|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
3.5.2007 15:00:05   
kodrana
no fino. saj meni je  izračunala samo  po ciklusu, tudi samo približno. bolj natančno bo kasneje določeno, ko mi bo računala po uz. namreč prvi pregled sem imela v dobrem 5 tednu, ko se je videla samo gestacijska vrečka. naslednji pregled imam v petek (naslednji) in bo mogoče že kaj bolj jasno, ker bom že skoraj v 9tednu. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 401
3.5.2007 15:50:46   
soncek.djukelica
andreja,a si kaj uredila? user posted image
moj PDP bi mogu biti tudi konec decembra,ampak čakam na svoj prvi UZ,ki je drugi četrtek,da izvem več! se ga veselim kot otrok! user posted image  mal me spominja na tistih 14 dni ,ki sem jih mogla čakati od transferju pa do testa! vznemirjena, ne živčna, pa ko upaš da bo ratalo in se pogovarjaš z svojima user posted image user posted image ! in z skrivnostnim nasmehom na ustih! user posted image  in vse sem jemala z dobro voljo! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 402
3.5.2007 17:49:53   
nemrak
user posted image user posted image ,
andreja2000, držim pesti, da je vse ok!!!user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 403
3.5.2007 18:05:24   
copatek
No, jaz sem imela danes že drugi pregled, ker so mi dali za prvega malo prekmalu datum. Mali je velik že približno 2 cm. Zaenkrat nosečnost lepo napreduje in vse je v redu. PDP glede na ZM naj bi imela 7.12., bomo pa videli kaj bodo povedali še na nuhalni svetlini čez tri tedne.

Pozdravček vsem in držim pesti za vse, ki vas pregled še čaka.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 404
3.5.2007 18:26:51   
nanaa
Prihajam iz prvega pregleda in že cel dan razmišljam kako čarobno je to, kar nekaj utripa v tebi user posted image , kar nisem mogla verjeti. Moj G. ni še veliko komentiral, povedal  da po ultrazvoku še ni 7 tednov, napisal je da ima  pdp. 21.12., po mojih izračunih je 24. 12.. Naslednji pregled imam 31.5. do takrat pa moram v labaratoriju oraviti vse preiskave. Se mi zdi, da te na prevem pregledu bolj na hitro pregledajo. Aja pa bris mi je še vzel.

Drugače zaenkrat vse ok, upam, da bo tako tudi naprej, me pa peče zgaga.
Bolj izkušene nosečke kako se je potrebno kaj prehranjevati?

Ste že sporočile veselo novico?

Lepo se imejte.

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 405
3.5.2007 19:04:43   
Anonimen
Kaj je z Andrejo2000?

Nanaa - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 406
3.5.2007 19:23:42   
Skaana
Heej, nove nosečke - kmalu bo prvi mesec za prepoznavanje za nami user posted image .

Jaz imam tudi danes ves dan v mislih Andrejo2000 user posted image .

Pri meni je zdaj vse OK. Le utrujena sem še, zoboboli so se pomirili, prav tako ni več tiste boleče utrujenosti, ko nič ne moreš.

Skyline, user posted image user posted image user posted image  za tvojo pikico. Vse bo v redu, ker mora biti. In ker je ta otrok tako zelo zaželjen user posted image .

Copatek, moj PDP je tudi zaenkrat 7.12. user posted image   Nuhalno imam pa na svetovni dan sonca, 28. pri Strahovi. Mi je sicer zelo daleč, a se splača, tudi pri Ateni sem bila pri njej.

Nanaa, glede prehrane se ti ni treba preveč obremenjevat, če ješ folno kislino. Jaz zdaj jem celo Neovin (od milupe po eno kapsulo in eno tabletko na dan) in sem mirna. Seveda pa se izogibam pikantnim zadevam, preveč čokolade (včasih neuspešnouser posted image ), svinjino sem čisto črtala...

No prav, en user posted image  za naše pikice.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 407
3.5.2007 20:06:30   
Anonimen
Si bom pridržala pravico... Ampak vam moram povedati, ker enostavno ne morem biti tiho.

Na sosednjem forumu je koala sporočila, da SRČEK PRI ANDREJINI PIKICI UTRIPA!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
  Neposredna povezava do sporočila: 408
3.5.2007 20:07:07   
lana38
user posted image  od andreje2000 utripa srček. Ne more sporočiti, ker je ni doma. je pa poslala sms naši koali in ona nam je to veselo novico sporočila na temi Upanje po splavu.
Bravo andreja2000!user posted image  Ne vemo pa, če je srček samo eden ali sta dva.
LP

lana38

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 409
3.5.2007 20:12:39   
Magi*
matja, če so ti bris vzeli pred tremi tedni, bi morala rezultate že izvedeti. pokliči v ambulanto in se pozanimaj. meni se je zgodilo, da so me pozabili obvestiti (oziroma bi me kasneje, ker G ni bilo in je sestra kao čakala, da se vrne z dopusta...). bi me pa najbrž takoj obvestili, če bi bilo kaj hudo narobe.  v glavnem, pokliči in se pozanimaj. če bi bili izvidi v redu, te pa tako ali tako ne bi klicali. OK, tole je bil pa višek zmedenega pisanjauser posted image

v zelo redkih primerih je tako hudo, da ne bi mogli počakati na porod. jaz sem imela rahle spremembe pred prvim porodom nakar sem ravno v tistem času zanosila. po porodu je bilo nekaj časa celo vse OK, potem pa spet spremembe in decembra lani sem bila opreirana. zdaj pa sem zopet noseča.

