|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  633 634 [635] 636 637   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
8.5.2007 20:37:22   
piskot
cer.

na kaj pa je zdaj to. kar nekaj bolanih spet. prosim, ce se cim prej pozdravite.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15851
8.5.2007 20:50:26   
Evik
živjo, punce,

zadnji dve strani sem pa prebrala.
muki - čim prej se pozdravite!

gh - no meni je danes moja g. rekla, da je ona dajala gh zraven pa po vsaki žlički flaško. moj sicer ne pije po flaški ampak po žlički, tako da sem poskusila to finto (ki sem se jo sicer spomnila sama na začetku, potem pa opustila) in končno je pojedel kašo zvečer - eno žličko kaše, eno žličko vode pa sva šla skoz- ves čas se je igral v košari za perilo in gledal supermena (drugače nema tv - samo če pa ne je - skrajna situacija). tako da jutri poskusim tudi na ta način. ker ne je pa ne je... joška je še vedno zakon in ponoči kar pri meni spi, ker je joškanje pogosto. mi je pa g rekla, da naj ne pretiravam s količino (nisem vedela da je to možnouser posted image ) - da mu ne raztegnem želodčka. ste že slišale za to? no saj tako nisem mogla verjeti da bo vse pojedel kar sem pripravila - ma je bilo za pol deci hrane in pol deci vode - potem pa še joškanje za nagrado.

drugače je pa zelo "divji" - plazi se v vse smeri, sse vede, gre na vse štiri na vse mogoče načine, vrešči kot sraka in samo išče priložnost da se za kakšno stvar oprime in postavi na noge... to počne v bani, v košari za perilo, če je kakšna roka v bližini ali kakšno igralo... seveda mu tega preveč ne dovoljujemo, ker je še prezgodaj.
nor je na vse živali in jih veselo kliče...zelo se zamoti sam in se igra. spi manj - največkrat eno daljšo rundo dopoldan. včasih pa še eno krajšo popoldan. spat pa ob 20 - točno.
oglaša se ma -ma - ma. ba -ba -ba pa-pa pa... in proizvaja vse mogoče zvoke z ustnicami in s slino...

drugače pa javili sta se mi moci in maxica - da vaju zanima telovadba- no jaz močno upam, da bomo zadevo res čim prej speljale - meni najbolj ustreza četrtek - ki je tudi za Andrejo dober dan - upam, da ustreza tudi vama... dobile se bomo pa pri meni. skupina naj bi štela mx. pet mamic - tako če še katero zanima (tudi cena je potem nižja) - upam, da nas bom spravila vse v svoje stanovanje (ma valjda da bom).  drugače je pa bila Andreja moja osebna trenerka in sem bila zelo zadovoljna z njo - ker ni bilo muke pri oblikovanju postave (pokazala mi je vaje namenjene moji postavi in pa tudi predlagala hrano in količino), rezultati so bili kmalu vidni -no potem sem pa hvala bogu zanosilauser posted image - da ni bilo treba več toliko trenirati. pokazala pa mi je tudi vaje za dojenčka (nekatere poznate dvd z vzajemne) ki jih je izdelala skupaj s fizioterapevti in meni je kar pomenilo, ko mi je razložila, kaj je primerno da Matjaž počne in da mu pomagaš pri razvoju (sicer sva bili domenjeni da mi že na začetku pokaže handling - no nekaj mi ga je, saj ima sama drugo punčko starejšo od naših le pol leta - samo kar nisva našli časa do zdaj - ma zdaj je tudi kar primeren čas se mi zdi)

punce lepo se imejte ,velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - vaša Evik.

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15852
8.5.2007 20:56:03   
Arabela
Bolančki lahko noč vam želim, pa da se hitro hitro pozdravite...user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša mala pa je danes čez dan spala 1x 2uri in 1x uro in pol.. zdaj pa sem ji postljico potegnila k moji, dala dol ograjico na eni strani pa da vidimo če bo kaj boljše spanje... sem se odločila da bom poskusila po knjigi Pantleyeve... Otroško spanje, brez joka v sanje....

Lahko noč pa eno bolho za pomoč...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 15853
8.5.2007 20:58:01   
Anonimen
A vam tudi RR kar nekaj šteka? Meni ful utripa in kar ne morem pisat...zato pa LAHKO NOČ!!! Mogoče bomo pa danes kaj spali...ve pa ne čvekajte preveč...

LP

(odgovor članu Evik)
  Neposredna povezava do sporočila: 15854
8.5.2007 21:02:55   
Evik
hoj -še eno ali dve vprašanji -

ali ima katera kaj tistih kapljic ki jih dajemo - jaz sem svoje polila... user posted image
mislim, da ste rekle, da se v škofji loki dobijo?

