issa
|
pozdravljene!! ja pri nas tudi ne kaže kaj prida,kaj se vremena tiče. Pa naš je malo hripav, mogoče se je prehladil te dni,ko pa noče več kape,traka ali pa kaj podobnega na glavi obdržat,skos si dol vleče pa nja je nevem kako zavezano,.. tako da smo pač gledli da veni ne piha,da smo šli na sprehod,...no zdaj so se nam je včeraj pojavile take bele pikice na notranji strani ustnic,spodaj malo,zgoraj pa jih je malo več,..no pa belo skorjico (samo na špičku) jezička,..a ve mogoče katera kaj je to? motiga sicer ne preveč,samo vseeno,... ja tudi mi že znamo veselo mahat pa-pa,in seveda ploskat,.. tudi dvignemo visoko obe rokice da pokažemo kak smo veliki,. ,drugače pa nam zobeki nagajajo,..očitno so se trije zobeki odločli da bojo rasli na enkrat,tako da imamo pogosto rokice v ustih,če pa se je naveličo svojih pa si sposodi mamine, ja previjanje pa tudi pri nas ni lahko,prej sem ga na komodi,pa je tam gor kot živo srebro,tako da ga zdaj kr na tleh,...tako da ga na tleh lažje obvlada,... Alvin, Petja in Sara čestitke za 9 mesecev!!! no pa sem se tudi jaz malo razpisala!! lep dan vam želim!
|