frrrr
|
psaša, mere so povzete, bravo GH - mi smo začeli z GH po 6. mesecu, pa mali kr pridno papca, ampak zaenkrat še preizkušava nove okuse... prejšnji petek pa smo probavanje GH ukinili, ker je mali staknil prehlad... jutri bova pa hruške sprobala, al pa mau več cvetače... se morm še odločit kakanje - mi smo prej fuuull kakali - po 3-5x dnevno... zdej je pa kr neki zaprt zadnje 3 tedne (sovpada z uvajanjem GH - osvojeno banano, kuhano jabolko, krompir, sprobali suhe slive, kuhano korenje in cvetačo)... kakal je prejšnji ponedeljek, soboto, zdaj pa spet ne čeprav se samo dojiva že od četrtka dalje nohti - našemu tamaučku se full cepijo nohti... kaj predlagate? česa mu manjka? tuširanje pred otrokom - mi smo nudisti... na morju vsi nagi okrog skačejo po kampu, še sosedje muki - držim pesti za Ivo, Jaša ji pa lupčka pošilja... naj se čimprej pozdravi! Pikabu - tut js bom jokala, ko bo šel Jaša v vrtec, zato bom šla pa mau prej delat in ga prepustila možu - njemu bolj zaupam tamaučka kot vzgojiteljicam in bo tako lažje zame in za tamaučka... pa še mož bo prišel na svoj račun, ker mi je sedaj fauš altati - najina fantiča - rodila sta se kot črnolasec in rdečelasec, zdaj pa oba mau na blond mejita pa oba sta pozerja, oba preizkušata mamine meje potrpežljivosti, oba se sučeta po previjalni kot navita -> mogoče imava pa res istega otroka kako sem ugotovila, da je tvojemu otroku ime Jaša? nism šlogarca, čarovnica sm pri nas je bil pa danes mali full priden - zgleda nama je sprehod manjkal... sva šla okrog 11ih na sprehod do Interspara Vič - je tja skoraj pol ure peš tk, da ga nism samo v trgovino peljala je full pihalo, ampak toplo, pa sm mu vseeno dala vetrovko (nič podložena) čez body, da mi ne kaj stakne v DMu sva bone al kupončke al kaj so že une zadevce zapravla - kupila sem mu tudi kopalkice (isto firmo kot jih imata Ema in Maks od Pikabu ), pa zobno ščetko (si je že umil zobke, ki jih še ni ), kupila sem pa tudi Milupino sadno kašico, ampak bomo prej še porabili rižolino od Alete in Milupe, ki sva ju tut nabavla potem sva šla pa še v Interspar po trakec za ušesa, da mu ne bom teh kapic gor vlekla in sva šla slučajno mimo police Bombažkov, kjer je mami našla akcijo bombažkov in mogla takoj Chovinga kupit Jaši za slajši spanec (Tulip, Wabap in Choving so po 9,99 eurov, drgač pa neki čez 12 eurov) - gre danes v spanje in jutri ga bo že lahk stiskal k sebi je pa zdaj očitno obdobje, ko otroci kar požirajo znanje... brat in punca sta ga včeraj po enem tednu vidla in kr nista mogla verjet kako je zgovoren, pa morm rečt, da ni imel ravno govornih vaj je pa res, da je prejšnji teden v celem dnevu manj povedal kot včeraj v slabi urci. kaj že znamo: - danes sva ležala na postelji, obrnjena en proti drugemu, potem sem se pa zakotalila stran od njega in rekla ni ga, ni, potem pa k njemu nazaj in rekla: lejga lej... in nato je začel on to delat se zakotalil stran in počakal, da sem 2x rekla ni ga ni, in se je zakotalil nazaj k meni... ko sva bila v stiku z očmi, se je pa na polno smejal - včeraj je pogruntal pa-pa... je ležal na postelji in odpiral, razpiral dlan... pa sm mu potem še pokazala, da mora roko dvignit in to počet... zdaj pa mi fino pomaha pa možu tut, pri ostalih pa ni zihr a bi jim, al ne - govori pa vse samo mama ne - njegove besede: ata (ta je najbolj pogosto izgovorjena ), dedi, babi, teta, lej ga, ajde, ej, dada - vokalizira imena svojih igrač - roža, zajec - danes sem ga dala v njegovo posteljico, prižgala CD baby mozart in šla v kuhinjo nekaj pojest... pridem čez 5 minut nazaj (to je v sosednjem prostoru tako, da bi slišala, če bi že zacmevkal) in mi je bilo full čudno tolk zvokov na kupu... gledam telefon, pa ne zvoni... pol sm šele pogruntala, da še zvezdica zaspanka poje si jo je sam prižgal - v stajici si pa lunico, ki poje sam naštima... pa enga sončka ima v sobi na steni, ki ga tut sam potegne za vrvico... pa želvico iz Ikee tolk časa matra, da začne pet... pri nas pol stvari poje
|