Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:07:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka a loh sam neki povem...tko off topic...nasla druzga mehanika, k je un moj zahinavu...spedenala rocno in avto je su cez tehnicnega...juuuuupiiiiiiii Kuuullll.... :)))))) Baguska.. ne beres cvekarij.. pa ne razumes..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:07:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka če pa tega nebi storil.. pa ne ljubiš ce postavis kufre pred vrata... se ne pomeni da ne ljubis... ampak ljubis manj... kot ce si pripravljen odpustit my point exactly
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:08:11
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka ne ljubis dovolj!! ne ne sm cist pridna in nc tecna...kr mojga vpras no potem jaz ne bom zgleda nikol dovolj ljubil.. ker pač ne bom varal
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:08:12
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka dej Baguska, morva enkrat na kavo skupi... bo šlo brez varanja.. al se lahko kr zgodi? Ce bom jst mojo sreckonosecko vidla... se bo pomoje kr zgodil... moj namen ni, da se z njo dobim zarad sexa, ampak zarad kave... ce bodo pa njeni cari tok mocni, da me zacarajo, potem se bo pac zgodil... In to se ne pomeni, da ne ljubim vec svojega partnerja.
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:09:25
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ce bom jst mojo sreckonosecko vidla... se bo pomoje kr zgodil... moj namen ni, da se z njo dobim zarad sexa, ampak zarad kave... ce bodo pa njeni cari tok mocni, da me zacarajo, potem se bo pac zgodil... In to se ne pomeni, da ne ljubim vec svojega partnerja. sej varanje med ženskam ne obstaja.. ker ni penetracije s spolnim udom
< Sporočilo je popravil Zahi -- 10.5.2007 15:10:25 >
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:09:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka dej Baguska, morva enkrat na kavo skupi... eeeehhhheee heeee... tko pa ne bo slo... Bi vidve mele dekliscino brez naju z Zahijem AAA???? Njot... Ni sans!!!
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:09:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka ne ljubis dovolj!! ne ne sm cist pridna in nc tecna...kr mojga vpras no potem jaz ne bom zgleda nikol dovolj ljubil.. ker pač ne bom varal neee...sej ne gre za to, da jo bos varal...gre za to, ce bi ji bil pripravljen odpustit!
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:10:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ce bom jst mojo sreckonosecko vidla... se bo pomoje kr zgodil... moj namen ni, da se z njo dobim zarad sexa, ampak zarad kave... ce bodo pa njeni cari tok mocni, da me zacarajo, potem se bo pac zgodil... In to se ne pomeni, da ne ljubim vec svojega partnerja. Ja... pol pa boljs da ne gres na kavo...
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:10:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka dej Baguska, morva enkrat na kavo skupi... bo šlo brez varanja.. al se lahko kr zgodi? Ce bom jst mojo sreckonosecko vidla... se bo pomoje kr zgodil... moj namen ni, da se z njo dobim zarad sexa, ampak zarad kave... ce bodo pa njeni cari tok mocni, da me zacarajo, potem se bo pac zgodil... In to se ne pomeni, da ne ljubim vec svojega partnerja.
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:10:50
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka neee...sej ne gre za to, da jo bos varal...gre za to, ce bi ji bil pripravljen odpustit! ne gre za to, da bi bil pripravljen odpuščati, ampak za to da nebi bil pripraveljn biti z nekom ki me ne ljubi
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:11:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ajjaaaa, se tole sem pozabla
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:11:38
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Bi vidve mele dekliscino brez naju z Zahijem AAA???? Njot... Ni sans!!! v bistvu bi jaz mel raje fantovščino.. kot bil na dekliščini.. torej.. kaj je zdaj s tem????
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:11:54
|
|
|
|
_andreja_
|
Nobena oseba tega planeta ne more zase trditi, da ni sposobna prevarat, svojega partnerja... to pač jaz mislim, in tako je...
