|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
8.5.2007 9:36:39   
tani33
Dobro jutro!

siskamiska- moji popadki so se pri obeh porodih začeli isto kot menstruacija, z bolečinami v stegnih in pa s krči v spodnjem delu trebuha. Bolečin v križu pa nisem imela med nobenim porodom.Kot je že Ksenija napisala: vsaka jih vrjetno doživlja po  svoje in niso tako hudi, da se jih ne bi dalo izdržat. No , pa tudi tako blagi ne da bi jih spregledale , vsaj takrat ko gre zares ne.

Afnica tudi pri nas držimo pesti zate in ti pošiljamouser posted image user posted image user posted image za srečo.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
8.5.2007 10:08:02   
Freycha
Evo punce, sem Afnici ravnokar napisala sms z naslednjo vsebino:

Punce so mi zabičale, da ti moram poslati sms, saj te vse lepo pozdravljamo, držimo pesti in upamo, da boš čimdlje zdržala s sončki v bušiju. Lp od vseh julijk!

zdej pa čakam na odgovor user posted image

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
8.5.2007 10:19:13   
Ronči
Sicer vas redno spremljam, že od začetka, vendar nisem še sodelovala v čveku (razen, ko sem vprašala o racmankahuser posted image )

Dajte mi povedat, a je res tako strašna razlika med posteljicami 70X140 in 60X130. Jaz bi rada imela to manjšo, predvsem, ker so mi dizajni bolj všeč, pa tudi bolj "dojenčkaste" so. Vse kolegice mi pravijo, da je ta večja bolj uporabna.... a kaj ko mi niso všeč!!!!
Trenutno ne raznišljam kaj dosti z glavo user posted image , so hormoni v prvi vrstiuser posted image , in hočem manjšo (gledala sem zelo lepe od Lip poljčane), in sploh ne morem primerjat tistih večjih...Frančeska, Filip ipd.... z Emilijo npr...

Kaj pravite...razum...al hormoni????

Sicer je pa moja prva nosečnost ... rok 28.7.2007 ... punčka (vsaj zaenkrat user posted image , nikoli ne veš, če kaj še ne zraste user posted image , sem slišala da je možno ... če se zgodi bomo pa še enkrat presenečeni user posted image  )

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
8.5.2007 10:23:30   
siskamiska
Ksenijak In tani33, hvala za odgovoreuser posted image .

Freycha tebi pa hvala ker si napisala Afnici sms.

A veste da se mi je danes sanjalo da sem rodila. Zgledal je pa tkole. Bili smo nekje na dopustu v neki koči v hribih, pa je prišla ena teta ki je imela eno palico( to naj bi bil UZuser posted image ). In me ona gleda in mi reče " no gremo rodit".
Pa prideva v porodnišnico in me da na nek čudn ležalnik. Jaz sem jo spraševala katera soba je to, če je to katera od merkatorjevih user posted image user posted image .
Prvi otrok je padel ven za šalo, čist nobene bolečine in nobenega dihanja in potiskanjauser posted image , dihal je sam, imel je pa nekaj čez 1 kg. Naj vam povem da je bil čudovit je bil pa fantek user posted image . Uprašala sem če bo mogel it v inkubator, pa so rekli da ne , in da mu pa topla posteljica ne uide.
In smo čakali drugega .......... vmes pride moja prijateljica oblečena in namazana v gejšo, kar zraven mene je bila lahko, potem je prišel še moj šef.....mojega možeka pa od nikoder user posted image .
Mi čakamo in čakamo, popadkov pa ni in ni. Pa sem se ful ustrašla da ni kaj narobe in mi gre spet delat UZ. Mi da tisto palico notri in reče " pišuka žarnica je šla" user posted image user posted image user posted image user posted image , da nič ne vidi ( ne vem od kdaj imajo UZ-ji žarnico user posted image user posted image ).

No mi končno naredi UZ in mi reče da vse napreduje počasi, športnouser posted image .
Takrat pa pride moj user posted image , jaz ga zagledam padem v jok in se zbudim. Tako namišljenega rojstva svojega dugega otroka nisem dočakalauser posted image .

Ko sem ustala sem prvo pogledala če imam še trebuhuser posted image , tko je blo čudno vse resnično..... No pa še to: nisem dobila merkatorjeve sobe user posted image .

