|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  634 635 [636] 637 638   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
8.5.2007 22:19:03   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

ste ve že zaščitile električne vtičnice?

zoja pleza do nje in jo poskuša prijeti, ji je prav simpatičnauser posted image
moram v šoping preden jo dosežeuser posted image

mi imamo že zaščitene... bo treba pa kmalu še vogale zaščitit user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15876
8.5.2007 22:22:14   
muki1
Vau Frrrr, tvoj Jašek je pa pravi genij mali user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .
Evik, Matjaž pa akrobat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Mu boš zrihtala službo user posted image .

Moci, samo to ti bom napisala. Verjamem, da z Zojo rokuješ pravilno, saj so te to že naučile v razvojni, prav zato me jezi, da ti tam grozijo, kak jo boš uničila, ugnobila ali kaj vem kaj....mislim, kot da se ti gladko svira. To me res dvigne, ko mamice normalno sodelujejo, potem pa se jim brezveze najdeda. Ej, še nobeden ni ostal zategnjen, tudi Zoja ne bo.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15877
8.5.2007 22:23:49   
muki1
Mis, hvala za današnje informacije. Sva pravilno sklepali, ja..... daj prosim povej, je Tina kaj shujšala, ko je bila v bolnišnici?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15878
8.5.2007 22:30:14   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

SEMICA  je božje število user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tasha, ti si pa res čisto not padla user posted image .
Samo so res vžgani, kak vas posiljujejo z nekimi predavanji. Ampak boste tudi to preživeli. Vse je za nekaj dobro. Poslušaj, če si že tam, pa probaj iz tega kaj potegnit zase, mogoče pa te vseeno kaj ,,gane,,.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 15879
8.5.2007 22:43:47   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Jaz pa mislim da ni dobro prehitro začeti z GH...
Midve sva začeli s 5meseci in sva do 6meseca okušali stvari... edini stalni obrok je bil zvečer babyriž... ko sva okušali se mi je zdelo da je sploh ne gre nasitit, tako si je želela papat...potem je prišlo obdobje ko je komaj kaj spravila v sebe.. jaz pridno kuhala in stran metala...user posted image Mislim da nekako pri 6.5mesecih sva zjutraj jedli sadje čez dan pa zelenjavo, zvečer kašico za lahko noč...

Ampak šele za včeraj lahko rečem da sva osvojili tri obroke, ker je vse lepo popapcala.. zjutraj kašico hruška, melona ovseni kosmiči, nato dojenje, sledil je brokoli s puranjim mesom, za malico jogurt, dojenje pred spanjem zvečer pa gris...

Arabela, večkrat sem te to želela vprašat...ko te berem, kaj jesta, sta mi ful zanimivi... me zanima, kje nabavljaš hrano za Katarino? Priznam, da prvič slišim za jogurt od Hippa...¸a je to prav na policah z mlečnimi izdelki? Saj vem, da jih je tam milijon in pol različnih, mi pač kupujemo za jureta čebelico majo jogurte, pa kak danone in klasiko od ljubljanskih mlekarn, v drugo se tudi ne spuščam, zato ne poznam...
pa ko omenjaš baby riž, a so to rižvi kosmiči (kašice) ali kak spešl rižek za dojenčke?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15880
8.5.2007 22:57:19   
frrrr
muki, sej bo vse ok... mala Iva se pač že zdej čuva za manekenko, da ji ne bo potrebno kasneje na dieto... če so krvni in urinski rezultati ok, pol tk ni blema

Pikabu, pomoje lahk čist komot greste na dopust, pa Maksa ne kopate, če bo bolan.... itaq boste v Sloveniji

user posted image Val za samostojno spanje user posted image

bolančkani oktobrčki - to je verjetno kaj s spremembo vremena povezano, a ne user posted image za vse enga lupčka od Jaše in pozdravčke od mamice+očka... čimprej se pocajtajte!... naš nos še vedno toči, ampak gre vsak dan mau na bolje

Evik - si me nasmejala user posted image zanimiv sistem hranjenja imata z Matjažem user posted image važno, da je... sicer pa tv naj ne bi bil tolk škodljiv tako, da ne rabiš imet slabe vesti
za raztegnjen želodček še nisem slišala... drugače naj bi se rižolino delal iz 13o ml vode, pol pa še mau čajčka vmes za žejo... torej 50 ml rižolina + 50 ml vode ni tolk velik, da ne bi mogel še joške potegnit... koliko ti pa na joški poje, pa itaq ne veš... lahko, da se samo crklja za lahko noč... mislim, da mali pojedo toliko za kolikor so pač lačni... a to imate še vedno isto pediatrinjo kot vava?

Arabela - men je bla ta knjiga full všeč... držim pesti, da vama rata!