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:12:00
|
|
|
|
baguSka
|
no potem jaz ne bom zgleda nikol dovolj ljubil.. ker pač ne bom varal ne zato.. ampak zato, ker ne znas odpustit.. in to niti osebi, ki jo ljubis kje so sele ostali.. to me u bistvu zlo cudi.. al pa zalosti.. no, ampak vsak po svoje.. pa se to sem hotla napisat: ... ah... zdej sem pa pozabla... sem bom probala spomnt..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:12:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka Ali to potem pomeni, da jaz ne ljubim dovolj svojega partnerja, ce sem mu pripravljena to odpustit to pomeni, da ga ljubis veliko veliko veliko bolj!!!
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:12:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ce bom jst mojo sreckonosecko vidla... se bo pomoje kr zgodil... moj namen ni, da se z njo dobim zarad sexa, ampak zarad kave... ce bodo pa njeni cari tok mocni, da me zacarajo, potem se bo pac zgodil... In to se ne pomeni, da ne ljubim vec svojega partnerja. sej varanje med ženskam ne obstaja.. ker ni penetracije s spolnim udom a pol to pomeni, da se 2 zenski teoreticno ne morta dol dat
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:12:50
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ Nobena oseba tega planeta ne more zase trditi, da ni sposobna prevarat, svojega partnerja... to pač jaz mislim, in tako je... misli kar želiš vendar.. če ljubiš partnerja.. potem ne moreš prevarat.. če pa ne ljubiš potem pa ne rabiš bit z nekom.. če nisi z nekom.. potem ne moreš varat.. ne?
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:14:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Bi vidve mele dekliscino brez naju z Zahijem AAA???? Njot... Ni sans!!! v bistvu bi jaz mel raje fantovščino.. kot bil na dekliščini.. torej.. kaj je zdaj s tem???? Caki povprasam.. Bagusko in srecko... ker varala pa ne bova a ne?!
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:14:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka sej varanje med ženskam ne obstaja.. ker ni penetracije s spolnim udom a pol to pomeni, da se 2 zenski teoreticno ne morta dol dat Ne to pomeni.. da je za nas moske.. zlo fino.. ce se dve zenske dajo dol..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:15:16
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ne zato.. ampak zato, ker ne znas odpustit.. in to niti osebi, ki jo ljubis kje so sele ostali.. to me u bistvu zlo cudi.. al pa zalosti.. no, ampak vsak po svoje.. pa se to sem hotla napisat: ... ah... zdej sem pa pozabla... sem bom probala spomnt.. znam odpustit.. sam ne moreš bit z nekom ki te ne ljubi.. odpustiš in greš naprej.. ne?
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:15:41
|
|
|
|
_andreja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ Nobena oseba tega planeta ne more zase trditi, da ni sposobna prevarat, svojega partnerja... to pač jaz mislim, in tako je... misli kar želiš vendar.. če ljubiš partnerja.. potem ne moreš prevarat.. če pa ne ljubiš potem pa ne rabiš bit z nekom.. če nisi z nekom.. potem ne moreš varat.. ne? resnično ... samo tudi tebi kdaj kakšna dih zavzame, in če bi te neklje na samem napadla,... dvomim... (v tem primeru dvomim v vsakega!!tudi vase!!
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:16:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka neee...sej ne gre za to, da jo bos varal...gre za to, ce bi ji bil pripravljen odpustit! ne gre za to, da bi bil pripravljen odpuščati, ampak za to da nebi bil pripraveljn biti z nekom ki me ne ljubi Pa ej te ljubi.. Zakaj te ne bi? Ker te vprasa.. kaj bi naredu, ce bi se ji zgodil?
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:16:41
|
|
|
|
baguSka
|
Caki povprasam.. Bagusko in srecko... ker varala pa ne bova a ne?! Naju kar pri miru pustita... midve sva ze zmenjene. Srecka, jaz si te zelim spoznat se v ENEM kosu... Kar pomeni... cimprej, a ne!?
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:16:54
|
|
|
|
Mina1
|
dvomim... (v tem primeru dvomim v vsakega!!tudi vase!! vidiš, to je tvoj problem, jaz ne dvomim vase in tega ne počnem. PIKA
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 15:17:22
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ne to pomeni.. da je za nas moske.. zlo fino.. ce se dve zenske dajo dol.. ja.. ker je tehnično varanje šele ko se pridruži moški.. ampak tak, ki ne ljubi
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?