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15855
8.5.2007 21:10:00   
moci
evik, katerih kapljic touser posted image
je potem ok za telovadbo, če je zoja v razvojni? mislim, da se temu reče hipertonjiauser posted image (sploh mi niso povedali diagnozeuser posted image )

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 15856
8.5.2007 21:26:02   
moci
mis, res bomo kmalu drekologi user posted image user posted image user posted image

beki, kakšno dieto to? pridna, no. jaz se pa z nutello bašemuser posted image

@lina, mah, menda ker je tako... trda user posted image , ne giba se mehko in sproščeno, ampak ... ne znam razložituser posted image , mišice so kar zategnjene. ne vedno, ampak pogosto.

kranjčanke, ve imate pa svoj mini bb šovuser posted image tamali se kar ženijo vsepovprek. ne glede na spoluser posted image

muki, upam, da boste kmalu bolje in bo iva bajsek user posted image

bravo val za samostojno uspavanjeuser posted image

evik, vi pa fino napredujete user posted image boste kmalu shodili user posted image

arabela, srečno z novo metodo uspavanja. poročaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15857
8.5.2007 21:28:42   
Maxica
Sam hiter pozdravček, moram iti še Lana enkrat podojit. Danes smo cel dan nekaj od doma, tako da se nekaj čudno hraniva, v bistvu manjkrat, z večjimi presledki, sam nič ne pravi, da bi bil lačen. Zjutraj smo šli v Ajdovščino v shoping, smo zavili še v Fructal, da smo naredili veliko zalogo frutkov po ugodnejši ceni.
Nič rada ne berem, da je spet toliko naših oktoberčkov bolanih. user posted image  Maks, Iva, pozdravita se čimprej.user posted image
Muki, kaj pa daješ Ivi od goste hrane? Probaj ji dati ne vem, bolj sladko, ali kaj bolj redilnega morda.user posted image  Ma to je res čudno. Ker jaz bi prej rekla, da se naš Lan ne bo redil, pri takem čudnem hranjenju.user posted image  Res škoda, da ni pediatrinja pa prej naredila panike, saj te je skoz to skrbelo. Ampak če je kri bp... Ma ne vem, verjamem, da te skrbi, te čisto razumem.user posted image user posted image user posted image
Evik, sva na vezi glede telovadbe. Četrtek mi načeloma popolnoma ustreza.user posted image
Zaenkrat toliko.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15858
8.5.2007 21:32:06   
frrrr
psaša, mere so povzete, bravo user posted image

GH - mi smo začeli z GH po 6. mesecu, pa mali kr pridno papca, ampak zaenkrat še preizkušava nove okuse... prejšnji petek pa smo probavanje GH ukinili, ker je mali staknil prehlad... jutri bova pa hruške sprobala, al pa mau več cvetače... se morm še odločit

kakanje - mi smo prej fuuull kakali - po 3-5x dnevno... zdej je pa kr neki zaprt zadnje 3 tedne (sovpada z uvajanjem GH - osvojeno banano, kuhano jabolko, krompir, sprobali suhe slive, kuhano korenje in cvetačo)... kakal je prejšnji ponedeljek, soboto, zdaj pa spet ne čeprav se samo dojiva že od četrtka dalje user posted image

nohti - našemu tamaučku se full cepijo nohti... kaj predlagate? česa mu manjka?

tuširanje pred otrokom - mi smo nudisti... na morju vsi nagi okrog skačejo po kampu, še sosedje user posted image

muki
- držim pesti za Ivo, Jaša ji pa lupčka pošilja... naj se čimprej pozdravi!

Pikabu - tut js bom jokala, ko bo šel Jaša v vrtec, zato bom šla pa mau prej delat in ga prepustila možu - njemu bolj zaupam tamaučka kot vzgojiteljicam in bo tako lažje zame in za tamaučka... pa še mož bo prišel na svoj račun, ker mi je sedaj fauš user posted image

altati - najina fantiča - rodila sta se kot črnolasec in rdečelasec, zdaj pa oba mau na blond mejita user posted image pa oba sta pozerja, oba preizkušata mamine meje potrpežljivosti, oba se sučeta po previjalni kot navita -> mogoče imava pa res istega otroka user posted image kako sem ugotovila, da je tvojemu otroku ime Jaša? nism šlogarca, čarovnica sm user posted image user posted image