To je moja sanjska porodna zgodba, tko da punce nč bat, nič ne boli, no vsaj mene niuser posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
8.5.2007 10:42:03   
rumba
O, siskamiska, ta je pa dobrauser posted image !! Me veseli, da si danes bolje!
Freycha, hvala za lep sms!
Ronči, dobrodošla user posted image , le vključi se v čvek! Jaz imam doma dva čmrlja in oba sta spala v ta malih posteljicah (120x60). Anej še do pred krtakim, torej do 4let, je pa res med ta manjšimi. Sedaj smo oba prestavili ne v prav ta veliko, pač pa tisto iz Ikee (160x70) in se super počutita. Nikoli ni bilo potrebe po 140x70, tako da če ti je bolj všeč manjša, jo kar kupi, ko jo prerase, jo seliš v ta veliko.user posted image  Hana je imela na posteljici še baldahin tik preden se je selila v veliko in ni bila selitev noben problem. Glede racmank pa lahko več prebereš tukaj: http://www.pleniceracman.com/

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
8.5.2007 13:17:20   
siskamiska
No čveke , kje pa ste dons??

res je da je vmes RR mal crknil, ampak zdej pa že dela user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
8.5.2007 13:37:25   
ksenjak
Jaz sem tukaj, skoz čekiram, če bomo še kakšno rekle, po drugi strani pa komaj čakam, da bo ura za odhod domov. Se mi tok več nič ne da, da bom danes z delom zaključila kar ob 14.00user posted image . O, saj to bo pa zdaj, zdaj.

Pa ti siskamiska, kako je pa kaj danes s tvojim počutjem? Očitno je bolje, in ni bilo nič zaskrbljujočega. Najbrž samo lažni popadki, če ne celo kakšne prebavne motnje. Tudi to bi znalo biti.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2532
8.5.2007 13:51:05   
Jelenche
ohoooj

sem hotela že prej nekaj napisati ... pa neki ringaraja ni delala... no,.. bom pa zdaj

sem nazaj s pregleda user posted image
Moj otrok je veeeeeliiikkkk! user posted image  Ja, res je,... user posted image  je prevelik za 2 skoraj 3 tedne,... kar je kar veliko. Ima 2200g,... matr mu user posted image
pa še obrnil se je ... zato mene tako trebuh boli,.. ker se je iz medenične vstave obrnil v glavično. Ma prav priden je (upam da se mi do konca poroda ne obrne še enkratuser posted image )
No skratka,.. čez 14 dni imam še enkrat pregled in UZ,.. ker je bebač tako velik,... v primeru da bo tako "napredoval" tudi dalje user posted image ,.. me bo G prestavila h G v porodnišnico, ki ima baje samo user posted image  z diabetesom. user posted image  No klinc pa moja G mi je res tok fajn ,... ampak kaj čmo. Skartka,... zna se zgoditi da mi bodo sprožili porod prej,... oz da bom rodila na carski.

tako da rumba,... bom še mal razmislila če bom šla na našo kuharco.. mogoče sploh ne bom rabila in bo knjiga dosti .. user posted image

a kaj pravite? kr neki user posted image

freycha počivaš?
u šiškamiška ... kakšne sanje a? sej bo tvoj dragi prišel pravočasno,.. nič skrbet!

no sej bom še kaj napisala, da vam ne bo dolgčas
user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
8.5.2007 14:11:01   
*maja
Evo mene ravno s pregleda... Smo imeli UZ in je vse v najlepšem redu, user posted image  je težak okoli 1700-1800 g (v primerjavi s tvojim Jelenche je pravi malček). Kri tudi v redu (sem bila začudena) tako da železa mi še ne primankuje, pa mi ga je v prejšnih user posted image  vedno manjkalo že tam v 6-tem mesecu ali pa že prej. Tako da sem prav zadovoljna.

Siskamiska to pa so bile sanje kaj user posted image .
Ronči pri nas so vsi imeli posteljico 120X60 pa tudi ta user posted image  jo bo imel, tako da če ti je všeč jo kar kupi, nebo nobene panike zaradi velikosti.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
8.5.2007 14:11:58   
*maja
Evo najpomemembnejše sem pa pozabila user posted image : kaj je zdaj z našim kofetkom madona bo kaj al nč.....

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
8.5.2007 14:21:42   
siskamiska
Jelenche, ti pa imaš korenjaka user posted image user posted image user posted image .

Maja čestitke tudi za tvojega otročka, saj je že velik, našedva sta verjetno prava škratka proti njemu, ampak tud našedva bosta zrasla.
Jaz tud čakam na kavico user posted image

Danes sem boljše, sicer me skoz neki špika v nožnici, ampak upam da to ni nič narobe. Je pa res da je kar precej boleče in neprijetno. Čisto drugače kot v sanjah user posted image user posted image .
Verjetno je bilo vse skupaj samo lažni alarm ali pa opozorilo da naj veliiiik počivam.

Ksenjak, ti pa kar hitro iz službe če slučajno še nisi šla. saj te bo počakalo kar še nisi nardila danes.

