frrrr
|
IZVIRNO SPOROČILO: moci a gre še kateri kdaj na živce, da gre komaj v miru na wc, dedec pa lahko zabluzi pa 3 ure zamudi domov, pa se mu ni treba z nobenim dogovarjat? aha... nimajo unga instinkta kot mamice... včasih se mi zdi, da kr mau pozabijo, da so očetje... me smo že zarad joške vezane na otročke, očetje so pač za smejanje in igro no, sej včasih pa tut kaj koristnega naredijo - js sm se danes prav fino zjutraj naspala, ponoči sva pa izmenoma dežurala... od 4. do 7. ure je bilo pa lepo spanje... med 1. in 4. pa kr vsako uro enih 15 minut auf, pa vročine je imel 38.5 v ušesku tako, da nismo nič zbijali drgač smo pa kakali sm mu danes poleg Plivita D3 dala še vetrovne kapljice in je ene 2 uri fino prdel, pol pa še tortico naredil koščki kuhane suhe slive so bli notr ali to pomeni, da še ni pripravljen? kometi, ki vaše otročke uspavajo za celo noč, pa ljubljani kr preskočijo - gorenjska, dolenjska, štajerska že vsa razklana od kometov bravo Gaja, Matjaž, Tina, Katarina za spanje celo noč! altati, XS je za otroke moci, dobrodošla med ilegalkami sej je prav smešno že zgledalo, ko si bila cel dan prisotna kako je pa kaj Zoja? še nahodna? mi smo imeli v sredo obisk in je mala 2x kihnila v Jašo, zdej je pa naš čist bogi mi smo imeli pa danes za kosilo pizzo (dostava ) in svež paradižnik, samo narezan in osoljen... sej zdej ga pa že lahko jemo, a ne? vem, da mi je patronažna na začetku rekla naj se ga izogibam... Jaša je pa imel dnevnega spanja danes šele 20 minut pa zdaj spi 10 minut... nosek ima čist zabasan, komaj diha, očke je imel že čist rdeče tolk je bil zaspan, a zaspat pa ne sva se z možem menjavala pri uspavanju, ker ga je vlekel dobro uro... no, pač nekdo je bil pri njegovi posteljici, ker drgač se je pritoževal, drugi je pa medtem kaj postoril po stanovanju... sva bla že kr pridna, samo rožic in stopnišča se morava še lotit vse drugo prej Arabela - js sm pa poskušala uno, da mu mau preden zaspi bradavico vzamem... enih 3x jo še hoče nazaj, pol kr zaspi brez... in se je začel sam odstavljat... se odklopi in stran obrne... no, zdej ga crkljam do konca, ko je ubožček in ima tk zabasan nos... ko bo pa ok, pa spet nadaljujeva...
|