pri nas je bil pa danes mali full priden - zgleda nama je sprehod manjkal... sva šla okrog 11ih na sprehod do Interspara Vič - je tja skoraj pol ure peš tk, da ga nism samo v trgovino peljala user posted image je full pihalo, ampak toplo, pa sm mu vseeno dala vetrovko (nič podložena) čez body, da mi ne kaj stakne
v DMu sva bone al kupončke al kaj so že une zadevce zapravla - kupila sem mu tudi kopalkice (isto firmo kot jih imata Ema in Maks od Pikabu user posted image ), pa zobno ščetko (si je že umil zobke, ki jih še ni user posted image ), kupila sem pa tudi Milupino sadno kašico, ampak bomo prej še porabili rižolino od Alete in Milupe, ki sva ju tut nabavla user posted image
potem sva šla pa še v Interspar po trakec za ušesa, da mu ne bom teh kapic gor vlekla in sva šla slučajno user posted image mimo police Bombažkov, kjer je mami našla akcijo bombažkov in mogla takoj Chovinga kupit Jaši za slajši spanec user posted image (Tulip, Wabap in Choving so po 9,99 eurov, drgač pa neki čez 12 eurov) - gre danes v spanje in jutri ga bo že lahk stiskal k sebi user posted image

je pa zdaj očitno obdobje, ko otroci kar požirajo znanje...
brat in punca sta ga včeraj po enem tednu vidla in kr nista mogla verjet kako je zgovoren, pa morm rečt, da ni imel ravno govornih vaj user posted image je pa res, da je prejšnji teden v celem dnevu manj povedal kot včeraj v slabi urci.

kaj že znamo:
- danes sva ležala na postelji, obrnjena en proti drugemu, potem sem se pa zakotalila stran od njega in rekla ni ga, ni, potem pa k njemu nazaj in rekla: lejga lej... in nato je začel on to delat user posted image se zakotalil stran in počakal, da sem 2x rekla ni ga ni, in se je zakotalil nazaj k meni... ko sva bila v stiku z očmi, se je pa na polno smejal user posted image
- včeraj je pogruntal pa-pa... je ležal na postelji in odpiral, razpiral dlan... pa sm mu potem še pokazala, da mora roko dvignit in to počet... zdaj pa mi fino pomaha user posted image pa možu tut, pri ostalih pa ni zihr a bi jim, al ne user posted image

- govori pa vse samo mama ne user posted image - njegove besede: ata (ta je najbolj pogosto izgovorjena user posted image ), dedi, babi, teta, lej ga, ajde, ej, dada
- vokalizira imena svojih igrač - roža, zajec
- danes sem ga dala v njegovo posteljico, prižgala CD baby mozart in šla v kuhinjo nekaj pojest... pridem čez 5 minut nazaj (to je v sosednjem prostoru tako, da bi slišala, če bi že zacmevkal) in mi je bilo full čudno tolk zvokov na kupu... gledam telefon, pa ne zvoni... pol sm šele pogruntala, da še zvezdica zaspanka poje user posted image si jo je sam prižgal user posted image
- v stajici si pa lunico, ki poje sam naštima... pa enga sončka ima v sobi na steni, ki ga tut sam potegne za vrvico... pa želvico iz Ikee tolk časa matra, da začne pet... pri nas pol stvari poje user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 15859
8.5.2007 21:32:11   
nanica
user posted image user posted image user posted image iva, blaž ti pošilja lubčka za zdravje user posted image user posted image user posted image

gorenjke: a gremo v četrtek na brdo ali v kranj? kdaj in kje se dobimo?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15860
8.5.2007 21:33:16   
lucika
evik, uvau! priden matjaž! plazi, vstaja, sedi... našemu se še sedet ne ljubi. sedi že, tak ko pijanec, čisto nekam naprej, ravno pač ne. za premikanje uporablja kotaljenje...

drugače sem pa spet malo žalostna. aidan je imel že od rojstva probleme s kožo. zdaj imam naročenega dermatologa v začetku junija... zdaj kak mesec se mu je stanje super poboljšalo, ni bilo več novih mozoljčkov. do včeraj. danes jih je dobil še več, tak da je pikast, kot je bil včasih. pa ne vem, kaj bi mu to škodilo. je pa predvčerejšnjim in včeraj dobil med svojo standardno kašico vmešane malo frutekove hruška-marelica. ker je hruške že jedel, sumim, da bi za nove mozoljčke bila kriva marelica. a je sploh možno? ker koža bi se pa sedaj po skoraj 7 mesecev že lahko nehala "čistit". včeraj je prvič jedel (samo včeraj so mozoljčki že bili) kašico (rizolino) od dm, marakuja, breskev.samo to pa verjetno samo diši po sadju... pa tak sen se veselila, da bo končno mir s kožo.

je pa dobil še en mozolj, ki ga grem jutri pokazat, če ne bo boljše. tik ob ušesu, je pa tak pravi podkožni, trd, temen, že malo na vijolčno potegne. me je strah, da se ne vi kako vnetje preneslo na uheca. a pretiravam, al je bolje se it pokazat. ker, resnici na ljubo, bi sla zarad enga mozolja k doktorju, pa kako virusno plucnico staknala:(

