|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
10.5.2007 15:07:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

a loh sam neki povem...tko off topic...nasla druzga mehanika, k je un moj zahinavu...spedenala rocno in avto je su cez tehnicnega...juuuuupiiiiiiiiuser posted image

Kuuullll.... :))))))

user posted image user posted image user posted image

Baguska.. ne beres cvekarij.. pa ne razumes.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
10.5.2007 15:07:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

če pa tega nebi storil.. pa ne ljubiš

ce postavis kufre pred vrata... se ne pomeni da ne ljubis... ampak ljubis manj... kot ce si pripravljen odpustit user posted image

my point exactly

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
10.5.2007 15:08:11   
Zahi

ne ljubis dovolj!!

ne ne sm cist pridna in nc tecna...kr mojga vpras user posted image

no potem jaz ne bom zgleda nikol dovolj ljubil.. ker pač ne bom varal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
10.5.2007 15:08:12   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

dej Baguska, morva enkrat na kavo skupi...

bo šlo brez varanja.. al se lahko kr zgodi? user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ce bom jst mojo sreckonosecko vidla... se bo pomoje kr zgodil... moj namen ni, da se z njo dobim zarad sexa, ampak zarad kave... ce bodo pa njeni cari tok mocni, da me zacarajo, potem se bo pac zgodil... user posted image  In to se ne pomeni, da ne ljubim vec svojega partnerja.user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 179
10.5.2007 15:09:25   
Zahi

Ce bom jst mojo sreckonosecko vidla... se bo pomoje kr zgodil... moj namen ni, da se z njo dobim zarad sexa, ampak zarad kave... ce bodo pa njeni cari tok mocni, da me zacarajo, potem se bo pac zgodil... user posted image  In to se ne pomeni, da ne ljubim vec svojega partnerja.user posted image

sej varanje med ženskam ne obstaja.. ker ni penetracije s spolnim udom user posted image

< Sporočilo je popravil Zahi -- 10.5.2007 15:10:25 >

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 180
10.5.2007 15:09:33   
Anonimen

eeeehhhheee heeee... tko pa ne bo slo... user posted image

Bi vidve mele dekliscino brez naju z Zahijem AAA????

Njot... Ni sans!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 181
10.5.2007 15:09:37   
Anonimen

ne ljubis dovolj!!

ne ne sm cist pridna in nc tecna...kr mojga vpras user posted image

no potem jaz ne bom zgleda nikol dovolj ljubil.. ker pač ne bom varal user posted image

neee...sej ne gre za to, da jo bos varal...gre za to, ce bi ji bil pripravljen odpustit!

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 182
10.5.2007 15:10:38   
Anonimen

Ja... pol pa boljs da ne gres na kavo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
10.5.2007 15:10:42   
Anonimen

bo šlo brez varanja.. al se lahko kr zgodi? user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 184
10.5.2007 15:10:50   
Zahi

neee...sej ne gre za to, da jo bos varal...gre za to, ce bi ji bil pripravljen odpustit!

ne gre za to, da bi bil pripravljen odpuščati, ampak za to da nebi bil pripraveljn biti z nekom ki me ne ljubi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 185
10.5.2007 15:11:16   
Anonimen
ajjaaaa, se tole sem pozabla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 186
10.5.2007 15:11:38   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Njot... Ni sans!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

v bistvu bi jaz mel raje fantovščino.. kot bil na dekliščini.. torej.. kaj je zdaj s tem???? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 187
10.5.2007 15:11:54   
_andreja_
Nobena oseba tega planeta ne more zase trditi, da ni sposobna prevarat, svojega partnerja... to pač jaz mislim, in tako je...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 188
10.5.2007 15:12:00   
baguSka
no potem jaz ne bom zgleda nikol dovolj ljubil.. ker pač ne bom varal

ne zato.. ampak zato, ker ne znas odpustit.. in to niti osebi, ki jo ljubis user posted image  kje so sele ostali.. to me u bistvu zlo cudi.. al pa zalosti.. no, ampak vsak po svoje..

pa se to sem hotla napisat: ... ah... zdej sem pa pozabla... sem bom probala spomnt..