Mi

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
8.5.2007 14:22:45   
Freycha
Jelenche, jaz sem imela UZ pregled 26.4., pa je mala imela skoraj 2 kili. PDP pa mi je pokazal 30.6. celo.... samo so mi potem vsi razložili, naj se ne oziram preveč na to, ker vsak UZ drugače pokaže.......
Aja, danes nisem počivala, ker sem mogla it k zdravnici še urediti zadnjo bolniško, popoldne pa imamo že šolo za starše. Bom jutri dopoldne user posted image

Sicer pa mi Afnica ni še nič sporočila nazaj - upam, da je vse ok! Sem ji namreč že včeraj popoldne tut en sms poslala, pa tudi ni bilo odgovora (mogoče me ima pa že poln kufer in ji je žal, da mi je zaupala tel.št.user posted image user posted image ).

Sicer pa mene zadnje dva tedna nenormalna lakota daje in bi samo jedla.... non stop samo razmišljam, kje bi še kaj za pojest najdla in vedno se tudi preveč nabašem, potem me pa vse tišči itd..... ampak samo hrana mi gre po glavi. Jooojjj se bom zredila, če bo šlo tako naprej.. pa tako sem bila "pridna" do sedaj.....

Punce uživajte!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
8.5.2007 14:23:08   
Jelenche
jaaaa kavicaaaaa.
Jst tut, jst tut!!!!

user posted image

ja ja *maja, mi smo pri "tavelikih" sej ti bo jasno ko boš videla mene user posted image

R. Tagore

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
8.5.2007 14:24:54   
siskamiska
ups ven me je vrgla...........

Mi bomo imel tudi tamale postelce (120*60) ker za tavelike nimamo prostora v sobi. Bosta pa pač prisiljena prej iti spat v tavelike.

Joj jaz sem že začela s tistimi tipičnimi starševskimi....MI bomo pa..... mi ne, tamaledva pa, midva že imava taveliko posteljo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2539
8.5.2007 14:29:09   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted imageJulija
04. pikica123
05. Yvona
05. Majrim
05. Anonimna
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje; user posted image  + user posted image
09.*maja
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Baja* ; Maribor; user posted image ; user posted image
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl
12. Freycha ; Felbach (AUT) user posted image ; user posted image
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje; user posted image  + user posted image

12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image

15. bačko user posted image
16. Teika
17. Kety99; user posted image

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
17. Anonimna2
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted image
22. pikam
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy
25. pupa*
25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana

25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image
25. kapica; user posted image
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. kniči 
28. jerneja
28. ronči; user posted image
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; Ljubljana

imamo 62 user posted image , od tega 3 user posted image user posted image        in       55 user posted image                                   imamo 12 user posted image  in 16 user posted image

in fantki lovijo ...    user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image         

[/quote]

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
8.5.2007 14:29:49   
Anonimen
Crknjena sem za ****.

Dete mi danes tako svinjsko tišči dol, da sem se komaj primajala do ginekologa. user posted image
Ta me je pa vzel not in čez minuto sem že letela ven. Šlo je tak hitro, da se ne bi čudla, če bi še prste pozabil v meni. user posted image
No, MV je še zaprt, glede tiščanja dol ni nič komentiral, glede slabega občutenja gibov pa je rekel, da če jih ne bi več čutla, naj pridem prej, drugače se pa vidima čez 2 tedna.

Hmmm....

Zdaj pa papcam češnje. Sem jih včeraj na tržnici v Lj kupila. Pa počivam, počivam, počivam. Drugače me bo Freycha zvečer na materinski šoli pogrešala.

Jutri pa moram na CSD po papirje, potem pa za 4 ure v službo, zadnjič, zvečer pa bojda spet materinska šola.

Neposredna povezava do sporočila: 2541
8.5.2007 14:30:44   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Joj jaz sem že začela s tistimi tipičnimi starševskimi....MI bomo pa..... mi ne, tamaledva pa, midva že imava taveliko posteljo user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  se hitro nalezeš takih stavkov....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2542
8.5.2007 14:35:03   
Jelenche
matr skor sem zrezke zakurla zarad te ringaraje .... user posted image

kr skoz neki bulim kle gor user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
8.5.2007 14:49:44   
siskamiska
Zvesta kolk si dala za češnje?

Zadnjič sem jih v tušu gledala za 3500 sit, včeraj v citrusu za 8.99 evrov, samo se mi še vseeno zdijo zelo drage.
Čakam da še malo pade cena in grem v lov.

Ko sem zadnjič gledala Big Brotherja sem se skor zjokala k sem vidla da so češnje dobil. user posted image  To je namreč moje najlljubše sadje in sem rekla da se jih moram še pred porodom fajn najest, pa če mi raznese trebuh pa še rit zraven user posted image .

