|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  632 633 [634] 635 636   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
8.5.2007 10:57:20   
moci
a je normalno, da zoja kaka tako kot pred gh - ista gostota, barva, vonj in skoraj tako pogostouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15826
8.5.2007 11:00:20   
mis
jao, iz tega drekca bomo še diplomirali enkrat... Kaj pa vem, pomoje ne čist. Pogostost pomoje niti ni težavna. Tina večinoma kaka 3x na dan. To, če je redko pa ne vem... Da ni kakšna driska. Ne vem. Upam da vas ne bom vseh zamorila s tem svojim mnenjem...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15827
8.5.2007 11:04:13   
mis
Zdej ko bi šla jaz ven pa še kar spi... Nikoli nam ni pravuser posted image  Pa ponovadi dopoldan spi max. 1 urouser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 15828
8.5.2007 13:40:49   
Anonimen
barby84: si napisala, kako se ti fajn tuširaš . Si mi dala dobro idejo. Sem že atiju povedala zdele, ko je prišel na malco domov, pa se je zgrozil in reku: ja pa ne boš naga pred tamalo skakala ???!! Hmmmmm Vsak dan ji kažem joške, ki se jih razveseli še bolj kot ati , pa še marsikaj druzga je mogla prenest, ko je prišla na svet, a zdaj se pa ne bi smela stuširat pred njo ?? Naš ati je tok čudn. Še ko se v spalnici preoblači, se skriva za vrati, da slučajno tamejčkana ne bi vidla kaj neprimernega .

user posted image user posted image user posted image user posted image

Madonca, me je skoraj pobralo od smeha...ja naš je tudi na začetku nekaj čudno gledal, kako se kar pred tamalim sprehajam brez vsega...ja madonca no, saj mu nič nočem...itak je bil prvi mesec non stop priklopljen name in vsake tri ure vidi moje joške...potem se je pa tudi ata skuliral...sinek ima pa itak preveč dela, ko se jaz tuširam, da bi me gledal...če pa vidi joške se začne pa kar smejat pa zadnjič je kar rokice stegnil (mama, daj sem to)...pa smo šli jest...

LP

(odgovor članu Pikicapokica6)
  Neposredna povezava do sporočila: 15829
8.5.2007 13:42:51   
Anonimen
Naš kaka vsak dan po 2x in to kar gosto...niso bobki, ampak tak taprav pa tak smrdi, da mi včasih kar slabo zraven pride...sploh zdaj ko brokoli uvajava...že tako smrdi, ko se kuha, potem pa itak....user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15830
8.5.2007 13:48:39   
beki24
Moci- Tinkara tudi kaka zdaj  celo bolj pogosto, kot ko je pila samo mleko !! Ene 3-4x na dan sigurno- konzistence in barve imamo pa vse- od take kot pri mleku, do (pre)trdih bobkovuser posted image - odvisno kaj je!!

Vsi bolniki- pozdravite se!

Evo- jst sm šla na dieto- eno tako mal ubijalsko 14 dnevno- ampak upam, da se bo splačalo, ker je tole že katastrofauser posted image , nč ne gre dol!!

Midve sva z GH začeli, pri 4,5 mes z rižolinom, pri 5,5 mes. pa z zelenjavo- no zelenjavo sva po 2 poskusih opustili in sva začeli s sadjem! Trenutno stanje- sadje je vse, zelenjavo: krompir malo, brokoli, korenček, bučke ima rada....cvetače ne mara..drugo še pride na vrsto, ta teden bova probali polento..Meso sva probali piščanca in purana..ampak to šele ta vikend.......mlečne izdelke bova po 8.mesecu, drugače pa je probala že tudi kruh in piškote ( pa rižolino zvečer)!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 15831
8.5.2007 14:11:09   
Pikicapokica6
muki - upam, da ste že pri dohtarju. Ko smo mi dobili ta bronhitis, sem se tu obotavljala, pa čakala.....nazadnje pa je kar naenkrat ratalo tok hudo, da je bla mala že kar mal plavauser posted image user posted image  Sem se tolk prestrašla, da sploh ne vem, kako sem jo do dohtarja pripeljala. In smo šli takoj pod masko. Saj ne, da bi te hotla strašit, samo pri nas je blo tko. Upam, da ste vseeno kaj boljš pri vas.

kakec pa je pri nas 1x na dan, in to gost ter temen. Pa zelenjave še ne jemo.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 15832
8.5.2007 14:25:45   
Pikicapokica6
Mogoče tle kaj zanimivga piše:

http://med.over.net/forum5/read.php?46,1587701

Neposredna povezava do sporočila: 15833
8.5.2007 14:40:07   
Pikicapokica6
Aja, gre za peto in šesto bolezen. No, če slučajno ktero zanima.

