kapica
|
Ooo, punce, tukaj sem tukaj . A res da ste me pogresale ? Pa veste kako rada jaz cvekam z vami, ampak danes mi ni slo z casom skoz . Ampak ko bom doma, sluzbe imam se samo tri tedne , takrat pa dnevno visim na ringaraji in cvekam .se prevec me boste imele . Sem vceraj pozabila povedati, da sem imela pregled, ctg pol urce, mali je tako skakal sem in tja, pokazal vse vragolije ki jih pozna, da je bil na ultrazvoku tako zmatran in je spal. Je pa vse v redu, tezek je okrog 1300gramov. Tako da ne vem, al je moj tako drobcken ali kako, da so vasi ze cez 2 kilci . Ali se to tako hitro poveca v dveh, treh tednih? Danes sem sla hitro iz sluizbe, ker nisem mogla vec, popoldan sva se sla pa kopat. Da sem malo plavala, ampak za kriz mi nic ne pomaga. Boli pa nevzdrzno , da ne vem vec kaj naj, Ne morem stat, hodit, sedet, leze se gre nekako, ampak tudi ne dalj casa. Res je obupno . Danes zvecer pa sem zacela z materinsko solo. Kr zanimivo, nas je samo 6 nosecnic in je tako bolj lagodno, prijetno, udobno za lezat oz. sedet. Tema danes pa je bila nosecnost in tezave, pa nisem kaj novega zvedla. Trajalo pa vec kot dve uri .prisla domov takoo lacna. Jaz tud en vem kaj je to, bi kr naprej nekaj jedla, pa vidim da vam nekaterim tudi tako gre. Mogoce se sedaj zacnejo tisti napadi lakote? No,bomo videle . Jooj, ko ste govorile o cesnjah, jaz bi jih tudi, pa jih tukaj se nisem kje zasledila. Sicer sem pa se vedno nora na jagode, ceprav vem da so skropljene in umetne itd... Sedaj grem poskusit malo spat, si naredim se termofor za pod kriz, a ima mogoce se katera kaksno idejo ? Aja, hvala za novicke o afnici, jaz ji tudi drzim pesti, da s emalo zdrzi v enem kosu . In ce se jutri zjutraj se vedno tako pocutim kot danes, ostanem doma. OBLJUBIM , ne bom se vec matrala v sluzbi...