smešno, tako da boš vedel Tjaži.
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:35:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Za dons sem obupal... si dojel potem? Greva na pir?
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:35:25
|
|
|
|
Mina1
|
tako da boš vedel Tjaži ups Zahi, ma tolk nakladate, da se človek zmoti in tako .
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?