Vidm, da sem sama samcata tle gor.......Pa dober tek, če južnate, jaz grem šele kuhat.

Neposredna povezava do sporočila: 15834
8.5.2007 15:15:06   
Anonimen
Moj sin ima rad brokoli...neverjetno...cvetača mu pa ni bila všeč...je ful lepo jedel, jaz pa vsa vesela...sedaj že 4 dni jeva 2 obroka GH in nama kar gre...user posted image

Zdaj gremo pa malo na vikend...se tipkamo zvečer...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 15835
8.5.2007 16:22:28   
psaša
Smo danes imeli ceplenje, pa mali je težak 7900g, velik 67 cm in OG 42,5 (frrrr).

Pa zamenjali so P in je ena taka user posted image (vsaj zame), že upokojena, me je najprej full napadla glede dojenja. Me je čist naspihirala.user posted image   Sem imela full probleme glede dojenja in se že sama preveč presikirala zaradi tega, kaj je bilo treba še njej.user posted image

Sem pa ugotovila glede spanja ponoči, če mi zaspi sam na kavču, potem celo noč bolj slabo spi, se enkrat zbudi in hoče mami za cartanje in zaspi takoj nazaj. Če pa mi zaspi na rokah, da me zraven še malo boža, pa spi bolj mirno in tudi se nič ne zbudi.

GH: zelenjave ne mara, sadje je zakon.

muki upam, da ste srečno zrihtali, pa user posted image user posted image  za malo Ivo.
Pa vse najboljše Neži za tretji rojstni dan.user posted image

< Sporočilo je popravil psaša -- 8.5.2007 16:26:18 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15836
8.5.2007 16:26:02   
moci
midve sva iz razvojne, kjer so naju spet potrliuser posted image .
zoja je menda pretrda v mišicah, zategnjenauser posted image je rekla zdravnica, da sicer ni nič pri miru, ampak ima precej težav v gibanju. in da če ne bomo poskrbeli za to, bo imela poslediceuser posted image
jaz sem pa mislila, kako nam fino gre. kr nekiuser posted image
bo pa napisala izvid za podaljšanje porodniške, ker baje bo treba še veliko z njo delat.
mah, ne vem. ko mi zdravnica kaže kako je trda se res vidi, nič nežnosti, ful groba je, tudi nas ščipa in grabi, ne zna pa pobožatuser posted image
mah, saj bo jutri bolje. po mojem bi bilo čist fino tudi, če mi ne bi noben tega govoril, pa bi se mala vseeno fino razvijala. verjetno je pa bolje, da je pod nadzorom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15837
8.5.2007 16:27:01   
moci
muki, kako je z vami?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15838
8.5.2007 16:35:15   
moci
ste ve že zaščitile električne vtičnice?

zoja pleza do nje in jo poskuša prijeti, ji je prav simpatičnauser posted image
moram v šoping preden jo dosežeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15839
8.5.2007 16:44:51   
@lina
Pikabu, ta šesta bolezen je tako popularna...prav mislim si, da jo ima tudi Maks. Naj čimprej mine ta vročina!

Maxica, jaz sem začela z GH samo s poskušanjem pri 5,5 mesecih - poskusili smo banano in rižolino, nič uspeha...saj se spomniš, bile smo skupaj v klubu dobrih jošk user posted image  Potem se mu je pa naenkrat odprlo, teden dni pred dopolnjenim 6. mesecem - spoznal je kaj je žlica, da j gor nekaj dobrega in da se splača pogoltnit, ne pa davit s tistim... in od takrat nam laufa...imamo tri obroke  GH, ki jih včasih zalijemo z dojenjem, ker piti pa noče...ne, ne, to pa ne! Včasih tudi samo dva obroka GH, če glih ne gre najbolje dol, mal ga pa moram še pri sebi pocrkljatuser posted image

Mamica81, ta tvoja tašča pa, no, ne vem kaj bi rekla! Kako more kaditi s tamalo v naročju!user posted image  In če to dela vpričo tebe, kaj bi bilo sicer?

