Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 3.5.2007 20:16:23
|
|
|
|
aurora28
|
Bugnavilea kaj ti imaš test doma? Jaz ga sploh nimam, jutri ga šibam kupiti in v soboto (če bom zdržala ) ga bom delala, če ne pa že jutri
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 3.5.2007 20:23:02
|
|
|
|
bela vrtnica
|
Martinca in Zofija nr. 2 čeeestiiiiiitam . Ej super, da sta postali . Upam, da nas bo ta mesec čimveč in da bo seznam postal moder. Jaz še nisem bila nikoli noseče, zdaj načrtujema prvega otroka, ampak imam občutek, da ko zagledaš , da se ti kar v glavi zrola. A je takšen občutek. NORO. Kaj pa punce, ki jo ne pričakujete 12.5. a vas kej zvija, že imate kakšne znake oziroma nosečnosti.Mene nekaj jajčniki bolijo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 3.5.2007 20:24:57
|
|
|
|
bugnavilea
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Bugnavilea kaj ti imaš test doma? Jaz ga sploh nimam, jutri ga šibam kupiti in v soboto (če bom zdržala ) ga bom delala, če ne pa že jutri Ma kje pa ... ... če bi imela test doma, bi ga že zdavnaj naredila ... hahaha ... Tako je pa lepo na varnem v lekarni ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 3.5.2007 21:41:37
|
|
|
|
Fargesia
|
Jaz imam baby check mini doma...pa sem bila tolikokrat že razočarana, da ga sploh ne maram vidt! dokler mi ne bo zaostajala dva dni, sploh ne bom testa delala...ponavadi vedno ko test naredim, pride ...in to me jezi...a veste, da je tole najin 13. krog...upam da bo ta številka moja srečna...da sedaj je še vedno bila
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 4.5.2007 7:17:24
|
|
|
|
Mbee
|
zdej se mi uradno meša....a mogoče katera...ene par dni pred non stop gleda ko gre lulat....če je prišla...a sm samo jst tko zmešana....pa non stop imam občutek....moker občutek...tako kot na dan ...sm zmešana a ne
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 4.5.2007 7:34:36
|
|
|
|
SM10
|
Sranje skor me je šef dobu na tem forumu, me je kar mal vročina zalila. Bravo dve nosečki že mamo. Tako se dela in dajmo jim sledit. Naj bo čimveč majskih nosečk.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 4.5.2007 8:29:43
|
|
|
|
bugnavilea
|
Zgleda, da se lahko še ena majevka briše iz seznama. Zjutraj sem namreč imela obilen rjavkasto rdeč izcedek, kar pri meni pomeni začetek ... in ker mi vseeno ni dalo miru, sem naredila še test ... seveda ... negativen ... Ben ... očitno ni bil še pravi čas. Tako ali tako je januar preveč mrzel mesec za dojenčka. Bomo pa šli po primarnih planih ... se pravi ... najprej poroka (čez 2 meseca) in potem "jiiiiihaaaa" ... Ostalim pa želim več sreče, kot jo imam sama.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 4.5.2007 8:40:48
|
|
|
|
Mbee
|
joj....se pa strinjam da je januar čist premrzu mesec ...najprej poroka, da imata z otrokom enak priimek joj ni je tolažbe a ne....je pa fajn k bosta zdej na kubik bo pa drugi mesec več sreče a ne
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 4.5.2007 9:12:08
|
|
|
|
bugnavilea
|
Jp ... zdej bomo pa res ... Se je tudi moj fajn zagrel za otročka, tako da ... Glede priimka pa ... ... dokler je otrok mali niti ni tak problem tisti različen priimek ... Ko pa mal odraste in začne razumet kaj je to priimek in kaj ime (imamo doma škratka, ki je ravno v tem obdobju) pa je res mal problem razložit, zakaj ima mamica drugačen priimek kot tatko in on. Ben ben ... sej bomo kmalu poštimali to zmedo ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 4.5.2007 11:21:29
|
|
|
|
aurora28
|
Mbee to je čist normalno, tudi jaz kot nora gledam ali bo kaj krvi in upam, da je ne bo. je pa res, da kar pogosto hodim na stranišče. danes je občutek glede malo manjši, sem si rekla, da bom sprejela kar koli bo, če bo prišla , bo pač prišla. Se bom morala s tem sprijazniti in iti v nov krog. priznam pa da bom zelo . Maša82 saj bo, verjamem, da je težko, ker sem jaz na istem mestu kot ti in me to čakanje ubija. Od jeze se bi kar zjokala. Sva se pa z mojim možekom danes pogovarjala, kako čas beži. Že eno leto je minilo odkar sem imela spontani splav in sva po letu dni začela delati na . Upam, da nam bo ratalo. Bugnavilea izcedek še nič ne pomeni, lahko da gre za vgnezditven izcedek. malo spremljal, če se bo nadaljevalo je to lahko začetek , če pa bo nehalo je pa lahko znak za . Kdaj boš delala test, jaz ga bom jutri zjutraj s prvim urinom. Upam, da bosta . Res bi bila vesela. Ampak imam še vedno prisotno nekakšno špikanje.