Spet me hoče neki špikat tm notr, sam hvala bogu ni intervalno. user posted image
Sej bo bolš.

Glede kavice predlagam da kar Rumba določi kdaj pa kje, al pa kakšna druga, ker če se bomo dogovarjale med sabo se bomo dobile na maturi ad tamalih.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
8.5.2007 14:58:05   
Anonimen
Siskamiska, na tržnici so bile včeraj cene od 5 do 7 €. Sem jih pol vzela samo pol kilce tistih za 5 €. Kar drago! Ampak naše domače so ponavadi zrele šele med 10. in 15. junijem. Meni so pa tudi v BB-ju lušte nardili.

Neposredna povezava do sporočila: 2545
8.5.2007 15:01:58   
siskamiska
Zvesta hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
8.5.2007 18:08:52   
simi27
Zdravo, še z moje strani!

Včeraj sva končno podpisala še zadnjo pogodbo za kredit in stanovanje, tako da se bova čez kak mesec že selila user posted image
Tako, da včeraj nisva šla v materinsko šolo - ne v Fužine in ne v porodnišnico. Tako, da bova sedaj šla 15. maja v ZD Šiška. Baje je tam bolj na hitro. Mogoče bom šla poslušat potem še kakšno predavanje v porodnišnico, če se mi bo junija seveda dalo. Tako, da Jelenche poročaj, kaj se splača poslušati.

Drugače pa je prav fajn, ker imamo tako lepo vreme. Le jaz imam ogromno dela, tako da bolj malo uživam na sončku.

Jelenche - ja, to pa je korenjak! Sicer boš pa ga vsaj videla čez 14 dni še enkrat. Jaz imam UZ komaj 30.maja. Se mi zdi še tako dolgo. Takrat bom v 32/33 tednu. V kolikem pa si ti?

Glede tortice - meni ne ustrezata niti četrtek niti petek. Tako, da bom prišla drugič, če se boste videle ta teden.

No, lepo se mejte in se slišimo.  

Neposredna povezava do sporočila: 2547
8.5.2007 18:42:40   
Jelenche
spet jaz user posted image

ti kje je pa kapica? nič se ne oglasi ... kaj je zdaj to? user posted image

freycha ... ma klinc,.. mislim da je user posted image  kr velik veš,.. no sej teža gr dol,.. ampak sem potem gledala v materinski tisti graf in je kar na meji z merami evo moje mere
gestacijska starost po UZ 31/32
GV/TT/BPD 82
HC- obseg glavice 306
AC obseg trebuha 299
FL - stegnenica 61

matr sej ma trebuh tok velik k glavo,... pa 30 cm ma že glavo??? u to bo pameten user posted image
aja pa jaz sem tut kr neki lačna skoz ... pa dons sem mela full visok sladkor na tešče... hm... to bo še zanimivo
jutri grem tut jaz na CSD in v materinsko

drugače pa simi27,... poročam na katero predavanje se splača it itak .. user posted image

rumba, ti bom na ZS poslala predavanja,.. samo povej, rabiš dop termine, pop ali večerne?

siskamiska si ti iz siske? user posted image

vse me tisciiii kaj je zdaj to??? user posted image

povejte kaj no ... user posted image

R. Tagore

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
8.5.2007 18:50:54   
siskamiska
Jelenche jaz sem iz Šiške ja. A si včeraj popoldne mogoče vidla kje moj trebuh?? user posted image user posted image
Sva šla z možekom v trgovino in je reku kolk smešno izgleda ko me najprej vsak pogleda v trebuh user posted image user posted image user posted image
Dobro da ne vejo kdaj imam šele rok, drugače bi še bolj čudno gledali user posted image .
Miška sem pa zato ker sem majhna ko miš (160 cm).

Ja Kapica oglasi se!!!!!!!!!! Pa rumba tudi da pove kdaj bo meeting.

Simi27  user posted image user posted image user posted image  za stanovanje. Sem ful vesela za vaju.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
8.5.2007 19:05:20   
Jelenche
u simi27 to pa res.-- vsaka čast to pa ni majhen zalogaj,...  bravo čestitam

ti šiškamiska ... mene tut vsi pobuljo prvo v trebuh,.. pa mi je šlo prvo to na živce,... zdaj pa s ponosom pokažem bušija. Sicer pa 160cm se men ne zdi ravno majhna kot miš,... mogoče 150 user posted image

a si opazila da danes cel dan samo midve neki goflave kle gor?
hah kok mave za povedat user posted image

no pa men je fajn,... da ne bo pomote user posted image

R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.