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15861
8.5.2007 21:36:12   
Maxica
Ker bo predolgo trajalo, preden najdem, vas prosim, če mi tiste, ki ste enkrat govorile o nahrbtnikih, pomagate - kakšnega naj nabavimo.user posted image  Lan se je naveličal biti v vozičku, če je daljši sprehod, on bi se nosil, tako da bomo nabavili nahrbtnik. Izkušnje, prosim.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 15862
8.5.2007 21:41:12   
frrrr
moci, naš Jaša tut ščipa in grabi, pa naju nobeden ni kam poslal user posted image no, boš imela vsaj porodniško podaljšano in boš lahk dlje z njo... fajn se razgibavajta... pa več jo k Blažu vozi, pa boš vidla kaj je to nežnost user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15863
8.5.2007 21:42:21   
nanica
a je slučajno kakšna ljubosumna?user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15864
8.5.2007 21:42:42   
moci
o tem smo se pogovarjale, mislim, da ga je altati priporočala. mi smo tud tega kupili: http://www.iglusport.si/iglusport/katalog/nahrbtniki/nahrbtniki.html (ferrino caribou)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15865
8.5.2007 21:50:32   
tasha23
Čer,

danes pa sem za NIČ!!!! Sem bila na 1. predavanjih za krst in sem skoraj zaspala (malo od utrujenosti, malo pa zaradi ''pestrosti' predavanj)
V bistvo šele na 4. predavanju bomo pri SVOJEMU župniku izvedeli pravi pomen krsta, do takrat pa imamo slednje:

1. ZAKAJ SMO SE ODLOČILI KRSTIT ODTROKA? user posted image (1 ura)
2. KAKO BOMO VZGAJALI OTROKA V VERI (PRISILITI NEKOGA = STIMULIRATIuser posted image user posted image user posted image user posted image ) (1 ura)
3. KOLIKO JE VERNIH V SLOVENIJI - STATISTIKA(1 ura)
4. (pri svojem župniku) potek in pomen krsta! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15866
8.5.2007 21:57:47   
mis
vse mi je ven vrglo kar sem napisala...user posted image

naša ne sedi, se ne plazi, ne zloguje, se ne obrača veliko (samo 2x pa že to je uspeh), joka in cmevka... Kaj pa če je naša tud kaj zategnjena?

pa danes sem jo dala svakinji v naročje pa je po 10 sek. začela jokat. jo mal pustim, pa vzamem in je dobr. Pa tako ene 3x. Kaj naj? Naj je ne dajem drugim?

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 15867
8.5.2007 21:58:39   
moci
tasha, hitro še en post, same 7 objav souser posted image

vaš župnik je šele usekanuser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 15868
8.5.2007 22:00:08   
moci
nehajte no, zoja se ful obrača in pleza, samo mišice so... mah, jaz res ne znam razložit. vava, na pomočuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15869
8.5.2007 22:03:27   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

a je slučajno kakšna ljubosumna?user posted image

user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15870
8.5.2007 22:07:15   
tasha23
SEMICA  je božje število user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15871
8.5.2007 22:08:08   
moci
bah, spat grem.
dooooolgčasuser posted image
nočko

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15872
8.5.2007 22:11:07   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

SEMICA  je božje število user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po mojem je bolje da nehaš s pripravami, te bojo čist pokvariliuser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 15873
8.5.2007 22:12:19   
nanica
lahko noč, sestrauser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15874
8.5.2007 22:12:54   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: mis

pa danes sem jo dala svakinji v naročje pa je po 10 sek. začela jokat. jo mal pustim, pa vzamem in je dobr. Pa tako ene 3x. Kaj naj? Naj je ne dajem drugim?

to je ta faza... otrok ve, da je mama ves njegov svet in ko ji izgineš izpred oči, ne razume, da boš spet prišla, ampak si zanjo izginila za vedno... strah je novo čustvo ki ga otrok občuti, se pa razvija od 7. ali 8. meseca naprej...

daj jo postopoma drugim, recimo tako, da jo nekdo drug vzame v naročje pa da še vedno direkt tebe gleda...umakni se, ko se dodobra zamoti s to drugo osebo...ni pa nujno da bo pomagalo...včasih je enostavno treba to fazo pregurat

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 15875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  633 634 [635] 636 637   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  633 634 [635] 636 637   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kateri radio poslušate?

Val 202 (11%)

Radio 1 (21%)

Radio City (17%)

Capris (3%)

Radio Hit (14%)

Drugo (34%)

Število vseh glasov: 10298

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!