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 4.5.2007 11:43:42
|
|
|
|
bugnavilea
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Bugnavilea izcedek še nič ne pomeni, lahko da gre za vgnezditven izcedek. malo spremljal, če se bo nadaljevalo je to lahko začetek , če pa bo nehalo je pa lahko znak za . Kdaj boš delala test, jaz ga bom jutri zjutraj s prvim urinom. Upam, da bosta . Res bi bila vesela. Ampak imam še vedno prisotno nekakšno špikanje. Test sem že naredila ... in je negativen ... Bolj ko ga gledam ... bolj je negativen ... Zdej pa sam čakam, da se mi usuje ... ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 4.5.2007 11:48:37
|
|
|
|
Mbee
|
sej morš kdaj dobit??? k mislim da je še prekmalu...pa baje je bolš zjutri nardit a ne? jst sm ga včeraj delala pa je bil negativen...pa bolj k sm ga gledala bolj sm dvojno črto vidla pa je ni blo...mormo se nehat tok obremenjevat pa bo bolš sam k je to težko nadzorvat a ne
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 4.5.2007 11:49:16
|
|
|
|
aurora28
|
Bugnavilea pa naredi test še enkrat jutri zjutraj in iporabi prvi urin. Mogoče pa pokaže . Tudi sama upam, da ne bom jutri zjutraj razočarana.
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 4.5.2007 11:52:10
|
|
|
|
aurora28
|
Mbee naš problem je v tem, da smo vse zelooooo neučakane, sploh ne moremo počakati kakšen dan, da nam izostane in potem delamo test . Se sama podpisujem pod to izjavo . Tako kot si ti včeraj napisala, da bi bilo dobro, da bi po O lahko takoj vedele ali smo noseče ali ne . To bi bilo super, pa nam žal mati narava tega ne dopušča .
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 4.5.2007 11:54:05
|
|
|
|
Mbee
|
ma ja obupne smo ampak a veš zakaj je to....ker si z vsem srcem želimo in da končno vidimo tiste ....zame bi bilo / bo zdej prvič...je še bolj napeto vse skupaj držmo pesti ena za drugo
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 4.5.2007 12:36:04
|
|
|
|
aurora28
|
Dobila sem izcedek , mislim, da vse kaže na to, da me bo jutri obiskala nezaželena teta iz krvavca
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 4.5.2007 12:51:55
|
|
|
|
Mbee
|
a jo boš tok prej dobla kt si mislila? mogoče je pa kak prehlad?drži se
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 4.5.2007 13:02:33
|
|
|
|
Fargesia
|
Živ! danes ni več tistega občutka špikanja kot pred ...non stop hodim na WC...madonca me otroci v šoli kar čudno gledajo k učiteljica skos na WC hodi. je pa res to, da je še čas da nezaželjen obisk pride...