Mis, jaz sem ugotovila, da enako spi, ne glede na sitost  ali pa popolnoma preseneti s spanjem, če jaz mislim da je lačen. Jaz ga rajši mam napol poti, ker če ga hranim pred spanjem, zna biti že siten in sploh noče jest, ker je zaspan.

Muki, kaj za en user posted image  ste staknili? Upam, da se izmažete in da ne bo bronhitis.user posted image

Psaša: pri nas je kontra - zelenjava je zakon, sadje pade samo v obliki frutka.user posted image

moci - žal mi je, da so vas tako potrli... Saj bo...Z voljo vse gre! Eno user posted image  Me pa zanima, kako se kaže ta zategnjenost?user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15840
8.5.2007 16:45:40   
Pikabu
Se bolj na hitro javim, ker se Maks igra v Emini sobi na tleh in se bo verjetno hitro naveličal.

Maks ima virozo. Sicer je potem nadaljevala, da bo verjetno dobil pikice in da če bo zelo intenzivno, da naj se prideva pokazat, sicer pa ne, nič pa ni omenila, da bi šlo za šesto bolezen. Sva pa res dolgo čakala, ker se Maks ni in ni polulal, vmes mi je za eno uro še zaspal. Ko mu je kri vzela, oz. ko ga je špiknila, tudi trznil ni, ga je čisto navdušila ena igrača tam. Sicer je pa mali cartek, dobrovoljček, pa kar naprej bi se k meni stiskal. Dopoldne je še dobil v ZD-ju svečko, mu je zdravnica merila v ritki temperaturo, pa mu ni bilo prav nič všeč, zdaj ima pa le rahlo povišano. Okoli 37. Upam, da se mu ne dvigne več, da bomo jutri že brez vročine in da se do petka spravimo k sebi, da v soboto brez skrbi lahko gremo. Sicer je nekaj rekla, da naj kao ne bi,kasneje je pa rekla, da vseeno lahko gremo, ker ima zelo nizke levkocite, samo kako bo pa vedela, če je slabše, če naju ni nič naročila na ponovni odvzem krvi. Saj če bi se mu počutje poslabšalo in če bi se mu spet pojavila vročina, itak, da ne bi šli. user posted image Če ne bo imel vorčine, v soboto gremo, saj kopali ga pa ne bomo. Al kaj čmo? user posted image

Muki, upam, da ste v redu, držim pesti. user posted image

Zdaj me pa Maks že kliče. Se kaj oglasim zvečer, če mi bo zneslo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15841
8.5.2007 18:58:58   
Anonimen
Midva sva že doma...sva bila pri tašči na vikendu, pa sva bila malo z atijem, ker spet dela gor...smo pa čakali vesele novice, ker je od mojega dragega bratranec prej peljal svojo user posted image  v porodnišnico in smo čakali, če bomo lahko nazdravli...pa ni še nič...torej še vedno čakamo....

Potem sva bila pa še pri moji mamici, ki dela na vrtu in sva ji malo krajšala čas...

Sedaj se greva pa umit, pojest kašico, potem še malo pozizat in spat...pa BB je vmes...potem pa RR...

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 15842
8.5.2007 19:50:21   
viv_
Se pa vidi, da je kar nekaj bolnikov, ko je tako malo napisanega... Držim pesti za vse malčke, da se čimprej pozdravijo user posted image

Naša Zarja je pa začela odkrivat moški svet user posted image user posted image user posted image  Poleg Jaša ji je mali piškotek Martin tudi zelo všeč, sploh pa njegov voziček, je tako pridna, če jo dam vanj. Pa danes sta se tako lepo "lupčkala" user posted image  Je bil Jaša kar mal ljubosumen... Madona, lihkar ji bom mogla začet kupovat "Smrkljo", da bo pisala o ljubezenskih težavah user posted image user posted image user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15843
8.5.2007 20:02:55   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Se pa vidi, da je kar nekaj bolnikov, ko je tako malo napisanega... Držim pesti za vse malčke, da se čimprej pozdravijo user posted image

