Taula -> RE: Ultra tezka/lahka?! uganka (10.5.2007 12:56:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Samo če me ljubi zakaj poriva drugo, posebej še, če nje ne ljubi. Še enkrat: zato, ker seks ni vedno povezan z ljubeznijo. Ne z ljubeznijo do nje, ampak do mene. Na eni strani ima mene..baje me noro ljudi, pomenim mu vse..na drugi njo...ki mu služu le zato da se sprazni. Ja sej vsak v zvezi sreča druge privlačne ljudi...in moški in ženske, ampak a je potrebno z njimi seksati ali kaj. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Če ti paše seks z drugo žensko bodi pošten in prej prekini z parterjem. Na dveh stolčkih sedeti ni pošteno, razen če se vsi strinjajo. Kot drugo pa...vsak svojega partnerja dobro pozna in ve ali bi toleriral, če ga prevaraš....če veš da tega ne bi toleriral in da bi te zapustil, a to narediš potem mu pač ne pomeniš vse na svetu, ker je načrtno to postavil na kocko. Pol ko je enkrat konec lahko jokcaš in stokcaš, a nihče te ni silil v odnose z drugo osebo in vedel si kakšne so posledice. Bodi vsak toliko pošten da jih sprejmeš.
|
|
|
|