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 4.5.2007 15:03:49
|
|
|
|
aurora28
|
Tokle nas ne čaka na 7.5. 07.05. - Taula 07.05. - Linda 25 07.05. - Muca Copatarica 07.05. - bumbum 07.05. - maša82 07.05. - bugnavilea 07.05. - aurora28 kar 7, saj vam pravim pravljična številka. Ja maša82 mogoče je pa . Tudi sama hodim kar naprej na wc in mprsa imam še vedno napeta, kljub temu, da imam neke izcedke. Kaj imaš ti kakšne izcedke? Midve z Bugnavileo jih imava obe in upam, da ni to slab znak, ki kaže na Kje so pa kaj ostale, ki je niso čakale na 3. in 4.5? Mogoče imamo že kakšno novo . Joj to bi bilo super
< Sporočilo je popravil aurora28 -- 4.5.2007 15:05:40 >
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 4.5.2007 15:15:53
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Tokle nas ne čaka na 7.5. 07.05. - Taula 07.05. - Linda 25 07.05. - Muca Copatarica 07.05. - bumbum 07.05. - maša82 07.05. - bugnavilea 07.05. - aurora28 kar 7, saj vam pravim pravljična številka. Ja maša82 mogoče je pa . Tudi sama hodim kar naprej na wc in mprsa imam še vedno napeta, kljub temu, da imam neke izcedke. Kaj imaš ti kakšne izcedke? Midve z Bugnavileo jih imava obe in upam, da ni to slab znak, ki kaže na Kje so pa kaj ostale, ki je niso čakale na 3. in 4.5? Mogoče imamo že kakšno novo . Joj to bi bilo super Aurora28, pozabila si še Jasno- "jasnaa"...tak da nas je 8...oziroma če odštejemo našo bumbum, ki jo je žal že dobila , nas je 7! izcedka ni nobenega, čeprav ponavadi ga imam vsaj en dan prej...no, saj je še čas jaz nimam napetih prs, pa tud bolijo me ne...ne samo desna me malo boli, ampak pomoje od tega ker mam spet eno malo hrbtno mišico vneto in se pomoje bolečina seli... drugače sem pa stalni obiskovalec WCja.
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 4.5.2007 15:37:55
|
|
|
|
Mbee
|
jst sm tud skoz na wc-ju sam mislim da je to sam psiha....prsi bom mela kmal k pamela anderson-drugač sm pa k deska za peglat...jajčniki me bolijo za znort, kuha me....pi.... k d bi mela meno
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 4.5.2007 15:45:06
|
|
|
|
renata nana
|
pozdravljene. jaz sem ena tistih, ki je ne pričakujem 5.5. in to je jutri upam , da je nebo. imam pa že več kot teden dni rahlo špikanje v jajčnikih samo na obroke ne vedno. hodim pa tudi večkrat na wc kot prej. upam , da je uspelo vam sporočim, kako in kaj. pa lep pozdrav vsem , ki čakate na
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 4.5.2007 15:45:56
|
|
|
|
TittyK
|
Ojla punce! Da se še jaz malo oglasim. Ne pričakujem je 6.5. oz 7.5.07. Trebuh me že po malem špika. Izcedka, ki ga ponavadi imam nekaj dni prej še ni, mogoče tudi zaradi tega ker pijem tablete agnus castus (navadnje konopljike). Kaj pa vem. Ta mesec sem se poskušala malo skulirat in ne toliko mislit na otročička, ampak bolj kot se bljiža dan d bolj mislim na . Punce bilo kaj bo bodimo dobre volje in mislimo pozitivno . Pozdravček, Titty
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 4.5.2007 16:07:49
|
|
|
|
aurora28
|
Izcedka, ki ga ponavadi imam nekaj dni prej še ni, mogoče tudi zaradi tega ker pijem tablete agnus castus (navadnje konopljike). IZVIRNO SPOROČILO: TittyK Zakaj pa piješ te tablete? meni se je zopet pojavil izcedek, le da je zdaj že rdečorjave barve...prihaja ta .
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 4.5.2007 16:07:59
|
|
|
|
pupika27
|
punce vidim da nisem edina ki jo daje nervoza in psiha!!!!! 10.05. upam da je ne bo a do takrat bom jaz že čist blesava gledam,sanjam,mislim in govorim le še nosečkah in o dojenčkih moj dragi je rekel da če bom še dolgo jamrala bo on zanosil namesto mene in zaželela sem mu vso srečo in manj živčnosti kot je je pri meni! vsem ki se vam je teta pokazala a je niste želele in pričakovale mi je iskreno žal drugim ki se je pokazala pa iskrene čestitke ter veselo in zdravo nosečnost!druge pa bomo morale še malo potrpet držim pesti za vse
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?