Naša Zarja je pa začela odkrivat moški svet user posted image user posted image user posted image  Poleg Jaša ji je mali piškotek Martin tudi zelo všeč, sploh pa njegov voziček, je tako pridna, če jo dam vanj. Pa danes sta se tako lepo "lupčkala" user posted image  Je bil Jaša kar mal ljubosumen... Madona, lihkar ji bom mogla začet kupovat "Smrkljo", da bo pisala o ljubezenskih težavah user posted image user posted image user posted image

a o tem, kako je vaša mala Zarja 'nadrla' našega Jaša pa ne boš nič napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Reveža je spravila v jok, prava divja 'babura' jeuser posted image ...Martin je bistveno bolj nežen, tako da se čedalje bolj nagibam k scenariju Gora Brokebackuser posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15844
8.5.2007 20:04:43   
altati
Pri Muki imajo blažjo obliko bronhitisa. Sva govorili. Več bo pa itak sama napisala!!!
Muki, držite se! Poljubček Ivi!user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15845
8.5.2007 20:06:47   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: altati

a o tem, kako je vaša mala Zarja 'nadrla' našega Jaša pa ne boš nič napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Reveža je spravila v jok, prava divja 'babura' jeuser posted image ...Martin je bistveno bolj nežen, tako da se čedalje bolj nagibam k scenariju Gora Brokebackuser posted image user posted image

A ga ni Sara "nadrla"?user posted image user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15846
8.5.2007 20:10:29   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: altati

A ga ni Sara "nadrla"?user posted image user posted image

uf, opravičilouser posted image user posted image user posted image !
se vidi, da imam tri otoke in posledično 3x skisane možganeuser posted image
Se opravičujem Zarji iz dna srca!
res je, Sara ga je tako grdo nadrla!
Zarja je cukrčekuser posted image !!!!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15847
8.5.2007 20:11:00   
muki1
Evo, pa ga imamo BRONHITIS user posted image . Kao začetek, je mela inhalacije in za domov sva dobili inhalator ter razpršilo. Eno rundo sva že predihali.

KAR ME PA NAJBOLJ SKRBI, je pa to, da se je Iva od 20. aprila, ko je bila nazadnje na tehtanju do zdaj zredila celih 0 gramov user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .
Ja, prav ste prebrale.

Se mi je že včeraj zdelo, da nima nič trebuška, pa sem danes prosila, če jo lahko še stehtam. Sem mislila, da ne vidim dobro, ko se je ustavila na 6600g. Se je tudi P. spaničarila in takoj vzela kri, vodo, napisala še napotnico za laboratorij.
Prvi izvid krvi, ki so ga naredili pri pediatrinji je okej. Vse v mejah normale, ni slabokrvna, nič. Voda - vse vredu. Jutri še v laboratorij dat kri, še dodatne preiskave, ki jih pri pediatrinji ne delajo.
Eh, saj sploh ne vem kaj je zdaj to ..... po eni strani me skrbi za znoret, da si kar slikam neke filme, kaj bi vse lahko bilo narobe, srce.......
Po drugi strani, pa če delam bilanco, RES malo je. Pa če primerjam z Nežo, ki je visela na joški nonstop, se tudi doji bolj malo. Na 4 uri, pa še potem ne spije iz obeh. Včasih ja, večkrat pa tudi ne. Koliko GH je, pa sem tudi že napisala v prejšnjem postu, danes zjutraj.
Zdaj jo bom filala kot prašička. Pediatrinja mi je svetovala, naj si zapisujem obroke, pa tudi rekla, da to, kar sem ji opisala, kalorično nikakor ne more zadostovat za skoraj sedemmesečnega dojenčka.
V tolažbo mi je, da je osnovna krvna slika in voda okej...vsaj nekaj no....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15848
8.5.2007 20:22:06   
Anonimen
Punce, moj otrok je sam zaspal v svoji posteljici in to brez joka....sem ga dala v posteljico in naštimala zvezdico, da špila, pa sem šla ven, pridem čez 5 minut in je že spal...user posted image user posted image user posted image  VAL

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 15849
8.5.2007 20:24:49   
Anonimen
Samo je pa res veliko bolnikov med oktobrčki...upam, da se vsi hitro pozdravite...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  632 633 [634] 635 636   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  632 633 [634] 635 636   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kaj narediti z oblačili po porodu?
kincapika

Kaj boste naredile z oblačili po rojstvu vašega otročka?

Podarila jih bom prijateljici (28%)

Podarila jih bom kakšni dobrodelni organizaciji (5%)

Obdržala jih bom, za primer če bi zopet zanosila (60%)

Prodala jih bom (7%)

Število vseh glasov: 995

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!