Maxica - midve bova pa doktorirale iz najinih jošk user posted image

lucika, vi imate pa čist taprave mozolje user posted image js sm mislila, da ima pikice, ne pa take prave mozolje - ubožček mali... v puberteti bo imel pa dojenčkasto kožo user posted image ve, da je bolje zdej uštimat kot pa pol, ko bodo bejbe okol skakale user posted image
če te je strah, da bi se kakšno vnetje preneslo, je mogoče res bolj zavit k zdravniki in se pomirit... ali imate ločeno vhode za zdrave in bolane otroke? potem odpade strah, da fašete kaj hujšega.

tasha, vas pa matrajo s tem krstom... js bi že predstavitvi predavanj verjetno omagala user posted image no, sej se boste pa potem tolk bolj luštno imeli na krstu...

miš, tut naš mora najprej prečekirat ljudi in ga ne smem kr komu v naročje dat... ta faza mine... sedi pa Jaša tut še ne, pa je starejši od Tine... za kotaljenje pa priporočam stimulacijo z igračkami na tleh... no, midva s tamaučkom se kr po tavelki postelji kotaliva user posted image

muki, mislim, da je govorila miš o izgubi teže male Tine med prebolevanjem bronhitisa
pa hvala za pohvale našega malega talenta... boš še vedno Ivo Maxici predala, al ji lahk še naš pride kdaj pod okno pet? user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15881
8.5.2007 23:00:06   
frrrr
zdej vas mam pa dost... podebatirala sm vse, Jašo sm prehvalila že na vse pretege user posted image no, mau sm ga pa mogla, ker sm ga včer opravljala kolk je tečkan... in dans se je tolk poboljšal, da sm si vzela čas in ga še pohvalila kaj že zna user posted image

pridne bodite! lepo spite! pozdravite svoje sončke! naskočite može! kaj še? eh, najvažnejše sm napisala user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15882
8.5.2007 23:00:21   
lucika
frrrr, tak, "tapravi mozolj" imamo samo eden. ali karkoli že to je. ostalo so malo mozoljčki, kot jih je vedno imel...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15883
8.5.2007 23:15:25   
frrrr
lucika, pa pri vas ni tako ali pač?
http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1517375

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15884
9.5.2007 7:27:17   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

user posted image user posted image user posted image iva, blaž ti pošilja lubčka za zdravje user posted image user posted image user posted image

gorenjke: a gremo v četrtek na brdo ali v kranj? kdaj in kje se dobimo?

jaz sem bolj za Kranj, ker baje je na Brdu gradbišče.
Hm, kje se dobimo????
Kje vam pa najbolj odgovarja?
A se na Gibi Gib-u?

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15885
9.5.2007 7:29:16   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ker bo predolgo trajalo, preden najdem, vas prosim, če mi tiste, ki ste enkrat govorile o nahrbtnikih, pomagate - kakšnega naj nabavimo.user posted image  Lan se je naveličal biti v vozičku, če je daljši sprehod, on bi se nosil, tako da bomo nabavili nahrbtnik. Izkušnje, prosim.user posted image

Maxi, mi imamo tega:
user posted image FERRINO - Caribou
Nahrbtnik za nošenje otrok, starih do tri leta oziroma do 20 kg. Hrbtišče je nastavljivo po višini in izdelano iz dihajoče mrežice. Uporabljamo ga lahko tudi kot zasilni stolček. Nastavljiv sedež za otroka po višini. Pomembna je nastavljiva in odstranljiva "strehica", ki ščiti otroka pred soncem. Ima večji prostor za partljago, stranska žepa iz mrežice in dva žepa na pasu.
Material: Supertex.
Masa: 2400 g.
Cena: 28.754 SIT / 119,99 €

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15886
9.5.2007 7:37:42   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

user posted image user posted image user posted image iva, blaž ti pošilja lubčka za zdravje user posted image user posted image user posted image

gorenjke: a gremo v četrtek na brdo ali v kranj? kdaj in kje se dobimo?

jaz sem bolj za Kranj, ker baje je na Brdu gradbišče.
Hm, kje se dobimo????
Kje vam pa najbolj odgovarja?
A se na Gibi Gib-u?

na brdu je grradbišče samo na enem delu pri vhodu. vsaj ko smo bili mi. user posted image park je tak kot je bil.
lahko pa tudi kr. samo ne vem kje je gibi gibuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15887
9.5.2007 8:28:20   
nanica
ko smo bili nazadnje na brdu, je bilo gradbišče samo tam pri vdhou, park pa je bil tak kot vedno, skoraj brez sprehajalcev, le predsednik je gostil eno avstrijsko družino z malimi otroki, ki so se igrali pred hišo

jaz tudi ne vem, kje je gibigib

kdaj pa se dobimo? ob desetih? enajstih?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15888
9.5.2007 8:28:23   
altati
moci-zraven mene
tam kjer sva se midve najdli
ene 100 m naprej
:)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15889
9.5.2007 8:30:17   
nanica
danes ob enih ponoči sem pa kmetom grozila, naj takoj nehajo delat bale iz sena, al bom pa klicala policijo. a si morte mislit, ob enih ponoči. no, in ko sem raziskovala naprej, smo ugotovili, da so eni zadrugi eni drugi kmeti te bale kradli. še dobro, da mi niso kaj naredili ponoči, ko sem jim šla zatežit in grozit s policijo. baje je to ena bandauser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15890
9.5.2007 8:31:38   
altati
jaz sem za 10.