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 189
10.5.2007 15:12:20   
Anonimen

Ali to potem pomeni, da jaz ne ljubim dovolj svojega partnerja, ce sem mu pripravljena to odpustit user posted image

to pomeni, da ga ljubis veliko veliko veliko bolj!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 190
10.5.2007 15:12:43   
Anonimen

sej varanje med ženskam ne obstaja.. ker ni penetracije s spolnim udom user posted image

a pol to pomeni, da se 2 zenski teoreticno ne morta dol datuser posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
10.5.2007 15:12:50   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

Nobena oseba tega planeta ne more zase trditi, da ni sposobna prevarat, svojega partnerja... to pač jaz mislim, in tako je...

misli kar želiš user posted image

vendar.. če ljubiš partnerja.. potem ne moreš prevarat.. če pa ne ljubiš potem pa ne rabiš bit z nekom.. če nisi z nekom.. potem ne moreš varat.. ne? user posted image

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 192
10.5.2007 15:14:17   
Anonimen

v bistvu bi jaz mel raje fantovščino.. kot bil na dekliščini.. torej.. kaj je zdaj s tem???? user posted image

Caki povprasam.. Bagusko in srecko... ker varala pa ne bova a ne?! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
10.5.2007 15:14:57   
Anonimen

a pol to pomeni, da se 2 zenski teoreticno ne morta dol datuser posted image

Ne to pomeni.. da je za nas moske.. zlo fino.. ce se dve zenske dajo dol.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 194
10.5.2007 15:15:16   
Zahi

ne zato.. ampak zato, ker ne znas odpustit.. in to niti osebi, ki jo ljubis user posted image  kje so sele ostali.. to me u bistvu zlo cudi.. al pa zalosti.. no, ampak vsak po svoje..

pa se to sem hotla napisat: ... ah... zdej sem pa pozabla... sem bom probala spomnt..

znam odpustit.. sam ne moreš bit z nekom ki te ne ljubi.. odpustiš in greš naprej.. ne? user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 195
10.5.2007 15:15:41   
_andreja_

IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

misli kar želiš user posted image

vendar.. če ljubiš partnerja.. potem ne moreš prevarat.. če pa ne ljubiš potem pa ne rabiš bit z nekom.. če nisi z nekom.. potem ne moreš varat.. ne? user posted image
resnično ...  samo tudi tebi kdaj kakšna dih zavzame, in če bi te neklje na samem napadla,... dvomim... (v tem primeru dvomim v vsakega!!tudi vase!!user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 196
10.5.2007 15:16:03   
Anonimen

ne gre za to, da bi bil pripravljen odpuščati, ampak za to da nebi bil pripraveljn biti z nekom ki me ne ljubi user posted image

Pa ej te ljubi.. Zakaj te ne bi? Ker te vprasa.. kaj bi naredu, ce bi se ji zgodil?

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 197
10.5.2007 15:16:41   
baguSka
Caki povprasam.. Bagusko in srecko... ker varala pa ne bova a ne?!

Naju kar pri miru pustita... midve sva ze zmenjene.

Srecka, jaz si te zelim spoznat se v ENEM kosu... user posted image

Kar pomeni... cimprej, a ne!?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 198
10.5.2007 15:16:54   
Mina1
dvomim... (v tem primeru dvomim v vsakega!!tudi vase!!

vidiš, to je tvoj problem, jaz ne dvomim vase in tega ne počnem. PIKA

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 199
10.5.2007 15:17:22   
Zahi

Ne to pomeni.. da je za nas moske.. zlo fino.. ce se dve zenske dajo dol.. user posted image user posted image

ja.. ker je tehnično varanje šele ko se pridruži moški.. user posted image  ampak tak, ki ne ljubi user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?