držim pesti, da se bo pri tebi uredilo tako, da bo prav. pa prosim poročaj. vse tukaj držimo s tebojuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu matja)
Neposredna povezava do sporočila: 410
3.5.2007 20:13:27   
Magi*
bravo, andrej2000user posted image  res lepa novica.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 411
3.5.2007 20:16:16   
Anonimen
Magi* - še ne spiš? jaz nsem že spet eno kitico oddremala. Mater, še malo, pa bom dala čez cel Uvod v krst pri Savici - vseh 27 tercinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 412
3.5.2007 20:20:08   
nemrak
user posted image user posted image ,
andreja2000 , ČESTITKE!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 413
3.5.2007 20:35:08   
ElaM
Bravo, Andreja2000.user posted image user posted image user posted image user posted image  Res krasna novica.user posted image

:)

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 414
3.5.2007 21:51:04   
soncek.djukelica
Andreja2000, super,super novička! user posted image user posted image
Mamica in user posted image  držite se! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 415
3.5.2007 22:14:05   
kodrana
andreja2000 tudi jaz sem cel dan mislila nate... iskrene čestitke. ju,hu,hu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 416
4.5.2007 7:55:08   
Anonimen
Čao! Kako ste danes? Skyline, kako sta ti in pikica?

Mene pa nekaj grlo boli. Sem kar doma ostala.user posted image

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
4.5.2007 8:56:22   
lana38
Pozdravljene!
Jaz sem pa danes zjutraj imela temno rjav izcedek in sem klicala G. Na srečo je pa ravno danes začel že delati. Tudi mojemu user posted image  utripa srček user posted image  in je za enkrat OK. Jaz sem dobila Dabroston 3x1 na dan in imam strogo mirovanje. Tako da zdaj lepo doma počivam. Upam,, da se bo vse skupaj dobro izteklo.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 418
4.5.2007 8:59:48   
tinaaja
lana user posted image user posted image user posted image za srcka, zdaj pa le pocivaj. pol si na bolniski?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 419
4.5.2007 9:01:01   
lana38
Na bolniški sem, ja. Čez 10 dni pa imam spet kontrolo pri G.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 420
4.5.2007 10:37:39   
nanaa
Lana38 potem pa kar pridno počivaj, da bo vse ok user posted image .
Meni se pa danes čisto nič ne ljubi, imam še dopust in sem mislila, da bom naredila kašno semnarsko nalogo pa kar na ringaraja visim :)).

Me je pa včeraj sestra zasiliševala, kdaj misliva imeti kaj dojenčka, da so vse njene prijateljice že tete user posted image  mi je šlo tako na smeh. Sem mojmu že malo namignila, da bi prej povedala pa se ne da, jaz pa bi že vse sčvekala.

Kdaj pa boste  službi povedala?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 421
4.5.2007 10:46:56   
andreja2000
Punce,pozdravljene!

Najprej prav vsem po vrsti iskrena hvala za vaše pestke in čestitke.Ja,naši pikici-je ena,bije srček in z dragim sva videla kako se giblje.Po zadnji user posted image  sem v devetem tednu,po velikosti ploda pa zaostaja 4 dni,kar se ujema glede na dvig BT pri  ovulaciji,tako,da je zaenkrat vse vredu in upam,da tako tudi ostane.

Lana38user posted image  bravo za srčka !Sem vesela,ti pa le pridno počivaj.

Vsem,drage moje pa še enkrat hvala za vse!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 422
4.5.2007 10:50:47   
kodrana
lana38 tudi z moje strani iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image . mene je včeri zvečer spet malo presenetu rahlo krvav izcedekuser posted image ... samo čisto majčkeno.. in me zelo skrbi. ne vem mogoče sem se preveč napenjala!? g. imam v petek (čez 1. teden). če grem prej itak mi ne more nič naredit, dabroston mi je že itak dala in predpisala počitek. danes sm res čisto na tleh in slabe volje. držte pesti tudi zame punce.., jaz sem vsak dan z vami v mislih, da bo z vašimi user posted image vse dobro. lep dan.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 423
4.5.2007 12:16:19   
Magi*
same lepe noviceuser posted image

jaz odštevam ure. delam do štirih in potem pičim nazaj na morje, kjer me že nestrpno čaka moja pupa.

se moram pohvaliti, danes mi je uspelo spati brez prekinitve od 23.30 do 4.55user posted image  jap, zame je to velik uspeh. sem danes prav spočitauser posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 424
4.5.2007 12:16:33   
copatek
Skaana, tudi jaz imam pregled NS 28.5. pri dr. Strahovi. Kdaj imaš pa uro, mogoče se še srečava.user posted image

Andreja2000, res super, da je s pikico vse v redu - naj tako tudi ostane! Kdaj imaš pa PDP?

Kodrana, lana38 in ostale, ki vas muči rjav izcedek, želim vam, da čimprej izgine. Poskusite biti čimbolj optimistične in dobre volje, vsaj kolikor se da. Naj gre stran ta nadloga!user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Sex pozicije
binyy

Ali vam je všeč sex pozicija številka 69?

da, zelo (58%)

ne, nikakor (27%)

ne poznam te pozicije (14%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!