Punce- Kaj je to????
Jaša je ves rdeč v glavo, v lica, ful vroč!
Vročine v ritki nima!
V ušesih pa obeh 37.8!
Joka ne, mi je pa kar zadremal v naročju, ko sva sedela...to mu ni v navadi!
Ima katera idejo????
Če bi bila ušesa, bi pomoje jokal od bolečin...
Če bi bili zobje, bi se najbrž fulll slinil...predvidevam??????
Zakja vročina samo v ušesih, v ritki ne????
Ponoči je lepo spal, nobenega zbujanja.....
Ne vem.....čudno mi je.....
Ima aktera kakšno idejo???????????????????????????????????????
Je, oz. doji se normalno!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15891
9.5.2007 8:32:41   
altati

danes ob enih ponoči sem pa kmetom grozila, naj takoj nehajo delat bale iz sena, al bom pa klicala policijo. a si morte mislit, ob enih ponoči. no, in ko sem raziskovala naprej, smo ugotovili, da so eni zadrugi eni drugi kmeti te bale kradli. še dobro, da mi niso kaj naredili ponoči, ko sem jim šla zatežit in grozit s policijo. baje je to ena bandauser posted image
[/quote

še dobro da nimaš kje zadaj, na riti, odtisov kakšnih viluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15892
9.5.2007 8:33:08   
nanica
a se je kaj napenjal ali pa jokal pred kratkim? takrat moj sin postane tak, kot praviš

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15893
9.5.2007 8:33:30   
moci
čestitke:
jaša in altati

user posted image
tinkara in beki
user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15894
9.5.2007 8:35:16   
nanica
aja, a tako hitro gre mesec naokroguser posted image

čestitke,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaša in altati in beki in tinkarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nanica -- 9.5.2007 8:37:56 >

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15895
9.5.2007 8:36:47   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Jaz pa mislim da ni dobro prehitro začeti z GH...
Midve sva začeli s 5meseci in sva do 6meseca okušali stvari... edini stalni obrok je bil zvečer babyriž... ko sva okušali se mi je zdelo da je sploh ne gre nasitit, tako si je želela papat...potem je prišlo obdobje ko je komaj kaj spravila v sebe.. jaz pridno kuhala in stran metala...user posted image Mislim da nekako pri 6.5mesecih sva zjutraj jedli sadje čez dan pa zelenjavo, zvečer kašico za lahko noč...

Ampak šele za včeraj lahko rečem da sva osvojili tri obroke, ker je vse lepo popapcala.. zjutraj kašico hruška, melona ovseni kosmiči, nato dojenje, sledil je brokoli s puranjim mesom, za malico jogurt, dojenje pred spanjem zvečer pa gris...

Arabela, večkrat sem te to želela vprašat...ko te berem, kaj jesta, sta mi ful zanimivi... me zanima, kje nabavljaš hrano za Katarino? Priznam, da prvič slišim za jogurt od Hippa...¸a je to prav na policah z mlečnimi izdelki? Saj vem, da jih je tam milijon in pol različnih, mi pač kupujemo za jureta čebelico majo jogurte, pa kak danone in klasiko od ljubljanskih mlekarn, v drugo se tudi ne spuščam, zato ne poznam...
pa ko omenjaš baby riž, a so to rižvi kosmiči (kašice) ali kak spešl rižek za dojenčke?

@lina, hrano ji kupujem v Mullerju... ker imajo veliko izbiro pa imajo Bebevito hrano, ki je cenejša od Milupe in Hippa, pa enako kvalitetna... Ta jogurt  (Hipp ali Bebevita) je na istih stalažah kot druga hrana... pod jogurtom pa je sadje za zmešat...  Baby riž pa je taka kašica od Hippa, prav baby riž gor piše, ni gris, isto je od Milupe pa gor Milchreis piše... torej riževi kosmiči, a ne... Ampak jogurt sem ji dala pač ta na začetku, sedaj pa kupujem jogurte ki si jih ti omenila...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15896
9.5.2007 8:37:32   
moci
nanica, a zdaj pa že roparje ponoči loviš user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15897
9.5.2007 8:38:04   
piskot
dan.

brdo jutri je odprto, ni protokolarnih zadev, zato je odprto za sprehajalce. pozabila sem vprasat kok je vstopnina. prej je bila 500 sit. upam da vozickov ne zaracunajo posebej.
kdaj se dobimo? tam okrog 10-11h? moja malenkost se bo spet posvercala pri altati v avtu user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15898
9.5.2007 8:39:27   
piskot
nauk zgodbe ... najprej preberi kaj se menijo, potem upad v pogovor.

super, nama z martinom gibi gib ful odgovarja, ker greva lahko pes.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15899
9.5.2007 8:46:52   
moci
wtf je gibi gib sploh? a to je un park pri bazenuuser posted image
sam jaz hočem imet potem kje kaj za pod zobuser posted image

babe, takoj mojo temo prebrat in me rešiteuser posted image men se bo počas user posted image
še slovensko ne znam večuser posted image mami me bo... user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  634 635 [636] 637 638   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  634 635 [636] 637 638   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?

Da. (86%)

Ne. (14%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!