muki1
|
Evo, pa ga imamo BRONHITIS . Kao začetek, je mela inhalacije in za domov sva dobili inhalator ter razpršilo. Eno rundo sva že predihali. KAR ME PA NAJBOLJ SKRBI, je pa to, da se je Iva od 20. aprila, ko je bila nazadnje na tehtanju do zdaj zredila celih 0 gramov . Ja, prav ste prebrale. Se mi je že včeraj zdelo, da nima nič trebuška, pa sem danes prosila, če jo lahko še stehtam. Sem mislila, da ne vidim dobro, ko se je ustavila na 6600g. Se je tudi P. spaničarila in takoj vzela kri, vodo, napisala še napotnico za laboratorij. Prvi izvid krvi, ki so ga naredili pri pediatrinji je okej. Vse v mejah normale, ni slabokrvna, nič. Voda - vse vredu. Jutri še v laboratorij dat kri, še dodatne preiskave, ki jih pri pediatrinji ne delajo. Eh, saj sploh ne vem kaj je zdaj to ..... po eni strani me skrbi za znoret, da si kar slikam neke filme, kaj bi vse lahko bilo narobe, srce....... Po drugi strani, pa če delam bilanco, RES malo je. Pa če primerjam z Nežo, ki je visela na joški nonstop, se tudi doji bolj malo. Na 4 uri, pa še potem ne spije iz obeh. Včasih ja, večkrat pa tudi ne. Koliko GH je, pa sem tudi že napisala v prejšnjem postu, danes zjutraj. Zdaj jo bom filala kot prašička. Pediatrinja mi je svetovala, naj si zapisujem obroke, pa tudi rekla, da to, kar sem ji opisala, kalorično nikakor ne more zadostovat za skoraj sedemmesečnega dojenčka. V tolažbo mi je, da je osnovna krvna slika in voda okej...vsaj nekaj no....